Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Taliia
 
Fenrer
 
Elizabeth
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Cali
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156553 indlæg in 8131 subjects

That belongs to me. Give it back. -Demiah

Go down

That belongs to me. Give it back. -Demiah

Indlæg by Gæst on Tirs 15 mar - 0:06

Tid: Nutiden
Tid på dagen: Tidlig morgen
Omgivelser: Beskrevet
Vejr: Skyet og koldt. Sne ligger rundt omkring og lyser gaderne op.  
Påklædning: En sort kappe med en hætte der dækker hans ansigt. Sort påklædning indenunder som holder ham varm.


Morgenen var kold som den præcist havde været alle andre dage. Skyerne dækkede for den varme sol og sne lå stadig vidt omkring. Det havde sneet om natten så der lå frisk hvid og uberørt sne på jorden. Man ville kunne ane små spor efter poter, bare fordi byen sov, betød det ikke alle andre væsener gjorde. Og det var sandelig heller ikke tilfældet for Ramsay. Han gik roligt igennem byen med hætten trukket ned over hovedet så det eneste man kunne se var hans mund.

I hans bælte svang en medaljon af guld fra side til side for hvert skridt han tog. Medaljonen var en meget vigtig genstand for ham, da han havde fået den af sin nye allierede, Assorian Fáblo. Og hvis han mistede den var det ikke til at vide hvad der så ville ske. Han nød altid kulden mere end varmen. Det med at man altid kunne varme sig op for at undgå at fryse havde altid været noget for ham.
Han stoppede op ved et springvand midt på gaden og satte sig roligt ved det. Han havde gået og tænkt længe over den dusør der var blevet placeret på ham. Det var ikke fordi han som så havde gjort noget slemt. Kun flået et par mennesker eller ti på en god dag. Han sukkede kort og trak lidt op i hætten så han kunne betragte sine omgivelser.

Der var få mennesker som gik langs gaden, men de så alle ud til at have deres ærinder at nå. Han forstod sig ikke på normale mennesker, selvom han engang havde været lige præcis som dem. Hvad værd var der i at leve et gennemsnitlig liv i fattigdom, slid og arbejde der alligevel ikke gav nok penge til at få mad på bordet hver dag? Hans opmærksomhed blev taget af to mennesker der pludselig kom op at toppes. Den ene havde vist stjålet noget fra den anden. Hvor morsomt, tænkte han roligt for sig selv.
Han rejste sig, da han alligevel følte sig en anelse sulten, og gik roligt ned af gaden hvor han var kommet fra. Der var en bager i nærheden som plejede at lave brød der var nogenlunde spiseligt, i forhold til andre bagere. Og det var ikke fordi han skulle spise et kæmpe festmåltid. Men han følte sig skygget. Nok til at han roligt hvilede sin hånd i den modsatte side af sit bælte hvor hans kniv var. Rotten Root district var trods alt kendt som et slum, og der skulle man holde fast på sine værdigenstande.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: That belongs to me. Give it back. -Demiah

Indlæg by Demiah on Fre 18 mar - 11:04

Påklædning:

Det var en ubehagelig kold morgen. Vejret havde været slem i noget tid, og Demiah holdte sin kappe tæt om sig, mens hun halv frysende gik ned af vejen for at mødes med en af sine kontakter.
Hun gik forbi en ukendt mand, med sine træk gemt af vejen. Noget glimtende fangede Demiahs øjne, og jagten var sat ind. En gylden medaljon, hang fra mandens bælte, og ville være meget værd for de rette folk. Hun forstod ikke hvorfor nogen ville bære noget af værdi på en måde der gjorde at det nemt kunne tages. Det var tydeligt at ingen havde forsøgt sig endnu, og Demiah gerne have fingrene i den.
Med hast gik Demiah mod en mand der sad på gaden. Langt pjusket hår og skæg, slidt tøj og krop, og en halv hånd var hvad hun så. En tigger, og hendes kontakt, kollega.
“Jeg har fundet arbejde. Ser du manden med de korte arme? Brug ham, distrahér de få som er her.” Hendes hvisken fik manden til at smile og række sin hånd ud. Demiah havde nogle kobbermønter tilbage, og gav dem til ham.
“Velsignet være dem som tager sig af de fattige, min pige” Med de ord rejste han sig, og gik mod sit offer, sit mål.
Demiah vendte sig og kiggede efter sit eget. Han sad ved springvandet. Hun lod som om at hun ledte efter noget under sin kappe, til hendes lille ven gjorde sin ting. Det så ikke ud til at virke effektivt på manden. Det var noget nyt. Rige, såvel som fattige, havde en tendens til at være opmærksomme på sådan noget, i lang nok tid til at hun ville have hapset hvad de ejede. Han var interessant nok rolig.
En udfordring. Han rejste sig og gik roligt afsted, modsatte retning. Demiah matchede sine trin, rolige tempo med hans, til det var tid. Med ekstra hastige trin, tvang hun sit åndedræt igang, som havde hun travlt med at komme væk fra tyven, og gjorde sit for at gå ind i manden. Med halen ville hun hurtigt få medaljonen på afstand fra benet, og ville skære den fri fra bæltet. Om det lykkedes eller ej, ville hun skynde sig at undskylde og hurtigt komme videre til en sidegade.

_________________
My blood is burning.
My soul is on fire.
No one will ever stop this inferno.
avatar
Demiah

Antal indlæg : 44
Reputation : 1
Bosted : Doomsville, hvor hun kan være
Evner/magibøger : Hun kan kun en smule magi

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: That belongs to me. Give it back. -Demiah

Indlæg by Gæst on Man 4 apr - 0:53

Hvis der var en ting man kunne lære af at være jagtet, så var det at det altid var godt at være beredt på at nogen var efter en. Og efter dusøren var blevet sat på Ramsay havde han været på vagt, for der var mange der ville kunne tjene en god sum penge på at myrde ham. Det var også derfor han havde sin hånd på sin dolk frem for sine værdigenstande. Det tog ham ikke længe at opfatte at nogen fulgte efter ham. Så han gjorde sig bare klar på at beskytte sig selv.
Han blev dog en anelse overrasket da en person gik ind i ham, det var ikke helt hvad han havde regnet med. Han så efter hende, han gik ud fra at det var en kvinde fra slanke figur der blev tildækket af kappen. En mand ville aldrig kunne passe den. Han havde dog lært fra sin tid som bøddel at tyve ville sige alt for at slippe for at have for meget nærkontakt med hans elskede kniv. Så tyvetricks var lige hans kop te. Han mærkede kort på sit bælte og opdagede at hun havde snuppet medaljonen.
Normalt havde Ramsay været ligeglad med værdigenstande, de havde ingen betydning for ham. Når det altså kunne erstattes. Og hvis Assorian, hans allierede, fandt ud af at han havde mistet medaljonen, ville Ramsay virkelig komme i fedtefadet. Noget han ikke havde så meget lyst til. Så han satte i løb efter hende, godt nok var hun hurtig, men Ramsay var en halvdæmon, og det gjorde ham en smule bedre stillet sammenlignet med et menneske. Han indhentede hende dog ret så langsomt.
Da hun drejede ned af en sidegade satte han farten op, det ville være en skidt idé at lade hende slippe væk på den måde. Ved sidegaden stoppede han kort op og orienterede sig om hvor hun var. Dog længere ned af gaden spottede han hurtigt en slavehandler der så ud til at have travlt med en aggressiv slave-ork. Et smil bredte sig på hans læber da orken fik ham nedlagt og så ud til at gå bersærk på alt og alle i omkredsen. Og den havde tilmed overtaget den anden ende af sidegaden. Han gik roligt en anelse frem og nærmede sig tyven.
Hun kunne vælge mellem at prøve at snige sig forbi orken, som nærmest ville være den rene dødsdom, eller ind i Ramsays arme som nok var lidt af det samme. Han gik roligt frem og trak sin kniv mens hans øjne forblev på tyven:” Du kan ikke slippe væk.. Det gode ved sidegader er at der ikke sidegader i sidegader. Der er kun frem eller tilbage. Hvilken vej vælger du, tyv?” sagde han roligt og tog sine arme ud til siden mens han fortsat nærmede sig hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: That belongs to me. Give it back. -Demiah

Indlæg by Demiah on Man 11 apr - 20:57

Af alle de ting der kunne ske, havde Demiah aldrig forventet at en ork skulle hindre hende i sin flugt. Sidegaden havde været den mest oplagte vej, men en ork skulle absolut gå amok på sin herre og alt og alle omkring den, præcist hvor hun skulle igennem. Hun havde intet valg end at stoppe op. Hun skulle gå den modsatte retning.
Før Demiah kunne nå at vende sig om, lød en stemme bag hende. Manden hun stjal fra. Det lød næsten som om han forsøgte sig med en joke. Om det var eller ej, var ligegyldigt. Den var langt fra morsom. Hun vendte sig om, og sørgede for at holde sit udseende skjult ved at trække hætten ekstra ned.
“Frem eller tilbage?” Demiah kiggede rundt, vurderede, undersøgte sine omgivelser, og faldt over en dør næsten ved siden af sig. Hun ville hellere derind end at orøve på noget med orken, eller den mand som nærmede sig.
“Jeg tror jeg vælger til siden.” Sagde hun med et smil, og spurtede ind i døren. Smerte jagede igennem Demiahs skulder, og hun røg tilbage med et højlydt støn.
“Okay, det gik ikke…” Hun smilede akavet til manden, og bakkede forsigtigt, for at holde afstanden mellem ham og orken i balance. Hun ønskede ikke at prøve kræfter med orken, da manden tydeligvis ville kunne få orkens opmærksomhed ført mod hende, og hun ville heller ikke prøve kræfter med denne mand. Hans blik fortalte en historie hun ikke brød sig om. Hun blev nødt til at risikere sit liv på den ene eller den anden måde.
“Hvad siger du til at jeg får muligheden for at komme ud herfra? Det er tydeligt at det her ikke går til min fordel.” Demiah grinte let, og forsøgte endnu en gang at finde en vej ud.
Der var kun de to som ville fungere. Demiah kiggede over mod manden, og forsøgte sig med en taktik hun sjældent havde brugt.
“Men hvad kunne en mand som Dem finde på at gøre ved en som mig?” Hendes tone blev lettere flirtende, mens hun satte fødderne fast i jorden, stod helt stille. Alle tricks gjaldt når det handlede om overlevelse, og hvis hun kunne få manden distraheret nok til at komme forbi, ville det være alt værd.

_________________
My blood is burning.
My soul is on fire.
No one will ever stop this inferno.
avatar
Demiah

Antal indlæg : 44
Reputation : 1
Bosted : Doomsville, hvor hun kan være
Evner/magibøger : Hun kan kun en smule magi

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: That belongs to me. Give it back. -Demiah

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum