Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Larlii
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Taliia
 
Chester
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154446 indlæg in 8017 subjects

✘ Well, this is not quite what I had in mind. (Carmilla)

Go down

✘ Well, this is not quite what I had in mind. (Carmilla)

Indlæg by Razor on Ons 8 jun - 10:43Sted: Terrorville, en gyde.
Tid: Sen aften - måske nærmere omkring midnatstid.
Omgivelser: Det er en mørk gyde, der er ikke voldsomt meget andet end bare mure der omringer dem, en stak brædder, usselt skrammel rundt omkring.
Vejr: Klart vejr, men med en mild vind.
Påklædning: Han har sit sorte læderhalsbånd om halsen. Sorte bukser, som er fyldt med huller, og en lilla t-shirt. Som sædvanligt også bare tær.
Tag: [You must be registered and logged in to see this link.]


Det var ikke fordi det havde været planen at pisse dem af.
Men det var åbenbart hvad Razor var bedst til. Havde han vidst at fyren ikke var alene, så havde han nok heller ikke været så stor en belastning - og dog. Razor kendte ikke helt til den fine grænse mellem nok og for meget. Så selv hvis han havde vidst at der få øjeblikke senere ville dukke en hel flok op, så havde han nok alligevel bare undervurderet situationen. Det bundede vel egentlig bare i Razors nysgerrighed - han havde opfanget færden af en bloddæmon og i stedet for at søge mod de bloddæmoner han kendte som han vidste havde tålmodigheden til alle hans spørgsmål - så dummede han sig og valgte en tilfældig.

Den dæmon han havde taget kontakt til, var enten en af dem som havde hævet gennemsnittet når det kom til undersøgelser omkring hvor mange bloddæmoner der egentlig bestod af ren vrede - eller også havde den bare en virkelig dårlig dag. Der skulle hvert fald ikke mere end 2 spørgsmål til fra Razors mund, før han havde sendt den lille fyr et par meter hen af gaden i et skub. Det havde dog ikke gjort at Razor var smuttet - nej tværtimod. Han havde grint. Et grin der fik det til at boble i dæmonen og det havde gjort ham endnu mere sur.
Stadig var Razor ustoppelig - pludselig var den vrede dæmon blevet mere end en kilde til svar på hans spørgsmål - han var blevet underholdning for den evigt underholdningssøgende hybrid. De var dog slet ikke enige om hvordan tingene skulle glide. Og hvad der først skulle have været et mindre udspørgende moment for Razor, var blevet en kamp som ingen af dem lod til at ville give op på. Razor havde kæmpet mod mange dæmoner - vundet over mange dæmoner, og vreden i denne dæmon belastede den. Han ville godt have kunne vinde over denne dæmon, hvis det ikke havde været fordi, den åbenbart havde venner med som dukkede op kort efter. Pludselig var det ikke en mand til mand kamp, nej Razor stod overfor 4 dæmoner - alle med blottede tænder og sulte blikke mod ham. Situationen var eskaleret til noget der ikke gik i den rigtige retning, hvert fald ikke for Razor.

I forvejen havde den ene dæmon fået nogle slag ind på Razor - ikke at det belastede ham yderligere - men det sænkede ham alligevel en smule, et hårdt slag mod hovedet havde ikke gavnet - kun givet ham en rungende hovedpine og fået blodet til at løbe ned langs hans nakke efter at have gjort hans hår vådt omkring det hul som var kommet efter det slag han havde fået ved at ramme muren bag ham.
" Maybe you took your mouth to full huh little one? " knurrede den ene mand med et hånende blik rettet mod Razor.
" Pfft.. You almost lost to a boy? How does that hurt your pride huh? " sagde Razor bare flabet tilbage og hævede kort et bryn.
Det gjorde dæmonen sur. Razor var dog hurtig da dæmonen farede frem mod ham, og han kravlede op af muren - dog ikke hurtig nok da en hånd greb fat om hans ankel og trak ham ned mod jorden, som han ramte med et bump.
" Gotcha! " sagde manden med et grin og trak Razor med hen over jorden.
Razor knurrede af ham, og mumlede kort et eller andet irriteret, men vendte i stedet bare rundt og forsøgte at gribe ud efter mandens hånd, for at trække sig op. Han kunne vel få ham til at slippe ved at bide ham - det ville vel gøre et eller andet, lamme ham et par sekunder. Utroligt at en flok voksne mænd gad bruge deres tid på at genere Razor - men på den anden side, det kunne være de lige som ham selv ikke havde bedre ting at tage sig til, end at gøre livet surt for andre.
Lige som han fik fat i mandens arm, blev han stoppet i sin plan og kastet hen af jorden for fødderne af en af de andre dæmoner. Et kort fnys forlod Razor - men smilet var nu stadig om hans læber.
" Seriously, you guys need a hobby.. " sagde han så bare og træk sig lidt op, for at komme op at stå. Heller ikke det fik han lov til - han fik i stedet bare et spark og måtte rulle til siden med en hånd placeret over sine ribben. Dumme dæmoner! Havde det ikke været for hovedpinen, så ville hans bevægelser have været hurtigere og han ville have kunne fokusere noget bedre på hvad han lavede og på den måde kunne undvige hvad dæmonerne sendte mod ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✘ Well, this is not quite what I had in mind. (Carmilla)

Indlæg by Clarissa on Ons 8 jun - 13:34

[justify]Påklædning Hun er iført denne [You must be registered and logged in to see this link.] og derudover ser hendes hår også sådan ud

Dette skulle egentlig blot havde været endnu en tilfældig aften, endnu en aften hvor hun søgte byen tom for blod, blot for at nyde sig i det hun kunne finde. På trods af hendes alder, som nogle ville mene værende ung og andre gammel, så kunne hun nu ikke holde sig fra at gå nogle dejlige aftenturer, hvor hun ofte ville finde sig et offer eller to. Dog skulle det hurtigt vise sig denne aften ikke var som alle andre, dette vidste hun dog blot ikke endnu. Havde hun vidst hvad der var nede af gaden og inde i den kolde gyde, ville hun så i virkeligheden være gået derned. Det var nok også lyden af en der fik tæsk, som tiltrak hende og måske var det blot kedsomheden. Nok var hun taget ud for at få noget at spise, men det havde generelt også været en ufattelig kedelig aften og derfor kunne hun vel godt bruge noget underholdning. Denne underholdning kom så i form, af hvem end der fik tæsk også selvfølgelig om hvorvidt hun skulle redde vedkommende eller ej.
Som hun bevægede sig, kunne hun høre lyde af stemmer, mere specifikt to separate stemmer. Synet der mødte hende i gyden, fik hende til at hæve øjenbrynet og her betragtede hun sagen tage sin gang. De var fire imod en, og denne ene person var endda en spinkel lille dreng. Måske bar han noget styrke i sig, og i enhver anden situation ville han sikkert også vinde. Dette var dog fire fuldvoksne mænd og derved ikke just noget en lille dreng ville kunne vinde. Hun lagde nysgerrigt hovedet på skrå, betragtede hvordan de gav ham tæsk og alligevel irriterede det hende. Det var ikke just en fair kamp og selvom hun næppe gik op i fair kampe, så ville hun gerne dræbe dem. Manden som var tætteste på drengen, gik hun først imod. Hun løb med sin vampyriske fart hen og her greb hun fat om hans hals. Hun holde ham over jorden og dette fik selvfølgelig de tre andre hen imod hende. Den ene stoppede dog, som hun vendte blikket imod ham "Dræb din ven, du vil jo gerne. Dræb ham og slå derefter dig selv ihjel" knurrede hun og her brugte hun sin evne.

Som hun havde ønsket, gik han til angreb på sin ven og derpå dræbte han sig selv. Dog havde han ingen kniv på sig, så her måtte han banke sit hovedet ind imod muren. Han gentog dette om og om igen, indtil han faldt død om. Manden havde ikke holdt en eneste pause, og var han faldet til jorden, ville han blot rejse sig op og fortsætte. Manden i hendes strukkede arm, fik knækket nakken og derpå var der kun en mand tilbage. Han havde betragtet hvordan hans tre venner døde, og nu måtte han sande hans tid var kommet. Spørgsmålet var blot om han så sandelig var klar til det. Carmilla hævede øjenbrynet, og specielt som manden forsøgte flygte. Til dette sukkede hun blot. Hendes øjne skiftede farve til en gylden kulør, og hun brugte sin telekinetiske evne til at trække ham tættere imod sig. I sit løb var han derfor blot stoppede op, og som havde en usynlig kræft trukket i ham, faldt han til jorden og blev trukket hen langs jorden og hen til hende.
Med kolde og direkte morderiske øjne betragtede hun den liggende mand. Han ville dø, og han ville dø i nat. Hun fik ham vendt om på ryggen, og her fangede hun hans blik "Riv dine øjne ud, træk din tunge ud og bliv kvalt i dit blod. Mærk din smerte mere intenst end nogensinde før. Du skal rive dine lemmer fra din krop, og føler du at du skal besvime, så blot stik en finger i dine sår. Hold dig vågen og hold dig specielt vågen, som du langsomt slår dig selv ihjel" hun smilede, og som ordende blev sagt gjorde han hvad hun ønskede. Lyden af hud der blev flået, gurglen som han blod fyldte hans mund. Som han endelig nåede sin død, var det ikke til at genkende manden på jorden. Med de fire mænd døde, vendte hun sig imod den unge dreng. Her betragtede hun ham med et hævet øjenbryn

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

She would often just smile at people. You know that kind of smile? That means “You don’t know me at all and you never will.” See, that’s kind of magic. She’s so good at concealing things and hiding, avoiding. But I do know her. And know that she has got so much love in her heart, that the thought of letting it out, showing her cards, it scares her to death.
avatar
Clarissa

Antal indlæg : 1243
Reputation : 7
Evner/magibøger : Supernatural Condition

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✘ Well, this is not quite what I had in mind. (Carmilla)

Indlæg by Razor on Tors 9 jun - 9:31

Razor bid havde ingen effekt haft, da det endelig var lykkes ham at overmande en af dæmonerne. Det havde kun resulteret i at han havde gjort manden endnu mere sur. Han var blevet trykket ned mod det hårde underlag, med dæmonens stramme greb omkring sin hals, et greb der gjorde det at trække vejret til nærmest umulig opgave. Han havde et knæ mod hans mave til at holde hans overkrop i ro. Det var også det eneste manden formåede at holde i ro. Razor vred sig på alle andre tænkelige måder under dæmonen i et forsøg på at komme fri. Kradsede ham op langs armen i håb om at han ville slippe.
Han bed tænderne sammen og skubbede fødder mod jorden, forsøgte at skubbe den bistre dæmon væk - men Razors held var tydeligvis ikke med ham denne aften. Og dog. En kvinde dukkede op, hun havde i et snup tag dæmonen i sin hule hånd - hvad hun sagde hørte Razor ikke - han havde travlt med lige at få sine lunger fyldt med luft efter at grebet om hans hals var blevet taget væk. Han holdt sin hånd ved sin hals og fik sat sig op, før han så kunne rette sin fulde opmærksomhed mod hvad der foregik. Mod kvinden der vidst lige havde reddet ham.

Dæmonen slog sin ven ihjel - synet af ham der efterfølgende bankede sit hoved mod muren, det var en fryd for øjet. Razor kom langsomt på benene, dog uden at fjerne blikket fra den nu døde dæmon. Endnu en dæmon måtte falde for kvindens utrolige kræft - også var der den sidste. Han flugtforsøg havde været et ynkeligt et af slagsen. Eller også var det bare kvinden der havde evner langt ud over det sædvanlige, ikke fordi mange andre ikke havde det - men at se manden blive slæbt hen af jorden uden nogen former for kontakt til personen der stod bag - fascinerende.
Ikke et øjeblik ænsede Razor kvinden, dæmonens død var for Razor helt episk at kigge på. Folk der blev flået fra hinanden var noget han havde set før - men at de ligefrem gjorde det selv? Nej, det var en præmiere han ville have den fulde oplevelse af. Hver en bevægelse blev opfanget, hver en blod dråbe der fløj gennem luften - hver en lyd der fyldte gyden med terror. Hver en duft der dansede omkring dem. Brutalt, men stadig så forfærdeligt smukt.

Der et par sekunder efter at manden var helt død - færdig med sit selv ødelæggelse, før Razor rettede blikket mod kvinden der stod der - og så på ham. Egentlig med en intention om lige at finde ud af hvad hun var for en - men han var ikke et sekund i tvivl - også alligevel, race beskrev i princippet ingenting om hvem man var - det var bare en simpel information der fik alverdens væsner til at dømme hinanden. En ting Razor faktisk var træt af - han dømte selv, men hadede at blive dømt på sin race. Ikke at han dømte denne kvinde - ikke at han var fan af vampyrer men han hadede dem heller ikke, de sidste par møder med dem havde bare ikke lige frem været heldige. Måske han burde stoppe med at være så dobbeltmoralsk.. Nah, det var sjovt ~
" What is up with you vampires - mindcontrolling shit happens everytime.. " mumlede han først lidt, og hans blik flakkede fra den lemlæstede dæmon også tilbage på kvinden - lige et par gange gjorde hans blik sådan - men endte så til sidst med at være rettet mod kvinden.
" I'm not planning on ripping my eyes out, stabbing myself or anything like that.. just so you know.." sagde han så lidt, og hans smil havde bevæget sig tilbage hen over hans læber. Det kunne jo ligeså godt være at hun ikke havde tænkt sig at skåne Razors liv. At udrydde dæmonerne kunne have væres kvindens underholdning - hvorfor skulle underholdningen stoppe bare fordi dæmonerne var ryddet af vejen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✘ Well, this is not quite what I had in mind. (Carmilla)

Indlæg by Clarissa on Tors 9 jun - 17:06

Hun hævede øjenbrynet "Not every vampire has the ability to control ones mind" pointerede hun. Hun havde mødt mange vampyrer, som ikke besad denne evne. Nogle kunne bringe folk umådelig stor smerte, andre kunne måske fjerne ens sanser fuldkommen. Hun havde også engang mødt et vampyr barn, som kunne få alle til at beskytte hende. Man fik nærmest en moderlig følelse hver evig eneste gang man så hende, hvilket i sidste ende fik alle til at ønske hende alt godt "It is a stupid assumption to believe that. Just because one or two mouses like milk, doesn't necessarily mean that every mouse drinks milk" hun sukkede og kørte hånden igennem sit hår.
Hans kommentar om ikke at havde planlagt, at skulle rive sine egne øjne ud, fik hende til at le "if I wanted you dead, you wouldn't be breathing right now" hun var hurtig, så hvis hun havde ønsket ham død, så ville han højst tænkelig allerede havde været det. Hun kunne havde fået ham til at dræbe sig selv, men så igen hvorfor dog gøre det? "Plus I wouldn't have killed them, if I had a wish to end your life as well" sagde hun. Hendes øjne mødte hans og her tog hun sin evne i brug. Man ville altid kunne se hun brugte den, netop fordi hendes pupiler udvidede sig og blev små igen "Hit yourself, just once" sagde hun direkte og her ville han så slå sig selv i ansigtet "You see, even if you didn't want to kill yourself, I could just as easily do it" pointerede hun. Efter lidt tid lagde hun hovedet på skrå, og her begyndte hun at se ham an. Han var en spinkel og han fik højst tænkelig ikke en helt stor mængde føde. hans lugt tyede på dæmon også alligevel ikke, for den var ikke nær så kraftig som den tilhørende de døde mænd "What kind of species are you child?" spurgte hun og hævede øjenbrynet

//Jeg undskylder den korte længde elskling Smile

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

She would often just smile at people. You know that kind of smile? That means “You don’t know me at all and you never will.” See, that’s kind of magic. She’s so good at concealing things and hiding, avoiding. But I do know her. And know that she has got so much love in her heart, that the thought of letting it out, showing her cards, it scares her to death.
avatar
Clarissa

Antal indlæg : 1243
Reputation : 7
Evner/magibøger : Supernatural Condition

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✘ Well, this is not quite what I had in mind. (Carmilla)

Indlæg by Razor on Tors 9 jun - 22:36

" I... " han kneb kort øjnene lidt sammen og lod blikket glide over kvinden, før han så bare rystede lidt på hovedet. " I didn't quite say that. " sagde han så bare lidt med et lille smil, som dog udviklede sig til et lille grin. Om det helt præcis var det han havde sagt var han faktisk en smule i tvivl om - nu var det hvert fald bare anden vampyr han talte med - som kunne noget med hvad der foregik inden i folks hovedet. Det var ikke præcis det samme, men det var spændende. Han synes mind-controlling evner var en smule mere interessante end så mange andre ting, eftersom - man kunne ikke se det, også alligevel. Det virkede så mystisk.

Han skar kort en grimasse. " Milk.. Egh.. " sagde han så bare kort og så slet ikke ud til at kunne lide tanken om mælk. Det var ikke fordi han var kræsen, også alligevel - når det kom til drikkelse så var der noget han foretrak langt mere end andet, mælk var bestemt ikke en af tingene. Hans tanker var hurtigt blevet slået ud af kurs fra det egentlig emne. Men det kunne vel ikke betyde så forfærdeligt meget. Han havde alligevel ikke tænkt sig at diskutere med kvinden om hvorvidt han havde ment alle vampyrer eller bare ment at det var en typisk ting. Men mælk havde overtaget hans tanker og lod ikke til at ville forsvinde - hvert fald ikke for en kort stund. Underligt.
" I belive you - and I'm thankful, not really planning on dying anytime soon.. I like breathing - alot, even tough.. sometimes not so much. I means, sometimes its a quite smelly experience.. But you know, - anyway! " sagde han så lidt, før han kort rodede sig op i det mørke krøllede hår. Det var et ligegyldigt vandfald af ord han nær havde gjort endnu værre end han allerede havde formået at gøre det - så han måtte stoppe sig selv. Han skævede så lidt mod sin hånd som ikke kom helt fin tilbage igen da han fjernede den fra håret - den var en smule blodig. Hullet i hans hoved havde vidst alligevel givet afkald på en del blod. Ugh, typisk. Han rettede så blikket mod kvinden igen. " Why not? It sure looked entertaining. " sagde han så med et lille grin og tørede sin hånd lidt i sine bukser. Razor selv havde måske udnyttet det lidt for meget hvis han havde evner der var i stand til at gøre hvad denne kvinde lige havde vist hun kunne.

Razor opfattede først hvad kvinden havde sagt efter han havde mærket et slag mod sit ansigt, leveret af ham selv. Han stirrede et par sekunder ud i luften før han rynkede panden lidt og rettede blikket mod sin hånd. " what the.. " sagde han så lidt, før han så bare kom med et grin, som udviklede sig til et lidt længere grin. " That is freaking amazing.. " sagde han så lidt og vende og drejede sin hånd lidt, stadig med blikket mod den. Men han rettede det så mod kvinden igen med et fascineret udtryk. " So, does that mean.. that you could make me do anything? even if my body might not be able to do it? Or would that just break me? " Spurgte han så. Hvad han helt præcis mente med sit spørgsmål vidste han måske egentlig ikke selv. Om det var ment ved at man så kunne løfte tunge ting uden at have den egentlige styrke til det. Flyve måske? eller spise uendelige mængder mad selvom man var stopmæt. Måske løbe og løbe og bare blive ved med at løbe, ude af stand til at stoppe.

Han rettede sig kort lidt op og lod sine hænder glide ned i sine lommer - eller den ene lomme, den anden hånd fandt ikke en lomme - for den var gået i stykker. " Hybrid.. Blooddemon aaaaand.. shapeshifter " sagde han så bare med et lille grin før han trak lidt på den ene skulder. " why? is something of? do I look weird? " han lod hovedet glide en smule på skrå og lod blikket tage sig en tur ned over kvinden. Selv hvis det ikke havde været fordi han hurtigt ved hjælp af sine sanser, kunne spore sig ind på hvad hun var for en - så kunne han godt ud fra hendes udseende spore sig ind på at hun ikke var menneske - hun havde en helt anden elegance end hvad mennesker havde, og andre væsner for den sags skyld - det måtte være noget der hørte til vampyrer - uden at dømme dem alle på en gang.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✘ Well, this is not quite what I had in mind. (Carmilla)

Indlæg by Clarissa on Tors 16 jun - 17:28

Hun hævede øjenbrynet, specielt at han rent faktisk troede på hende. Måske var det fordi han vidste hvad hun var, og her havde den viden om, at vampyrer nemt kunne tage ens liv. Hun kunne sikkert også finde på det, dog var der noget ved denne knægt, noget som hun rent faktisk kunne finde spændende. Hvilket nok var en af de få grunde, til denne knægt stadigvæk trak vejret. Hans reaktion på hans lussing, fik hende næsten til at grine. Overraskelsen i hans ansigt, som havde han virkelig ikke forventet dette ville ske, det var nok det bedste ved det hele. Hun elskede disse reaktioner, som om folk virkelig ikke troede det ville virke på dem, og når det så rent faktisk gjorde...ja så faldt hele deres verden sammen.
En ting var han blev overrasket, noget andet var så han rent faktisk fandt det sejt. Han var en speciel ung dreng, en hun helt klart ikke havde mødt før. Hun var vant til til typen, som enten var bange for hende, ville i bukserne på hende eller noget helt andet, denne knægt her var noget for sig selv. Hvorvidt dette var positivt eller ej, det havde hun endnu ikke kommet frem til, dog var det om ikke andet en ting som holde ham i live. Med andre ord gjorde hun ikke endnu havde haft lysten til at dræbe ham. Hans spørgsmål fik dog en svag antydning af et smil frem, hvis man ikke kiggede godt nok efter ville man ikke se det, dog kunne det svagt se i hendes mundvige. Folk havde før ikke spurgt ind til hendes evne, så dette var helt klart en første gang. Specielt hans udtryk var nærmest sødt, fascinationen i blikket, det var noget for sig selv. Hun lagde hovedet på skrå "I can make people do anything, yet if their body cannot handle it, they will die. I once made man believe he could fly, and he jumped off a building, yet because he couldn't fly he died" forklarede hun. Blot fordi hun fik folk til at gøre det, betød det jo ikke at de rent faktisk kunne gøre det. Hun udførte jo ikke direkte mirakler, men indsatte blot en besked i folks hjerne, en besked de ganske vist lystrede til.

Hun nikkede som han forklarede sin race, hun havde skam hørt om disse hybrider før og endda mødt en enkel eller to, dog var det jo ikke normal ting at se "It's an interesting mix, I once saw a mix between a vampire and an elf" sagde hun med et skuldertræk. Hun rystede på hovedet "No, you just have a unique sent, something I havent smelled before forklarede hun med rynkede bryn. Hun blev nysgerrig om hvorvidt hans blod smagte godt, han var trods alt en unik blanding, så mon ikke hans blod også havde en unik smag. Hun trådte et skridt imod ham "I wonder if your blood taste just as unique, as it smells" det var mere end tanke hun havde selv, end noget han behøvede tro hun ville gøre.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

She would often just smile at people. You know that kind of smile? That means “You don’t know me at all and you never will.” See, that’s kind of magic. She’s so good at concealing things and hiding, avoiding. But I do know her. And know that she has got so much love in her heart, that the thought of letting it out, showing her cards, it scares her to death.
avatar
Clarissa

Antal indlæg : 1243
Reputation : 7
Evner/magibøger : Supernatural Condition

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✘ Well, this is not quite what I had in mind. (Carmilla)

Indlæg by Razor on Man 27 jun - 10:13

Razor lyttede til hendes svar, en nysgerrighed var tydelig at finde i hans ansigt og fascinationen over kvinden der stod foran ham var ikke til at trække bort på noget tidspunkt lige foreløbig. Han lod hovedet glide på skrå - og et øjeblik blev nysgerrigheden erstattet af et mere skuffet udtryk. Drømmen om at flyve blev taget bort endnu engang. Det var ærgerligt. Det var en af de ting han virkelig ønskede at prøve. Selv den gang han fik fingrende i en engel var det end galt, den var i stedet for at give ham en flyve tur - styrtet til jorden og havde brækket ryggen. Trist, det havde han ikke fået andet end et måltid ud over. Det var da heller ikke skidt, men når intentionen havde været at man gerne ville opleve verden et øjeblik fra luften - så blev man nu altså en smule skuffet.
" So even if you wanted to, you wouldn't be able to make people fly? " spurgte han så lidt og lod hovedet glide på skrå. Der fandtes vel folk der kunne ting med tankerne, som kunne få objekter til at lette og bevæge sig rundt, men det var måske ikke helt det hendes evne var i stand til. Selvom den jo i princippet havde fået hans hånd til at give ham en lussing. Eller, det var måske bare ham selv der havde uden at tøve adlydt en ordre. Han rynkede kort næsen lidt - tankespil var fascinerende på et niveau der altid gjorde det mere eller mindre forvirrende. Han var begyndt at få en dårlig vane med frivilligt at lukke folk ind i sit sind. Kunne man overhovedet blokere det? - Han synes nu det var spændende, men han havde ikke lyst til at ende sine dage på samme vis som de dæmoner der måtte lade livet for lidt siden.

" An elf? OH! those funny guys with pointy ears! " Sagde han så med et bredt smil om læberne prikkede kort til toppen af sine øre med fingrende. Han havde ikke set mange elvere i sit liv. Det var faktisk meget sjældent de dukkede op. Sikkert fordi han aldrig helt opholdt sig så meget hvor de holdt til. Det kunne være han skulle udforske det en eller anden dag - eller, en periode. Sådan en udflugt tog alligevel lidt mere end bare en enkelt dag. Desuden var han lidt i tvivl om hvor de helt præcis holdt mest til hende. - Et nyt eventyr, det lød ikke dårligt.

Han lod armene falde ned langs hans sider igen og hans hoved gled en smule på skrå. " My blood? " spurgte han så kort og træk kort lidt på den ene skulder, før han så lidt ubevidst selv forsøgte at fange sin egen færd - det var ikke noget han som sådan havde tænkt over før. Heldigt, han skulle jo nødig blive lækker sulten efter sig selv. Han lod sit blik hvile mod kvindens ansigt, stadig med et lille smil om læben. " I can't tell you.. Haven't tasted it myself quite yet. Not that I'm planning on it, but you know.. maybe you don't know - I don't know.. "
" You can have a sip if you want? Just you know.. not all of it. I kinda need it, for.. surviving.. "
Sagde han så lidt med et lille grin og rodede sig kort lidt op i håret, men trak så endnu engang på skuldrende. Han havde ikke noget imod at dele lidt ud af sit blod. Det var sket før - så længe hun ikke drænede han krop fuldstændig. Fordi det ville betyde at han døde - og det havde han ikke lyst til, på den anden side havde han heller ikke lyst til at være helt utrolig svagelig, hvilket man også havde tendens til at blive hvis man mistede for meget blod. Men det kunne jo være hun kunne dy sig og lade ham beholde nok til stadig at være velfungerende. Nu hvor han tilbød det og hun ikke ligefrem behøvede stjæle på brutal vis senere hvis hendes nysgerrighed omkring smagen tog overhånd. Razor kendte selv til hvordan man det ene øjeblik kunne overbevise sig selv om at det ikke var det værd - også få sekunder efter mister man lige kontrollen og overgiver sig til nysgerrigheden som.. i mange tilfælde havde gjort mere skade end gavn.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✘ Well, this is not quite what I had in mind. (Carmilla)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum