Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156998 indlæg in 8151 subjects

A look back at once past and regrets

Go down

A look back at once past and regrets

Indlæg by Gæst on Fre 16 sep - 21:51

S kro i Terroville
O folk der passer sig selv
V lidt kølig udenfor mens det er lidt varmt herinde
Tid 14,40
P en hvid løs skjorte og et par bukser
emnepartner @Cimberlie

Dayne bevægede sig gennem byen, mens han ledte efter et sted han kunne drikke i fred han, havde taget overlov fra hans paradis og var taget ind til fastlande, han havde vendt tilbage til det sted han vokset op det sted, hvor hans nye liv var starte som en person der hjælp de falden engles leder kort, hvorefter han havde taget afsted igen efter og ha befriet hende. Som månederne havde gået, havde han bygget sit eget samfund om et paradis hvor, alle var lige og ingen bestemte over de andre. De alle sammen, havde en stemme der kunne blive hørte. Men som tiden, havde bevægede sig mod hvad de stod for før, havde han os selv fundet flere ting i hans liv.
Men lige nu ville han nyde en drink og bare holde sig for sig selv i en krog med folk som havde deres egen mening om, hvordan et samfund skulle fungere lige meget, hvad havde han valgt sin vej i livet og, hvis han skulle være ærlig havde han ikke fortrudt noget ud over, det Josette havde gjorde mod ham, det skulle aldrig være kommet så langt aldrig.

Dayne tog en slurk af sin øl, mens han lænte sig tilbage, for at få et større overblik ind han, havde før. Intet andet, betød noget, han var hvem han var og han fortrød intet i sit liv, hvis nogen ting kunne ha været ændre skulle det være hans møde med Josette han skulle ha dræbt hende da han, havde chancen og så ville han stå meget bedre den her dag, Audrey var blindet af had og det havde smittet lidt af på Dayne, hvis han skulle være helt ærlig, men der var ikke mere til det.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A look back at once past and regrets

Indlæg by Cimberlie on Lør 17 sep - 21:56

Cimberlie havde gået rundt i noget tid nu, hun vidste ikke hvad hun lige skulle finde på fordi på den ene side, havde hun lyst til at feste og bare slå sig løs, og på den anden side havde hun lyst til at nyde en god drink på et eller andet sted. Hun havde en knælang hvid blondet kjole på, sorte stiletter på fødderne og hun havde ikke nogen jakke på, hvorfor skulle hun også det når man var en vampyr så var kulde ikke noget problem og noglegange mente hun også at det ville ødelægge et ellers lækkert og tiltrækkende outfit. Hun valgte at gå hen imod en kro der så meget hyggelig ud, hun kunne godt se stedet udefra, og kunne se en masse forskellige folk der stod rundt omkring, nogle kiggede på hende. Der var også nogle der bare hviskede om hende, det var ret tydeligt for hende at høre det, endnu en god ting ved at være vampyr man havde gode sanser, så hun hørte godt hvad de hviskede om men det fik hende bare til at smile, og hun gik videre hen mod kroen, hun havde hvist aldrig været derinde før, hvis hun havde så havde hun ikke husket det. Cimberlie kastede med håret, og lod hendes blik glide hen mod en gruppe fyrer der stod ved døren til krogen hun skulle lige til at gå derind, men blev stoppet af den gruppe fyrer der bare stod og blokerede vejen. De så nu ikke særlig stærke ud, og det var tydeligt at lugte sig frem til de heller ikke var væsner. Mennesker hvad skulle de lave herhenne, og endnu mere underligt hvorfor skulle de pludselig blokere for hende, smilet bredte sig på hendes læber, og valgte blot at skubbe dem væk fra sig, så de bare kunne kigge så meget de ville på hende. Hun slikkede sig om læberne enlig kunne hun bare bide dem i halsen, og så bede dem om at skride men det ville også få de fleste til at ville dræbe hende sikkert fordi så fandt de ud ad hvad hun var.

Inden hun tog fat i håndtaget kiggede hun sig over skulderen"I må have mig undskyld men at blokere for en dame det er ikke ligefrem høfligt og gentlemans agtigt" sagde hun og smilet forsvandt stille efter orderne, og så gik hun ind ad døren til krogen. Gad vide om hun kendte nogen derinde, for de fyrer kendte hun overhovedet ikke, indenfor var der meget varmt, lidt anderledes end udenfor da. Så var det godt hun havde kjole på, og ingen jakke, for der var da nogen der havde taget for meget tøj på, hun kiggede rundt for at se omgivelserne an, hvorefter hun strøg en tot hår bagved det ene øre. Cimberlie var en smuk kvinde, og det vidste hun godt, beundrene blikke kunne da også godt mærkes, og hun klagede nu ikke men hun var nu også typen der godt kunne blive træt af opmærksomheden, engang imellem var det rart bare at kunne slappe af, og slippe for alle de blikke fra folk. Hendes blik faldt så mod baren, se det var nu noget hun blev glad over, mest fordi så kunne hun faktisk få sig en drink. Stiletterne kunne høres da hun gik igennem rummet hen mod baren, og der var da slet ingen tvivl om hendes gang var elegant og tiltrækkende. Hun nærmede sig baren, og valgte at sidde ved den, det ene ben over det andet, hun gad virkelig ikke drikke alene hun håbede virkelig der var en eller anden hun lige kunne have noget godt selskab sammen med. Ja hvad man nu sagde, en der var frisk på at drikke lidt med hende, og ellers bare holde hende med selskab, i følge hende var der nogle flotte fyrer herinde,  men der var også nogle der slet ikke sagde hende noget. Cimberlie lagde en hånd på bardisken og kørte rundt med hendes fingre i ring på bordet, for at tænke sig om hvad hun skulle have at drikke.

Bartenderen kiggede på hende, og var igang med at pudse et glas, han så også ud til at vente på at hun skulle bestille et eller andet, men hun vidste bare ikke hvad. "Hmm jeg er i humør til noget godt, god smag, må gerne være stærk, men varm"sagde hun bare og gav bartenderen et bredt smil.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cimberlie
Cimberlie

Antal indlæg : 72
Reputation : 0
Bosted : Doomsville i en elegant stor lejlighed
Evner/magibøger : Poison Bite

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A look back at once past and regrets

Indlæg by Gæst on Tors 10 nov - 23:34

Dayne fik tømte sit glas whisky, hvorefter han bevægede sig op han, havde stadig brug for noget stærkt bare for at få hans tænker andre steder, hen hans øjne fanget dog hurtig en kvinde, der kom gående ind, hvor man kunne høre hendes skridt, måske var det en han havde, mødt før han var ret sikker på at denne kvinde, med det blonde hår var en han kende. Derfor rejste han sig op og gik op til hende da, hun, havde fået sat sig ned, han kom om bag hende, hvor han hvisket nogen få ord til hende, "hvad laver en skøn kvinde som dig herinde på denne kro, man skulle tro du var ude på ballade."
Lød det flabet og drillende fra Dayne af, hvorefter han fjernet hans hoved fra hende og gik op for at be om en ny flaske whisky, "jeg betaler os for hende kvinde her."

lød det kækt fra Dayne af, hvorefter han sende Cimberlie et flabet smil igen. "Hvad er denne skønheds navn så," kom det kækt fra Dayne af, hvorefter hans øjne studeret hende, hun var helt klart ikke et menneske.

Men, hvad hun end det var, havde det fanget ham. Han måtte bare vide mere om hende, og han havde ikke andet og bruge dagen på hans skib afgik nok første sidste på ugen i forvejen så han kunne være afslappet omkring det, og måske var det tid til og flirt lidt med denne smukke blonde skønhed.


"Navnet er Azanroc Nightshade Storm." Kom det fra Dayne, hvorefter han træk hendes hånd ud og kysset den, da kunne han dog mærke, hvor kold hun var nok en vampyr, dette ville være sjovt og se, hvordan det ende, med og bleve svaret fra hende af, men hun så godt ud det måtte han gi hende."

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A look back at once past and regrets

Indlæg by Cimberlie on Søn 13 nov - 16:17

Mens hun bare havde siddet og tænkt om der kom nogen gående herind, hørte hun noget bagved sig, et bredt smil bredte sig over hendes læber, hun kendte godt stemmen. Det var uden tvivl en hun ikke havde set i lang tid, hun kendte ham godt, og drejede sig lidt på stolen, så hun kiggede på ham”Det er aldrig til at vide hvad for en slags ballade jeg ender med at lave”sagde hun blot, og betragtede ham med øjnene, et elevatorblik blev det til, hun skulle jo lige se ham an, hvordan han så ud, tænk at det havde været så lang tid siden hun havde set ham, han så stadigvæk godt ud uden tvivl, men gad vide om han kunne huske hende, hun kunne godt huske ham lidt da.

Så lænte hun sig imod mod ham, hendes ansigtet var tæt på hans og hun fik et drilsk smil på læben”Jeg kunne faktisk spørger dig om det samme, hvad du laver herinde”så satte hun sig i en afslappet stilling på stolen, mens hun langsomt trak sit ansigt tilbage. Da hun hørte han betalte for hende også blev hun både glad, men også undren”Det er virkelig sødt af dig, men det behøvede du da ikke”sagde hun og sendte ham et sødt smil.”Jeg hedder Cimberlie, og hvad er der med dig og de flabet smil der”spurgte hun bare direkte i samme sætning, med et undren blik, men med et stort smil på læben. Hendes øjne gled fra ham, til den drink der pludselig kom på bordet foran hende, det var pænt af ham at han ville betale for hende, og det var altid hyggeligt at drikke sammen med nogen.

Så mærkede hun hans kys på hendes hånd, og kiggede blot på ham mens han gjorde det, en gentleman måske, og med et smukt navn, hun smilte blidt, og fik fastlåst sit blik på ham.”Hyggeligt at møde dig Azanroc, jeg må sige du har et flot navn, passer meget godt til dit udseende”hendes rolige, men blide stemme var ren af skær ærlighed, for hvorfor skulle hun også lyve, hun syntes bare han skulle vide at hun syntes det. Folkene der sad rundt omkring herinde, kendte hun ikke, men nogle så venlige nok ud, men man kunne måske tit blive narret.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cimberlie
Cimberlie

Antal indlæg : 72
Reputation : 0
Bosted : Doomsville i en elegant stor lejlighed
Evner/magibøger : Poison Bite

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A look back at once past and regrets

Indlæg by Gæst on Man 14 nov - 22:29

Azanroc sende hende et charmerende smil, hvorefter hans øjne studeret hende. En blondien det var hvad, hun helt sikkert var og ikke nok med det det hun var kold hvilket betød, hun var vampyr.

" Well my name aint nothing special have used Dayne most of my life, but you are not like other of you kind agian are you." Lød det kækt fra Azanroc, hvorefter han blinket til hende. "What does Cimberlie mean anyway, if it has a meaning." Kom det svagt fra Azanroc, hvorefter hans øjne så hen mod hende igen. Denne kvinde der var en eller anden magiske ting over hende, han lod sin mund komme tæt på hendes øre, hvorefter han svagt hvisket til hende. "so you are out for trouble, i should proably stoop you then Cimberlie."

Azanroc tog bagefter hans hoved tilbage og tog imod hans whisky som manden havde hentet, til ham, hvorefter han vente sit ansigt mod bord og tog en kæmpe tår af den, mens hans øjne holde øje med vampyr kvinden i baggrunden han var ikke bange for at gi hende en udfordring og det ville nok ikke ændre sig selv om han ville. Han kunne mærke whiskyen glide ned i hans hals og varme den op for en stund, havde han glemt alt om alle andre personer og så nu denne nye kvinde an. Hvordan var hun, hvad var hendes mål i livet osv.

//bruger engelsk når jeg taler lige nu, lyde lidt bedre i mit hoved såå:9//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A look back at once past and regrets

Indlæg by Cimberlie on Man 14 nov - 22:57

Da han hviskede hende I øret, kunne hun ikke lade vær med at blive helt paf agtigt, hun vidste slet ikke hvad hun skulle sige, men et sødt smil bredte sig over hendes læber, og hun holdte blikket på ham før hun flyttede det hen på hendes drink der var kommet.”But what shall I call you .... Should I call you Dayne or Azanroc”spurgte hun med en varm stemme, dog var der lidt nysgerrighed I den, og hun valgte at tage en tår af drinken, den smagte virkelig godt, en dejlig smag, plus den varme den gav. Helt klart en drink Cimberlie bestemt kunne lide. Så betragtede hun ham lidt mere, og lænte sit hoved lidt ind mod ham, mens hun sendte ham et gengældt charmerende smil"I see myself as me ... I like to be different from others of my kind ... Especially because it provides a uniqueness of a kind”fik hun svaret, hvorefter hun sad vendt mod ham på stolen, han havde hendes fulde opmærksomhed ligenu.

Hun så heller ingen grund til at kigge væk fra ham, de andre folk herinde så ikke ligefrem så spændende ud, og af mænd der var det ham der så godt ud, de andre kunne slet ikke måle sig med ham. Hun lagde hovedet en smule på skrå, og lod hendes fingerspidser røre ved glassets kant, hvorefter hun tænkte lidt over hans spørgsmål.”I do not know if Cimberlie has a meaning ... Have never thought about it before actually ... Hmm maybe it gets a meaning at a time” sagde hun I en blid tone, og kiggede på glasset og væsken need I glasset, så tog hun en tår til, og så helt tilfreds ud, det var uden tvivl pågrund ad den smag af drinken, og at det bare var så lækkert.

Da hun så hørte hans spørgsmål, kunne hun ikke lade vær med at grine mildt af det, og kiggede hen på ham, så tænkte hun lidt, dog ikke så meget før hun havde et svar til ham”Unless it ends up I pull you in”svarede hun så og blinkede lusket til ham. Man kunne aldrig vide hvad hun ville finde på, men det ville da være lidt spændende hvis han endte med at være med, men hvis han skulle stoppe hende, så ville hun være nysgerrig omkring hvordan han ville stoppe hende. Hun rykkede så hovedet tæt på hans øre”Sure you could stop me if it came to it”hviskede hun i en blid tone, og trak bagefter hovedet til sig, mens hun kiggede på ham med et charmernede smil. Der var noget over ham, noget hun var nysgerrig efter at finde ud af, desuden var det ikke hver dag man stødte på andet end vampyrer, dæmoner, og ja hvad der ellers måtte være af væsner.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cimberlie
Cimberlie

Antal indlæg : 72
Reputation : 0
Bosted : Doomsville i en elegant stor lejlighed
Evner/magibøger : Poison Bite

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A look back at once past and regrets

Indlæg by Gæst on Lør 22 apr - 0:54

Azanroc studeret hende kort, mens han nød hans egen drink, da hun talte til ham kunne han ikke lade være med og sende hende et kækt smil, "Cimb i can stop you if i want to so you gotta watch out, who knows maybe you would start a fight you could not win agianst me, so you better watch you mouth even though i like it." Kom det en smule flabet fra Azanroc, hvorefter han træk fat i hende og vende sig mod hende lyn hurtigt, "who knows maybe, you could get me into your game, if you where not in mine already," kom det fra Azanroc.

Azanroc kunne godt mærke han havde en fin kemi med Cimberlie her, men han ville ikke risikere andre små ting, hvilket fik ham til og blinke til hende, hvor han så med eller uden hendes tilladelse ville kysse hende, hvilket han os gjorde med vilje, hvoefter han træk sig væk inden hun kunne nå og kommeigen, selv om hun var en vampyr og var hurtigere end Azanroc stoppet det ham ikke, "i have always had a thing for naughty girls, are you one, of those." Kom det kækt fra Azanroc, hvorefter han drillende lod hans højre hånd bevæge sig ned af hende, til han ramte hendes røv, hvilket han klemte kort på selv om hun, havde bukser på, "i hope you got some energy Girl, because you just set me on," Lød det kækt fra Azanroc, hvorefter han blinket til hende med hans højre øje,

Nu ville han vente og se, hvordan hun reageret på ham, og et han havde gjorde efter deres snak. "So want do you wanne do, maybe i am gonna join." Lød det kækt, hvor han bagefter klemte hende på røven ganske svagt.
//sorry vente tiden, men håber svaret var vente tiden værd < 3 ;9///

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A look back at once past and regrets

Indlæg by Cimberlie on Søn 25 jun - 15:37

Da han havde vendt sig mod hende, kunne hun slet ikke lade vær med at finde det interessant, og spændende, så hendes øjne hvilede sig blot på hans ansigt, før hun fik et lusket smil på læben"Who says I'm in your game Azanroc, you may be in my game"svarede hun så, og betragtede ham lidt, og nåede ikke rigtigt sige mere før han faktisk havde kysset hende, det havde hun slet ikke set komme, og kiggede blot på ham. Det var da ikke så tit det skete, og hun kiggede ned lidt, hendes første kys, den lille bandit havde seriøst stjålet hendes første kys. Cimberlie kiggede så på ham igen, med et overrasket blik, men sendte ham så et bredt smil, hvorefter hun lænte sig ind mod hans øre"I'll get that kiss back"hviskede hun mens hun lod hendes fingre danse lidt på hans kind, hun ridsede ham ikke med dem, selvom hun enlig sagtens kunne gøre det. Så trak hun hovedet tilbage, hvorefter hun bare kiggede på ham igen.  Hun skulle nok få det stjålne kys tilbage, på den ene eller anden måde.Og pludselig tog hun en tår af drinken hun havde glemt hun havde, hendes øjne var rettet på nogle af de andre kvinder herinde, der både så misundelige ud, men også helt betaget ud af hvad der skete mellem hende og Azanroc, hvilket for Cimberlie ikke gjorde noget, de måtte kigge så meget de ville. Dog havde hun lyst til lidt af hvert, og der var bestemt en ting der fik hende til at få et lusket blik i øjnene, og passende smil på sig"Be careful I do not end up playing with your neck Azanroc"sagde hun og kørte nogle fingre hen over hans nakke, hvorefter hun bare holdte blikket på ham. Hun fjernede det ikke, men havde efterhånden mange ideer, og hun trak ham så tæt ind til sig, mens hun sendte ham et lokkende smil"You never know what will happen"sagde hun og slikkede ham så op og ned ad halsen, hvorefter hendes øjne holdte sig på hans hals.Cimberlie var blevet i humør til det ene og det andet, og hun kunne hurtig få alt for mange ideer, både gode samt dårlige."Perhaps your throat needs some bite here and there"sagde hun så med en drilsk og lokkende stemme. Derefter trak hun sit hoved lidt tilbage igen, hvorefter hun trådte forbi ham, valgte at sætte sig nede ved et bord, det ene ben blev lagt over det andet. Og hun sad bare der, med et bredt smil på læben, og følte sig bare legesyg, drillende, og lusket.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cimberlie
Cimberlie

Antal indlæg : 72
Reputation : 0
Bosted : Doomsville i en elegant stor lejlighed
Evner/magibøger : Poison Bite

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A look back at once past and regrets

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum