Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154414 indlæg in 8014 subjects

Meeting Time - William

Go down

Meeting Time - William

Indlæg by Gæst on Tirs 18 okt - 22:13

Sted: Sunflower District - Parken
Omgivelser: Blomster, Planter, bænke ja hvad der ellers måtte være rundt omkring parken
Vejr: Fint nok vejr, ikke overskyet eller noget kun helt klart vejr
Tid: Aften ca
Påklædning: En sort stram top, en mørkegrå lårkort nederdel, og et par sorte ankelstøvler

Det var aften og der var ikke så mange folk i parken, måske var det fordi det var om aftenen, eller måske gad folk bare ikke parken lige idag. Man kunne aldrig vide, hvorfor men parken var nu et meget flot og hyggeligt sted, det var et sted man sagtens kunne nyde sammen med nogen. Der var en masse planter, blomster, træer, nogle enkle bænke rundt omkring og der var stier som man kunne gå på. Selvom det var aften var parken stadigvæk smuk, og himlen var klar med stjerner, og var bare smuk at se på.
Gående hen ad en smal sti var Cara ankommet til parken, hun havde faktisk bare gået lidt rundt omkring, og var nu endt i parken. Hun kunne ikke huske hun havde været i parken før, men nu var det bare sådan at hun trængte til en gåtur.
Hun gik og gik og kom tættere på en bænk der stod lidt centrum, der kunne hun jo sidde og vente på der måske ville
ske noget hernede, eller at der måske kom nogen forbi. Det var altid lidt hyggeligere når der var nogen at snakke med
men Cara som var hendes navn, vidste at man kunne aldrig vide, hvad eller hvem man ville møde.
Hendes hår hang løst ned over hendes ryg med to totter ind over brystet, og hun frøs ikke, hun kunne godt lide kulden
, hun kunne godt lide det vejr der var. Der regnede ikke, blæste ikke, nej der var bare klart vejr. Hendes øjne faldt på omgivelserne, hun ville lige se det an, hvordan stedet her så ud, og for at se om hun kunne huske noget af det. Det kunne hun så ikke men hun klagede bestemt ikke over synet, så valgte hun at sætte sig på bænken, og lagde det ene ben over det andet. Så sad hun i en afslappet stilling, og blikket skiftede fra at være på omgivelserne til at kigge på himlen, den var meget smuk at se på Cara tænkte lidt hun håbede faktisk på der ville komme nogen herned, bare det ikke var nogen som var ude efter hende, eller ville have hendes sjæl, eller bare et eller andet vildt. Hvad kunne hun ellers gøre ligenu udover bare at sidde, og vente på at der ville ske noget, eller komme nogen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Meeting Time - William

Indlæg by Gæst on Ons 19 okt - 12:11

William havde blot forladt sin lejlighed, da han bevægede sig ud på gaden. Theis lå sødt og sov på sofaen i lejligheden. Han havde taget en herre med hjem i løbet af natten, blot for at være seksuelt sammen med personen. Men Theis, han var lige den anelse anderledes. Det var en person han sagens kunne se som sin ven. Han smilede kort for sig selv, et smil der ikke havde været sat på hans kinder i lang tid. Det var normalt svært at se det på ham, om han var glad, eller om han ikke var. Han var yderst god til at skjule sine følelser.
Han smilede roligt for sig selv, da hans blik fangede en yngre kvinde.
Hvorfor sad hun der? Den sorte top sad stram på hende. Fik hun ikke ondt af det? Han rystede kort på hovedet for sig selv. Skulle han virkeligt tage sig sammen og tale til kvinden? Forventede hun det, eller retter fortjente hun det? Han smilede kort for sig selv.
'' What are you doing so late? '' Hans stemme var rettet over imod hende. Hun var den eneste kvinde i parken, så det var tydeligt at det var rettet imod hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Meeting Time - William

Indlæg by Gæst on Søn 23 okt - 2:10

Stemmen fik hende automatisk til at kigge i retningen af den person stemmen tilhørte, hun betragtede ham, var nu meget glad for der var kommet nogen herned, så hun ikke var alene hernede, det var meget rart. Hends blik var enlig låst fast på ham og hun tænkte lidt da hun hørte hans spørgsmål"Well just needed some air, and maybe finding something to do"svarede hun venligt, og kiggede så rundt, ja der var nu ingen andre, og hun undrede sig en smule over hvad han mon lavede hernede.

Det var hun blevet lidt nysgerrig efter, så hun holdte om hendes knæer og hun sad generelt i en afslappet position"What are you doing down here"spurgte hun nysgerrigt og undren. Han sov tydeligvis ikke som mange nok gjorde på dette tidspunkt. Men alligevel kunne hun heller ikke lade vær med at være glad over der var kommet nogen, så hun ikke bare sad der alene, og kedede sig, eller bare sad der forever alone, uden noget selskab.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Meeting Time - William

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum