Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
Top posting users this month
Melisandre
 
Midnight
 
Arthur
 
Matthias
 
Taliia
 
Raxess
 
Sean
 
Althorn
 
Zayden
 
Marcus
 

Statistics
Der er i alt 291 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Deirdre

Vores brugere har i alt skrevet 155838 indlæg in 8091 subjects

I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Go down

I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Lori on Søn 19 mar - 13:32

[center] T: 13:20
S: Seans hus
V: Forårs agtigt, solen titter lidt frem en gang i mellem
T: sorte bukser der sidder tæt, en grå sweater og er par brune støvletter.
Pertner [You must be registered and logged in to see this link.]

Det var efterhånden​ ved at være noget tid siden han havde talt med Sean. Og så var det alligevel ikke.. det var vel ikke andet end et par uger.
Men det føltes som en evighed, fordi der i den tid var sket så mange ting!
Fru. Clear, hans elskede udlejer var død. Og lige nu vidste han ikke helt hvad han skulle stille op. Han havde stadig ikke fået svar på om han kunne blive boende i huset. Om han kunne få lov at bo der selv eller om han var nød til at finde en anden lejer! Eller om han helt var nød til at flytte?! Og i så fald... Hvorhen.

Det var Sean han gik til for råd og vejledning, og lige nu, var der ingen han ellers kunne gå til. Mange andre blev alt for følelsesladede når de hørte hvad orsagen var.
Og det kunne Lori ikke bruge til så meget. Han var selv ked af det nok i forvejen.
Så at han samtidig skulle stå og trøste en anden duede ikke. Derfor var han taget hen til Sean.

En bestemt med stadig elegant banken lød mod Danmark store døre da han slog sine knoer mod den. Han kørte en hånd gennem håret, og forventede engentlig at træffe den noget forvirrede pingvin mand der skulle forstille en butler, men Sean var vidst tilfreds med ham.
Han stod med hænderne bag på ryggen, da det var det eneste sted man ikke kunne se at han nultede sin jakkesæt ærmer i en smule nervøsitet.

Sidst han havde set Sean, havde været lidt sær. Han havde ligget i en seng med en vildt fremmet fyr, mens Sean havde set på. Mange kunne mene at det var nogle syge sex fantasier lige der. Men virkeligheden var en helt anden! Sean havde ikke selv fået det store ud af det, og han havde kun gjordt det for at hjælpe Lori.


Sidst rettet af Lori Man 20 mar - 14:42, rettet i alt 2 gange
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 840
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Razor on Søn 19 mar - 14:48


Påklædning: [You must be registered and logged in to see this link.] + Halsbånd om halsen og bare tær.

Razor vidste aldrig helt hvad hans dage ville bringe - især ikke de dage hvor Sean valgte ikke at være hjemme, hvilken lige for tiden var alt for tit. Det havde selvfølgelig samtidig givet ham en masse mere tid til hvad han nu selv havde lyst til at lave. Som at rode i alt man ikke burde i dette hus. Slæbe gæster med hjem - irritere butleren ved at bede om et hav af forskellige retter, selv når man ikke var sulten. Eller selv forsøge sig med madlavning. Han havde engang i Dragons Peak haft en speciel bestilling på en blodkage fra køkkenet på drageborgen - men det var der uheldigvis ingen her der kendte til hvordan man lavede. Så Razor havde taget opgaven i egne hænder og forsøgt sig med det. Derfor lignede køkkenet også noget værre noget på nuværende tidspunkt - alle former for ingredienser var spredt ud over det hele - blandet med blodet han fint have tappet fra en kvinde der vidst stadig lå død et sted ikke langt herfra. Hvem ville gå på kompromis med simpelt blod fra et dyr? - Nej det skulle være fra menneske, eller engle for den sags skyld. Men de var nu alligevel sværere at få fingrende i end mennesker.

Han stoppede hvad han havde gang i da en banken lød. Underligt. Han huskede ikke at Sean havde sagt der ville komme gæster. Og Sean plejede ikke ligefrem selv at banke på døren inden han kom indenfor. Razor satte dog alligevel kurs mod døren, og med hjælp fra sin ene bare fod fik han skubbet dørhåndtaget ned og kunne derefter puffe den til side - kun fordi hans hænder var mere eller mindre dækket af blod.
Han rettede blikket mod fyren der kom til syne udenfor døren. Og stod et øjeblik bare uden at sige noget. Han kneb så bare øjnene lidt sammen.
" Well helloooo there. " Sagde han kort lidt men lod så hovedet glide lidt på skrå.
" You look familliar.. " Sagde han så bare kort, dog voksede det halv dæmoniske smil sig op omkring hans læber kort efter. " Why is it always Sean who gets attractive guests? " Spurgte han så bare lidt ud i luften.
" He's not home though.. If he's the man you're looking. " Sagde han så og rystede hurtigt på hovedet. Han slikkede så bare noget blod af sin ene finger før han kort skævede ud af døren, ud bag fyren - men så tilbage mod hans ansigt.
" But.. You can come in, I guess.. He'll be back - at some point. Do you know how to make a cake? " Spurgte han så bare. Han havde ellers pænt takket nej til butleren en del gange der ivrigt havde forsøgt at rette alle fejlende Razor lavede. Men han havde planer om at formå at gøre det selv. Og nu var der pludselig et nyt ansigt i selskabet - hvilket gjorde det nærmest okay at bryde sit løfte.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Lori on Søn 19 mar - 15:43

Da døren blev åbnet, var det bestemt et andet ansigt end Seans der viste sig. Noget lavere, og yngre… og blodigere. Han så noget overrasket på ham da han så alt det blod der var ligefrem overalt på denne fyr.
”uhm..” mumlede han blot. Hvem var denne fyr? Og hvad lavede han her hos Sean.
Han kunne dog ikke undgå at smile lidt da denne fyr valgte at sige at han var attraktiv. Ja okay… det havde han jo efterhånden hørt en del gange.
Hans blik studerede fyre, der var noget ved ham der virkede bekendt? Men han havde selvfølgelig også mødt rigtig mange de sidste mange år, om ikke andet, så som Lorikan.

Han sukkede en smule da han fik besked på at Sean ikke var hjemme. Pokkers!.. Så kom han forgæves. Og han havde ellers virkelig brug for at tale med ham. Måske skulle han bare komme igen en anden dag? Eller.. var det overhoved en god ide at tale med Sean om de her ting? Ville han overhoved gide at høre på Loris klynkerrig.
Drengen her tilbød dog at han måtte komme ind og vente. Og han overvejede det lidt. dog blev han afbrudt midt i det, da der blev spurgt om han kunne bage kage.

”uhm… yea, I guess.. I’m not a master, but I can make some fine cakes,. i think?...” erkende han. Det var virkelig underligt! Han var sikker på han havde set denne fyr før! Men hvor?
Han valgte derfor at takke ja til at komme ind.
”sorry I ask but…. Do you know what you’r doing?... you.. Really not look like it..” sagde han med et beklagende smil for at han valgte at fortælle til denne fyr at han bestemt ikke så ud til at vide hvad pokker han lavede.
”by the way.. my name is Lori!.. I’m a friend of Sean’s ” sagde han med et smil mens han gik ind i entreen og tog sin jakke af for at hænge den på en af knagerne. Han så ned på gulvet, og kunne tydeligt se de noget klistrede fodaftryk der kom gik hele vejen fra køkkenet og ud til fyrens små bare fødder. Han sukkede en smule. Stakkels butler når han skulle til at gøre rent.
” anyway.. did you need help?.. I believe I could well help you, while I'm waiting for Sean coming home” sagde han med et smil og et træk på skulderen.


_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 840
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Razor on Søn 19 mar - 16:38

" Great! Come in! " Sagde han så bare og trådte væk fra døren igen - uden videre spadserede han bare videre mod køkkenet, regnede med at fyren godt vidste hvordan man lukkede døren efter sig så her ikke blev koldt. Måske også for at der ikke kom tilfælde ind fra udenfor. Razor burde vide alt om den type - han var selv en. Eller havde været før han nu rent faktisk boede et fast sted.
Han skævede sig kort lidt over skulderen og lod hovedet glide en smule på skrå. " Me? No.. I have no idea what I'm doing, but it's fun - and hopefully.. Well, hopefully I might learn from this, learn how actually make a cake - that dosen't taste like dirt. " Sagde han så bare med et lille grin før han lod blikket strejfe over rodet i køkkenet.
" Lori - friend of Seans huh.. " Sagde han så lidt men smuttede så hen til skålen som han var ved at blande ting sammen i. " So you're not one of his sons? You could've tricked me on that one. " Sagde han så bare med et lille grin og rørerede lidt rundt i skålen. Det så ikke ligefrem lækkert ud, det var desuden alt for flydende. Måske han havde overdrevet en smule med blodet?

" Lori... " han kneb kort øjnene lidt sammen men endte så bare med at ryste lidt på hovedet. " Nah - that dosen't ring a bell.. " Tilføjede han så bare lidt. " I'm Razor, slave and friend of Seans. " Han trak kort lidt på den ene skulder. Men vendte så opmærksomheden rimelig hurtigt tilbage mod kagedejen.
" Yes! You can totally help - so, I've got blood - which seems to be the liguid - then I have that white powdery stuff and sugar and um.. maybe more white powdery stuff.. " Sagde han så bare og kneb kort øjnene lidt sammen. Han rettede så blikket lidt mod Lori og lod hovedet glide på skrå. " What am I doing wrong? It turns out like those every single time. " Sagde han så bare og pegede lidt mod en mindre stak af mislykkes kager der lå for enden af bordet. Den ene mere grim end den anden - klæg eller smuldrende. Noget var helt galt med hver og en af dem.
" And what do you need Sean for anyway? You might be stuck with me for a while. I'm not sure when he gets back, sometimes he's out all day, all night - and maybe even longer. And sometimes only for five minutes. Thats the good days. Then you don't have to be alone all day. Not that - I'm actually alone. Tim is here, somewhere. He offered to help - but.. Nooooo. " Han rystede så bare lidt på hovedet og ledte lidt efter det der mel han vidst havde efterladt et eller andet sted.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Lori on Man 20 mar - 12:54

Lori betragtede rodet i køkkenet. Det var ret voldsomt. Puha denne fyr var vidst ikke så nem at gøre rent efter. Og det var vidst noget der skete meget.. altså det med at man skulle rytte op efter ham.
Da fyren jer begynde at snakke om Seans sønner, så Lori lidt paf ud. Havde Sean børn? Waw... Han vidste virkelig ikke ret meget om den mand i virkeligheden.. nu han tænkte over det talte Sean aldrig rigtig om sin fortid? Han talte i det hele taget ikke ret meget om sig selv.. ikke til Lori i hvert fald.

Han stod og gloede ned i det der vidst nok var et forsøg på en dej. Blod? Såh... En blod kage? Han studerede fyren foran sig. Var han mon en dæmon? Mon en bloddæmon? Hmm Tja hvorfor ikke. Det skulle ikke undre ham om Sean tiltrak mange dæmoner.
Hans opmærksomhed ramte dog fluks Razor da han nævnte at han var Seans ven.. og slave?? "Slave?.... Do Sean have Slaves?" Mumlede han lidt. Dog nu han tænkte over det, var det vel ikke så underligt?
"Why is it that i'm not THAT suprist?.." sagde han så med et træk på den ene skulder. Sean var forholdsvis rig, han havde magt og han kunne mere eller mindre gøre hvad han ville, så hvorfor ikke også have slaver?

Lori så ned på den underlige snakkede dej-ting.. hvad det nu end var! Han kunne ikke holde et smil tilbage. "Okay.. let's start from on a new one! Get that away" sagde han og viftede med hånden mod den skål Razor lige nu stod med fingrene i.

Han smilede blot da Razor fortalte at han ikke vidste hvornår Sean var hjemme. Han trak på skuldrene "thats okay, i have time to wait" sagde han roligt
"Do you want to do it yourself, while i guide you?.... Or do you want me to do it?" Spurgte han og havde allerede smurt sine ærmer op. Ville Razor selv stå for at kaste dejen sammen, så ville han nemlig få gjordt alt det rod rent!
Han fik det faktisk fysisk dårligt af alt det rod! En virkelig dårlig vane, men han kunne ikke lade vær. Rengøringsvanvid var hans last. Mange kunne ikke forstå det, men ligsom alle andre havde noget de ikke kunne holde ud, eller som de bare Måtte gøre, så var Loris problem altså at alt skulle være nogle lunde rytteriet. Helst pletfrit, men det forlangte han ikke hos andre.

"So.. how Lone have you been herre?.. i have never seen you before?" Sagde han og så spørgende på fyren foran sig.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 840
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Razor on Man 20 mar - 19:08

" Well.. He didn't and then... He sorta did, 'cause he met me! And you gotta admit - I'm freaking adorable. Me offering service? Who could ever say no to that? " Spurgte han så bare med et lille grin før han rystede lidt på hovedet. Det var måske ikke helt sådan det havde forløbet. Sean havde sikkert aldrig tilbudt ham at være slave hvis det ikke havde været for Razors åndssvage hukommelsestab. At han havde valgt at beholde stillingen som slave selv efter at hukommelsen var kommet tilbage - det var der sikkert mange der satte spørgsmålstegn ved. Men Razor havde trods alt brugt hele sit liv på at være slave, så det ikke at være det var alt for kompliceret. Her vidste han hvad han havde med at gøre - hvad han skulle og ikke skulle, hvad han måtte og ikke måtte - at han i sit eget hoved var lidt large omkring reglerne havde indtil nu ikke været et problem.
" I think Sean is a way more simple man than he appears to be. - But then again probably not. He's like a locked box - with a key no one have ever seen.. " Han trak kort lidt på skuldrende men lod så blikket glide over kagedejen. " Forget this one? OKay.. Ummhg.." Sagde han så lidt før han kort kløede sig lidt i panden. Endnu en blodklat tilføjet et sted det ikke burde.

" I'll do it! Just guide me through! I can do it.. No doubt! " Sagde han så hurtigt. Han ville hvert fald gerne prøve selv. Hvis det gik helt galt igen kunne Lori da måske nok godt få lov at give det et forsøg. Men først efter endnu et sikkert mislykkes forsøg fra Razor. Han vendte så bare indholdet af skålen ud i skraldespanden og fik skrabet de sidste rester ud med skeen før den igen fandt plads på bordet. Så var han klar til komme nye ting i - forhåbentlig lykkes det. Lori havde ikke virket helt fortabt ved spørgsmålet og virkede stadig ikke helt fortabt ved opgaven - så Razor kunne kun håbe at det var sådan det var.
" I.... Don't actually know. A while? Probably longer than that - but you know, time flies when you're having fun. " Sagde han så bare lidt med et smil om læben. Ikke at der altid var sjovt, der var også kedsomhed - og kedsomhed førte til tid hvor tankerne slugte en hel og drev en ud i de baner man ikke havde lyst til at være i. Man blev mindet om alle de åndssvage og smertefulde øjeblikke der havde været - hvilket der var enormt mange af i Razor liv lige for tiden. Op og ned - frem og tilbage. Aldrig bare stabilt. Men det var vel meget godt. Så satte man pris på det gode midt i det elendige.
" So.. You and Sean? How does that work? You sitting around sipping a cup of tea while talking about the sun and moon? Or what do you do? - I don't even know if Sean drinks tea or not.. " Sagde han så lidt og rynkede kort panden en smule. Det havde han egentlig ikke tænkt over. Razor havde ikke drukket te før han havde mødt Reign - det var ikke forfærdeligt, faktisk meget godt. Men Sean? Drikke te? Drak Lori overhovedet te? Han lod blikket glide over fyren med et kort bedømmende udtryk. Han kunne godt være typen der drak te - også måske alligevel ikke. Razor var elendig til at bedømme folk.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Lori on Søn 26 mar - 21:32

Lori kunne ikke lade vær med et smile lidt over Razors kommentar. Tja fyren her var nu ret kær, på sin egen, mærkelig måde. Før hen ville hen før som ham her nok havde skræmt livet af Lori, men efter hånden var han blevet vant til de underligste typer. Og hvis Sean kunne have ham boende, så kunne han vel ikke være SÅ slem?
Der måtte vel være noget i ham som man kunne lære at kunne lide. Og allerede nu.. Var Lori ret sikker på at det var der, for fyren her var faktisk behagelig at være sammen med… på en underlig og skør måde.
Han nikkede lidt til det han sagde om Sean, og at han var en lukket og låst bog uden en nøgle. ”yea… it’s… like he actually is afraid that some must get to know him…” sagde han mens han begynde at rydde lidt op omkring dem.
Razor havde ret. Sean var svær at komme tæt på, da han virkede som om han hele tide havde et gitter omkring sig. Et gitter der var lige præcis så hørt, at du kunne se over det… men aldrig kommer over på den anden side af det.

Han smilede lidt da Razor sagde at han ville bage kagen og han sagtens kunne gøre det ” of course you can do it!.. I will help you, if you are going to need it” sagde han med et opmundrende smil.
Han gik over til et skab, og fandt en te kop. Han gav den til Razor. ”here! Firat of all, you have to use this.. in most recipes, you need units of the stoff, så this is a easy way to learn it” sagde ha nog forklarede lidt videre omkring hvad de forskellige ting egentlig var.
“the White powdery stuff, is called flour, aaand.. uhm” han så sig om, og gik hen til et af de skabe hvor der blev opbevaret mad. ”I think you need some eggs too” sagde han og fandt et par stykker.
”okay… now you take all the ingredients and mix them thogeter in the order I say.. okay?”

Mens han gik og ryttede op, forklarede han Razor hvor mange kupper af hver ting han skulle komme i af gangen, og hvordan han skulle røre det sammen. Da dejen var færdig, og Lori også havde fået klaret oprydningen, gik Lori han bag ham, og med et hoved ved siden af Razors for at kigge ned i skålen smilede han lidt ”let me taste.. then I can say if there need something” sagde han med et bredt smil. Nu lignede det da I det mindset en dej

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 840
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Razor on Søn 26 mar - 22:05

" But then again - He's old.. Maybe thats how he survived that long.. " Sagde han så bare med et lille grin før han trak lidt på den ene skulder. " How old are you? You're a demon - you could be just as old - are you? Alot of 100 years old? " Spurgte han så bare og lod hovedet glide lidt på skrå. Han havde på sin vis næsten opgivet at gøre sig klog på Sean - men hver gang den tanke strejfede ham var der et eller andet der gjorde at han alligevel forsøgte at lære mere - enten om Sean eller af Sean. Det kunne være mange ting. Om det var fordi at alderen gav udtryk for at han måtte vide mere end folk uden så langt et liv. Lori kunne også sagtens være gammel. Meget gammel - det var aldrig helt til at vide med dæmoner. Razor selv var dog ikke en af dem med en hær af år på bagen. Han var hvad han så ud til - forhåbentlig, også selvom han vidst åbenbart havde sine øjeblikke hvor han virkede så meget yngre end han i virkeligheden var.

Han fulgte Lori lidt med blikket før han snuppede koppen med et smil.
" Alrighty! " Sagde han så hurtigt og inden længe var han i fuld gang med at følge instrukser - meget mere præcis end han tidligere selv havde været med at kaste ting i en skål i en tilfældig rækkefølge. Det var åbenbart lidt mere en videnskab at bage en kage end han havde troet da han tidligere på dagen selv var gået i krig med det.
" But... " Han lod kort blikket lande på Lori - men så ned i skålen igen. " You can eat the batter? Why cook it then? It's the cooking that ruins everything.. " Sagde han så bare lidt da Lori ville smage på den. Det var jo slet ikke nødvendigt overhovedet at bage det hvis man bare kunne spise dejen. Han pillede kort lidt ved kanten af skålen før han så bare smilede lidt skævt.
" Some sort oooooof - Cake-soup! " Sagde han så lidt med et lille grin. " Oh! But then we need eyebals.. They make everything better. We could decorate them with eyes. " Sagde han så lidt før han rettede blikket mod Lori.

" Imagine that! I don't get why bakery's dosen't sell this kind of cake. I mean - it's not only humans living in this world - and all cake dosen't have to be made of sweet things. Or maybe thats why pies excist.. Pies are good too - Reign made a pie once. Yum! And I don't even like green  stuff. " Sagde han så lidt og stod et øjeblik bare og stirrede lidt ud i luften.
" Cooking is exhausting.. " Sagde han så bare kort efter at have fundet fokus igen. " Is it good? " Spurgte han så bare få sekunder efter men dyppede så bare kort selv sin finger i dejen og smagte på det. Det var dog ikke et specielt tilfreds udtryk der dansede hen over hans ansigt. Tværtimod. Det var ikke det bedste i verden, slet ikke. Han forsøgte at fokusere på smagen af blod. Måske det blev bedre når det var bagt? Måske ikke - han håbede på at det ville være tilfældet for ærligt... Så smagte det grimt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Lori on Søn 26 mar - 22:42

Han smilede lidt da Razor spurgte hvor gammel Lori var. ”I’m actelly 222 years old.. but.. yea its a longe story!” sagde han så. Det var ikke lige tiden til at fortælle hans indviklede historie nu. Måske han ville fortælle Razor den.. men indtil nu, var det kun Sean der kende den..
Lori smilede lidt som Razor blev helt forarget over at Lori ville smage på dejen inden den var blevet bagt. Han grinte lidt. ”It’s too tjek if there need something” grinte han lidt, og stak en finger i dejen. Han prøvede at fokusere på dejen, og mente ikke der manglede noget. Den ville selvfølgelig smage anderledes når den blev bagt.
Han lyttede til alt Razors vrøvl, og så noget overrasket på ham men dog med et grin da Razor nævnte øjenæbler. ”haha okay, I surrender! you are actually adorable.. in you’r own Crepy way” grinte han lidt.
Okay! Denne fyr var virkelig ikke en personlighed han normalt ville være i nærheden af. Men der var noget underligt tiltrækkende ved ham. Ikke at Lori fandt sigt tiltrukket seksuelt af fyren, mere… tiltrukket af hans personlighed. Han havde lyst til at lære fyren at kende. Også selvom han lige nu stod og talte om øjne på kager, og at der tydeligvis var blod i den der dej.
Men han var interessant på en virkelig underlig måde!

Han lyttede til Razors snak, og mellem alle de mange, mange, MANGE ord, fangede Loris øre hurtigt et bestemt navn. Han så undrende på Razor. ”Reign?” gentog han, og rettede sig lidt op, så han ikke stod så meget lænet ned mod fyren.
”this.. Reign.. he would’t by any chance live in Firewood? Would he?” spurgte Lori så. Reign var ikke et navn man hørte hver dag. Men hvordan pokker kende Razor til ham? Reign der havde haft svært nok ved at tackle at Lori var en dæmon? Hvor fra kunne han kende en fyr som Razor? Og oven i købet bage kage til ham?.

Han så godt Razors udtryk. ”don’t worry.. it will taste better efter it is baked” sagde han med et smil. Han satte sig op på køkken bordet.
”sorry I ask but…. How do you know Reign?” spurgte han så.


_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 840
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Razor on Man 27 mar - 18:35

Han vendte et øjeblik blikket mod Lori med et halv måbende udtryk. " What? Why!? Jeez.. Stop being old - It makes me confused.. " Sagde han så bare og rynkede brynene lidt. Ikke lige så gammel som Sean - men stadig gammel. Alt over hundrede år var gammelt.
Han så væk et øjeblik - kun for at se mod Lori igen få sekunder efter, studerende. " Not even a single grey hair - It's insane.. " Sagde han så bare lidt med et spekulativt udtryk. Det var en af de ting han sikkert aldrig helt ville kunne forstå - alder. Sådan noget mærkeligt noget.
Han kunne ikke helt lade være med at grine. " Told ya! " Sagde han så bare og sendte Lori et sødt smil før han fokuserede på kagen igen. Ingen tvivl - Razor kunne være et bæst uden lige. Men han var trods alt ikke kommet så langt med alt det lort han havde lavet i sit liv hvis det ikke havde været for hans så kaldte kære fjæs. Og evnen til hundeøjne. " But you're not that bad yourself you know.. I mean, you're helping making cake. Thats like, 10points + tips equals, something like.. 13? " Sagde han så lidt med et kort tænkende ud tryk men trak så bare kort lidt på den ene skulder. Det var vel også lige meget. Lori var vidst god nok. Han virkede ikke modbydelig og træls - men det ville nu ellers også meget muligt have været mindst lige så underholdende. Medmindre han havde valgt at ødelægge Razors kage bagning.

Han nikkede så bare lidt. " He sure does.. - I think. " Sagde han så lidt - først meget sikker i sin sag men så pludselig faktisk slet ikke. " I not sure anymore actually.. After the cabin burned down everything has been a little confusing when it comes toooo where he lives. " Sagde han så, lidt mumlende og i sidste ende mest som en konstatering til sig selv. Han gik dog egentlig udfra at han boede ved sine forældre. Men dem vidste Razor ikke hvor boede henne så det var stadig et spørgsmålstegn.
" Oh... " Sagde han så kort før han rynkede næsen en smule. " Well! Lets bake it then! " Sagde han så hurtigt før han smuttede hen og snuppede den form han havde brugt til de andre kager. Heldigvis havde han da sørget for at smøre formen så den ikke var sat til med brændt kage.

" Well! He's my... Umm... Eh - " Han gik kort i stå et øjeblik. Hvordan kendte han Reign? Han havde mødt ham i skoven og sådan havde han lært ham at kende. Men yeah. Hvad var de? Kærester, nej - eks kærester? Måske - ikke helt, Razor synes det lød grimt og ville ikke putte sådan et mærke på. Men de var vel mere end venner, også alligevel ikke helt. Helt forvirret i ansigtet var han efterhånden nok. Han plantede formen på bordet klar til at få hældt kagedejen i. " He's my human - I guess.. " Sagde han så bare lidt med et lille grin. " Human snack, I'm actually planning on eating him soon - He dosen't know. But what can I say.. He smells sooo goood.. " Sagde han så lidt med et lille veltilfreds smil om læberne mens han duftede en smule til kagedejen. Blodet nok mere. Det var dog ikke helt hans egentlige plan, han havde ikke en plan.
" I mean - I don't know. We met in Ashen Wood forest a long time ago and - yea.. Wait, you know Reign? " Det gik så endelig op for Razor at Lori nok ikke spurgte indtil den tilfælde fyr i Razors talestrøm medmindre der måske også var et relation mellem dem.
" How? Did he judge you for being a demon? Or is that something you never tell people unless they can smell it on you? " Spurgte han så og kneb lidt mistroisk øjnene sammen - dog selvfølgelig også lidt drillende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Lori on Tors 30 mar - 19:44

Han måtte indrømme at han blev overrasket da det lod til at Razor ikke vidste hvor Reign boede. De kunne da ikke være vildt gode venner? Eller hvad?
Han blev dog overrasket da Razor omtalte Reign som… menneske? Hvad var der for noget at sige? Dog da Razor begynde at omtale Reign som en snack, og at han ville æde ham fik han et mere skabt udtryk. ”I hope you are saying that for fun…” brummede han blot. Hvad var det for noget at sige! Hvis Razor krummede så meget som et hår på Reigns hoved, så ville han dræber Razor langsomt!
Der var dog pludselig noget ved den sætning ’han er mit menneske’ der fik det til at knage i Loris hoved. Han studerede fyren. Han så ikke så gammel ud. Under de 18 …. Sig det var løgn! Var DETTE Raigns eks?

Da Razor spurgte om han kende Reign nikkede han. ”He is a dear friend” sagde han roligt og lænede sig lidt op af bordet. Var dette virkelig den fyr Reign havde fra valgt Lori for?
Han så på Razor da han talte om, om Reign havde dømt ham for at være en dæmon. Han trak på den ene skulder over spørgsmålet. ”not really…” mumlede han lidt. ”but… in the beginning, none of us knew that I was a demon… so… of course he was shocked” forklarede han og satte sig op på køkkenbordet og betragtede Razor som han gjorde kagen klar.
“but yes, it was a little difficult for him at the beginning” sagde han så og trak på skuldrende. Men de var nu kommet meget godt efter det, og Reign havde mere eller mindre accepteret det.

Han så dog på Razor med et smil. ”so, put it in the oven.” sagde han med et smil. Og sad blot og så sig lidt om i køkkenet. Han havde været her inde før, men der var det halvmørkt.
Han vende dog hurtigt blikket mod Razor igen. Han var altså nød til at vide det.
"Razor... are you Reigns ex?" spurgte han så.

//sorry for længden
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 840
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Razor on Tors 30 mar - 20:43

" Ofcourse I do - He's like the white flag in war. " Sagde han så bare lidt med en rysten på hovedet. Reign var off limits når det kom til at dræbe - skade eller gøre andre voldsomme og skadelige ting. Det var ikke godt. Razor havde skadet Reign mere end hvad godt var og var ærlig talt i sidste ende en smule bange for at det ville ske igen. - Samtidig sikker på at det faktisk ville ske igen. Han kunne ikke undgå det. Han var en tiggende bombe som kunne eksplodere når som helst.
Razor lod kort blikket glide over Lori - " Wait.. what? You didn't know - how can you be so old.. and not knowing? Didn't you feel it? I mean.. I'm only half demon and I feel it all over.. It's amazing." Sagde han så bare med et smil om læberne. Han forstod ikke helt hvordan det kunne være noget man ikke helt vidste. Men på den anden side gav det så også mening at Reign ikke havde dømt ham på det. Eller også var det fordi Lori måske bare var en mere venlig person end Razor havde været og Razor så havde skubbet lidt ekstra til den del af Reign der hadede dæmoner så meget - senere dog alligevel formået at ændre det lidt.

Razor snuppede kagen da den var klar i sin form og rendte hen for at stoppe den i ovnen. " This is going to be the best cake ever! I'm sure of it.. " Sagde han så bare lidt og stirrede på kagen et øjeblik inden den kom ind i varmen. Faktisk var han ret sikker i sine ord. Han stolede på at Lori vidste hvordan man bagte en god kage. Måske var det usædvanlige ingredienser men det betød vel ikke så meget for smagen? Så længe den smagte af blod - og kage.. Så var det helt fint. Han glædede sig hvert fald.
" Reigns eks?... " Han rettede blikket lidt mod Lori før han så kort overvejede det lidt. " Um... " Han trak kort lidt på den ene skulder.
" I guess you can call it that. But it's not like.. I mean. " Han rodede sig kort lidt i håret men sendte så bare Lori et skævt smil. " Hopefully not forever though.. " Sagde han så bare lidt med et lille smil. Han havde set Reign efter og det havde været godt. Men de var vel sådan ikke sammen som før. Det var ærgerligt men sådan var det. Tingene havde været noget værre rod og skulle vel egentlig bare stille falde på plads igen. Hvor godt det så end kunne gå når han stadig var her. Han stod lidt og spekulerede over det et øjeblik men rystede så bare lidt på hovedet. " Anyway! He's a good guy.. Way to good.. " Sagde han så bare lidt mens han nikkede - men rettede så bare blikket mod Lori igen.
" Bet you know Django too? "
Spurgte han så med et smil.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Lori on Tors 30 mar - 21:43

Lori sukkede lidt da Razor spurgte indtil hvordan han ikke kunne vide at han var en dæmon. Han trak lidt på skulderen og kløede sig i nakken. ”its a really long story” sagde han blot. Det var det virkelig. Lang og virkelig inviklet. Og kun folk der havde oplevet det ville kunne forstå hvorfor han ikke havde vidst det. og hvorfor han havde været som han havde den gang. Men et var ikke længere tilfældet.

Det var virkelig mærkeligt det her! Han havde sagt til sig selv at han ville hade Raigns eks. Fordi han have gjort Reign så ked af det. Og så måske også lidt fordi han da stadig havde skår i stoltheden over at blive valgt fra. Og så var det bare så meget nemmere at hade vedkommende. Men det…. det faldt til jorden med et gigantisk brag. For lige meget, hvor meget han prøvede kunne han ikke hade Razor. Slet ikke når han så hvordan Razor talte om Reign. Den måde hans øjne næsten lyste op når de talte om ham.
Da Razor nævnte at han forhåbentlig ikke altid ville være Reigns eks. Stansede Loris blik blot lidt ved Razor. Lori ville da lyve hvis han sagde at han ikke ønskede at han og Reign ende med at have en nat som på deres tur. Men alligevel hørte han sig selv sige. ”I’m sure you will get back together.. He Really still love you.. even Though he say different” sagde han, og lod blikket glide lidt ned. Han nikkede da Razor sagde at Raign var en god fyr. ”yea… way to good” gentog han.
Måske skulle han bare ligge det! Han havde ingen følelser for Reign mere, ud over som venner, og så at han sevføgelig var tiltrukket af ham.

Han kunne ikke undgå at smile da Razor nævnte Django ”yea… that lovely furball” grinte han lidt. Han betragtede Razor lidt, og smilede så bare lidt.
” Reign is moving in with me” startede han og sparkede stille med fødderne der hang over gulvet. ”you are walcome to come visit him, at any time.. and.. if his not home, you can just visit me til he is” sagde han blot. Han så lidt ned dog med et smil “I really hope for you to getting back together” sagde han og så på Razor

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 840
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Razor on Tors 30 mar - 22:15

Razor rettede blikket mod Lori. " A long story? I love long stories.. " Sagde han så bare med et lille smil om læberne. Et nysgerrigt smil. Lige så meget som Razor elskede at bruge sine tale gaver og snakke ørerne af folk omkring ham. Så havde han også en interesse i at lytte til hvad andre havde at sige. Dele deres liv, historier - oplevelser. Selv endda til tider helt lige gyldige ting var spændende at lytte til. Og eftersom Lori havde åbnet for Razors nysgerrighed ved at være en dæmon der åbenbart i en periode ikke engang havde vidst at han var en dæmon. Det var spændende. Der måtte være meget mere i sådan en historie end simple overskrifter og Razor havde så sandelig ikke tænkt sig at lade fyren slippe uden om emnet. " You better tell me your story - you can leave parts out if you want. But I want something - can't let something like that just slip. " Sagde han så bare med et lille smil om læberne. Razor fik for det meste hvad han ville have - hvis ikke i første forsøg så andet og hvis ikke der, så kendte han kneb der helt sikkert kunne få tingene til at ske.

Han vippede kort lidt frem og tilbage på sine fødder men endte så med at hoppe op og sidde på bordet i skrædderstilling - stadig med blikket rettet mod Lori. " Really? Even if I told you I'm dangerous for him to around? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. Det var ikke løgn. Razor var ikke godt selskab - ikke for nogen. Selv ikke for manden der boede i dette hus.
" I've tried to kill him twice.. " Sagde han så bare lidt med et kort trak på den ene skulder. Han så kort lidt i retning mod ovnen, men lod så sit blik falde på Lori igen. " I know I look sort of harmless. - But I'm really not.. " Han vippede kort lidt med sin ene fod men løftede så bare kort lidt op i skuldrene for at lade dem falde ned igen.

" He's moving in with you? " Spurgte han så lidt - overraskelsen kunne sikkert tydeligt høres i hans stemme. Han overvejede lidt hvad der var Lori præcis sagde - og kunne måske et øjeblik ikke helt lade være med at mærke et stik af jalousi. Ikke fordi det overmandede ham fuldstændig - men det rørte et eller andet i ham. Reign flyttede ind ved Lori? Det var okay - var det ikke?
" I don't exactly know where you live - but cool! I'll remember that, don't be surpriced if you walk in on me sleeping your bed. There's something exciting about sleeping in other peoples beds - have you tried that? I mean - without them knowing. Just sneaking in randomly? " Han rettede blikket mod Lori og blev måske næsten en smule for begejstret for det emne. Han det havde altid givet et eller andet - spændingen ved at man ikke helt vidste hvad der kunne ske - folk kunne dukke op hvert sekund eller det der var værre.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Lori on Lør 8 apr - 0:36

Okay.. måske var det med blandede følelser at han sagde han håbede at Raign og Razor ville ende med at komme sammen igen. Han håbede på begges vegne, han kunne jo tydeligt høre på dem begge at de savnede den anden. Godt nok havde Raign ikke været positiv da han talte om Razor men hey! De havde lige slået op, det var vel ikke så underligt? De fleste prøvede altid at finde alt det dårligt hos deres eks, så de ikke behøvede at tænkte på dem.
Han så noget chorkert ud da Razor sagde han havde været tæt på at slå Raign ihjel 2 gange. Han rynkede brynene lidt, og så ikke videre tilfreds ud. Okay nu fortrød han allerede at han havde sagt det.. og så igen. Han ville bare gerne have at Reign ville blive lykkelig. Han kunne ikke blive det sammen med Lori, det kapitel var for længst overstået, plus der ikke havde stået synderligt meget i det kapitel.. det havde vidst kun været fra Loris side, og selv den del var dampet temmelig meget af.
Han sukkede lidt "but... You also made him happy..So.. i mean.. you both have things too wrok on" sagde ehan lidt med et træk på skuldrende.

Han fornemmede hurtigt Razors overraskelse over at Reign flyttede ind.
"ITs not really that big og a deal.. my lanlord just died.. and.. i needet someone to move in,.  And Reign needet a new place to stay.. ITs only for a while" forklarede han med et smil. Razor skulle endelig ikke tro der var noget mellem Raign og ham.. Okay måske kunne de ske de nød hinandens selskab lidt ekstra hvis de havde brug for det, men det var bestemt ikke grunden til han havde sagt ja.

Han så lidt overrasket ud da Razor snakkede om at han måske ville sove i Loris seng. Han grinte lidt "then.. dont ned suprist if im just getting in to the bed whit you" drillede han lidt med et skævt smil. Og så lidt drillede på Razor

//sorry for længden
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 840
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Razor on Lør 8 apr - 14:55

Reign gjorde hvert fald Razor glad - men han havde taget sig selv i at tvivle på om det også gik i den anden retning. Han vidste at Reign elskede ham - men nogen gange var de ting han sagde eller gjorde så meget på tværs i det at det blev svært at tro på. Han trak så bare kort en smule på skuldrende. Lori havde måske ret. Men det gjorde det ikke nemmere - alting var kompliceret og ville helt sikkert aldrig stoppe med at være det. Heller ikke selvom de begge gjorde sit bedste for at det ikke skulle ske. Så forskellige som de var - det kunne umuligt ikke snige sig ind på dem før eller siden. Men tiden indtil det skete havde han da selvfølgelig tænkt sig at nyde. Tid med Reign skulle ikke spildes på dumme tanker om evt og hvad nu hvis. Nej - han havde efterhånden forstået at det var nuet og der var intet bedre end bare at være i det. Bekymringer havde indtil nu kun bragt ham i problemer.

Han hævede kort lidt et bryn. " Really? Then you don't have to pay anymore - do you? " Spurgte han så lidt og lod hovedet på skrå. Uden en udlejer kunne man vel ikke skulle betale for at bo i huset? Det kunne umuligt være en dårlig ting - mere en win win fordi man så kunne bo gratis og ikke havde en eller anden til at rende og presse på. Razor anede ikke noget om sådan noget - men det virkede ikke yderligere fedt at skulle betale for at bo et sted. Måske var det også bare en hurtig måde at skifte emne - fra det faktum at det faktisk irriterede Razor en smule, tanken om at Reign boede sammen med en fyr som Lori - fordi.. Ingen kunne lyve sig fra at mene Lori ikke så godt ud, fyren var attraktiv. Ingen tvivl der.
Han kunne ikke helt lade være med at smile skævt.
" I wouldn't mind.. Sharing bed isn't that bad - it's waaaarm and cozy and nice.. And - sometimes pretty fun. But I'm not reeeeally that great to sleep next to. " Han sendte Lori et skævt smil før han rystede lidt på hovedet. " You might end up finding yourself on the floor next morning. " Han trak kort lidt på den ene skulder. Ingen tvivl - han sov så uroligt at det nok i mange tilfælde var mere en belastning at skulle ligge ved siden af ham end egentlig hyggeligt. Heldigvis havde han ikke fået klager på det seneste - enten fordi han sov alene og ikke selv var specielt utilfreds, eller også fordi han havde været så optaget af at putte selv i søvne at han havde formået ikke at bevæge sig alt for meget. Han lod så kort blikket flakke hen mod ovnen igen. Kage bagte alt for langsomt. Han ville gerne bare sætte tænderne i den nu.
Han køre hånden lidt rundt i noget af det mel der stadig lå på bordet. " Do you have a favorite dish? or are you just as boring as Sean when it comes to food? " Spurgte han så bare med et lille smil om læben før han så bare endte med at tage en del mere mel i hånden end først meningen og puste det på Lori - kun fordi han sikkert ville se helt fint ud dækket i mel. Det var simpelthen alt for fristende.

// No biggie ^^ det okay c:

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Lori on Man 17 apr - 22:31

Et træk på skulderen var det eneste han kunne komme med da Razor spurgte om han så ikke længere skulle betale mere. det vidste han jo i virkeligheden ikke…
Måske skulle han. Måske boede han i et hus der allerede var lejet. Han vidste intet om, om Fru. Clear ejede huset eller ej.
Det var på tide han fandt ud af noget. Men han havde jo heller ikke tjekket hendes ting i gennem endnu. Desværre.
Det at Reign flyttede ind hos Lori, var måske noget han skulle have holdt for sig selv. Han vidste ikke hvordan Razor havde det med det, og mere vigtigt… han vidste ikke hvordan Reign havde det med at Razor vidste at de nu boede sammen…
Hmm måske burde han tale med Reign om det her. Det var fint at Razor kom på besøg, men hvis det virkelig var så slemt som de begge gav udtryk for, var han ikke sikker på at han ville have det i sit hjem.
Razor virkede som en sød fyr, men igen.. han tilstod selv at han kunne være farlig.
Han grinte lidt som Razor sagde at Lori nok ville ende på gulvet hvis de sov sammen.
”haha believe me, I've tried it and I survive!” grinte han lidt. Kace havde sovet som om der var myre i sengen. Han kunne ikke lade vær med at smile ved tanken. Gad vide hvor han var henne? Og hvordan han havde det?
Han så på Razor da han spurgte ind til Loris madvaner. Om han var lige så kedelig som Sean.
Han grint lidt “I live on the same food as him, yes… but I can eat normal food as well, and I like the taste” forklarede han roligt. Han vidste god at mange mente at deres spisevaner var kedelige, eller lige frem modbydelige. Men hey! Hvor stor forskel var der lige på at drikke folks blod eller tage deres sjæl? De eneste forskelle er at det smager anderlede, den ene er flydende den anden er ikke, og så at folk ikke blive mærkelige hvis man ikke spiser det hele.

Han så på Razor. ”soo…. Do you like being a slave? I mean… not many slave is allowed to bake cakes and stuff.. so.. is I good to you?.. Sean?” spurgte han mens han nok pillede lidt for meget ved kanten på hans trøje.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 840
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Razor on Man 24 apr - 22:13

" Orw! Thank god! For a second I thought I was talking to a dead person.. Not that.. that would be anything new. I kinda do that alot anyway.. " Sagde han så bare lidt med et lille grin før han rystede lidt på hovedet. " Usually they just - dosen't really talk back.. I mean my little sister did until she disappeared. She was a ghost thought. You're not, you don't smell old and dusty.. " Han lod blikket hvile mod Lori et øjeblik før han så kort rynkede panden en smule. Det var måske at tænke for langt ud i ligegyldige ting - men det var endnu en ting han var forholdsvis god til at gøre. Desuden var det faktisk længe siden Ayda havde strejfet hans tanker. Hun havde ikke været der når han havde besøgt sit gamle hjem. Om det var fordi hun var strejfet omkring eller fordi spøgelser på et tidspunkt stoppede med at være spøgelser og forsvandt? Det vidste han ikke - og det overhovedet at forsøge at finde ud af det virkede næsten dumt.
" Anyhow! Falling out of bed would be a pretty pathetic and sad way of dying.. " Han trak kort lidt på den ene skulder med et skævt smil om læberne. Razor havde selv fundet sig selv mange gange på gulvet når han var vågnet op. Heldigvis var det ikke så slemt som det havde været, det kom meget an på hvad han drømte og om han lå rart eller ej.

" Soooo whats is your favorite food? " Spurgte han så hurtigt og lod hovedet glide en smule på skrå. " Do you like all that green stuff? I find it rather disgusting - Also potatoes! I remember tasting them once when I visited Assorian - not pleasant what so ever. Do you know him? Assorian? Did you know Sean when he lived in Dragons Peak? How do you know Sean? " hans hoved tiltede spørgende på skrå til modsatte side før det så endelig gik op for ham hvad det egentlig var Lori havde spurgt om.

" I do.. Yes.. I do like being a slave yes. I mean - It depends. Sean is weird - it's difficult. But I like it - and yes - he is good to me. Waaaaaay to gooood. " Sagde han så bare lidt med et lille grin. Måske var det bare ændringerne fra hvad han havde været vandt til som slave, til det han havde nu. Det kunne sammenlignes på mange punkter - også alligevel slet ikke. Måske var det bare kompliceret at være venner men samtidig arbejde for ham? Også havde han jo sådan set to jobs. Slave og lejemord. Så længe det bare ikke blandede sig med noget det ikke skulle var det vel okay? Hmm. Det var svært at sige. Razor havde svært ved at skille ting ad.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I Came to se Sean... Soo who Are You? (Razor)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum