Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Dr. Trott
 
Zayden
 
Chester
 
Gale
 
Larlii
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154247 indlæg in 8006 subjects

Trouble will always come around - Razor

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Ons 14 jun - 9:05

Der havde været lidt mere besvær ved at ordne tingene efter de problemer der havde været. Heldigvis havde Selenes optimisme og gode relationer til folk - hurtigt fået ansat nogle nye medlemmer til stedet. Folk der måske var lidt mere i stand til at slå fra sig, hvis nogle psykopater skulle angribe igen. Selene var klædt i et par cowboy short og en sort top der var lettere løs med en fin v-udskæring. Hun havde de mørkebrune lokker sat op i en høj heste halse, og om halsen hang en fin sølvkæde. Natten var gået i gang, og lige nu var Selene i kontrol over sig selv. Det havde været noget andet, hvis hun ikke havde været på job. Så havde hun nok ikke været så godt hængt i, men Selene var stædig nok til at menes at hun ikke havde et større problem, end at hun kunne fikse det selv. I aften var hun bartender sammen med Jackson, og det var måske godt nok - for hun havde ikke tid til at være det hver eneste aften. Selvfølgelig havde hun ejer fornemmelse for stedet - det var hendes sted. Derfor brød hun sig ikke om folk bare kom og ødelagde det for hende. Det kriblede i hænderne hver eneste gang hun blandede en drink eller serverede den. Det krævede en del af holde tungen lige i munden, og ikke gøre noget hun ville fortryde. Heldigvis for Selene var der noget der fangede hendes opmærksomhed. Nærmere et sæt unikke øjne der trappede op i klubben denne aften. Razor. Det overraskede hende ikke engang at han dukkede op her, en ting var klubben var for alle - men hun kendte ham heller ikke nok til at skulle undre sig over noget. Alligevel tog hun et glas med whisky og sagde til Jackson hun ville være tilbage om lidt. Så gik hun imod blandingen og gav ham glasset.
"Don't worry, I didn't have the time to poison it," sagde hun så med et skævt smil. Så kløede hun sig kort i nakken og åndede let ud. De mørke øjne gled kort hen på væsken i glasset, mest af alt havde hun trods alt lyst til blot at drikke indholdet og lidt mere til. Dog vidste Selene godt, at et glas ville bare gøre trangen værre. "Here to enjoy the party?" Spurgte hun så efterfølgende og så ud imod de dansende folk. Generelt var stemningen god og festlig.

Selene smilede til Razor. Der var ingen grund til at være oprevet over noget, som var sket for noget tid siden. Måske havde det været anderledes hvis det var en af hendes søskende, men den fremmede shapeshifter kom sig sikkert, og Selene var godtroende omkring folk måske i sidste ende ikke var født onde - livet dem til det. Hvis folk så godhed, ville folk forvente godhed - og ikke alle kunne klare det pres. Selene var måske lidt unik på det punkt, hendes måde at tænke på var godtroende, men ikke alt for naiv heller. Der var en ganske fin balance i hendes personlighed på den måde.


//@Razor surprise! <3

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Tors 15 jun - 17:02


Påklædning: HER + Halsbånd om halsen og bare tær.

The Crypt var et ude mærket sted at søge mod hvis man ville have det sjovt - ikke fordi Razor normalt var typen der gik i byen som mange andre var. Det var heller ikke fordi det helt var hvad han havde haft i tankerne denne aften. Men eftersom stang stive folk vandrede omkring over alt omkring ham - lugten af alkohol omfavnede hans sanser. Selv på afstand var der ingen tvivl om at det var hvad der stod bag hvert fald største delen af folks opførsel. De var den rene underholdning at kigge på - som de væltede over deres egne fødder. Ikke så mærkeligt at fascinationen af virkningen fra en enkelt drik var vokset så meget. Det var dog ikke alle der var lige sjove at kigge på - andre blev forfærdelige. Ikke at der var noget galt med den hungrende kropskontakt nogle følte - men det kunne blive for meget.
Han svingede lidt med sine fødder som han sad på taget af bygningen. Men besluttede sig så endelig for at være en del af det og ikke bare hemmelig på sidelinjen. Han hoppede ned fra taget og spadserede de få meter der var hen til døren.

Det var egentlig et overraskende syn Razor mødte da han trådte indenfor. Sidst han havde været her havde han og Chester skabt et kaos uden lige - men her var da blevet ryddet op og tingene så ud som var de nye. Et eller andet sted kunne han ikke lade være med at ærgre sig, bare lidt. Det havde været en god aften og sådan en aften måtte da gerne blive husket på omgivelserne bare lidt længere. Han lod blikket flakke rundt mens han bevægede sig længere ind i rummet, måske nærmest søgende - både efter underholdning men også efter et sted at slå sig ned. Selene afbrød dog hans plan da hun dukkede op med et glas whiskey til ham. Han lod kort blikket glide over hende før han kneb øjnene lidt sammen.
" You sure about that? " Spurgte han så bare og lod blikket hvile mod hende, et øjeblik et helt urealistisk seriøst udtryk - kun fordi det lå på Razor. Han rettede sig så bare kort op og tog imod glasset.
" Who knows - maybe you wanted to drug me, just to keep me from ruining eeeeverything.. " Sagde han så bare og det luskede - halvt drillende udtryk bredte sig over ham. " I keep forgetting you own this place.. " Tilføjede han så bare et øjeblik efter og trak lidt på den ene skulder. Han lod så bare blikket glide rundt før han pille lidt ved glasset - han duftede kort til det kun for så at tage en lille tår. Ikke fordi han egentlig regnede med at hun ville forgifte sine gæster - men man kunne vel aldrig vide. Hvis hun havde en mistanke om at Razor kunne finde på at lave et stunt herinde - hvorfor så ikke sørge for det ikke skete ved at give ham et eller andet.

" Do you hire? I mean.. people? Like... nice people - not talking about myself ofcourse - all your customers would leave if you did that.. " Han lod hovedet glide en smule på skrå før han overvejede det lidt. Han nippede lidt til væsken i glasset igen - folk havde ret, det dulmede smagsløgene og trykkede sulten lidt dybere under overfladen. Så man i det mindste ikke havde trang til at springe i fjæset på den første og bedste med en duft af blod der var lidt for sød. Men det var selvfølgelig ikke noget der holdt længe og sulten forsvandt jo ikke helt. Tværtimod blev den i sidste ende kun værre.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Søn 18 jun - 19:33

Et skævt smil blottede sig på læberne.
"Well then I guess you just have to take my word for it," pointerede hun som han tog imod glasset. Selene gik heller ikke ligefrem og reklamerede med hun ejede stedet - så at Razor glemte at hun ejede det - kom egentlig ikke bag på hende i sidste ende. Det var ganske få som faktisk huskede på det, men det var også dem som hun havde kendt længest tid der huskede sådanne ting.
"It's not like I will cut your head of for forgetting, so it's okay," svarede hun med et skævt smil. Selene så let på ham, måske også for at se om han faktisk turde tage en slurk. Der var ingen bagtanker om det, ikke lige nu i hvert fald. Hvis Selene ønskede at forgifte ham, havde hun taget en bid direkte fra kilden i stedet for at lege små lege. Det næste spørgsmål fik hende til at rynke kort undrende på brynene.
"Well I do. I wouldn't hire people I think would be bad for the place. Sadly I had to find new people.. lost few old friends.. but I found some with a little more fire - so it shouldn't happen again, why - know someone who needs a job?" Spurgte hun og vippede hovedet let på skrå. Det dirrede i hende, tvang hende til at knytte hænderne sammen at se så mange der faktisk trak. At se Razor nippe til væsken, gjorde blot hun krævede det endnu mere. Så slog det hende at det kunne være noget helt andet hendes system egentlig ønskede.
"I need you to do something for me," startede hun så ud og åndede let ud. "I need you to pick out the person with the best scent in this room.. lets have a little blood - I could use it," tilføjede hun så og sukkede let. DEt var lettere at fortælle en person, som faktisk også ønskede noget blod end at skulle bortforklare sig til folk der ikke forstod det. Forskellen var bare at selvom Selene behøvede det blod, var det ikke sundt for hende at drikke for meget. Selene vidste det var dumt at komme med et forslag af en forhandling lige først, folk som var skøre i hovedet forlangede ofte ikke noget for at få lov til at drikke eller dræbe noget - så hvorfor skulle Razor være anderledes. Dog havde hun stadigvæk en plan b - det skulle man altid.

Tænderne begyndte allerede at ville skære igennem tandkødet for at blotte sig, men Selene havde ikke tænkt sig at lade dem endnu.
"So what do you say, are you in?" Spurgte hun og vippede hovedet let på skrå. Når man levede med en forbandelse var det om at kontrollere den og ikke omvendt. Hvilket var derfor hun hellere ville slå til når hun kunne mærke trængen, end når det var forsent og hun ingen kontrol havde. Det var det værste, når man følte at man ikke var sig selv. Selene lagde armene let overkors som hun så rundt i lokalet. Jackson kunne vel også klare sig selv lidt, bare lidt i hvert fald. Razor havde vidst også bedre sanser end Selene på dette punkt. Selene endte altid med at fortryde sine angreb, men hellere skyld end smerten ved ikke at gøre det - det havde hun prøvet og det ønskede hun ikke at prøve igen. Ikke nu, aldrig. Hvis bare hun egentlig kunne komme af med den evne og trangen til alkohol - verden ville blive god igen.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Man 19 jun - 9:34

Han pillede lidt ved kanten på glasset mens smilet om hans læber ubevidst voksede en smule. Det var lige før selv dampende fra alkohol havde en effekt på ham. Han kunne lige så godt have hældt det direkte i en blodåre og være påvirket. Han rettede så blikket lidt mod Selene igen. " You know him too.. " Sagde han så bare kort med et lille træk på den ene skulder. " It's Reign.. Not that he dosen't have a job - but it's a shitty job and a new wouldn't hurt. " Sagde han så bare lidt før han drak lidt mere af glasset. Han bed sig kort i læben før han så bare smilede lidt skævt. Det var en god whiskey. Hans blik hvilede dog mod Selene på en lidt overvejende måde hen over kanten på glasset. Kun indtil det næste hun sagde og han rynkede kort panden lidt.
" Odd - didn't you just tell me you owned this place?.. But fine.. " Sagde han så bare lidt før han lod blikket strejfe rundt i rummet og forsøgte at opfange hvad der var mest fristende. Det var ikke et problem når ens egen blodtørst mere eller mindre altid var helt i top. Han skævede kort mod hende men fortsatte så runden med blikket.
" Well.. " Sagde han så bare kort og lod blikket falde tilbage på hende. " You.. " tilføjede han så bare med et kort lidt ærgerligt træk på den ene skulder. " Clean blood is the best after all.. " Sagde han så bare lidt og sendte hende et lille halv drillende smil. Det var et valg der kun lidt virkede for den ene part - Selene havde jo nok ikke planer om at drikke sit eget blod. Han vendte dog blikket ud mod folk igen - bare lige for at finde en anden løsning. Selvom bare tanken om det var fristende nok i sig selv. Han fik meget sjældent shapeshifter blod - men ville det være forkert hvis hun selv gav lov? Naaah.. " That blonde guy over there.. " Sagde han så bare kort efter og nikkede mod en menneske fyr der sad sammen med en gruppe venner omkring et bord.

" For real though. Consider it, make a donation for a hungry soul. " Sagde han så bare lidt med et først uskyldigt smil men det endte mest ud i et lille grin og han rettede sig lidt op. " 'Cause your blood smells amazing - Yes it's a compliment, I am capable of that. " tilføjede han et øjeblik efter før han drak det sidste af glasset og lod det glide ind på nærmeste bordplade før han så bare trådte tilbage til Selene. Men det var nu alligevel sjovt med muligheden for at andet angreb - som selveste ejeren af stedet stod bag. Det gav ikke helt mening - men mening var alligevel kedeligt så Razor fandt det nu meget spændende. Lige vel som når der blev sat regler op omkring ting, de skulle jo brydes. Selvfølgelig medmindre det var dem han selv lavede for at holde folk omkring ham udenfor fare zonen. Men det gik alligevel ikke så godt for det var i sidste ende Razor der var faren. Og alt hvad han foretog sig bragte det til alle andre. Han rynkede kort næsen lidt før han så rettede blikket lidt mod venne-gruppen igen.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Man 19 jun - 16:46

Blikket ændrede sig til voldsomt nysgerrig som Razor sagde, personen er måske manglede job var en hun også kendte. Den eneste de begge kendte som var en ham, måtte være Reign - ganske rigtigt. Et nik forlod hende kort og hun sendte Razor et varmere smil.
"Let him know he always can come to me if he need a job," fortalte hun så og kløede sig kort i nakken. Reign skulle ikke engang spørge to gange for at få lov, for hun stolede på ham - mere end han nok vidste. Også på trods af at det var lidt tid siden de sidst havde set hinanden. Selvfølgelig ville hun blive nød til at teste hans færdigheder, men der ville altid været et eller andet som han sikkert ville kunne finde ud af. Det behøvede jo ikke ligefrem at være i baren. Kort kneb Selene øjnene let i en tanke, som gjorde hun overhørte spørgsmålet lidt. Vidste Reign godt, hvilken race Razor var? Reign vidste jo ikke engang Selene var shapeshifter - og med god grund.

Selene ventede spændt på hans valg at bedste blot til stede, og blev kort overrasket over at han faktisk sagde hendes. Den der tro om at der intet godt var ved hendes væsen mere efter episoden med dæmonen- men det gjorde hende overraskende glad alligevel at han kaldte hendes blod rent.
"I wouldn't call my blood clean, but yeah," svarede hun og trak på et skævt smil. Så fulgte hun hans blik da han nikkede over imod en fyr der sad med en gruppe af venner. Ganske let så hun ham an og åndede så let ud. Bytte fundet næste skridt var at få ham i fælden - det var normalt ikke svært når hun bare lod evnen tage over. Den lille kommentar på sidevejen om at hun kunne give ham en bid, fik hende til at ryste let på hovedet med et kækt fnys på læben. Det var ikke et nej, og det skulle heller ikke betragtes som et nej.
"I will think about it," svarede hun med et lettere drillende skævt smil. Missionen var at få lokket den blonde fyr ud i gården. Det var langt lettere at ordne sådan noget i gården, medmindre de kunne få alle ud på dansegulvet. Dansegulvet nok en af Selenes stærkere sider, og hvem ville ikke i den tilstand være dum nok til at danse med en fremmed?
"So.. when I have had my snack, you can get a sip of my blood - but I need to feed first," pointerede hun med et skævt smil. Det var ikke alle der komplimenterede hendes blod, og underligt nok havde hun lige der brug for det. Måske var det ikke ligeså rent som det havde været, men det var stadigvæk unikt.
"So what do we do, ask them all on the dance floor or see if we can lure him with us to the backyard?" Spurgte hun Razor. Der var mange muligheder og den kildren i tandkødet blev værre. Desuden selvom Selene havde sine metoder og de altid virkede - så havde Razor en anden erfaring end hun havde. DEt var altid sjovt at opleve verden på den måde, andet end bare at stjæle synet og de andre sanser fra folk.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Lør 24 jun - 23:24

Han ville helt klart nævne det for Reign. For et eller andet sted ville Razor have det bedre med at Reign arbejdede et sted som dette - forhåbentlig med en bedre løn. End i det fyrtårn med den nærmest permanent skæve chef. Så hvis Selene havde et eller andet til ham kunne det jo være super fedt.
" Cleaner than most people.. " Sagde han så bare lidt og rynkede kort næsen. Eller også var det bare igen fordi det var shapeshifter. Engle blod ville altid være toppen af kagen for Razor - det bedste af det bedste. - Men efter at menneske blod var for næsen af ham hele tiden når han var sammen med Reign, hvilket gjorde det forbudt - så var det blevet mere fristende. Det samme med shapeshifter. Det forbudte var det mest fristende. Det var til tider hård at være en regel bryder når reglerne under alle omstændigheder ikke måtte brydes. Blod var alt for lækkert - hvorfor skulle der være begrænsninger på retten til lige hvad man ville have? Det var jo ikke fordi alle andre skulle begrænse sig med mad - de åd hvad de ville. Kartofler, ris - brød - frugt og grøntsager. Ækle grådighed. Han ville være med!

Han lod blikket hvile mod Selene overraskende længe - nærmest dømmende før han så bare rystede lidt på hovedet. " Selene.. Thiiiink a little - Have you done something like this before? Jeez.. Nooo - you never lure all of them just to pick out one - Just be honest. Humans are stupid, especially when they have been drinking..Tell him he looks sexy and the backyard is puuuurrfect " sagde han i en spindende tone.. " ... for at tounge dance.. Give him that cute lil' smile and he'll be all over you in the matter of seconds... Unless ofcourse he's playing on my team.. Then I'll gladly take over. " Sagde han så bare med et smil og lod blikket glide forbi Selene og hen på gruppen af venner, mest rettet mod fyren de havde en samtale omkring - et halv sulten blik - som kunne mene sult på alle måder. Det var som man nu lige tog det. Razor havde ingen hæmninger på det punkt. Gruppen af venner havde tydeligvis opfattet at der var mere opmærksomhed rettet mod dem end der havde været for lidt siden. Men de virkede ikke helt utilfredse med det, så det var måske egentlig meget godt. Han sendte dem bare et lille smil, et charmerende et før hans blik faldt på Selene igen.
" Soooo? " Han hævede kort lidt et bryn før han kort bed sig lidt i læben og lod hovedet glide på skrå. " Go for it before I do.. " Sagde han så bare drillende og rettede sig lidt op.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Lør 1 jul - 0:52

Let hævede hun på et bryn ganske kort. En ting var at jage når man var alene, at man pludselig havde en med sig på jagten var noget andet. Selene brød sig generelt ikke om den tanke, at gøre et forkert trin i sådan en situation. Det var ikke hendes natur at modsige folk når hun kendte sandheden, for hun havde da lokket folk ud ved at lokke selve forsamlingen ud. Mennesker var også sociale væsner, hvis du inviterede flokken på dansegulvet havde du allerede scoret lidt points i kredsen - men igen det kom an på personerne. Alle var forskellige, det var ikke blot racerne. Selene åndede let ud og rystede så på hovedet, selvfølgelig havde hun et par ekstra træk i ærmet.
"Well, then we will just have to see who gets lucky tonight," svarede hun med et skævt smil. Selene sørgede for at fange øjenkontakten med den blonde fyr, og derefter fungerede hendes kropssprog egentlig ganske fint igennem den lydløse samtale. Slangen vidste hvad den ville have og den overtog de menneskelige instinkter og agerede kun på tanken om føde. Det varede skam heller ikke længe før at han havde opfanget de signaler der blev sendt fra Selene. Han var sprunget hurtigt på benene efter lidt opbakning fra et par af vennerne, også var han ellers på vej mod dansegulvet sammen med Selene. Eller dansegulvet og dansegulvet. Nok nærmere for at gemme sig i et mørkere hjørne, hvor man nok skulle tænke ville gå til at fyre et par ektremt hede kys af. Det var der nok også et par stykker af, for lidt skulle der lokkes før man havde fanget i byttet i det spind man havde brug for. Selene lod kyssene glide henover halsen på den blonde fyr, til at tænderne blottede sig og gjorde at blodet ramte ind på hendes tunge - mættede slangen imens den forgiftede det stakkels menneske. I sidste ende trak hun sig for vampyr var hun ikke, og det var nok også bedst sådan. Hun brugte sin håndryk til at tørre blodet væk fra læberne, og gik så fra sit lammede bytte.

Der gik ikke længe før at Selene gik over imod et andet hjørne, men stoppede op halvvejs for at få øjenkontakt med Razor. Så vippede hun hovedet lidt til at han skulle følge med, og så stoppede hun egentlig op ved hjørnet da hun nåede det. Selene tog en dyb indånding men ventede så egentlig bare på Razor, og så snart han ankom rakte hun håndledet frem.
"Here, take it as a thank you for the meal - their are leftovers if you want, but for now.. you can take a little taste of mine, I know you want to," sagde hun så og vippede hovedet let på skrå. "Don't make me regret it," tilføjede hun med et skævt drillende smil.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Lør 1 jul - 10:51

Ikke fordi Razor ikke ville have nydt at sætte tænderne i den unge blonde fyr. Men det var trods alt et bytte til Selene de havde søgt efter så han måtte vente på sin egen belønning. I mellem tiden kunne han jo med lethed nyde det show der startede for øjnene af ham - dans mellem rovdyr og bytte. Det var altid bare lidt spændende. Men også på alle omkring, de udtryk folk havde og kiggede med mod de nye par på dansegulvet. Razor lod hovedet glide lidt på skrå. Selvom der var musik i baggrunden var det folks hjerteslag der i hans øre var det sande beat at bevæge sig til. Han rettede sig kort lidt op før han endelig fjernede blikket igen og rettede det mod noget andet. Det fangede et øjeblik en mand i baren. Det var hårdt at være her og holde sig selv indenfor sine rammer - sidst han havde været her havde han smadret stedet sammen med Chester, underholdende aften. Ikke at gøre det igen nu hvor tingene var kommet i orden - det var så fristende. Han bed sig kort lidt i læben før hans fandt sin vej tilbage mod Selene - lyden af blod havde nået hans sanser og afslørede at det ikke længere var en uskyldig dans mellem to personer.

Han trådte kort efter mod hende da hun gav tegn til at han skulle følge med. Han skævede kort lidt rundt men rettede så bare blikket mod hende igen med et lille smil. Han rettede blikket mod hendes håndled før han lod hovedet glide lidt på skrå. Hun havde rent faktisk ment det? - Det skete mere eller mindre aldrig at nogle tilbød blod på den måde. En ting var at det gjorde man bare ikke - en anden var at hvad der for næsten alle kom ud af det var en lammet krop. Han skævede kort mod hendes ansigt men rettede så blikket tilbage mod hendes håndled som han så bare greb fat omkring - nåede et kort øjeblik lige at føle pulsen under huden, hvilket også gjorde det sidste til at trække ham ind i en mindre blodtørst der gjorde at selv hvis han prøvede - så kunne han nok ikke lade være at tage en bid af hende. Dog nøjes han med at drikke af hendes blod - for nu. Hans tænder borede sig ned i huden på hende og øjeblikket hvor blodet ramte hans tunge blev han en smule mere grådig. En grådighed der kunne høres på den knurrende lyd der ubevidst var blevet sat i gang. Nærmest som en advarende lyd til alle der ville forhindre ham i hvad han gjorde. Blodet smagte godt, alt for godt og han tog for sig af sagerne, uden at tømme hendes krop helt selvfølgelig - men det blev heller ikke kun til en lille smagsprøve.
Han slap endelig og bed sig kort lidt i læben. Lukkede kort øjnene et øjeblik før han så rettede blikket lidt mod hende. Yderst tilfreds.
" Magneficent.." mumlede han så bare med et lille grin før han rystede lidt på hovedet. Det var en savnet smag - en smag han måske i sidste ende burde have holdt sig fra. Det kunne gå hen og blive et problem nu hvor det i hans verden var forbudt på grund af Tatia. Men hey, han havde fået lov - så var det vel ligegyldigt med regler.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Lør 1 jul - 13:28

Det var ikke ligefrem alle der fik lov til at sætte tænderne i hende, ingen fik lov til det. Men en hjerne der prøvede at glemme de dårlige ting i livet, gjorde ofte de dummeste ting - bare for at komme på andre tanker. Selene skælvede ned mod Razor som han greb fat om hendes håndled, i et split sekund fortrød hun næsten, men der var ingen vej tilbage - for hun vidste Razor ikke ville stoppe nu, ikke når hun havde givet ham lov. Sekunderne trak sig ud fra Selenes syn af, og så kunne hun mærke det. Tænderne skar igennem huden på hende, hvilket fik hende til at hive vejret ind. Mærke hvordan alt luften samlede sig ved ribbene i en mærkelig trykkende fornemmelse. Først skar hun lidt ansigt af den nye følelse af smerte, men så slappede ansigtet af og hun åndede ganske stille ud. Hvad der skete kunne hun ikke forklare, men det var rart. Det lettede noget i hendes system, gjorde en hurtig tårer gled henover kinden som byrden i systemet forsvandt. Den forsvandt hutigere end noget andet havde gjort førhen, alkohol ændrede på hendes adfærd, men dette - fik blot de tunge ting til at forsvinde. Hvordan var det overhovedet muligt? Måske reagerede hun ikke ligefrem som hans normale bytte for hun prøvede ikke at stoppe ham, der var intet i hendes system som ønskede at han skulle stoppe. Selenes egen gift der blandede sig med den som Razor satte ind i spillet reagerede unikt sammen. Dog selvfølgelig stoppede han, og Selene tog den anden hånd op for at kører en hånd henover tåren for at han ikke skulle nå at se den. Smilet blottede sig på læberne på en helt anden måde. Selene tog derefter hånden mod muren for at holde balancen, hun virkede mere frisk - hvis det overhovedet var muligt for Selene.
"Agree, that was something," svarede hun med et skævt smil. Hun var langtfra lammet, så var hun faldet sammen nu. "So what now?" Spurgte hun da hun genvandt balancen og trådte væk fra muren.

Selene så sig lidt omkring og kørte en hånd henover håret. Til sidst fandt de mørke øjne tilbage på Razor og vippede hovedet på skrå.
"Wanna party with me?" Spurgte hun så ganske glad. Selene kunne ikke forklare følelsen i kroppen lige nu, den var så god - så lettet, ingenting kunne sammenligne sig med det. Tatia havde fortalt at Razors gift gjorde folk blev lammet, det samme gjorde Selenes - oftest. Dog følte Selene sig alt andet end lammet, hun følte sig mere i live end hun havde gjort i noget tid.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Lør 1 jul - 14:53

Det var nærmest en lettelse at hun ikke lå på jorden efter et par sekunder ude af stand til at bevæge sig. Men hvorfor gjorde hun ikke det? - Var hun på en eller anden måde immun overfor hans gift eller bare slet ikke påvirket? Det gjorde ham ikke så meget, så vidste han da hvert fald at det ikke var det våben han skulle bruge mod hende i fremtiden. Ikke fordi han havde tænkt sig at bruge nogle, men nu var det udelukket. Desuden betød det at blodet holdt sig i en strøm der gjorde det let at slubre det i sig. Hendes reaktion gjorde det ikke meget værre - tværtimod. Hun nød det jo ligefrem? Det fik ham dog ikke til at stoppe - først da han var nået til det punkt hvor han vidste at hvis han ikke stoppede nu så ville han slet ikke stoppe overhovedet. Der trak han tænderne til sig.

Hans blik var rettet mod hende et øjeblik før han så bare kort trak lidt på den ene skulder. Han rodede sig kort lidt i håret før han slikkede lidt blod væk fra sin mundvig. 'Hvad nu?' - Det var et spørgsmål Razor et øjeblik havde lidt svært ved at tage stilling til. Det var ikke fordi han havde planer om at blive venner med Selene, men et eller andet sted måtte han jo indrømme at han ikke ligefrem følte afsky i hendes selskab. Det var et plus. Heldigvis bekræftede Selene kort efter den tanke der netop var dukket op i hovedet på Razor. De kunne jo bare feste sammen - det kunne vel ikke gå helt galt. Heller ikke selvom Selene på nogle punkter virkede helt anderledes end hun havde gjort for få øjeblikke siden. En forbedring? Måske - måske ikke. Det var underholdende.
Han lod hovedet glide lidt på skrå og betragtede hende kort et øjeblik. Et øjeblik med et enormt skeptisk udtryk. Bare lidt for sjov i at dømme hvorvidt hun ville være værdigt selskab at feste med. Uden tvivl - men hey. At lave lidt sjov på andre bekostning var trods alt noget Razor nød. " Well.. Fiiiine - I mean, you are pretty, I'll party with you.. " Sagde han så bare drillende med et lille grin. " But fiiiirst - I need a discount on liquor juuuust to get on your level. " Sagde han så bare med et træk på den ene skulder. Uden tøven vendte han rundt på hælene og smuttede mod baren. Ikke fordi det whiskey han allerede havde drukket ikke kunne mærkes - men det var altid lige en tand sjovere når der var mere i blodet end det. Især hvis han skulle modstå lysten til at splitte stedet fra hinanden.

Han vendte tilbage til Selene med et nyt glas whiskey i sin ene hånd, som han allerede havde drukket halvdelen af på vej tilbage til hende. " I gotta say something - don't take this the wrong way.. " Sagde han så lidt og lod blikket hvile mod hende et øjeblik før han så bare smilede lidt skævt. " You're actually pretty cool.. " fik han så endelig sagt før han drak ud af sit glas. Så gik der forhåbentlig ikke længe før det ville ramme og festen for alvor ville gå i kroppen.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Tirs 4 jul - 19:57

Hun kneb øjnene lidt som hun ventede på om han ville være med til at feste eller ej. Lige nu var hun høj.. på livet - eller hvad Razors gift nu end havde gjort ved hende. Det var i hvert fald kun en god ting. Hun klappede let i hænderne da han sagde ,at han endelig gerne feste med hende.
"My level? I'm not even drunk silly!"-" I'm high on life," udbrød hun umådelig glad. Det var næsten dejligt at være så glad. Alligevel besluttede hun sig for ikke at drikke noget endnu, eller måske. En ung kvinde gik forbi hende og Selene snuppede elegant hendes drik.
"Thank you beautiful," svarede hun med et smil og tog en tår af den. Så ventede hun ellers bare på Razor med et smil. Razor blev i mødekommet med Selenes varme tandsmil, der var fyldt med livsglæde. Selene vippede hovedet let på skrå, og smilet blev lettere skævt. En smule udfordrende og drillende, dog ikke på nogen truende måde overhovedet.
"I could have told you I was cool, maybe not kicking ass cool - but darling, I'm the life of the party and as cool as hell," svarede hun blot og bundede sin drink. Så skubbede hun ham lidt tilbage i en venlig gestus med begge hænder mod hans brystkasse, ansigtet sagde dog tydelig at det ikke var fordi, at hun ønskede at være ondt.
"You clever bastard! You just know I will give you free booze don't ya?" Sagde hun og løftede en finger let op. Så skar hun lidt på en grimasse, "wanna get high with me? I'm pretty sure it's in my venom - all it takes is a single little bite, and everything will be waaaaay up here!" tilføjede hun mens hun stillede sig på tær og løftede armene helt op i luften så højt hun kunne. I en ellers yderst elegant bevægelse kom hun dog ned igen og smilede stort til Razor. Hun spillede let med sine øjenbryn og måske forbi, at hun egentlig godt kunne bruge endnu en bid -  bare en smule blod, det behøvede ikke engang at være meget.
"I do promise you will feel good, I feel good.. no I don't feel good.... I feel freaking amazing!" Udbrød hun og så sig omkring efter en ny drink.
"Think about it, but for now - how about we dance? I love dancing," spurgte hun så næsten drømmende. For hun var umådelig glad, det var næsten ikke til at forklare eller beskrive. Så greb hun ellers faktisk bare fast i Razors hånd og trak ham ud - inden han faktisk fik muligheden for at sige nej. Det var ingen hemmelighed at Selene var ret god til at danse, og måden hun lod musikken kontrollere sine bevægelser  istedet for egentlig at tænke over dem - gjorde det endnu mere fascinerende at se på. Tydeligvis havde hun intet imod opmærksomheden fra folk, men lige nu var hun her for at danse med Razor - og tilbringe sin tid med Razor.
"I must admit, you are pretty cool too," sagde hun så med et skævt smil.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Tirs 4 jul - 21:10

Razor lod blikket hvile mod Selene og kunne ærlig talt ikke helt lade være med at smile. Hun var tydeligt påvirket af det - og bare synet var fristende nok i sig selv til gerne at ville nå det stadie. Han sendte hende et smil før han så bare rystede lidt på hovedet.
" I never doubded that - exept for that ooone time. Where you fucked me over and took away my toy. You should know better than stealing toys from children! " Sagde han så bare drillende før han rystede lidt på hovedet. Han drak hurtigt sit glas ud før han lod det dumpe på et bord. Han skævede så kort mod hendes hænder og sank kort lidt en klump.
" Are you transfering happy energi? " Spurgte han så bare og så et øjeblik meget alvorligt på hende. Dog uden den mindste alvor i sin stemme.
Mange ting kunne man sige om Razors prioriteringer i bekendtskaber og dem han valgte at beholde i sit liv. Selene havde fået en meget lille chance første gang han havde mødt hende. Den havde hun smidt væk anden gang. Men nu? Jo, man kunne godt sige der var gjort op for det. Ikke længere bare fordi hun var Tatias søster - dét og det faktum at hun kunne være en shapeshifter blodbank og godt selskab imens.

Han bed sig kort lidt i læben og lukkede kort øjnene lidt før han så bare nikkede lidt - det var et tilbud han helt igennem ikke havde tænkt sig at afslå. Forhåbentlig ikke. Mon ikke han kunne overtale sin krop til at acceptere at hun plantede sine tænder i den? Jo - det kunne han nok godt. Det var jo bare Selene. Førhen havde det ikke været et problem, han synes normalt om det. Men et enkelt minde og bum. Det var et bump på vejen han skulle over. Indtil videre fulgte han hendes råd med et lille grin.
" Did you knooow that I once worked at a strip club? " Spurgte han så bare og lod hovedet glide på skrå med et kækt og halv uskyldigt udtryk. " As a dancer - actually.. " Tilføjede han så bare med et trak på den ene skulder. Der gik dog ikke længe før han var med ude på dansegulvet og lod selv sin krop bevæge sig til musikken. Og bevæge sig kunne han - på trods af en smule manglende balance kunne han sagtens få dans til at se godt ud. Sammen med Selene - well. Lad os bare sige de formåede at få andre til at trække sig lidt til side. Han fugtede kort sine læber lidt før han skævede lidt mod hende.
" Cool enough to be allowed accepting your venom-offer? " Spurgte han så bare. Alkohollen gjorde allerede sit. Men det udtryk Selene havde - det var som om hun var i en helt anden verden, en verden hvor intet var galt - kun ren nydelse af liv og - han kunne sikkert først sætte ordenlige ord på det hvis han prøvede det selv. Han skævede kort lidt mod sin arm før han nikkede lidt. Det var et tilbud han gerne ville tage imod - lige nu. Sikkert også i frygt for at alkohollen i sidste ende ikke var nok - og ville trække ham ned noget depressivt på et tidspunkt. Det var noget alkohol også havde talent for. Hmm.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Tirs 4 jul - 21:45

Let trak hun på en grimasse og trak let på den ene skulder.
"That might be true, I have a annoying thing for helping everyone - but she sure did smell good.. did she even make it. Guess we will never know," sagde hun den sidste sætning lettere eftertænksom inden hun så tog endnu en slurk af drinken. "Stole this one too, I was a thief ones, yeeeeah," tilføjede hun ganske sandt. Da hun var 8 og helt alene i den store verden, så havde det været den eneste måde at overleve på. Ikke ligefrem fordi ,at det var hvad man ville tro om Selene når man så hende nu.
"Damn right I do!" Svarede hun meget alvorligt igen, som om det næsten var dødsygt, men kun for at bryde ud i latter kort efter. "Come on silly," tilføjede hun bare muntert. Lige nu kunne næsten alle sikkert tale mega godt med hende, ikke ligefrem fordi, at hun var den person man skulle bruge længest tid på at finde ud af. Selene var altid ret imødekommende. Hvis ikke, så var man sikkert bare ikke en ordenlig person.

Modsat Tatia som var en lettere anspændt person til tider, var Selene fri som en fugl. Hun virkede direkte afslappet og bare som en person man kunne være sig selv med - og det var hun også. Let nikkede hun imponeret over hans ord.
"No I did not know, but show off your moves then," svarede hun opfordrende. De var måske lidt over andres niveau, og måden de glødede på gulvet var enestående. Der var en helt unik måde, både mystisk, forførende og lettere farlig måde over deres dans. Selene nød det, det var sjældent hun havde sådan en god danse makker og lige nu var Razor bare den bedste i verden generelt. Hun blev kun gladere og gladere, også nok giften blandet med alkoholden og dansen. Det gjorde alting endnu bedre - hvornår havde hun sidst haft det så godt, udover når hun faktisk havde været sammen med Quentin. Åh Quentin, Selene kunne ikke engang gå over i at tænke, at hun måske havde gjort noget dumt lige nu - faktisk følte hun, at hun havde fundet kuren til al ondskab. Så da Razor spurgte igen, nikkede hun blot en enkelt gang. Selene så opmærksomt på at han kiggede ned på sin arm, og hun tog den lidt.
"Welcome to the bright side," sagde hun glad, før de hvide i øjnene blev erstattet med en blodrød farve, og det brune blev hvidt som sne. De slange agtige tænder kom frem foroven og forneden, og med et havde hun bidt sig fast i hans arm. Blodet var skønt, og gav hende lidt mere energi ovenpå, hvad Razor havde suget ud af hendes system. Det tog ikke så længe for hende, for hun havde ikke samme behov med at drikke for meget af blodet - selvom det var dejligt. Der var dog ingen tvivl om at giften var i hendes system.
"What did I say, it's amazing!" Sagde hun let med et hævet øjenbryn. Selvfølgelig var det fantastisk, hvis han altås fik samme effekt som hende. Lige nu ville hun næsten ikke bytte det med noget, der var få ting der fik hende til at føle sig så glad her, kun ganske få ting i livet. Øjnene blev stille sig selv igen, og hun tørrede blodet væk fra læberne med sin håndryg. Derefter sendte hun ham et frisk tandsmil og ventede nærmest blot på at byde ham velkommen til denne nye fantastiske verden.
"So knifey, what shall we do next," sagde hun og lod sin pegefinger vippe hans hage stille op, for blot at tage ham arm i arm. "We can dance.. we can do what ever we want to.. we are the masters of this world.. this perfect universe.. it's ours," tilføjede hun glad.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Tirs 4 jul - 22:52

Første berøring af Selenes hånd omkring hans arm gav kort nærmest stød - men han tog sig sammen og lod alkohollen lege med hans sind så han ikke tog sig af kontakten. I stedet bare lod hende gøre det. Hans blik var rettet mod hendes ansigt, fascineret. Selvfølgelig bragte det smerte med sig da hun borede sine tænder ned i hans arm - men smerte var for Razor en sær ting. Han fandt det rart - behageligt - dejligt ligefrem. Det var normalt kun under seksuelle hændelser at han frivilligt lod folk drikke hans blod på den måde. Men Selene var hermed undtagelsen. Der gik ikke længe før blodet der havde giften med sig rundt nåede til hans sanser og skubbede en helt ny følelse gennem hans krop. Han bed sig kort lidt i læben og lod øjnene glide i mens han lod hende drikke - så meget som hun nu ville have. Det havde ingen betydning længere. Om hun så tømte hans krop helt. Det kunne være lige meget. Måske ikke engang lige meget, men perfekt - et perfekt øjeblik. Sådan som det hele langsomt fandt sig til rette i hans krop og trak ham med - med til den verden som han for lidt siden havde forestillet sig Selene måtte være i.

" I feel.. Wauw.. " Sagde han så bare med et grin før han endelig åbnede øjnene og lod blikket falde på Selene. Han sendte hende et smil, et bredt smil. " This is amazing.. " Sagde han så kort efter og lod kort blikket glide ned over sin arm. " This.. " Sagde han så lidt og lod kort sine fingre glide over mærket efter hendes tænder. " This is like the key to - Beyond. " Sagde han så lidt og nikkede kort nogle gange men rynkede så kort næsen lidt før et lidt fjollet grin forlod hans krop.
Han var hurtigt med hende - arm i arm. Hvor de skulle hen? De havde jo hele universet at udforske. Han lod hovedet glide på skrå før han lod blikket glide lidt rundt. " The question is - where should we not go? 'Cause I'm.. I'm ready for all of it. " Sagde han så og sendte hende et smil.

" We can go to the roof!? I can carry you - and climb the wall. I'm cool like that, actually. " Sagde han så hurtigt og nikkede nogle gange. " Catch stars - I don't think anyone has ever done that. What do you say? And then! Go swimming - I feel like floating would be nice. " Sagde han så lidt og lod kort blikket falde hen mod døren der førte udenfor. Der var jo ingen der sagde de skulle blive her. Hvis de lyttede længe nok til musikken var han ikke i tvivl om at den kunne gemme i hukommelsen og tændes når de havde brug for den udenfor dørene. Han havde det rart - alt for rart. Hvordan var det overhovedet muligt at have det så godt? Det var som om alt det han havde grædt over var forduftet og så fjernt at man nærmest ikke kunne andet end bare at grine lidt af det. Han rettede blikket lidt mod hende igen med et lille sødt smil om læberne. " I understand now - I feel so goood. " Han trak hende så bare med - pludselig havde hun ikke et valg - om hendes opfattelse af verden var anderledes - det betød ikke noget. Razor ville flyde og fange stjerner. Gift blandet med alkohol - man skulle tro det ville gøre en syg. Men Razor var i en rus der ikke var til at beskrive på andre måder end fantastisk.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Ons 5 jul - 17:38

Alting kunne lade sig gøre, ingen udfordring var for lille - tvært imod. Så snart Razor reagerede på giften, blev det smil man ellers ikke kunne tro kunne blive større, bare en tak større. Selene nikkede bekræftende og overlykkelig over at Razor kunne se tingene fra hendes side af verden. Det var sikkert ikke noget andre ville kunne forstå eller ville forstå - men det var også lige meget, hun havde fundet en kur imod verden, de havde fundet en kur imod verden. Arm i arm de smuttede ud, to lalleglade hoveder - som folk ærligtalt kiggede lidt forvirret efter, men de var ligeglade. Lige nu var der ingen negative tanker og folk kunne praktisk talt sige og gøre hvad de ville. Hun kunne lide måden han tænkte på, alt var en mulighed. De kunne rejse verden rundt hvis de ønskede, over sø og land! Alting! Bestige hvert eneste bjerg de mødte på deres vej, eller fjerne det hvis de ønskede at gå den anden vej.
"then let's do it!" Sagde hun så og rakte den frie arm op i luften, "listen up universe, enough fooling about - we are ready for all the good stuff!" Udbrød hun og så op på den stjerneklare himmel. Hun nikkede derefter til Razor som fortalte om sine kravlende evner. Selene mindedes at have set dem på hans jagt på uglen, kvinden hun aldrig havde set igen.  
"Climbing, catching stars.. go swimming - I'm all in!" Svarede hun og nikkede bekræftende. det lød perfekt. Faktisk lød det helt igennem perfekt. Endenu engang nikkede hun som tankerne overbeviste hende om, at der ikke kunne blive nogen bedre ide end den ide.
"It's so amazing!" Tilføjede hun og åndede lettet ud. " Do you think stars taste any good? I mean if we catch them.. can we eat them, or would that just be weird? - Nah! We can do what ever we want," blev hun til sidst enig med sig selv om. Så nikkede hun til Razor.
"Then take me to the rooftop, Spidey!" Lo hun ganske kort og gjorde sig klar til eventyr. Den eneste forskel på Selene i dette humør og hendes normalle glade humør, var egentlig bare - at her kunne hun ikke rigtig tænke - alting var perfekt lige nu. Hvis nogle kom for at ville dræbe dem, ville hun nok bare grine af vedkommende og ikke rigtig vide af fornuft - også var det selvfølgelig heller ikke alle der kunne se igennem hendes falske glæde. En person kunne nok, men det var nok også kun den enkelte person. Selene kunne ikke engang tænke sig til at smutte på taget, ville være en farlig ide- tvært imod var det jo den bedste ide hun havde hørt længe. Der var mere liv i hende lige nu end der havde været de sidste par dage, uger. Alkoholden stoppede trods alt med at virke også var man nød til at friske den op, også havde man det dårligt dagen efter hvis man var uheldig.

Et par folk her og der, gik forbi dem med hurtige skridt. Selene rullede blot med øjnene.
"People are just jealous over us. Look at us, we look good, we are both very cool, amazing dancers - and have good taste in who we party with - if it wasn't because you played for the other team - we could we a power couple.. but we can still be king and queen over the universe, who rule the world..." hun holdt en lille pause og smilede skævt til ham, "we fucking do," tilføjede hun med et kært grin og rynkede kort på næsen.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Tors 6 jul - 2:01

De havde en plan - og en plan var ikke en ordentlig plan medmindre den blev udført til yderste ynde - men selvfølgelig, det klarede de let som en leg. De kunne jo sådan set lige hvad de ville - om de så besluttede at rejse til månen. Det var muligt, de skulle bare finde en måde at komme derop på - om de så skulle kærtegne et tæppe længe nok til at det ville flyve dem derop. Han lod blikket falde på Selene og sendte hende et stort smil som de spadserede udenfor for at komme op på taget. " Spidey.. I like that.. " Sagde han så med et smil. Han kunne ikke helt lade være med at grine lidt før han lod blikket glide rundt. Han skævede dog op mod taget så snart de var kommet udenfor.
" You see - it's not even that far away.. " Sagde han så bare og så et øjeblik helt fascineret ud. Han rettede dog så bare blikket mod Selene og vendte ryggen til hende. " Hop on! And let's travel to the stars! " Sagde han med et smil. Han regnede med hun selv holdt sig fast når hun var hoppet om bord på sit lift mod stjerne verden. Razor begyndte hvert fald at kravle op af muren så snart Selene sad fast på ryggen af ham. Folk gloede - men Razor ænsede dem nærmest ikke, han havde for travlt med alt mulig andet. Han lod kort blikket flakke om mod Selene før han rystede lidt på hovedet. " We ARE a power couple - just not the kind of couple people expect. " Sagde han så bare med et lille smil om læberne - som blev til et kort fnis et øjeblik efter.

Han nåede toppen af bygningen og satte sig egentlig bare. Selene var jo så bare placeret bag ham til hun besluttede at give slip. Den manglende trang til berøring var forsvundet med tankerne da giften havde overtaget hans krop. Endnu en god ting ved dette. Han lod blikket flakke om mod hende.
" What do you think they taste like? The stars I mean? " Han lod hovedet glide lidt på skrå før han kort bed sig lidt i læben. " I bet something sweet.. " Sagde han så bare hurtigt kort efter - han var faktisk slet ikke i tvivl - hvordan kunne noget så smukt overhovedet være i nærheden af at smage af andet end sødt.
Han rettede blikket lidt op mod himlen før han rakte hånden op, så den stod lige ud for en stjerne - når man kiggede fra en helt særlig vinkel virkede det næsten som om man faktisk kunne fange en stjerne, bare sådan lige. " Have you notice that big star - it always shines alot brighter than the other. I think we should name that one Selene.. " Sagde han så bare, hele tiden med blikket rettet mod stjernen - før han så til sidst endelig rettede blikket mod shapeshifteren ved sin side. " You're beautiful... " Sagde han så bare lidt og nikkede kort en enkelt gang, dog uden at smilet forsvandt helt på noget tidspunkt. Ærlighed var måske også noget der kom med at være påvirket? Hæmningerne forsvandt - om det så var godt eller skidt. Indtil videre var det vidst meget godt.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Tors 6 jul - 6:49

Selene havde normalt ingenting imod at hoppe på ryggen af folk rent spontant - det var altid sjovt at se folk få et chok over det, mest af alt fordi man nok ikke forventede det i sidste ende. Hun gav Razor et nik før hun så sprang på ryggen af ham, og låste sine arme som hun holdt om ham. Man skulle tro hun var van til folk tog hende på sådanne turer her. Det var alligevel nået af en oplevelse, at klatre på siden af en mur - det havde hun aldrig prøvet før også slet ikke på en andens ryg.
"We are the drinking, party and fun buddies, kind of couple," svarede hun lettere kækt og gav slip så snart Razor havde sat sig ned.
"That was incredible," pointerede hun og drejede sig rundt så hun sad ved siden af Razor. De brune øjne gled op på stjernerne, som Razor spurgte ind til dem.
"They look like they taste sweet, some stardust looks like sugar," sagde hun og vippede hovedet let på skrå. Ganske let flyttede hun blikket over på ham da han rakte hånden op efter stjernerne. Det var egentlig et ganske unikt syn, et smukt syn. Razor nævnte en stjerne og fik hende til at se op på det vidunderlige lærred, hvor den mørkeblå næsten sorte himmel var beklædt med sølv prikker. Så snart blikket ramte den store stjerne, der lyste bare lidt mere klart end de andre, nikkede hun lidt. Før hun lyttede videre til hvad han havde at sige om den. Let rynkede hun kort undrende på brynene, nok mest, fordi at han ville opkalde den efter hende. Så snart hun var færdig med at se undrende ud, hvilket to få sekunder - så lod hun blikket hvile over imod Razor med et mere varmt smil.  Måske fordi ordene faktisk betød noget for hende, mange ting kunne siges i godt humør - men påvirket eller ej, så betød det noget for hende. Selene så ham i øjnene og smilede en lille tak større da han sagde hun var smuk. Det var ikke fordi hun var usikker eller noget på det punkt, men det betød ikke at det blev dårligere at høre.
"Thank you," svarede hun og blev ved med at se ham i øjnene.

Så fik Selene selvfølgelig en ide og hun så kort eftertænksom ud.
"You know what is better than sitting?" Spurgte hun med et skævt smil. Blikket så lettere kækt ud før hun så lettere overfaldede ham blidt - så det endte på ryggen. Selene rullede om på siden ved siden af ham, med hovedet mod hans brystkasse - bare for at se op på stjernerne. "It's so beautiful, it such a shame you only can see it when it's dark - guess that is the beauty of it all. Some of the most beautiful things are hidden," tilføjede hun og vendte så hovedet til siden for at se mod Razor.
"The moon has a part hidden, parts show more and more till its full - then it fades away - just the circle of life," fortalte hun og løftede så blikket tilbage mod stjernerne. Ganske stille løftede hun sin hånd op, som om fingerne dansede mellem stjernerne.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Tors 6 jul - 11:01

Razor kunne ikke lade være med at smile - han fjernede ikke blikket fra hende. Godt nok 'spillede han på det andet hold' som Selene havde sagt. Men det betød ikke han ikke kunne kende noget smukt når han så det. Desuden - så var han i en anden verden. En verden hvor ting fra virkeligheden slet ikke fandt sted. Alt var som sagt muligt. Alt føltes godt. Alt var rigtigt. Hans sind var i ro - en konstant række af behagelige følelser.
" Hn? " Han så kort på hende med store øjne - men da hun så pludselig væltede dem ned at ligge kunne han ikke lade være med at grine. Han rettede blikket lidt mod himlen før han skævede lidt mod hende og lod sine fingre finde hendes hår som han pillede lidt ved. " You're right - this is better than sitting. Way better.. " Han nikkede kort lidt før hans blik fandt himlen igen. Det var smukt. Han lukkede kort øjnene lidt, og nød den frie følelser der strømmede rundt i hans krop. Der gik dog ikke længe før han rettede blikket lidt mod Selenes hånd som den legede med stjernerne.

" It almost looks like we're in this bubble.." Sagde han så lidt mens han blik flakkede rundt på den smukke stjerne himmel. " Floating in the universe - just like the stars, moon and sun.. " Sagde han så lidt og placerede sin ene hånd, eller arm bag sin nakke. Den anden var stadig i Selenes hår hvor fingrende fluksurede i nussende bevægelser. Han lod kort hovedet glide lidt på skrå. " Maybe - someone is looking down on us from the moon.. " Sagde han så lidt og kneb kort øjnene sammen med blikket rettet mod månen. Han holdt et øjeblik sin hånd oppe som en halvt vinkende bevægelse.
" Like the magical land you're surpose to get to when you walk over the rainbow bridge. It such a shame that we can't do that in a solid body. If we were spirits it would be possible - but we're not. I kinda like being solid - without a body we wouldn't be able to feel like this. This.. amazing feeling. " Sagde han så og lod hånden vende tilbage til Selenes hår. Han lod blikket falde mod hendes ansigt, også selvom det var begrænset hvor meget af det han kunne se fra hvordan de lå.

Smilet om hans læber voksede lidt som han betragtede sine fingre. " Your hair is funny.. " Sagde han så bare lidt mumlende. " Soooo looong.. " Han kneb kort øjnene lidt sammen og holdt en tot lidt op i luften. Det var ikke den længe hår han var vandt til at begrave fingrende i. Det var lidt sjovt. Han fugtede kort sine læber lidt, men stadig med det yderst fascinerede blik rettet mod håret.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Tors 6 jul - 20:56

Det var så roligt og alligevel var verden fantastisk. Alting var roligt, uden noget i systemet kunne hun knap nok ligge ned uden tankerne ville dræne hende. Hun kunne leve resten af sit liv her og ville gøre alt for det skulle lykkedes. Razors latter smittede af på hende umådelig hurtigt. Hvordan kunne altid kun gå op af lige nu, det var som om at alt der skete kun blev bedre og bedre - måske var det også holdningen til det. Hænderne der gled mellem de fine mørkebrune lokker fik hende til at smile som hun så op på himmelen. Det var nu også en behagelig følelse og hun elskede trods alt fysisk kontakt med folk - det var bare sjældent de folk hun ville have den fra hun fik den fra. Og dog med undtagelser. "I feel like everything is okay.. we are floating and the things I been feeling - are so long from important. This is better than alcohol - sure the other helps - but this, this is better," sagde hun med et svagt smil Så kiggede hun op på månen da han nævnte den og trak let på en grimasse.
"Moonpeople might think we are so small then, or just weirdos - I can work with it. It's like looking at the sea.. makes you feel so small, but also so free. I love the waves, she smell, just the water," fortalte hun bare uden rigtig at tænke over sin sætning. Det var egentlig også rart bare at tale uden fornuft stoppede hendes ocean af ord. "Maybe there is a magical world out there - a place where nothing is bad, where you don't have to find help to not feel bad.. that would be amazing, if everything was just.. not killing you inside," indrømmede hun stille.
"I wouldn't want to die to know, rather live this life out - good or bad. It's the one life I have, unless you believe in life after death," sagde hun så og trak ganske let på en grimasse. Det var underligt rart at have hans hud tæt mod hendes - selvom hun var i et godt humør og alting var mere end perfekt - så gjorde det den lille ting bedre. En blid latter forlod læberne, da han kommenterede hendes hår. Ganske elegant drejede hun sig rundt, så hun lå på maven. Albuerne holdt hende oppe mens de var placeret på taget, og hun vippede hovedet let på skrå.

En ting Selene altid havde elsket var sit hår, man kunne lave så mange spændende ting med sit hår - hvis man selvfølgelig interesserede sig for den slags - og det gjorde hun. Smilet blottede sig stort som hun så ned på Razor med et varmt blik. Lige nu så hun mere på ham end stjernerne, også selvom de var flotte - så var hun også dybt forgabt i hans unikke øjne. Den mørke lilla farve var ikke noget man så overalt, gad vide hvor mange der faktisk komplimenterde hans øjne?
"You should know.. you have such beautiful eyes - it's like looking into the whole galaxy. I think I could get lost in them..." Indrømmede hun så og trak let skævt på smilebåndet. Selene var også blot ærlig omkring sine valg af ord. Så åndede hun let ud, inden hun foldede sine læber ganske kort for at fugte dem, og lade dem slippe let. "And I like your smile, you know.. when you laugh .. and right now - it makes me happy..ere - or what the word is for a little extra happy," tilføjede hun og vippede hovedet stille på skrå. Dog tog hun ikke øjnene fra ham.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Tors 6 jul - 21:34

Razor kunne ikke være mere enig - dette var helt igennem kuren mod det mørke der alt for ofte vred ens sind til det yderste. Dette føltes så godt - han var let som en fjer og intet gjorde ondt. Absolut intet. Razors blik skævede kort mod månen før han rettede blikket tilbage mod Selenes hår som hans finger stadig havde travlt med at lege med.
" I liked the ocean too, but then I discovered that I get seasick - that was not that great. But it's pretty to look at.. " Sagde han så bare lidt med et lille grin. Duften var også okay, så længe det ikke var den ildelugtende stank af tang der havde ligget for længe. Måske ville det have en helt anden duft nu? Som frisk brygget varm kakao eller lune blåbær muffins. Man havde da hørt at folk spiste tang - ikke?
" Maybe this should just be - our escape. Then we can stay alive, and when alive feels like shit - we could just meet up and make everything better.. Together. " Sagde han så lidt og fjernede sine fingre fra hendes hår og fokuserede et øjeblik på himlen før han hurtigt rettede blikket mod hende igen da hun vendte sig om. Han bed sig kort lidt i læben og gjorde samme bevægelse - lod hovedet glide lidt på skrå.

Smilet om hans læber voksede med det samme da hun komplimenterede hans øjne. " It's a good thing I'll be able to find you - just to make sure you're not lost forever. " Sagde han så bare med et lille grin - det var faktisk slet ikke så tit han fik kommentarer på dem. Sikkert fordi han opførte sig som en nar og hvem ville komplimentere en der gjorde det? Ikke mange - desuden. Andre mistede jo nærmest deres øjne før de havde muligheden for at se Razors.
" You're the reason for my current smile. That is amazing. " Han bed sig kort lidt i læben før han så bare sendte hende et smil - måske endda faktisk et taknemmelig et af slagsen. Også selvfølgelig med den typiske Razor charme. Han lod så bare fingrende smutte hen for at stryge en tot af hendes hår lidt til siden. " So elegant.. " sagde han stille. " Extraordinary!.. " blev der endnu lavere tilføjet lidt efter. Lige vel som Selenes blik ikke fjernede sig fra Razor - det samme galt den anden vej rundt. Han betragtede stille hendes ansigt - nærmest som at kigge på en engel. Engle havde en ynde over sig. Noget han bare ikke satte pris på til daglig. Der var noget fristende over hende - ikke kun fristelsen for at drikke hendes blod, men noget andet. Det var underligt - men intet virkede forkert. Han satte sig til sidst op, men i en bevægelse der trak Selene med op at sidde og hans pande mødtes med hendes.
" We can't forget about the swimming.. " mumlede han så bare lidt og lod smilet vokse endnu engang. Hans blik var dog stadig rettet mod hendes øjne.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Tors 6 jul - 22:09

Måske det var en god ide, at hjælpe hinanden. De kunne finde hinanden på de dårlige dage, eller bare på dage de ønskede det skulle blive bedre... gøre det sammen. Så var man heller ikke alene. Måden at overleve i verden på, det var jo en god måde de havde fundet, en kilde til glæde og overlevelse på samme tid - ikke mange var så heldige at finde det selvom de søgte i 1000 år.
"I like that idea, that's a deal," svarede hun blot og smilede til ham.  Dem imod verden, lød slet ikke slemt lige nu - det lød enestående faktisk.

Tandsmilet voksede ganske lidt over hans respons til hendes kompliment. Generelt så hun bare på ham, men selvfølgelig som han sagde, ville han sørge for hun ikke var fortabt forevigt - og det valgte hun at stole på. Sjovt, hvordan den person man troede man aldrig ville snakke med - blev den man på kort tid følte sig tættest på.  
"Well, I shall make sure to give you more reasons to smile then," svarede hun blot ganske blidt. Måden han lod fingerne glide en lok af hendes hår lidt til siden, fik hende til at miste evnen til at trække vejret ganske kort - hvorfor vidste hun egentlig ikke, det skete bare. Øjenkontakten sagde et eller andet, men hun kunne ikke sætte ord på hvad det var. Det var noget der skulle føles, og hvordan fandt hun ud af hvordan? Mulighederne var endeløse og der var sikkert mange gode blandt dem.  Der var noget over måden han så på hende, og endnu engang kunne hun ikke finde det ord hun ledte efter - men hun kunne lide det. Inden hun nåede at tænke nærmere over det, fik Razor trukket hende op og sidde. Deres pander var placeret stille mod hinanden, og hun kunne nærmest mærke Razors ånde danse henover hendes ansigt ganske blidt. De mørke øjne var rettet imod hans og hun prøvede ikke at fjerne dem fra hans. Det hjalp måske han mumlede et par ord.
"We wont, we have all the time in the world - it's just the two of us," pointerede hun i et lettere harmonisk toneleje nærmest syngende. Blikket flakkede ganske kort hen mod hans læber. "Swimming under the stars doesn't even sound bad," tilføjede hun med samme toneleje som før, måske en anelse mere charmerende end først forventet. Selene kunne ikke holde sig tilbage, og hun bed sig kort i læben - kun ganske kort. Der var ingenting forkert her, alting var rigtigt - alle følelser var gode, og ingen kunne tage det fra dem.
"Is it only me who feels like this.. or do you too?" Spurgte hun så ganske ærligt - måske mere direkte end hun normalt ville være - men igen der var ingen filter lige nu. Hvordan kunne alting være så perfekt på en enkelt gang - det var fantastisk. De mørke øjne så direkte ind i de mørke lilla øjne, totalt forgabt. Selene smilede til ham ganske stort og ventede egentlig bare på, hvad der skulle ske nu, af alle de muligheder universet havde til dem - hvilke skulle de vælge?

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Tors 6 jul - 23:37

Verden var deres. Utroligt som man nærmest kunne forsvinde i øjnene på en anden. Men Razor vidste det sådan set godt. Der var vel en grund til at han altid havde været så fascineret af øjne. Han plukkede dem som æble fra et træ. Det var dog ikke det han havde trang til at gøre lige nu - nu nød han bare synet. Af øjne der viste mere gnist end nogensinde set før. De sad så tæt - egentlig meget intimt. Men var det også det? Eller så det bare sådan ud ude fra. Eller måske var det ikke kun ude fra. Det var alligevel en hvis energi mellem dem, det bundede nok i virkningen fra giften. Han strøg hende kort lidt over hovedet med et smil om læben. Uden at fjerne panden fra hendes og uden at fjerne blikket fra hendes øjne.
Han lod så bare kort sin næsetip strejfe Selenes i en kort lidt drillende gestus. " No. I feel it too.. " hviskede han så bare lidt med et lille smil. Følte sig et øjeblik nærmest draget til mere. Men mere af hvad? Kontakt - kunne man få mere, sagtens. Men i stedet for at handle på den følelse lod han bare smilet vokse om hans læber før han kort bed sig lidt i læben.
" But I also hear the waters whispering our names.. " Sagde han så stille. Han lod hovedet blikket strejfe væk fra hendes øjne, kun et øjeblik før det vendte tilbage og han sendte hende et smil. Han lod kort en finger glide op under hendes hage med et lille grin før han så bare rejste sig og lod blikket glide rundt.

" Let's fly.. " Sagde han så og tråde ud mod kanten af taget mens hans blik var rettet mod himlen. " That way.. We'll be by the water in no time. " Han vendte blikket mod Selene med et smil om læberne. Det var måske ikke så smart at forsøge at flyve derhen - men de kunne jo alt, så hvorfor ikke? Razor havde altid drømt om at flyve. Det havde ikke givet meget held at forsøge at flyve på engle. Sean havde engang fløjet med ham. Det havde været helt utroligt. Det ville han gerne prøve igen. Han lod blikket glide ud over hvad man kunne se af bygninger heroppe fra før han så skævede lidt ned mod gaden. Han lod hovedet glide lidt på skrå og rynkede et øjeblik lidt undrende panden.
" They're petting eachother.. " mumlede han så bare lidt før han lod sin ene hånd glide op igennem sit hår, mens han betragtede det slagsmål der var blevet starten på gaden nede foran kroen. To kvinder lå og rodede rundt på jorden i hvad de fleste nok ville kalde 'cat fight'. Det virkede ikke til at der var nogle der valgte at bryde ind - det var sikkert bare en harmløs kamp. Det var underholdende alligevel. Han fugtede kort lidt sine læber før han så bare så mod Selene med et smil.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Fre 7 jul - 17:06

Næsen der ramte hendes ganske drillende, fik hende til at rynke ganske kort på sin egen. Det var altid en lettelse det ikke kun var hende. Fristet til at reagere på sine instinkter omkring denne her fornemmelse, men inden hun nåede at tænke det igennem igen - så lod en finger glide hen under hendes hage med et lille grin. Selene kneb øjnene en smule og rystede kærligt på hovedet af ham.
"I can hear it too, the water craves us - we can't disappoint it," pointerede hun med et skævt smil og et lettere kækt blik. Selene så let på Razor som han rejste sig op og trak let på et forvirret bryn. Flyve? Okay, mange ting kunne hun gå med til, men nu prikke fornuften måske til hende - bare lidt. "It could be amazing, but we need something like feathers.. wings.. or the control over the air or gravity," tilføjede hun måske som en mindre lyseslukker.
I sidste ende valgte Selene også at rejse sig op og se udover verden. Der var en fantastisk udsigt heroppe fra og hun ville helt sikkert forsøge at male det på et eller andet tidspunkt. Selene havde travlt med at betragte udsigten og det var ikke før Razor endnu engang sagde noget - at hun rettede blikket imod hvad han snakkede om. Selene trak ganske let på skulderen. Slagsmål i den størrelse var ingenting, men det var nu sjovt at se det. Alligevel var hun for i godt humør til at se på det for længe. Et suk forlod let hendes læber som hun så ud imod udsigten igen.
"You know one thing.. I always wanted to try?" Startede hun stille ud og vendte sig om mod Razor, "and it's okay because I might never end up on a rooftop with other people than you," pointerede hun først og fremmest. Mere tøvede hun ikke før Selenes hånd havde placeret sig mod Razors kind, og hun rent faktisk plantede sine læber imod hans. Fristelsen var for stor, men dog var det ikke fordi, at det var mere end hurtigt  -for hun ville ikke bare angribe ham eller noget. "I always wanted to kiss someone on the rooftop - thank you for making that happen," tilføjede hun med et skævt smil og et ganske kært glimt i øjet. Så flyttede hun blikket væk fra ham kort for at se udover verden igen.
"Your lips are very soft anyway, they taste good - just think you should know," sagde hun så imens hun foldede sine læber ganske kort for at smage den sidste essens der var efterladt af Razors læber. I alle andre situationer ville hun nok have undskyldt for sin impulsive opførsel, men ikke nu - ikke overfor Razor. Der var der blot en handling hun havde følt et ekstremt behov for at udføre, og den var der stadigvæk - men mon ikke hun kunne holde den tilbage?
"We needed to find a way down, or do you wanna carry me down?" Spurgte hun med en lettere legende tone og et varmt smil. Det var nok den sikreste måde og de skulle hen til vandet- hvis de skulle svømme skulle de være i et stykke begge to. Gerne i hvert fald.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Lør 8 jul - 0:05

Måske var det i virkeligheden bare vinden der hviskede dem i ørerne. Men den lyd kunne meget vel hurtigt forveksles med lyden af bølger. Han bed sig kort lidt i læben før et lille smil fandt vejen hen over hans læber igen, som han stod der og fascineret betragtede aktiviteterne på gaden. Han rettede sig kort op da Selene nævnte noget med fjer eller vinger. Razor skævede kort lidt mod sin ryg før han et øjeblik betragtede sine arme et øjeblik. Han kneb så kort øjnene lidt sammen. Måske havde shapeshifteren fat i noget. Det var måske ikke helt så smart en idé uden at have sørget for noget til at løfte en op. Han trak så bare kort lidt på den ene skulder.
" I guess that has to be one of our missions - find a way to get up the air. " Sagde han så lidt med et lille smil om læben. Han lod blikket falde hen mod hende igen da hun kom på benene og joinede ham ved kanten af taget. Han lod kort lidt spørgende hovedet glide på skrå før han sendte hende et smil. " Aaaaand what is that? " Spurgte han så bare lidt. Dog var det ikke det svar han havde forventet at få. Selene kom nærmere. Hans blik strejfede kort mod hendes hånd før det faldt tilbage mod hendes øjne. Han kunne ikke helt lade være med at sende hende et lille smil. Men selv da hendes læber ramte hans blev han ikke overrasket. Måske havde han alligevel lidt forventet det, men at det faktisk blev noget - det var først nu det ligesom blev bekræftet. Han lænede sig per automatik lidt ind i kysset. Dog var det jo ikke et lang varigt kys så deres læber skiltes hurtigt igen og smilet vendte tilbage over hans læber.

" ...Um.." Han bed sig kort lidt i læben før han rodede sig lidt i håret. " You're very welcome! " Tilføjede han så kort efter med et lille nik. Alt for Selene i denne verden hvor alt var muligt.
" I've never been kissed by a girl before.. " Sagde han så bare lidt og lod blikket hvile mod hende. Han trak kort lidt på den ene skulder. " I didn't die, and I didn't hate it - maybe you're not that bad after all.. " Sagde han drillende og puffede kort til hende før han lod blikket strejfe mod himlen et øjeblik. Han nikkede så bare kort lidt.
" Mhm! The water, we can't let it wait any longer.. I'll carry you! " Sagde han så hurtigt og vendte ryggen til hende, dog stadig med blikket skævet over sin skulder. " Hop on sweet pea! " Sagde han så hurtigt med et lille grin. Og turen gik ned igen så snart Selene var hopper ombord på hans ryg. Der var ingen tid at spilde - de skulle til vandet. Hvor var der overhovedet vand henne? De var ikke tæt på havet - Firewood havde en sø, hvilken retning var det nu det var i?
" Doooooooo you know the way - or should we just wander and let our inner power decide right from wrong? " Spurgte han hende så lidt og lod hovedet glide på skrå. Slagsmålet der før havde foregået her var stoppet - de blev sikkert distraheret af de mærkelige individer der kravlede rundt på muren og lignede nogle der var faldet ned fra månen med blikke så fjerne at det nærmest var utroligt at de ikke forsøgte gå igennem en mur.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Lør 8 jul - 0:54

Selene lyttede. Hvert eneste ord kom ind på hendes lystavle, blot for at blive sendt ud i forskellige dele af hendes hjerne. Der kunne der fint blive delt op i ting der skulle huskes og ikke huskes. Så hun var hans første pige, spændende alligevel.
"Well, I'm also a very special girl," pointerede hun og så på ham med et kærligt skævt smil. En mild latter forlod kort hendes læber, som han nævnte at han ikke var død af det - og han havde det ikke. Det tog hun som en kompliment. Det lette puf gjorde latteren blev lidt højere, dog ikke mindre kær af den grund. "I got some skills, ya know - or now you know," tilføjede hun. Okay Selene var den type når hun var fuld, som var ekstremt kærlig og glad - dette gjorde bare den tilstand mere smidt over imod Razor. Måske fordi det var hans gift trods alt? Eller var det noget andet, i hvert fald tænkte hun ikke over det. Lige nu gik livet fantastisk og intet skulle stoppe hende. Selene nikkede bekræftende da Razor så sagde, at han ville bære hende. Det var i hvert fald den bedste metode. Hun tøvede ikke med at springe på ryggen af ham, så turen kunne gå ned igen. Det tog næsten ingen tid og hun sprang af Razors ryg så snart de ramte jorden. Det næste spørgsmål fik hende til at placere sin pegefinger eftertænksomt på sin underlæbe.
"I know the way!" Sagde hun og nikkede, " I think," tilføjede hun dog hurtigt med et lille uskyldigt grin. Så lod hun de brune øjne flakke lidt til siden, og havde allerede glemt alt om den cat fight der havde været lige før. Hun bemærkede knap nok folk så over på hende og Razor.
"This way!" Sagde hun så i en glad stemme og pegede mod en retning. Selene var trods alt opvokset i disse gader, og kunne finde rundt selv når hun var fuld - hvis hun ikke kunne nu, ville hun blot blive skuffet over sig selv.

Selene tog Razor i armen igen, og gik mellem de små gader og huse - for at finde hen til søen. Det tog mindre tid end hun havde regnet med - ellers havde hun bare helt mistet tidsfornemmelsen.
"Look how peaceful this is," sukkede hun let i glæde. Måden stjernerne nærmest lå malet på vandetsoverflade og månen også spejlede sig så smukt. Det var et fantastisk syn. Ingen folk - kun hende og Razor. Selene stoppede op og lukkede øjnene blidt i.
"Listen.. can you hear it?" Spurgte hun og smilede stort, "it's calling for us," tilføjede hun og åbnede øjnene igen. Så slap hun Razors arm, og så på ham med et varmt glimt i øjet.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum