Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Selene
 
Kira
 
Rex
 
Angelica
 
Ethan
 
Aaron
 
Sean
 
Miss Smith
 

Statistics
Der er i alt 280 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 148749 indlæg in 7610 subjects

Trouble will always come around - Razor

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Ons 14 jun - 9:05

Der havde været lidt mere besvær ved at ordne tingene efter de problemer der havde været. Heldigvis havde Selenes optimisme og gode relationer til folk - hurtigt fået ansat nogle nye medlemmer til stedet. Folk der måske var lidt mere i stand til at slå fra sig, hvis nogle psykopater skulle angribe igen. Selene var klædt i et par cowboy short og en sort top der var lettere løs med en fin v-udskæring. Hun havde de mørkebrune lokker sat op i en høj heste halse, og om halsen hang en fin sølvkæde. Natten var gået i gang, og lige nu var Selene i kontrol over sig selv. Det havde været noget andet, hvis hun ikke havde været på job. Så havde hun nok ikke været så godt hængt i, men Selene var stædig nok til at menes at hun ikke havde et større problem, end at hun kunne fikse det selv. I aften var hun bartender sammen med Jackson, og det var måske godt nok - for hun havde ikke tid til at være det hver eneste aften. Selvfølgelig havde hun ejer fornemmelse for stedet - det var hendes sted. Derfor brød hun sig ikke om folk bare kom og ødelagde det for hende. Det kriblede i hænderne hver eneste gang hun blandede en drink eller serverede den. Det krævede en del af holde tungen lige i munden, og ikke gøre noget hun ville fortryde. Heldigvis for Selene var der noget der fangede hendes opmærksomhed. Nærmere et sæt unikke øjne der trappede op i klubben denne aften. Razor. Det overraskede hende ikke engang at han dukkede op her, en ting var klubben var for alle - men hun kendte ham heller ikke nok til at skulle undre sig over noget. Alligevel tog hun et glas med whisky og sagde til Jackson hun ville være tilbage om lidt. Så gik hun imod blandingen og gav ham glasset.
"Don't worry, I didn't have the time to poison it," sagde hun så med et skævt smil. Så kløede hun sig kort i nakken og åndede let ud. De mørke øjne gled kort hen på væsken i glasset, mest af alt havde hun trods alt lyst til blot at drikke indholdet og lidt mere til. Dog vidste Selene godt, at et glas ville bare gøre trangen værre. "Here to enjoy the party?" Spurgte hun så efterfølgende og så ud imod de dansende folk. Generelt var stemningen god og festlig.

Selene smilede til Razor. Der var ingen grund til at være oprevet over noget, som var sket for noget tid siden. Måske havde det været anderledes hvis det var en af hendes søskende, men den fremmede shapeshifter kom sig sikkert, og Selene var godtroende omkring folk måske i sidste ende ikke var født onde - livet dem til det. Hvis folk så godhed, ville folk forvente godhed - og ikke alle kunne klare det pres. Selene var måske lidt unik på det punkt, hendes måde at tænke på var godtroende, men ikke alt for naiv heller. Der var en ganske fin balance i hendes personlighed på den måde.


//@Razor surprise! <3

_________________
"The thing is, sometimes you have to
do things you don’t want to do
because you’re the only one that can do them"

- Selene

"Selene commands respect.
She fights back to the best of her abilities.
Selene demands to be heard.
She cares strongly for her girlfriends
& doesn't let herself be defined by boys.
She makes up her own mind."

- An old friend

avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1398
Reputation : 12
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Tors 15 jun - 17:02


Påklædning: HER + Halsbånd om halsen og bare tær.

The Crypt var et ude mærket sted at søge mod hvis man ville have det sjovt - ikke fordi Razor normalt var typen der gik i byen som mange andre var. Det var heller ikke fordi det helt var hvad han havde haft i tankerne denne aften. Men eftersom stang stive folk vandrede omkring over alt omkring ham - lugten af alkohol omfavnede hans sanser. Selv på afstand var der ingen tvivl om at det var hvad der stod bag hvert fald største delen af folks opførsel. De var den rene underholdning at kigge på - som de væltede over deres egne fødder. Ikke så mærkeligt at fascinationen af virkningen fra en enkelt drik var vokset så meget. Det var dog ikke alle der var lige sjove at kigge på - andre blev forfærdelige. Ikke at der var noget galt med den hungrende kropskontakt nogle følte - men det kunne blive for meget.
Han svingede lidt med sine fødder som han sad på taget af bygningen. Men besluttede sig så endelig for at være en del af det og ikke bare hemmelig på sidelinjen. Han hoppede ned fra taget og spadserede de få meter der var hen til døren.

Det var egentlig et overraskende syn Razor mødte da han trådte indenfor. Sidst han havde været her havde han og Chester skabt et kaos uden lige - men her var da blevet ryddet op og tingene så ud som var de nye. Et eller andet sted kunne han ikke lade være med at ærgre sig, bare lidt. Det havde været en god aften og sådan en aften måtte da gerne blive husket på omgivelserne bare lidt længere. Han lod blikket flakke rundt mens han bevægede sig længere ind i rummet, måske nærmest søgende - både efter underholdning men også efter et sted at slå sig ned. Selene afbrød dog hans plan da hun dukkede op med et glas whiskey til ham. Han lod kort blikket glide over hende før han kneb øjnene lidt sammen.
" You sure about that? " Spurgte han så bare og lod blikket hvile mod hende, et øjeblik et helt urealistisk seriøst udtryk - kun fordi det lå på Razor. Han rettede sig så bare kort op og tog imod glasset.
" Who knows - maybe you wanted to drug me, just to keep me from ruining eeeeverything.. " Sagde han så bare og det luskede - halvt drillende udtryk bredte sig over ham. " I keep forgetting you own this place.. " Tilføjede han så bare et øjeblik efter og trak lidt på den ene skulder. Han lod så bare blikket glide rundt før han pille lidt ved glasset - han duftede kort til det kun for så at tage en lille tår. Ikke fordi han egentlig regnede med at hun ville forgifte sine gæster - men man kunne vel aldrig vide. Hvis hun havde en mistanke om at Razor kunne finde på at lave et stunt herinde - hvorfor så ikke sørge for det ikke skete ved at give ham et eller andet.

" Do you hire? I mean.. people? Like... nice people - not talking about myself ofcourse - all your customers would leave if you did that.. " Han lod hovedet glide en smule på skrå før han overvejede det lidt. Han nippede lidt til væsken i glasset igen - folk havde ret, det dulmede smagsløgene og trykkede sulten lidt dybere under overfladen. Så man i det mindste ikke havde trang til at springe i fjæset på den første og bedste med en duft af blod der var lidt for sød. Men det var selvfølgelig ikke noget der holdt længe og sulten forsvandt jo ikke helt. Tværtimod blev den i sidste ende kun værre.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor

Antal indlæg : 1204
Reputation : 12
Bosted : Ved Sean i Terrorville
Evner/magibøger : Info længere nede

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Søn 18 jun - 19:33

Et skævt smil blottede sig på læberne.
"Well then I guess you just have to take my word for it," pointerede hun som han tog imod glasset. Selene gik heller ikke ligefrem og reklamerede med hun ejede stedet - så at Razor glemte at hun ejede det - kom egentlig ikke bag på hende i sidste ende. Det var ganske få som faktisk huskede på det, men det var også dem som hun havde kendt længest tid der huskede sådanne ting.
"It's not like I will cut your head of for forgetting, so it's okay," svarede hun med et skævt smil. Selene så let på ham, måske også for at se om han faktisk turde tage en slurk. Der var ingen bagtanker om det, ikke lige nu i hvert fald. Hvis Selene ønskede at forgifte ham, havde hun taget en bid direkte fra kilden i stedet for at lege små lege. Det næste spørgsmål fik hende til at rynke kort undrende på brynene.
"Well I do. I wouldn't hire people I think would be bad for the place. Sadly I had to find new people.. lost few old friends.. but I found some with a little more fire - so it shouldn't happen again, why - know someone who needs a job?" Spurgte hun og vippede hovedet let på skrå. Det dirrede i hende, tvang hende til at knytte hænderne sammen at se så mange der faktisk trak. At se Razor nippe til væsken, gjorde blot hun krævede det endnu mere. Så slog det hende at det kunne være noget helt andet hendes system egentlig ønskede.
"I need you to do something for me," startede hun så ud og åndede let ud. "I need you to pick out the person with the best scent in this room.. lets have a little blood - I could use it," tilføjede hun så og sukkede let. DEt var lettere at fortælle en person, som faktisk også ønskede noget blod end at skulle bortforklare sig til folk der ikke forstod det. Forskellen var bare at selvom Selene behøvede det blod, var det ikke sundt for hende at drikke for meget. Selene vidste det var dumt at komme med et forslag af en forhandling lige først, folk som var skøre i hovedet forlangede ofte ikke noget for at få lov til at drikke eller dræbe noget - så hvorfor skulle Razor være anderledes. Dog havde hun stadigvæk en plan b - det skulle man altid.

Tænderne begyndte allerede at ville skære igennem tandkødet for at blotte sig, men Selene havde ikke tænkt sig at lade dem endnu.
"So what do you say, are you in?" Spurgte hun og vippede hovedet let på skrå. Når man levede med en forbandelse var det om at kontrollere den og ikke omvendt. Hvilket var derfor hun hellere ville slå til når hun kunne mærke trængen, end når det var forsent og hun ingen kontrol havde. Det var det værste, når man følte at man ikke var sig selv. Selene lagde armene let overkors som hun så rundt i lokalet. Jackson kunne vel også klare sig selv lidt, bare lidt i hvert fald. Razor havde vidst også bedre sanser end Selene på dette punkt. Selene endte altid med at fortryde sine angreb, men hellere skyld end smerten ved ikke at gøre det - det havde hun prøvet og det ønskede hun ikke at prøve igen. Ikke nu, aldrig. Hvis bare hun egentlig kunne komme af med den evne og trangen til alkohol - verden ville blive god igen.

_________________
"The thing is, sometimes you have to
do things you don’t want to do
because you’re the only one that can do them"

- Selene

"Selene commands respect.
She fights back to the best of her abilities.
Selene demands to be heard.
She cares strongly for her girlfriends
& doesn't let herself be defined by boys.
She makes up her own mind."

- An old friend

avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1398
Reputation : 12
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Man 19 jun - 9:34

Han pillede lidt ved kanten på glasset mens smilet om hans læber ubevidst voksede en smule. Det var lige før selv dampende fra alkohol havde en effekt på ham. Han kunne lige så godt have hældt det direkte i en blodåre og være påvirket. Han rettede så blikket lidt mod Selene igen. " You know him too.. " Sagde han så bare kort med et lille træk på den ene skulder. " It's Reign.. Not that he dosen't have a job - but it's a shitty job and a new wouldn't hurt. " Sagde han så bare lidt før han drak lidt mere af glasset. Han bed sig kort i læben før han så bare smilede lidt skævt. Det var en god whiskey. Hans blik hvilede dog mod Selene på en lidt overvejende måde hen over kanten på glasset. Kun indtil det næste hun sagde og han rynkede kort panden lidt.
" Odd - didn't you just tell me you owned this place?.. But fine.. " Sagde han så bare lidt før han lod blikket strejfe rundt i rummet og forsøgte at opfange hvad der var mest fristende. Det var ikke et problem når ens egen blodtørst mere eller mindre altid var helt i top. Han skævede kort mod hende men fortsatte så runden med blikket.
" Well.. " Sagde han så bare kort og lod blikket falde tilbage på hende. " You.. " tilføjede han så bare med et kort lidt ærgerligt træk på den ene skulder. " Clean blood is the best after all.. " Sagde han så bare lidt og sendte hende et lille halv drillende smil. Det var et valg der kun lidt virkede for den ene part - Selene havde jo nok ikke planer om at drikke sit eget blod. Han vendte dog blikket ud mod folk igen - bare lige for at finde en anden løsning. Selvom bare tanken om det var fristende nok i sig selv. Han fik meget sjældent shapeshifter blod - men ville det være forkert hvis hun selv gav lov? Naaah.. " That blonde guy over there.. " Sagde han så bare kort efter og nikkede mod en menneske fyr der sad sammen med en gruppe venner omkring et bord.

" For real though. Consider it, make a donation for a hungry soul. " Sagde han så bare lidt med et først uskyldigt smil men det endte mest ud i et lille grin og han rettede sig lidt op. " 'Cause your blood smells amazing - Yes it's a compliment, I am capable of that. " tilføjede han et øjeblik efter før han drak det sidste af glasset og lod det glide ind på nærmeste bordplade før han så bare trådte tilbage til Selene. Men det var nu alligevel sjovt med muligheden for at andet angreb - som selveste ejeren af stedet stod bag. Det gav ikke helt mening - men mening var alligevel kedeligt så Razor fandt det nu meget spændende. Lige vel som når der blev sat regler op omkring ting, de skulle jo brydes. Selvfølgelig medmindre det var dem han selv lavede for at holde folk omkring ham udenfor fare zonen. Men det gik alligevel ikke så godt for det var i sidste ende Razor der var faren. Og alt hvad han foretog sig bragte det til alle andre. Han rynkede kort næsen lidt før han så rettede blikket lidt mod venne-gruppen igen.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor

Antal indlæg : 1204
Reputation : 12
Bosted : Ved Sean i Terrorville
Evner/magibøger : Info længere nede

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Selene on Man 19 jun - 16:46

Blikket ændrede sig til voldsomt nysgerrig som Razor sagde, personen er måske manglede job var en hun også kendte. Den eneste de begge kendte som var en ham, måtte være Reign - ganske rigtigt. Et nik forlod hende kort og hun sendte Razor et varmere smil.
"Let him know he always can come to me if he need a job," fortalte hun så og kløede sig kort i nakken. Reign skulle ikke engang spørge to gange for at få lov, for hun stolede på ham - mere end han nok vidste. Også på trods af at det var lidt tid siden de sidst havde set hinanden. Selvfølgelig ville hun blive nød til at teste hans færdigheder, men der ville altid været et eller andet som han sikkert ville kunne finde ud af. Det behøvede jo ikke ligefrem at være i baren. Kort kneb Selene øjnene let i en tanke, som gjorde hun overhørte spørgsmålet lidt. Vidste Reign godt, hvilken race Razor var? Reign vidste jo ikke engang Selene var shapeshifter - og med god grund.

Selene ventede spændt på hans valg at bedste blot til stede, og blev kort overrasket over at han faktisk sagde hendes. Den der tro om at der intet godt var ved hendes væsen mere efter episoden med dæmonen- men det gjorde hende overraskende glad alligevel at han kaldte hendes blod rent.
"I wouldn't call my blood clean, but yeah," svarede hun og trak på et skævt smil. Så fulgte hun hans blik da han nikkede over imod en fyr der sad med en gruppe af venner. Ganske let så hun ham an og åndede så let ud. Bytte fundet næste skridt var at få ham i fælden - det var normalt ikke svært når hun bare lod evnen tage over. Den lille kommentar på sidevejen om at hun kunne give ham en bid, fik hende til at ryste let på hovedet med et kækt fnys på læben. Det var ikke et nej, og det skulle heller ikke betragtes som et nej.
"I will think about it," svarede hun med et lettere drillende skævt smil. Missionen var at få lokket den blonde fyr ud i gården. Det var langt lettere at ordne sådan noget i gården, medmindre de kunne få alle ud på dansegulvet. Dansegulvet nok en af Selenes stærkere sider, og hvem ville ikke i den tilstand være dum nok til at danse med en fremmed?
"So.. when I have had my snack, you can get a sip of my blood - but I need to feed first," pointerede hun med et skævt smil. Det var ikke alle der komplimenterede hendes blod, og underligt nok havde hun lige der brug for det. Måske var det ikke ligeså rent som det havde været, men det var stadigvæk unikt.
"So what do we do, ask them all on the dance floor or see if we can lure him with us to the backyard?" Spurgte hun Razor. Der var mange muligheder og den kildren i tandkødet blev værre. Desuden selvom Selene havde sine metoder og de altid virkede - så havde Razor en anden erfaring end hun havde. DEt var altid sjovt at opleve verden på den måde, andet end bare at stjæle synet og de andre sanser fra folk.

_________________
"The thing is, sometimes you have to
do things you don’t want to do
because you’re the only one that can do them"

- Selene

"Selene commands respect.
She fights back to the best of her abilities.
Selene demands to be heard.
She cares strongly for her girlfriends
& doesn't let herself be defined by boys.
She makes up her own mind."

- An old friend

avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1398
Reputation : 12
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Razor on Lør 24 jun - 23:24

Han ville helt klart nævne det for Reign. For et eller andet sted ville Razor have det bedre med at Reign arbejdede et sted som dette - forhåbentlig med en bedre løn. End i det fyrtårn med den nærmest permanent skæve chef. Så hvis Selene havde et eller andet til ham kunne det jo være super fedt.
" Cleaner than most people.. " Sagde han så bare lidt og rynkede kort næsen. Eller også var det bare igen fordi det var shapeshifter. Engle blod ville altid være toppen af kagen for Razor - det bedste af det bedste. - Men efter at menneske blod var for næsen af ham hele tiden når han var sammen med Reign, hvilket gjorde det forbudt - så var det blevet mere fristende. Det samme med shapeshifter. Det forbudte var det mest fristende. Det var til tider hård at være en regel bryder når reglerne under alle omstændigheder ikke måtte brydes. Blod var alt for lækkert - hvorfor skulle der være begrænsninger på retten til lige hvad man ville have? Det var jo ikke fordi alle andre skulle begrænse sig med mad - de åd hvad de ville. Kartofler, ris - brød - frugt og grøntsager. Ækle grådighed. Han ville være med!

Han lod blikket hvile mod Selene overraskende længe - nærmest dømmende før han så bare rystede lidt på hovedet. " Selene.. Thiiiink a little - Have you done something like this before? Jeez.. Nooo - you never lure all of them just to pick out one - Just be honest. Humans are stupid, especially when they have been drinking..Tell him he looks sexy and the backyard is puuuurrfect " sagde han i en spindende tone.. " ... for at tounge dance.. Give him that cute lil' smile and he'll be all over you in the matter of seconds... Unless ofcourse he's playing on my team.. Then I'll gladly take over. " Sagde han så bare med et smil og lod blikket glide forbi Selene og hen på gruppen af venner, mest rettet mod fyren de havde en samtale omkring - et halv sulten blik - som kunne mene sult på alle måder. Det var som man nu lige tog det. Razor havde ingen hæmninger på det punkt. Gruppen af venner havde tydeligvis opfattet at der var mere opmærksomhed rettet mod dem end der havde været for lidt siden. Men de virkede ikke helt utilfredse med det, så det var måske egentlig meget godt. Han sendte dem bare et lille smil, et charmerende et før hans blik faldt på Selene igen.
" Soooo? " Han hævede kort lidt et bryn før han kort bed sig lidt i læben og lod hovedet glide på skrå. " Go for it before I do.. " Sagde han så bare drillende og rettede sig lidt op.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor

Antal indlæg : 1204
Reputation : 12
Bosted : Ved Sean i Terrorville
Evner/magibøger : Info længere nede

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trouble will always come around - Razor

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum