Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

⚜ You might actually be useful! (Sayra)

Go down

⚜ You might actually be useful! (Sayra)

Indlæg by Razor on Man 3 jul - 23:19
Sted: Udkanten af Terrorville
Tid: Formiddag.
Omgivelser: Beskrevet!
Vejr: Pletvist skyet, lidt kølig vind men ellers lunt.
Påklædning: [You must be registered and logged in to see this link.] + Sort læderhalsbånd om halsen og bare tær.
Tag: [You must be registered and logged in to see this link.]


Typisk - så ville han skynde sig hjem og besvime i sin seng efter en nat på job. Men eftersom han på ingen måde følte sig træt, så var det ikke hvad dagen skulle bringe. Den manglende træthed bundende sikkert i ikke at have været lige meget på farten som han havde været for ikke længe siden. Rejsen med Reign havde været udmattende og da han endelig var nået hjem var han ikke sikker på hvor mange dage han egentlig havde sovet ud i en lang køre.
Han var dog alligevel på vej hjem - fra Angerforge District var han nu nået tilbage til Terrorville, udkanten så at sige. Hvor han traskede afsted ned af en tilfældig gade på de bare fødder. Solen var stået op for længst - hvilken betydning det så end havde når et lag skyer alligevel havde valgt at bevæge sig ind foran. Som sædvanligt var folk morgenfriske - ude, rendte rundt som myre i en myreture. Fristende i deres eksistens til at.. udryde deres eksistens. Men Razor havde efterhånden nogen lunde lært at holde sig tilbage, bare en smule hvert fald.

Han lod blikket glide rundt før han kort bed sig lidt i læben. Måske var det dumt at smutte hjem lige med det samme. Lyden af musik fangede hans opmærksomhed og han smuttede hurtigt i retning mod lyden. Måske havde folket i Terrorville faktisk andre talenter end at følge deres daglige rutiner. Det virkede som om et mindre optog var i spil, eller marked? Folk samles hvert fald og der var musik, samt duften af mad - friskbagt brød, grillet kød og meget andet.
Hans nysgerrighed gjorde at hans planer om hjemtur var blevet slået helt ud af kurs og nu var dette langt mere interessant. Han hoppede op på en sten og betragtede samlingen af folk - som rakte langt længere ned af gaden end han havde troet. Han lod hovedet glide lidt på skrå før han overvejede det en smule. Hurtigt var hans hænder i hans lommer, kun for at tjekke om han havde penge til et eller andet. Men det var ikke ligefrem mønter han havde tænkt over at bringe med sig. Så måtte han jo ty til andre metoder end at betale sig til ting hvis der var noget han fandt interessant. Ikke dermed sagt han havde planer om at stjæle. Razor var ikke typen der stjal medmindre det var højst nødvendigt. Det var meget nemmere at charmere sig ind på folk og på den måde få hvad man ville have fingrende i.
Han hoppede ned igen og traskede ind blandt mængden af folk. Folk som en del af gloede på ham - sikkert fordi hans trøje og hænder stadig var blodige efter nattens aktiviteter - Han tænkte dig ikke over det, der var en masse andet at fokusere på - dufte for eksempel! Nogle duftede bedre end andre. Han tog kort sig selv i ubevidst at følge efter en engel da duften fra manden nærmest havde draget ham med sig. Dog fik han sig revet ud af trancen og smuttede hen imod et sted som solgte brød. Bageren han havde set utallige gange før - Razor var efterhånden blevet stamkunde ved den bager.

" Everything looks so goood.. " mumlede han lavt for sig selv mens han nærmest havde spist hele udvalget med sit blik. Han bed kort tænderne lidt sammen skævede så bare lidt rundt før han rettede blikket lidt mod bageren. " Is there a garentee that the taste is as on point as it looks? If not - then.. how about, a free sample? " Spurgte han så lidt.
" Razor we both know that you already know what almost all of this taste like.. " Sagde bageren så bare og lod de muskuløse arme glide over kors. Dog stadig med sit typiske venlige udtryk.
" But! That one - I have never tasted.. " Sagde han så og pejede mod en af tingene. Han smilede så bare lidt skævt, men sødt før han kort bed sig lidt i læben.
" Yes you have - it ended up in the trash short after. " Kom det kort fra bageren. Og sådan varede det ved et øjeblik hvor Razor pegede på flere forskellige ting men uden at komme nogle vegne med.
" Listen I don't have any money with me - what if I just pay a little ekstra next time I find myself in the bakery? " Han lod hovedet glide lidt på skrå før han rettede sig lidt op. " I'm good at keeping promises. " Han nikkkede hurtigt - frygtede lidt det skeptiske udtryk der var smurt over bageren. Det var typisk - altid så forbandet stædig.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ⚜ You might actually be useful! (Sayra)

Indlæg by Sayra on Lør 8 jul - 23:32

Påklædning
- Tøj + Sko Hun er iført en beige skjorte, og en rød nederdel [You must be registered and logged in to see this link.]. Hun har et par sorte ballerinaer på.
- Make-up + Hår + Smykker Hun har intet make-up på. Hendes hår hænger lyst. Hun har en sølv halskæde om halsen, hvor der er et hjertevedhæng med ordene: forevigt sammen, skrevet hen over hjertet [You must be registered and logged in to see this link.]

Vejret var helt fantastisk, solen skinnede og man kunne næsten høre fuglene synge. De fleste var også ude, om ikke andet så for at nyde det gode vejr, for selvom det var sommer, så var det egentlig en smuk dag. Sayra kom gående gennem gaderne, spændt på hvad der skulle ske. De sidste mange dage, havde budt på spændinger, nye oplevelser og et par enkelte slemme episoder. Dog var hun endt ud gladere end før, og nu med et bedre hjem, og en mindre familie. Ganske vist var pigerne ikke hendes familie, og de var endnu ikke kommet så tætte på hinanden, og alligevel var der så meget støtte mellem dem, at de nok ville være det tætteste på familie hun havde. Meredith havde også været helt igennem vidunderlig, ikke nok med at hun havde reddet hende, fra hendes kære familie, men hun havde også givet hende et hjem, et sted hvor hun kunne føle sig sikker og måske endda elsket. Generelt havde der været så mange opdagelser, at hun ligeså stille kom sig over sin fortid, ganske vist ville den altid være der, altid hjemsøge hende og hun havde indre problemer hun skulle gennem, men hun var ikke desto mindre i den rigtige retning.
Der var generelt ingen planer for i dag, måske hun ville tage forbi et bageri, hvor hun ville finde noget, at spise eller tage noget at spise, med hjem til de andre piger. Det var så underligt, at hun endelig kunne komme ud. De havde nægtet hende disse goder, så hvis hun gerne ville have et eller andet, var hun tvunget til at søge hjælp hos de få, som faktisk ikke ønskede hende det værste i verden. Dette gjorde at hun rent aldrig havde været forbi sådan et sted, hvilket i sig selv var på grund af hendes forældre, men også fordi hun aldrig måtte, spise den slags mad. Hendes moder sagde altid, at det kun var de svage og dumme, som spiste den slags. De lod hende heller ikke spise, på tidspunkter, som ikke var ønsket, hvilket forklarede hvorfor hun den dag i dag, havde et ambivalent forhold til mad, og i manges øjne skulle tage en hel del på. Ikke desto mindre, var dette hende, som nu gik imod sin kære families meninger.
Det havde ikke taget hende lang tid, før hun kom forbi et bageri. Selvom hun virkelig gerne ville give hendes gamle familie, en stor fed fuckfinger, så var der også frygten i det. For selvom hun kæmpede med dette vægt problem, så var der også en tryghed i kontrollen, som hun fik via denne sygdom. Ikke desto mindre, rystede hun frygterne væk, og gik ind. Sekundet hun trådte ind, blev hun mødt af en dejlig varme, samt en vidunderlig duft af forskellige kager. Det var dog også her, at hun bemærkede den unge mand, som forsøgte at få gratis smagsprøver. Det så ikke just ud til, at gå ham godt, for de kendte ham vist og nægtede at lade ham, få lov til at få dem. Hun så bekymret på den unge mand, som udtalte han ingen penge havde, og uden at nogen havde bedt hende om det, trådte hun frem imod dem "I would like to pay for whatever he wants" hun smilede blidt til den unge mand, og derefter bageren. Hun ville ikke have noget imod, at betale for hvad denne unge mand ville have, for hun hadet ideen om, at andre ikke kunne få hvad de ville.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
“When you’re a child, you believe you can be anything you want to be, go wherever you want to go. There’s no limit to what you can dream. You expect the unexpected, you believe in magic, in fairy tales, and in possibilities. Then you grow older and that innocence is shattered and somewhere along the way the reality of life gets in the way and you’re hit by the realization that you can’t be all you wanted to be, you just might have to settle for a little bit less.”
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sayra

Antal indlæg : 215
Reputation : 4
Bosted : Hun bor i Rosehaven sammen med Meredith, og alle hendes andre piger
Evner/magibøger : Venomous

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ⚜ You might actually be useful! (Sayra)

Indlæg by Razor on Tors 13 jul - 16:47

Overraskelsen over kvindens kommentar ramte bagermesteren længe før den ramte Razor. Han rettede dog blikket mod hende et kort øjeblik efter mens smilet langsomt fandt sin vej tilbage over hans læber. Han rettede så blikket tilbage mod bageren, som skeptisk så fra kvinden til Razor og tilbage igen. Nogle gange kom de rigtige folk bare dumpende på de het rigtige tidspunkter - og det virkede vidst til at være sådan et.
" Did you see that!? Hear that!? Daaamn - Even strangers are nicer than you... You could learn someting from that! For real. " Sagde han så bare med et lille smil og en svag rysten på hovedet. " But I woooould like that one.. " Tilføjede han så kort efter i det han pegede mod hvad han gerne ville have. Bageren hapsede hurtigt den bolle Razor havde peget på og sendte den mod Razor. Bagerens blik faldt samtidig hen på kvinden, som tydeligvis havde redet ham fra at høre på mere af Razors tiggeri.
" And what can I get for you? " Spurgte han så, betydeligt mere venligt og taknemmelig end den tone han havde udviklet overfor Razor et øjeblik tidligere. Man forstod ham godt - hvis Razor skulle have smagsprøver hver gang han havde lyst til kage så ville det ruinere forretningen.

Razor snuppede sin bolle så snart den blev rakt hen over disken. Han vendte sig så mod kvinden. " Just so that you know - I don't get easily fat. So I'm a waste of time if you're planning on feeding me and eating me. Even though I probably would taste devine. " Sagde han så bare med et lille sødt smil om læberne.
" That's not exactly how you thank a friendly soul.. " Lød det fra bageren bag ham. Bageren sendte kvinden et smil før han gik videre til at betjene næste kunde da de begge havde fået hvad de skulle have. Razor skævede sig over skulderen og kneb kort øjnene lidt sammen, men han rettede så blikket tilbage mod kvinden.
" He dosen't know either.. " hviskede han så bare med et lille grin før han smuttede hen igen døren. Han overvejede det kort et øjeblik men rettede så blikket mod bollen som han tog en bid af. Razor vidste i princippet godt hvordan man takkede folk - men det lå ikke til ham og han havde ærlig talt ikke planer om at lade det gå ind og blive en dårlig vane. Der var meget få folk der kunne få sådanne ord ud af ham - endnu færrere fik ordet 'undskyld' at høre.
" You're not just a soul are you? You're something else? " Razor rettede blikket mod kvinden igen og lod hovedet glide en smule på skrå. " I mean - you have a non-seethrough body, which means that.. I don't know what it means - do you know? Not everyone knows - my nose usually tells me.. But, something is off right know.. " han kneb kort lidt tænkende øjnene sammen mens han betragtede den ellers meget smukke kvinde foran sig. Smuk fordi - det var hun, men også fordi hun havde tilbudt Razor dagens måltid. Det var aldrig en skidt ting.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ⚜ You might actually be useful! (Sayra)

Indlæg by Sayra on Tors 13 jul - 21:03

Hun havde set måden, som bageren betragtede hende på. Han havde nok ikke forventet, at dette ville ske og han troede sikkert, at hun var en komplet idiot. Den unge mands ord, fik samtidig også et smil frem på hendes læber, og kort efter et grin frem. Måden den unge mand hoverede på, som havde det hele været aftalt, var ganske sødt og ikke mindst hans ord til bageren, der nok ikke havde forventet dette ville ske. Som den unge mand, pegede på hvad han ville have, og det nu så ud til at det var hendes tur, pegede hun på et par ting, nok ikke noget hun selv ville spise, men sikkert noget de andre piger ville have "And here you go" sagde hun og gav ham derpå pengene, som kunne betale for det hele. Hun havde ikke haft noget problem med penge, nu levede hun trods alt også med Meredith, og derfra fik hun også penge, men hun havde også de penge, hun havde fra sin tid hos sin kære familie. Hun tog imod posen med kagerne, som bageren gav den til hende.
Den unge mand, lignede ikke just en som normalt sagde tak, så hun forventede faktisk ikke dette fra ham. Hans ord om, at han ikke blev nemt fed og han derfor ikke var værd at forsøge at spise, klukkede hun blidt "That was never in my plan, I simply wanted to give you something to eat. You seemed hungry, and no one should starve" pointerede hun med et mindre smil. Bagerens kommentar om det ikke var en måde at sige tak på, rynkede hun brynet "I didn't expect him to say thank you, I simply just wanted to help" sagde hun, og hævede øjenbrynet.
Hun så forvirret imod den unge mand, som han begyndte at snakke om hvad hun var. Et øjeblik troede hun, at hun ville få endnu et af de spørgsmål, om hvad hun helt præcis var. Om ikke andet, virkede det til ham kommenterede på bagerens ord, om at det ikke var måden at sige tak til en sød sjæl "I don't know, but I am surely more than a soul" medgjorde hun, selvom hun ikke helt forstod hvad han sagde, så var der brudstykker som hun forstod "Does it taste good?" spurgte hun, og pegede imod bollen som han spiste fra.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
“When you’re a child, you believe you can be anything you want to be, go wherever you want to go. There’s no limit to what you can dream. You expect the unexpected, you believe in magic, in fairy tales, and in possibilities. Then you grow older and that innocence is shattered and somewhere along the way the reality of life gets in the way and you’re hit by the realization that you can’t be all you wanted to be, you just might have to settle for a little bit less.”
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sayra

Antal indlæg : 215
Reputation : 4
Bosted : Hun bor i Rosehaven sammen med Meredith, og alle hendes andre piger
Evner/magibøger : Venomous

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ⚜ You might actually be useful! (Sayra)

Indlæg by Razor on Tors 13 jul - 21:49

Hun virkede overraskende forstående - eller accepterende på hvad end Razor var for en. Hvilket var godt - så behøvede han ikke ende ud i at forklare sin opførsel - det ville ellers være typisk. Han lod hovedet glide lidt på skrå og gik et øjeblik baglæns på vej ud af forretningen. Han trak så bare kort lidt på den ene skulder. " Not a soul - got it! I can work with that. " Fik han sagt med et lille grin før han vendte rundt og gik et par skridt videre men tog så endnu en bid af bollen og rettede blikket mod hende igen da hun spurgte om noget.
" It tastes amazing - mhmm.. " Sagde han så bare lidt og plukkede et lille stykke bolle af for at stoppe det i munden. Han sendte hende så bare et halv skævt smil og rettede sig en smule op. " You knooow... He's usually don't mind giving out free samples - today is obviously not his day. To baaaad - for him. " Han trak på den ene skulder før han skævede mod posen hun havde sit fra bageren i. Hans blik røg dog kort efter mod hendes ansigt igen. Nogle dage var vel bare mere heldige end andre. Sikkert fordi der var så mange i byen denne dag. Og fik en gratis - ville resten komme rendende få øjeblikke senere. Det kunne blive en farlig bølge at skabe.

Han skævede kort lidt rundt på folk før han spiste lidt mere af bollen. Det var Reigns skyld han havde fået smag for bagværk - for han havde mødt det menneske havde det aldrig været noget han havde sat tænderne i. Der havde hans mad hovedsageligt bestået af kød - mere kød også lige lidt mere kød. Typisk fra engle. Han lod blikket falde tilbage på hende - hendes duft havde stadig ikke helt hundrede en som han kendte. Det generede ham en smule. Men det var ikke første gang så han kunne godt skubbe nysgerrigheden til siden bare et øjeblik.
Han lod i stedet bare hovedet glide en smule på skrå og overvejede det lidt. " Sooo are you going to eat that? " Spurgte han så bare lidt og nikkede kort mod bager posen hun havde. " I promise you! It deeeeelicious! " Han nikkede hurtigt nogle gange med et smil om læberne. Deet kune selvfølgelig være hun bare ville gemme til senere. Men hvem gjorde det? Hvert fald ikke Razor - han nåede jo knap nok at komme ud af forretningen før han havde sat tænderne i hvad end han valgte at købe eller hvad end han havde fået. Han vippede kort lidt frem og tilbage på sine fødder - undrede sig et øjeblik over hvorfor han egentlig stadig snakkede med hende. Normalt ville han være smuttet for længst. Måske det bundede i en ensomhed som bundede i et savn som bundede i.. Alt det han forsøgte at glemme lige for tiden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ⚜ You might actually be useful! (Sayra)

Indlæg by Sayra on Fre 21 jul - 20:27

Hun havde faktisk intet imod, den måde han agerede på, det var unikt og anderledes, modsat hvad mange andre var. I en verden hvor folk enten var virkelig fine eller direkte psykopater, så var det dejligt med en, som var anderledes og sin helt egen person. Da han udtalte, at han rent faktisk godt kunne lide det, formede der sig et blidt smil på hendes læber "I'm happy to hear that, it would not be so good, if it turned out you didn't like it" pointerede hun med et drillende smil, ikke at hun faktisk ville have noget imod, at købe ham noget nyt. I det han forklarede, at han normalt gav smagsprøver ud, mindede det hende om, da hun netop var kommet ind. Hun syntes at huske, hvordan han gerne ville have smagsprøver, men siden han allerede havde smagt det hele, så kunne han intet få "Then maybe I should not ask for a free sample today" hun skar en grimasse, og kiggede kort imod bageren. Hun kendte ham ikke, og vidste derfor ikke, hvordan han ville reagere og hun ville helst ikke have nogle problemer.
"By the way, my name is Sayra" hendes fader ville stikke hende en flad, havde han stået ved hendes side, han ville mene det var fordi hun ingen manerer havde, men så igen han fandt altid på en grund, til at ville give hende en flad. Da han spurgte ind til, hvorvidt hun havde lyst til at spise, det som hun havde købt, rynkede hun brynet og kiggede ned på posen. Et øjeblik havde hun lyst, til at sige nej også slet ikke tænkte på den. Tanken om at skulle spise det, gjorde hende faktisk en smule bange. Dog da han fortsatte med, at sige at det smagte godt, bed hun sig i læben og hun tog en mindre bolle op "Then I almost have to tast it" medgjorde hun, og efter at havde kigget på bollen, fik hun endelig taget sig sammen, til rent faktisk at tage en mindre bid. Det var ikke forfærdeligt, men det var heller ikke fordi, at hun ville spise for meget af det "It's not bad" igen var der et mindre smil på hendes læber, at spise den slags ting, for selvom hun ikke længere var hos sin familie, var det endnu svært for hende, at spise alt for meget. Det var nærmest som om, hun kunne høre sine forældres nedgørende ord, om hvordan hun ville tage på og ende op som en grim og fed kvinde

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
“When you’re a child, you believe you can be anything you want to be, go wherever you want to go. There’s no limit to what you can dream. You expect the unexpected, you believe in magic, in fairy tales, and in possibilities. Then you grow older and that innocence is shattered and somewhere along the way the reality of life gets in the way and you’re hit by the realization that you can’t be all you wanted to be, you just might have to settle for a little bit less.”
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sayra

Antal indlæg : 215
Reputation : 4
Bosted : Hun bor i Rosehaven sammen med Meredith, og alle hendes andre piger
Evner/magibøger : Venomous

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ⚜ You might actually be useful! (Sayra)

Indlæg by Razor on Tirs 25 jul - 19:54

" It's rare to find something not-so-tasteful at a bakery. " Sagde han så bare lidt med et lille grin. Han så kort tilbage ind mod forretningen før han så bare trak lidt på den ene skulder. " I mean - usually they know what they're doing. What the people want and stuff like that. Though! I must admit, sometimes they make huge mistakes - like.. raisins? What even? That's not surpose to be a part of good bun. Not at all. " Sagde han så bare og rystede kort lidt på hovedet. Men det var så nok også den store fejltagelse. Der fandtes flere. Mange af de der brød de valgte at bage med en hær af kerner i var heller ikke det bedste i verden. Alt med bunker af sukker eller andet sødt var det bedste. Nogle gange var frugt også okay at putte i - ligesom med blåbær muffins. Hans favorit over alle favoritter!
" Sayra? Thats... Not actually a name I've heard before. " Sagde han så lidt og så lidt tænkende mod kvinden før han lod hovedet glide lidt på skrå. " So! Tell me.. Sayra - what brings you to this not-so-exciting part of the city? " Spurgte han så lidt med et lille nysgerrigt smil om læberne.
" And please don't tell me you live here - that would be boring. Even though we could be neighbours without even knowing. Do you live here? " Han kneb kort spørgende øjnene lidt sammen før han rettede sig op og tog en bid mere af sit brød fra bageren. Han skævede kort lidt mod den hun havde før han sendte hende et smil.
" Not that bad? You're kidding right? It's amazing! This - besides blood ofcourse, is the reason for people like me to keep living. Have you ever tasted bloodcake? My master had that made for me this one time. Damn! That was incredible - not the best of the best, but - it was close. " Sagde han så lidt. Overvejede det et øjeblik. Det var nu faktisk helt enormt længe siden. Tilbage i Dragons Peak. Han rynkede kort panden en smule. Den gang livet var simpelt. Wauw.

Han rystede så bare lidt på hovedet og rettede blikket tilbage mod Sayra. " I talk alot. You kinda invited me into your daily plan - when you bought me this. So! You better get use to it. " Sagde han så bare med et lille smil om læberne. I sidste ende kunne han jo bare skille sig af med hende. Men hun virkede ikke som det værste selskab og Razor havde egentlig ikke lyst til at være alene mere lige nu. Han ville sikkert bare ende med at sidde som en ynkeligt klump på en trappe et sted og det magtede man jo heller ikke i sidste ende. Nej hende Sayra her kunne måske være det der gjorde at i dag ikke var spild af tid. Hvis ikke - hvad havde han i sidste ende at miste på at bruge lidt tid på en fremmed der trods alt var åbne nok overfor halvdæmonen til at købe bagerbrød til ham. Heldigt!

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ⚜ You might actually be useful! (Sayra)

Indlæg by Sayra on Fre 28 jul - 22:19

Hun trak på skuldrene, som han sagde man næsten sjældent fandt noget, som ikke smagte godt et sted som dette "I wouldn't know, today is actually the first time, I have ever been in a bakery" indrømmede hun. Da hun trods alt først for et par uger siden, havde oplevet friheden ved at kunne komme ud, ville dette faktisk også gøre det til første gang, at hun nogensinde havde oplevet at være sådan et sted. Det virkede som et ganske fint sted, og selvom hun nok ikke ville komme ind så ofte, så var det heller ikke fordi, at hun havde fravalgt det fuldkommen. I sidste ende havde hun dog nogle problemer, der afholde hende fra at komme steder som disse. Hans kommentar om, at de ofte vidste hvad de lavede, men der var få gange hvor selv disse steder, kunne fucke op på en eller anden måde, fik hende til at grine blidt "I have never understood the point of putting raisins in food, I would rather find chocolate in my buns that raisins" pointerede hun med en blid klukken. Hun forstod det virkelig, hvorfor ikke bare putte chokolade i bollerne, i stedet for at snyde andre ved at putte rosiner i?
Hun lagde hovedet på skrå, som han både kommenterede på hendes måske usædvanlige navn, men samtidig spurgte indtil hvad hun lavede i denne by "Well I' doing something as boing as simply taking a walk, and then I saw the bakery...so why not try something new" Hun trak på skulderne, det var ikke fordi hendes daglige gøremål var super interessante, men et eller andet måtte hun vel lave. Hans kommentar om, at hun helst ikke skulle bo i byen, da det ville være kedeligt, fik hende til at smile blidt "Sadly I do actually live in Terrorville, however not-so-exciting or boring it may be" hun havde nok altid boet i Terrorville, dog havde hun aldrig før set noget til byen, så nu hvor muligheden endelig stod der, forsøgte hun at se så meget som muligt, hvilket selvfølgelig fik hende i problemer enkelte gange.
Mange ville nok finde hans konstante snakken irriterende, det faktum at han til tider ikke gav mening, og ofte ville blande ting sammen. Dog fandt hun det charmerende, og måske endda også sødt. Der var noget virkelig anderledes ved ham, og selvom andre nok ville finde det meget mærkeligt, anså hun det blot som en unik måde at være på, og med andre ord havde hun faktisk ikke noget imod det. Selv var hun nødvendigvis ikke typen, som ofte ville snakke, faktisk ville man sige at hun ikke snakkede godt. Dog snakkede han mere end nok for dem, derfor var det noget ganske fint "You know I don't mind actually" indrømmede hun, da han sagde han snakkede en hel del, og at hun nu mere eller mindre havde inviteret ham med på sin dag, ved at havde købt ham bollen, så i sidste ende måtte hun blive vant til det "I mean you're unique, and why be boring and normal, when it's so much more fun to be different" hun anså ikke hans måde at være på, som direkte irriterende, det var uforudsigeligt og derfor langt mere spændende, end havde han været som alle andre.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
“When you’re a child, you believe you can be anything you want to be, go wherever you want to go. There’s no limit to what you can dream. You expect the unexpected, you believe in magic, in fairy tales, and in possibilities. Then you grow older and that innocence is shattered and somewhere along the way the reality of life gets in the way and you’re hit by the realization that you can’t be all you wanted to be, you just might have to settle for a little bit less.”
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sayra

Antal indlæg : 215
Reputation : 4
Bosted : Hun bor i Rosehaven sammen med Meredith, og alle hendes andre piger
Evner/magibøger : Venomous

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ⚜ You might actually be useful! (Sayra)

Indlæg by Razor on Man 31 jul - 10:24

Razor forstod slet ikke hvad det var han hørte. Overhovedet. Nærmest måbende lod han blikket flakke tilbage mod Sayra før han så bare rystede lidt på hovedet. " Where have you been all your life? Bakerys is the best - unless ofcourse you have someone else to make delicious baked goods and stuff. " Sagde han så lidt med et lille smil om læberne. Det havde han da hvert fald selv haft en periode. Ugh! Han rynkede kort næsen en smule. " Not that I can actually brag about my knowledge when it comes to bakerys. I only just discovered their beauty about a year ago. " Sagde han så lidt med et lille grin og rodede sig kort lidt i håret. Han kunne ikke umiddelbart gætte sig til Sayras alder, men hun var da hvert fald ikke et barn - hvilket gjorde det endnu mere trist at bagerier ikke var noget hun var bekendt med.
Han kunne ikke helt lade være med at smile skævt - så hun var fra denne kedelige del af byen. Det var jo egentlig ikke fordi den var så forfærdelig kedelig - den var bare blevet hver dag og hver dag, rutine - det havde en tendens til at blive bare en lille smule kedeligt. I det mindste var hun ikke generet af hans snakken - hun havde ret i at det at være normal var meget mindre underholdende end ikke at være det. Også selvom Razor efterhånden havde svært ved at skille det ene fra det andet. Eller ændre tingene omkring ham til ikke at være så roligt og normalt. Hans hverdag var unormal og langt ude - men det var jo normalt for ham? Hmm.

" I'm Razor by the way! " Sagde han så hurtigt før et lille smil bredte sig om hans læber da det gik op for ham at han vidst ikke helt havde fået præsenteret sig selv. Eller havde han? Måske. Ellers så gjorde han det jo hvert fald bare igen.
" Soooo! How about - we just, make things here a little less boring then? " Spurgte han så bare og lod hovedet glide på skrå. Det kunne jo være alt mellem himmel og jord. Der var ingen grund til ikke at skabe lidt underholdning eller kaos i gaderne. Især ikke nu hvor der var så mange folk som trissede rundt i deres egne små verdener. Måske det ikke engang behøvede være voldsomt det der skete - bare der skete et eller andet. Han tog endnu en bid af brødet før han lod blikket flakke ned af gaden og rundt på de forskellige der nu lige passerede forbi. Dog rettede han kort efter blikket tilbage mod Sayra - overvejende omkring hvad hun egentlig var for en type person - om hun var en af dem der var med på hvad som helst eller mere tilbageholdende og ikke klar på hvad som helst.
" Whats your favorite color? " Spurgte han så bare lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. " And smell? Scent.. whatever people call it? " Tilføjede han lidt efter. Det kunne måske bringe ham tættere på et svar. Også selvom han lige så godt bare kunne kaste de lige på og hårdt spørgsmål efter hende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ⚜ You might actually be useful! (Sayra)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum