Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 23:14 by Lydia

» Fredsommelig ~ Kira
Yesterday at 22:54 by Fenrer Leidolf

» I slam til knæhøjde ~Yu-Sien
Yesterday at 22:27 by Fenrer Leidolf

» Utænkeligt samarbejde
Yesterday at 21:24 by Fenrer Leidolf

» You have a bounty on you? XxX
Yesterday at 21:18 by Claan

» The more the merrier
Yesterday at 21:16 by Fenrer Leidolf

» Sensommer minder (fortids emne)
Yesterday at 20:59 by Claan

» Angående mit eventyrsemne!
Yesterday at 20:31 by Fenrer Leidolf

» Defender and Healer
Yesterday at 20:09 by Kira

Top posting users this month
Gil
 
Fenrer Leidolf
 
Lori
 
Claan
 
Sean
 
Gautham
 
Jazmin
 
Vetis
 
Kira
 
Jake
 

Statistics
Der er i alt 233 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Armelia

Vores brugere har i alt skrevet 151137 indlæg in 7787 subjects

Problemer på flere fronter - Jazmin og Raco

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Problemer på flere fronter - Jazmin og Raco

Indlæg by Jake on Tors 12 okt - 19:24

Tid: formiddag
Vejr: overskyet, køligt og letter blæsende

[You must be registered and logged in to see this link.] og [You must be registered and logged in to see this link.]


Endelig havde en brevdue bragt godt nyt, selv om det stadig var et par måneder gammel. De havde modtaget et brev om at nogle medlemmere af Fire klanen, Racos familie, var set i byen Firewood Village. Jake havde omgående gjort Draconia klar sammen med Sea Hawk, men han var ikke alene om at tage afsted. Hans elskede soulmate og mage var taget med ham.
Nu hvor de var ankommet til Firewood Village, var Jake kun glad for at Raco var taget med. Han ville havde savnet sin elskede utroligt, men han ville alligevel have foretrukket at han var blevet tilbage på øen. Men alligevel forstod han godt at Raco havde krævet at tage med, Seuzan havde tros alt været hans ældste søn. Selv Jake havde taget Seuzan ind som sin søn.
Han gik et stykke ind i byen, fuldt af den gruppe folk de havde valgt at tage med. Jake havde samlet sit lange sortbrune hår i en hestehale, da det blæste en del. Han havde sit sværd og dolke hængende i sit bælte, og bar en lun kappe som værn imod den værste kulde. Han så sig rundt, men genkendte ingen ved første runde. Han så hen på Raco.
"Jeg håber vores meddeler stadig er her i byen."

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 177
Reputation : 1
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Problemer på flere fronter - Jazmin og Raco

Indlæg by Raco on Tors 12 okt - 20:25

Den ældre Draconianer brummede og stak tommelfingerne i bæltet. De var ankommet tidligt og de skulle nu vente. "Vi etkammersystem tidligt. Mange kan lide atsove længe." brummer han til sin mage og hvilede sit hoved kort mod den anden. Han var godt klar over at hans mage ikke ønskede ham her, men Seuzan var hans søn. Den først søn og en far ham selv.

"Det er svær tid for vores klan. De har mistet en prins og Taliia har mistet sin mand. Katrina sin far og Connor sin bror." Det gjorde stadig ondt på Raco, men han var nød til at nå til bunds i det her, ligemeget hvor ondt det gjorde. Han havde dog mest lyst til at have Connor her eller at han var hos ham. Et suk kom fra lederens læber mens han kiggede rundt. Kvinder og mænd gik forbi. Mange i dyb samtale.

_________________
The bitter taste of treason.
The empty taste of grief.
The sweet taste of love.

I have tasted all three of them.
Know they go hand in hand.
avatar
Raco

Antal indlæg : 171
Reputation : 1
Bosted : På en ø i Havene, en Blodø eller på Black Breath
Evner/magibøger : Bærer børn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Problemer på flere fronter - Jazmin og Raco

Indlæg by Jazmin on Fre 13 okt - 13:56

Jazmin stod foran spejlet, atter engang. En sædvandlig rutine for hende om morgen. Pan lå ved siden af og studere og Fay var udenfor og lave diverse ting. Hvilket, var aldrig noget Jazmin havde fundet ud af, oftes kom hun blot hjem og fortalte om det og andre gange lod hun sig ikke tale.
Hun hev roligt kjolen over hovedet ([You must be registered and logged in to see this link.]). Håret var bøljet og sat pænt. De hvide øreringe passede perfekt til kjolen samt, et par hvide flade sko. Hun havde ikke ligefrem planer om gæster denne dag, så hun ville tage Pan med ud på tur. Den lille tiger unge, nød når den blev taget med ud, ikke særlig undrende.

Et kort blik, fik hende til at bevæge sig tættere på en fyr, men ikke for tæt på. Det lignede Jake. Ham som havde været så sikker på han kun var til fyrer, men i virkeligheden godt kunne lide et stykke af Jazmin.
De brune øjne, begyndte at skifte sig over i den gule. Det var kun hvis folk stirrede hende direkte ind i øjne, de lagde mærke til det når hun skiftede farve. Oftes lagde folk slet ikke mere til det. Jazz var fremme nu. En ligeglad og ondskabsfuld person. Hende skulle man langt fra pisse af.
Hun vendte sig til siden, ved en bod. Egentlig var hun ret ligeglad med Jake var her, men det var nu alligevel morsomt at se ham sammen med en anden mand. '' Hvor meget for denne? '' Hun samlede en halskæde op og så imod kvinden der stod bag boden. '' 1 Sølvmønt. '' Okay.. Hun lagde den stille ned. Hendes blik var stadig rettet imod boden, men hun nød at studere ham i øjenkrogen.

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Jazmin

Antal indlæg : 1132
Reputation : 34
Bosted : Sunfury City - Noahs Mansion - Firewood Villagde - Fay and Jazmin's Mansion
Evner/magibøger : Mind Control

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Problemer på flere fronter - Jazmin og Raco

Indlæg by Jake on Fre 13 okt - 20:20

Han nikkede til Racos ord og følte endnu engang sorgen kravle ind over sig. Han skubbede den væk og skubbede blidt til sin elskede, da han fornemmede at han savnede deres søn.
"Hvis vi er heldige, så får du snart lov til at dele lidt bank ud. Jeg..." Han gik i stå, da hans blik kort faldt på en kvinde som lignede den blodsdæmon, som havde afpresset ham til at give hende blod og sex. Han rynkede øjenbrynene, men endte med at ryste kort på hovedet. Det kunne ikke være hende. Hun boede i Dragons Peak. Alligevel rykkede han lidt tættere på Raco, som om en del af ham var bange for at det var hende og at hun ville prøve på noget igen. En anden del af ham begyndte at blive vred og ønskede at give hende ren besked om hvad han mente om hende. Han knugede hænderne, så neglene bed sig ind i hans håndflade. Den lette smerte fik ham til at slappe en smule af, men ikke meget. Han så om på en af de folk han havde med sig og gjorde et næsten usynligt kast med hovedet i retningen af kvinden. Manden som Jake så på, nikkede og skilte sig ud som om han havde fået øje på nogle vare at han ønskede at købe. Han stilte sig ved boden med smykkerne og begyndte at forhandle med bodens ejer om en halskæde. Efter et halvt minuts tid, betalte han den pris som de var kommet frem til og gik tilbage til gruppen. Et blik og et usynligt nik var alt hvad Jake havde brug for.
Han snurrede rundt på foden og hastede hen til kvinden, som han nu var sikker på var Jazmin. Han rakte armen rundt om hende, greb fadt i kjolens udskæring og tvang hende rundt. Hans øjne var næsten sorte og lovede intet godt.
"Hvad fanden laver du her? Har du ikke ødelagt mit liv nok?"

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 177
Reputation : 1
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Problemer på flere fronter - Jazmin og Raco

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum