Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
Alane
 
Vetis
 
Lith’rra
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 299 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Cassius

Vores brugere har i alt skrevet 156807 indlæg in 8145 subjects

Time to build -Fenrer -Cody

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Gautham on Søn 29 okt - 22:33

Tid: 11.43
Dag: Torsdag
Sted: Den sydlige del af Ashenwood forest hos Fenrer og Cody
Vejr: Sol men køligt og en let brise
Omgivelser: Well take a wild guess.. theres trees
Påklædning: Bare tæer, brune hør bukser/hør skjorte og et skulderskind

Fløjtende/nynnende trak en stor skikkelse en mindre vogn igennem en lille sti i skoven, skikkelsen var Gautham, en ung Shapeshifter
Han havde fået en besked fra et nyt bekendtskab her i UnderWorld.. en anden Shapeshifter ved navn Fenrer, en mand som han havde mødt under et af hans småjobs oppe i den nordlige del af Ashenwoods, og hvor.. han trak let på smilebåndet for sig selv
Men Fenrer havde sendt bud efter Gautham.. han var egentlig ikke helt hvad det drejede sig om, Fenrers besked havde egentlig været lidt uklar, men han havde taget lidt af hvert med.. det var noget med at noget bygge et eller andet, så han havde taget lidt forskelligt værktøj, økser, reb, skind og tæpper, hvor af nogle af tingene havde han med fra nogle af hans kontakter i Doomsville med til hvad hans nyfunde frænde nu havde gang i
"FENRER!!?" råbte han ud i skoven da han nu efterhånden var sikker på han var gået vild efter hvor henne af det var han skulle mødes med ham, "ved Hel hvor gemmer du dig henne af?"

//obs vi skal nok også lige have en rækkefølge
avatar
Gautham

Antal indlæg : 350
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Cody on Man 30 okt - 8:17

(Hvem er den næste?)
avatar
Cody

Antal indlæg : 138
Reputation : 0
Bosted : Normade indtil videre
Evner/magibøger : Healende hænder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Gautham on Man 30 okt - 8:25

//pas.. hvem end der svare først af dig og Fen vel?

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 350
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Fenrer on Man 30 okt - 11:27

//Rækkefølgen er : Gautham, Fenrer, Cody

Fenrer havde været i gang med at ordne læk i taget på det gamle to etagers hus, siden dagen forinden. Godt nok havde han haft sovet med Cody ved sin side, eller hvor meget søvn det nu var blevet til vidste han ikke, men han havde i al fald fået hvilet sig, sådan da. Han havde genoptaget arbejdet på taget samme morgen, som han havde udført med lidt instrukser og spidsfindighed. Ved sin side havde adskillige trætegl, søm og en hammer i hånden, som let kunne høres i det nærliggende område. Fenrer tvivlede på at han ville nå at blive færdig inden hans kammerat Gautham ville ankomme, såfremt at bjørnen kunne finde ud af de vejledninger han havde givet ham. Fenrer hamrede det sidste søm i det tegl han netop havde udskiftet, hvorpå han lagde hammeren nær posen med søm og stablen af trætegl.

Fenrer satte sig på en del af taget han var sikker på ikke at styrte igennem, eftersom han havde gjort denne del i stand dagen forinden. Han tørrede sveden af panden og og greb sig til sit vandskind, for på trods af den kølige formiddags luft, havde Fenrer opbygget en vis varme ved sit arbejde i solen. Han satte skindet til læberne og drog et par slurke af det endnu kølige vand. Fenrer vidste ikke hvordan han dog havde fortjent at være så heldig som han havde været, at møde Cody, som han nu boede sammen med. Fenrer tænkte tilbage på Cody som han havde efterladt i sengen flere timer forinden. Han blev helt varm om hjertet ved tanken om Cody.

De var heldige at de havde fået dette hus, så langt fra alting, alle dem der ville fordømme deres forhold. Her var de i fred for verden, havde Fenrer tænkt ved sig selv. Men måske ikke helt i fred alligevel, for for ude i det fjerne hørte han nu Gautham råbe efter ham.
Fenrer rejste sig og lagde hænderne til siden af munden som en tragt eller megafon ”HEROVRE..” Fenrer fnes ved sig selv ”.. DIT DOVNE DROG!”

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 501
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Cody on Man 30 okt - 12:48

Soveværelset var enkelt og rummeligt. Dobbeltsengen stod ved muren mellem døren og vinduet. På sengen, under alle tæpperne, lå en ung mand roligt og sov. Hans bryst hævede og sænkede sig i en rolig rytme. Det rødbrune hår glinsede i solens matte stråler. De grå øjne åbnede og et gab kom fra læberne. Han strakte sig og satte sig op. Tæpperne gled ned i hans skød og efterlod ryg/bryst til den kølige luft. Han så på den tomme del af sengen. Ser ud til Fen allerede var oppe. Han kom op og stå og trak et par bukser og en løs skjorte over hovedet. Han gik ned af trappetrinene og ned i stuen. Der var ingen ild i pejsen og det gjorde rummet koldt. "Damn. Jeg kan ikke forstå hvorfor far elsker denne årstid." mumlede han og gik i gang med at skære frugt og smøre sin morgenmad. Han satte vand over til te og imens begyndte han at synge en gammel sang.

Han lænede sig op ad bordet mens han læste det sidste af sin bog, mens han spiste. Han havde på fornemmelsen hvor Fen var, men Cody var ikke god til håndværk, men  stod hellere end gerne klar med mad og forbindinger hvis nogen kom til skade. Han flyttede sig hen i døren ud til haven og stillede sig i solen på terrassen. Det kølige brise bed i ham, men hvem vidste hvor meget af solen de ville se denne vinter. Han så kort ud i haven og vendte sin opmærksomhed om foran da han hørte Fen råbe til svar efter en andens råben. "Shit." mumlede han. Han havde helt glemt at de ville få besøg i dag. Men han kunne altid beskylde Fen for det. Han blev virkelig løftet ud af hans tanker natten før. Han rødmede ved tanken og kunne forstille sig Fen med hans grin.
avatar
Cody

Antal indlæg : 138
Reputation : 0
Bosted : Normade indtil videre
Evner/magibøger : Healende hænder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Gautham on Man 30 okt - 17:24

Da Gautham hørte Fenrers svar synge imellem træerne, hankede han atter på i vognen, han mumlede sagte noget for sig selv.. noget med hvad den knægt bildte sig ind, sådan at trække en mand ud i denne skov fyldt med kæmpe edderkopper og andet utøj.. en kilden løb ham ned af ryggen ved tanken om de store dyr
"Ved Tyr hvem kalder du en doven hund?" Gjallede han da han nåede lysningen ved Fenres og hans udkårenes hjem, det så da ellers ud til at være i ganske fornuftig stand? Gad vide af hvilken grund han så var blevet slæbt helt her ud?
"Vær hilset Fenrer" sagde den store mand muntert, og slap taget i sin lille vogn for at sætte sig på siden af den, og fiskede en skinddunk op fra siden af vognen, "Hvad kan jeg så gøre for dig denne gang?" Spurgte han med mild stemme imens han så sig omkring og satte dunken mod sine læber og tog en tår af hans søde drik, "du ser jo trods alt ud til at have nogle lunde styr på tingene her?"
avatar
Gautham

Antal indlæg : 350
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Fenrer on Tirs 31 okt - 13:29

Fenrer ventede på et svar fra Gautham, men blev lidt skuffet da han ikke hørte noget råb fra bjørnemanden. Han regnede med at hans ven havde kunne høre ham og var på vej, men han gav sig til at spejde ud i trægrænsen fra sin eleverede position på taget af huset. Han lagde mærke til at der begyndte at stige røg fra skorstensrøret, der startede ved brændekomfuret. Fenrer smilede for sig selv, ved tanken om at Cody nok havde gang i at lave morgenmad under ham. Gav en lille klukkende latter af sig som han kom i tanke om deres lille eskapade fra den samme nat. En tanke som bragte en smule uro strejfede Fenrers sind; hvad mon Gautham ville sige til at Fenrer havde fundet en mandlig kæreste?

Fenrer havde ikke tænkt at Gautham mindede om den hadefulde type, men det var der ikke så mange i dette samfund der lige gav sig til udtryk for direkte. Fenrer håbede han ikke havde fejlbedømt sin kammerat. ”Hvem kalder du en doven hund?” hørte Fenrer det komme fra skovgrænsen i Gauthams røst. Fenrer kunne nu se den store man komme traskende med gennem skovgrænsen med en lille vogn på slæb, som den store mand slap sit greb i da han kaldte Fenrer an til hilsen.

Fenrer så smilende ned på Gautham ”Vær hilset Gautham” råbte Fenrer ned til sin ven. Da Gautham spurgte hvad han kunne gøre for Fenrer denne gang, groede smilet på Fenrers ansigt og han slog armene ud, men nåede ikke at forklare før end at den store mand nedenfor ham havde fået påpeget at han havde fået styr på huset. Sandheden var nok ikke helt så ligetil. Sandheden var at det meste endnu var på amatør arbejde nevieau, men det så ok ud alligevel. Fenrer hænderne på sin side og rystede på hovedet af den store mand og så sig over skulderen mod tegnene. Han manglede at udskifte tre af de mellemstore plader og så skulle han sætte en ting eller to tilbage på plads.

Fenrer så atter ned på Gautham og satte hænderne ved munden som en tragt ”Jeg kan se at Cody er stået op dernede, så hop du ind og få dig noget til den søde tand, så gør jeg mig færdig heroppe” råbte han ned til den store mand, inden han vendte sig om mod den modsatte side af huset og råbte ”Cody! Vi har en gæst! Jeg er dernede om lidt ”
Fenrer vendte sig så tilsidst om mod sit arbejde, hvor han gik i gang med at fjerne det næste af de gamle og nedslidte tegl.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 501
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Cody on Tirs 31 okt - 13:40

"På et tidspunkt så myrder jeg dig, Fenrer Leidolf!" råbte han mens han gik ind i huset for så at gå i gang med at lave en solid morgenmad. Han stod bøjet over komfuret i den løse skjorte og lavede æg. Han kiggede rundt i skabene efter honning og fandt det gemt væk. Han dækkede et bord og pustede noget at det rødbrune hår væk fra øjnene. Et kort glimt ud af et vindue og han så en stor mand. Han rynkede brynene, men fortsatte. Varmen havde spredt sig og han åbnede døren ud til haven.

"Den forbandede ulve-shaman. Glemmer at fortælle mig det eller også fjerner han mine tanker." Cody kunne forhekse ham langt væk, men dog ville han ikke kunne undværer Fen. Han havde gjort det i mange år, men nu føltes det forkert at skille sig af med ham. Maden var på bordet sammen med kaffe, te og frugt. Han tørrede sine hænder i bukserne og gik ud for at tage imod. "Velkommen til vores hjem." sagde han og puttede en venligt smil på læberne.
avatar
Cody

Antal indlæg : 138
Reputation : 0
Bosted : Normade indtil videre
Evner/magibøger : Healende hænder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Gautham on Tirs 31 okt - 17:58

Den store mand rystede på hovedet som han rejste sig fra vognen, "morgenmad?! sig mig har i ikke styr på tiden her ude i skoven? nogle af os har været oppe i mange timer efterhånden.. det er jo hverdag. Og så skal du huske at mig behøver du ikke råbe efter på den måde" sagde han påpegende til Fenrer havde formet en trakt med hænderne da han råbte ned til Gautham, "det kan godt være jeg er ældre end dig.. men til gengæld er min hørelse stadig 20/20"

Han hørte en anden stemme råbe inde fra huset af, han hørte ikke hele sætningen.. men han hørte og bed sig da fast i noget med at myrde en eller anden, var det det Fenrer skulle have en hånd til? bortskaffelse eller..?
Han rystede tanken ud af hovedet da han forlod vognen og gik imod hoveddøren hvor han mødte en anden mand, han rakte hånden og stak manden hånden, "Det er så mig der er Gautham"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 350
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Fenrer on Tirs 31 okt - 22:49

Fenrer brød ud i en lille latter da han hørte Codys skælden ud fra nede på terrassen. Fenrer kunne lige forestille sig Cody, der nok ikke var kommet helt i tøjet endnu. Han elskede hans partner enormt højt, højere end han endnu havde elsket nogen, men han holdt nu også af at drille ham i ny og næ, bare lidt. Fenrer fortsatte med at få udskiftet de sidste af de nedslidte tegl, hvorpå han satte samlingen tilbage på sin plads, på toppen af tagryggen. Fenrer samlede det værktøj han efterhånden var blevet rimeligt bekendt med og så ud over den plæne der var mellem huset og skoven. Han havde udset sig stedet hvor han havde tænkt sig at der skulle være en lille lade. Laden skulle ikke være noget stort, bare et sted hvor de to kunne have nogle ting, måske sådan noget som heste, hvis de engang fik råd til det.

Fenrer kunne svagt høre Cody brokke sig over ham, som han gjorde klar til at klatre ned ad siden af huset, hvilket førte et kækt lille smil til Fenrer læber. Fenrer kunne høre Cody og Gautham hilse på hinanden som han bevægede sig ned, og da han vendte om hjørnet kunne han se at Cody i sin forskyndte påklædning ikke var helt klar på besøgende. Fenrer trissede efter dem. På vejen ind klappede han Gautham på ryggen "tak fordi du kunne komme" Sagde han med et smil som han fortsatte over til Cody. Fenrer lagde sine arme omkring ham og sagde med en drilsk tone "G'morgen Fuss" sagde han og skulle til at kysse ham, men huskede at han ikke havde talt med Gautham om hans forhold til en mand, endnu.
Fenrer vidste ikke helt hvordan Gautham ville reagere, og ville lige se det hele an, før end at han risikerede noget i det her samfund. Fenrer slog en hånd ud mod bordet "Kan godt være du har været oppe længe, men jeg har ikke fået spist endnu, så kom.. " Fenrer satte sig sig ved bordet "Lad os alle få en bid mad og så fortæller jeg dig hvad mig og Cody har i tankerne"

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 501
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Cody on Ons 1 nov - 20:43

"Og jeg er Cody Ríns." sagde han til hilsen mens han gav Fen et rap i baghovedet. "Du skal ikke se så selvtilfreds ud. Du har ikke mødt far eller min dejlige, kolde bedstefar." Han elskede at minde Fen om det. På et tidspunkt ville han komme og det ville være underholdne for Cody!

Han gik hen til bordet og satte sig ned. "Jeg har honning på bordet. Jeg har hørsag du har en bjørneskikkelse, såh.." Han lod tilbudet hænge i luften mens han hældte te op til sig. Han elskede te og han stirrede ned i bordet. Han havde ikke bekymret sig med at tage mere tøj på, men så kort op på Gautham. Han så ud til at kende sit arbejde. "Hvad er det for noget arbejde du laver, Gautham?" spurgte han roligt og sippede til teen. Varmen havde nu fyldt rummet og gav en behagelig følelse.
avatar
Cody

Antal indlæg : 138
Reputation : 0
Bosted : Normade indtil videre
Evner/magibøger : Healende hænder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Gautham on Tors 2 nov - 20:02

Gautham løftede let det ene øjenbryn da Fenrer lagde armene om denne Cody.. var det..? neej
Han rystede tanken ud af hovedet.. Fenrer ville da have advaret ham inden han kom herud?
"Lad gå da" sagde han og gik hen imod bordet og prøvede ikke at tænke for meget over hvad der var sket.. måske havde han selv set forkert? han kiggede i stedet på de dejlige, friske ting Cody måtte have sat på bordet imens Fenrer var på taget, han maste og pressede fingerneglen på højrehånds pegefinger ud til værende hans bjørneklo, han skar en lille grimasse imens, dette var en lille ting han havde opdaget han kunne efter han havde været hos Alkymisterne under sin slavetid

Han stak kloen i et stykke frugt og kiggede let på honningen.. men han havde jo sin egen flaske ude i vognen, begyndte han først på krukken ville den være tom inden de kunne vriste den fra ham vidste han
Han kunne ikke lade være med at komme med et lille smil da Cody spurgte ham om hans arbejde, "tjo.." han kørte venstre hånd igennem nakkehårende, "det er lidt af en mundfuld at skulle begynde på.. og især her ved jeres morgenbord, jeg ved ikke hvor jeg selv ville skulle begynde" han tog en bid af frugten, og kunne ikke lade være "hvad med jer?
er det her en form for kollektiv eller bo fællesskab?

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 350
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Fenrer on Tors 2 nov - 20:46

Fenrer prøvede at kvæle et flabet smil, som var sprunget på hans læber da Cody havde dasket ham i baghovedet. Et smil som hurtigt blev slukket, da Cody mindede ham om at han endnu havde 'glæden' til gode over at skulle møde hans familie. Da Cody konstaterede at Gautham var af bjørneskikkelse, og dermed måtte kunne lide honning, sprang et lille smil atter op på Fenrers læber. Han lyttede dernæst til hans selskab kortvarigt debattere Gauthams beskæftigelse, men da Gautham slog emnet over på hvorledes det kunne henne at de to mænd boede sammen.

Fenrer vidste at der var andre mænd der boede sammen, hvilket ikke var noget at tænke videre over normalt. Men siden Gautham havde påpeget netop deres sambo, slog Fenrer over i en koldsved. Fenrer rømmede sig "Jo.. altså.. "Fenrer hostede for at købe sig mere tid, men kunne godt regne ud at en undskyldning formentlig ville blive skudt i sænk "Jeg.. vi-øhmm altså"
Fenrer sank hovedet med en rysten, som han indså at han ikke duede til at lyve, specielt ikke overfor hans venner. Fenrer lagde sin hånd på Codys, og så på ham med et erkendende blik, inden han så tilbage til Gautham "Vi-er-sådan-sammen-du-ved" kom det over Fenrers læber i en lynende fart.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 501
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Cody on Ons 27 dec - 10:15

"Dyb indånding, Fenrer." sagde Cody og gav hans hånd et blidt klem. Hvis Gautham ikke kunne lide det, måtte de finde på noget. "Men han har ret, det er ikke velset, men ægte kærlighed.." Cody ser på Fen og et fjoget smil kommer over hans læber. Han kan stadig huske den dag de mødte hinanden. "Far ville ihvertfald ikke have noget imod det. Og Obi-Wan Ríns er ikke en man skal irrertere."


Jeg er tilbage, beklager hvis I måttevente længe, men det dansklort tog meget af min krea.
avatar
Cody

Antal indlæg : 138
Reputation : 0
Bosted : Normade indtil videre
Evner/magibøger : Healende hænder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Gautham on Ons 27 dec - 11:39

"Vi-er-sådan-sammen-du-ved- hvad for en fisk?" Fenrers sætning var blevet sagt i noget af en hast, Gautham pillede frugten af kloen, og prikkede spidsen af sin pegefingre imod hinanden.. "så i er såda sammen.. sammen?"

Efter en kort tid fra den sidste sætning brød han ud i en varm latter, "så den 'store' 'stærke' beskytter af kærren var slet ikke så slem igen? han havde altså en blød side når alt kom til alt" han rystede kort på hovedet, "Fenrer for Hel.. det kunne du godt have fortalt på forhånd, nu har jeg jo ingen værts gave med jo.. når men den må i jo så have til gode til en anden gang" sagde han med et smil

Gauthams nysgerrighed blev dog atter vagt da Cody snakkede om en 'Obi-Wan' det var år og dag siden han havde mødt denne bjørn.. "hov hov..
timeout.. nu er det lidt for mange informationer på en gang her.. så det vil sige Obi-Wan er din fader eller hvad
" spurgte han henvendt til Cody


//Det er helt fint, jeg håber det gik godt med opgaven, og at du er kommet heleskindet igennem julen Very Happy

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 350
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Fenrer on Ons 27 dec - 16:56

Fenrer der var begyndt at ryste, knugede fat om Codys hånd og nikkede som han gav sig til at tage nogle dybe og mere kontrollerede indåndinger "Jeg prøver.." sagde han sagte og så op på Gautham som den store mand gav sig til at tale om hvordan Fenrer blot kunne have taget det med ro. Fenrer lagde stilfærdigt sit hoved ind til Cody og rystede på hovedet da Cody nævnte sin fars holdning til de to's forhold"Det kunne han også bare prøve på at have noget imod" sagde han kækt, godt klar over at han ikke ville kunne stille det store op mod Obi.

Fenrer så op på Gautham fra sit hvil hos Cody og så en anelse olmt på ham" Pas på du ikke træder for vidt bamse.." sagde han med et flabet smil og lod de to snakke videre. Men han måtte snart rette sig op for ikke at få ondt i nakken af at have hovedet liggende på Codys skulder. Verden var lidt lysere, nu hvor hans ven også forstod sig på Fenrers sistuation, hvilket nærmest blev sat i spotlys, af den fuglesang der kunne høres udendørs.

Fenrer så op på Gautham, og nikkede en anelse uforstående "Ja.. " sagde han som et lille smil bredte sig over Fenrers læber".. Obi er Codys far.."Fenrer så ned på Cody med det lille kække smil"..Ham har jeg også hørt en del om efterhånden"

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 501
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Cody on Ons 27 dec - 17:17

"Ja. Obi er min far. En af grundene til at jeg er her. Men den grundlæggende er Fen." sagde Cody og klukkede. Han lænede sig tilbage og strøg Fens nakke. "Men grandpa..." Cody lod den hændeligt i luften. Han vidste ikke hvad han skulle sige. Han bedstefar var en hård mand, men Cody kunne ikke altid være afhængige af de to. Han ville også have sin egen familie. Han så på Fen og smilede. "Vi får nok snart besøg af far. Han har nok opdaget at vi har slået os ned her." Cody kunne ikke lade være med at ryste på hovedet.

"Er der noget jeg kan hjælpe med, eller klarer I to alt bygningsarbejde alene?" spørger Cody og sipper til sin te. Han ville hellere end gerne hjælpe, men er ikke særlig stor eller stærk i forhold til de to andre.
avatar
Cody

Antal indlæg : 138
Reputation : 0
Bosted : Normade indtil videre
Evner/magibøger : Healende hænder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Gautham on Ons 27 dec - 18:23

Gautham nikkede enerkendende, Obi-Wan var en stor mand, han havde tideligere været hvad nogle ville kalde en 'klippe' for ham engang.. eller klippe og klippe, han havde atter vist Gautham verden fra et nyt perspektiv dengang han havde været ved at give op "I givet fald" atter stak Gautham kloen i det stykke frugt han havde været efter en gang tidligere, "må du hilse din fader og takke ham for de råd han gav.. jeg tror ikke jeg havde været hvor jeg er den dag i dag foruden dem" sagde han fik forholdsvis hurtigt gnasket sig igennem den sødmefulde frugt,
det var længe siden han havde set er måltid disideret bestående af frugter, men igen han kendte til Fenrers holdning til kød, så Codys måtte være lidt ligeså, hans egne måltider bestod gerne af brød med kød eller honning en enkelt gang imellem stod morgenmaden på en grød sødet med honning.. uha massere honning, hans blik gled kort over krukken, men han stoppede sig selv, honning var ikke det nemmeste at skaffe i naturen hvis man skulle have ordenlige mængder, og det var ikke det billigste at købe på markedet

Han kiggede hen på Fenrer, "det ved jeg ikke helt.. jeg er stadig lidt på bar bund med hvad det er der skal gøres, så jeg har taget lidt af hvert med, til stort set enhver opgave" sandt nok, han havde vognen fyldt med værktøj, om det skulle rives ned eller bygges op
avatar
Gautham

Antal indlæg : 350
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Fenrer on Ons 27 dec - 18:29

Fenrer smilede stort ved det åbenlyse selvtilfredse i Codys stemme, efter han havde talt ud om hans familie, for at slutte op om at Fenrer spillede den største rolle i hvorfor Cody havde slået sig ned her. Fenrer lagde sine hænder om Codys nakke og drejede blidt Codys ansigt mod hans eget og kyssede ham. Fenrer prøvede at holde det kort, men fik alligevellet trukket kysset ud i et par lange sekunder. Da Fenrer lod sig løsrive rødmede han en anelse og smilede fjoget"Well I'm happy that you're here fuss". Fenrer rakte ind på bordet og greb nogle stykker frugt, som han gav sig til at gnaske i sig.

Fenrer kiggede ned på Cody da han spurgte om hvorvidt eller ej han skulle følge dem med ud. Fenrer kvalte halv-forgæves et fnysende grin "Tja, hvis du så bare kommer ud i dén mundering så er jeg glad" sagde han og hentydede til Codys påklædning, velvidende at han snart ville få et dask i nakken for sine flabede kommentar.

Fenrer så op på Gautham med et smil "så.." sagde han med et smil som hans kammerat tilkendegav at han havde styr på de forskellige aspekter med at bygge" jeg skal have dig til at hjælpe dig med at sætte en stald op så vi kan få nogle dyr herud" sagde han med et smil"Det er noget du kan finde ud af ikke?"

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 501
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Cody on Ons 27 dec - 21:20

Cody vente sig om og gav Fen et rap i baghovedet. "Det er din egen skyld. Skal jeg gå ud sådan her så jeg kan beskues for alle der ønsker?" spurgte Cody og så på Gautham med et smil. "Det skal jeg gøre. Han ville også elske hvis du selv kom på besøg. Der er ikke meget besøg han får." Han så det blik som Gautham sendte honingkrukken. "Tag for dig. Far kommer om et par uger med ny honning. Han er trods alt selv en bjørn." Han tog et brød og smurte lidt gedeost på.

"Du er velkommen til at overnatte hvis I skal bruge dage om det" sagde Cody og rejste sig. En hånd gled kort gennem Fens hår for han derefter forsvandt ud i køkkenet efter mere frugt and te. De bare fødder ramte gulvet og han nynnede stille en gammel sang. Han var vokset uden en rigtig tro.
avatar
Cody

Antal indlæg : 138
Reputation : 0
Bosted : Normade indtil videre
Evner/magibøger : Healende hænder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Gautham on Ons 27 dec - 21:50

Gautham så lettere træt på Fenrer "en stald?!" spurgte han og rakte derpå ud efter honningkrukken på Codys opfordring.. når nu Obi-Wan selv kom med mere honning inden for en overskuelig fremtid kunne han vel godt dyppe næsen.. bare lidt?
"Hvor stor snakker vi om? skal i have dyrene opmagasineret der inde? eller har i tanker om lidt hegn så dyrene kan få lov at komme ud i skoven?" spurgte han, imens han dyppede en finger ned i krukken i mangel på værktøj til krukken, med mindre han havde totalt overset det

"Well.. jeg har over et par gange forsøgt mig på at finde ham, men desværre uden held" måtte han erkende, skoven var trods alt stor.. og skulle han være helt ærlig, så havde han vist haft besøg af mjødtrolden dengang han havde mødt Obi-Wan

Han stoppede kloen i gabet, og slikkede den søde klistrede substans deraf, "tak for tilbudet.. nu vil jeg jo ikke trænge mig på, hvis arbejdet trækker ud kan jeg sagtens finde et sted i skoven, det er jo et fint område i har fået jer her,
så det skulle ikke være umuligt at finde plads til en lejr
"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 350
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Fenrer on Fre 29 dec - 16:30

Fenrer fnyste lidt af grin da Cody fik dasket ham i baghovedet, noget han godt var klar at han havde fortjent, men det var alligevel sjovt. Fenrer vidste ikke præcis hvad det var han syntes der var så sjovt, men sjovt var det, når Cody afrettede ham, mest af alt fordi Cody ikke var den mest dominerende fyr man kunne forestille sig. Fenrer trak lidt på næsen af gedeosten som Cody smurte på sin mad, men sagde intet. Istedet sad han blot og fulgte med i den lille ord-udveksling som hans to bordmænd havde igang, og nikkede til Codys forslag om at Gautham kunne overnatte skulle det være.

Fenrer vendte sit blik mod Gautham som han fortalte hvorledes han hellere ville finde en lejrplads selv "Du kan jo sove der hvor vi rydder til laden? Så har du ro for os og vi har nemt ved at finde dig" Fenrer vendte sig kort i stolen og fulgte Cody med et bundet blik"Jeg har tænkt at få hevet et par geder herud og en hest til hver af os.." sagde han og vendte sig tilbage mod Gautham ".. Du ved jo jeg ikke spiser kød, men en smule mælk er ikke at fnyse af og så slipper jeg for at slå græsset ned med en... øh hvad faen er det nu de hedder..."Fenrer kløede sig i håret med en irriteret mine " Den lange buede pind med en kniv på fuss?" Råbte han spørgende ud i køkkenet til Cody.

Fenrer rejste sig fra bordet og vinkede til Gautham, som signal til at han skulle følge ham med ud på terrassen som vendte mod skoven og haven. Fra kanten af det gamle trægulv skuede Fenrer ud på en plads hvor han havde markeret et område med nogle små flag. Fenrer vendte sig om mod Gautham "De blå flag der er sat op dernede " sagde han og pegede" Der skal laden ligge, Jeg tænker personligt at den skal være 15 gange 10 meter" sagde han udmærket godt klar over at det nok mere var et stort skur han ville ende ud med, men mere havde de ikke brug for.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 501
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Cody on Ons 3 jan - 14:03

"En le? Kornsegl? Det er de eneste store knive jeg kender til at slå græs ned med." svarede Cody mens han gik hen til bordet og rodede op. Han så på dem mens de var på terressaen. Han var ikke overrasket over at hans far havde mødt Gautham. Hans far havde en åben personlighed og altid venlig overfor andre. Han grinende stille. Måske ikke den person som Cody valgte at date, men hvad Cody ville hav, fik han normalt. Han satte tallerkenerne ned i vasken og tørrede hænderne af i kluden. "And please. Don't get hurt." kaldte Cody fra køkkenet. Han ønskede ikke at hjælpe de skader som de to mænd kunne påfører sig. Han var stadig øm efter den skade som han fik fra en jæger. Såret på ryggen var blevet til et følsomt ar, strakte han sig forkert ville han kunne mærke det.
avatar
Cody

Antal indlæg : 138
Reputation : 0
Bosted : Normade indtil videre
Evner/magibøger : Healende hænder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Gautham on Ons 3 jan - 17:07

Han lo en anelse efter hans frændes forslag om at han kunne sove på den plads de skulle rydde, "jeg tror nu ikke det skulle blive noget problem for jer at finde mig alligevel, nu ved jeg jo at du selv er spore.. og din.." han viftede let med hånden, "din partner? må være hen af samme støbning som dig selv"

Da Fenrer gjorde tegn til at det var ved at være tid til arbejde trak Gautham atter sin klo tilbage, og takkede Cody for måltidet inden han sluttede sig til sin ven ude på terrassen, kan kløede sig let i baghovedet imens Fenrer forklarede om hans idé, pladsen var stadig uberørt, så det ville nok blive nødvendigt at overnatte når alt kom til alt, "så har vi da også nok at se til du gamle.." sagde han og klappede Fenrer på ryggen hvorpå han gik ud imod Fenrers markerringer for at se plænen an, det var nok det bedste sted han havde valgt at ville sætte 'laden' op, "først og fremmest skal vi have luget ud, fjernet sten og sådan og fjernet græsset.. det skal vi nok bruge en le til, så skal vi have lagt an til gulv..
gerne nogle mindre sten eller lignende.. 15 gange 10..
" han regnede hurtigt for sig selv, "så skal vi nok have sat en 3 stolper i jorden på hver side, og begynde på selve konstruktionen.. så vægge, tvær bjælker, støttende, bærrende og loft bjælker inden vi kan få lagt tag og spær.." han gled let en hånd igennem skægget.. "det må man lade dig.. det er noget af en opgave du sætter os på her"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 350
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Fenrer on Fre 12 jan - 8:29

Fenrer stod og anskuede den lille plads hvor hans bygningsdrøm snart skulle udfolde sig. Ikke så meget fordi han havde lyst til at bygge, men fordi han havde enormt lyst til at bygge Cody og ham selv et hjem hvor de kunne være i fred for omverdenen. Et sted hvor de to selv bestemte hvad der skulle ske. Fenrer så tilbage mod huset som Cody kaldte ud til dem at de skulle passe på. Fenrer klukkede let for sig selv, inden han svarede Cody ” Yeah… a scythe.. and We’ll try to survive the lumber and dirt out here till ya come to rescue us..” grinede han og så på Gautham, der nu gjorde ham selskab på terrassen ”.. or maybe he can just save me” sagde han fjoget og halvvejs for sig selv.

Da Gautham begyndte at forklare arbejdets præmisser, grinede Fenrer let for sig selv og nikkede til hvad hans store kammerat fortalte ham. Han havde godt været klar over at de måtte rydde lidt i forvejen, før end at de skulle bygge, han havde heller ikke haft set en bygning med strå groende ud af gulvet endnu. Fenrers kæbe begyndte dog at bevæge sig længere og længere mod gulvet som Gautham fortalte ham hvad der skulle gøres. Han havde ikke regnet med at det ville være så vidt om gribende som han nu fik fortalt. Dette gav dog god mening, når det ikke var reparationer der skulle laves, men til gengæld en bygning, helt fra bunden. Fenrer løftede en hånd og kløede sig i nakken som hans ven endelig nåede enden på sin uddybning af hvad de skulle og ville behøve. Fenrer rømmede sig og nikkede igen til Gautham som den store mand fortalte ham at han havde givet sig i kast med et enormt projekt.

”Tja..” sagde han og gik ned til området”.. Hvis man skal gøre noget, så kan man ligeså godt gøre det ordentligt” sagde han småflabet. Han gik over til den lille bunke værktøj han havde lagt frem ved et af de små flag og greb en lettere rusten le ”Se det var sådan en her jeg mente!” sagde han og vendte sig om mod det lille område de skulle til at klargøre.
”Så… jeg har ikke brugt sådan en her før… ” sagde han en anelse forlegent og vendte sit hoved mod Gautham ”.. så jeg tænkte på om du kunne gøre det der skal gøres med denne her”

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 501
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Time to build -Fenrer -Cody

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum