Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» It's a whole new world ~Valerya
Today at 13:36 by Fenrer

» Fravær for Lux&Valerya
Yesterday at 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Yesterday at 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Yesterday at 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Yesterday at 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Yesterday at 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Yesterday at 14:34 by Sean

» One big new world ~ Lori
Yesterday at 13:46 by Lux

» I don't know what's more exciting! You or your offer? ~ Sean
Yesterday at 07:25 by Misha

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152074 indlæg in 7866 subjects

Easy kid ~ Rollo

Go down

Easy kid ~ Rollo

Indlæg by Fenrer on Tors 04 jan 2018, 13:05

Tid: 13:15
Dag: Torsdag
Sted: Nordlige del af Ashen Wood Forest.
Omgivelser: Gråt... Ikke bare træerne men i det hele taget. Regn, og en tyk tåge har lagt sig som et tæppe over skoven.

@Rollo

I den kolde senvinter skov kunne kun en sagte knagen høres gennem skovens grå grene, bortset altså fra regnen. Men man skulle også være komplet idiot for ikke at lægge mærke til den silen som nu havde stået på siden samme morgen. Fenrer havde knap nok orket at bevæge sig ud i regnen, men han havde brug for at komme ud i skoven. Ikke fordi han ville væk fra Cody, men fordi han nogen gange havde brug for at mærke skoven omkring sig, hvilket Fenrer fandt svært ved deres hjem. Derfor var det godt at man kunne tage et par af de her lange ture, specielt i form af en ulv. Da Fenrer var sat ud på sin lille tur tidligere, havde der nærmest været ophold i regnen, men da Fenrer var noget et godt stykke ud i skoven havde regnen taget til igen, denne gang fulgt af tåge.

Fenrer var i sidste ende blot gået i ly fra regnen under et halvtag, dannet af en klippe, for ikke at blive sjasket til i denne kulde. Nok var Fenrer en udendørs mand, men han havde intet at bevise, specielt ikke når han vidste at Cody ville blive enormt ompylrende, hvis han kom hjem sjasket til og iskold. Det var ikke fordi Fenrer ikke nød at blive opvartet lidt af Cody, han elskede det nærmere, men han ville ikke gøre Cody bekymret. Cody havde også virket en anelse ude af sig selv, siden de to havde snakket om at finde ud af noget med at få nogle børn. Fenrer vidste godt hvorfor, for der var ikke nogen i Underworld som ville lade de to adoptere.

Fenrer sank sammen på jorden og fandt sig til rette, som han stirrede ud i regnen fra sit læ, og tænkte på hvordan det mon skulle gå deres drømme om at blive forældre.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 215
Reputation : 4
Bosted : Lille bosted i den sydlige udkant af Ashenwood, mere info er ikke tilgængelig.....
Evner/magibøger : Auxi Mundi (Shamanbogen)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Easy kid ~ Rollo

Indlæg by Rollo on Tors 04 jan 2018, 13:53

Små poter ramte jorden hurtigt. Ørerne lå fladt tilbage mod nakken. Pelsen var gennemblødt og dog fortsatte Rollo gennem regnen. Han var bange, men han havde ingen steder at gå hen. Hele hans familie var væk og han var nu alene. Og det var ikke godt for en hvalp. Tårerne kunne ikke skelnes fra regnen. Han lagde sig under en busk og rullede sig sammen. Små snøft kom fra ham og så ud i regnen. Den lille krop rystede i sorg.

Han havde mistet sine forældre i Thorban-bjergene. Hans fætre havde reddet ham og taget ham med hertil. Desværre overlevede ingen. Hans ældste holdte ham i live i et år, før han blev dræbt. Han kunne ikke klare sig alene, men hvem ville tage et vildt barn ind?

Rollo var bange og var udmattet. Han havde lagt halen over snuden og lukket øjnene. Han vidste ikke om han ville overleve. Vinteren var ikke mild mod små dyr og unger. Han gav små ryk i forsøg på at holde sig varm.
avatar
Rollo

Antal indlæg : 7
Reputation : 0
Evner/magibøger : Ingen endnu

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Easy kid ~ Rollo

Indlæg by Fenrer on Tors 04 jan 2018, 14:53

Ude i regnen kunne Fenrer høre noget rive op i mudderet, hvilket fik hans ører til at rette sig rundt, indtil han fik sporet sig ind på lyden, samtidig med at hans øjne forsøgte at finde frem til hvad der frembragte lyden af plask. Fenrer måtte anstrenge sig for at være sikker på lyden, for regnen drev så mange lugte frem fra skovbunden at hans snude ikke ville være til nogen hjælp, samtidig med at tågen gjorde det nær umuligt at se noget ti meter fra hvor man var. Grundet de mange forstyrrelser, havde Fenrer nær gevet op, men snappede istedet hans hoved rundt da han hørte en raslen af en busk, som opslugte potetrinene, som forsvandt efter buskens raslen.

Fenrer ville normalt have lagt sig tilbage og ladet livet gå sin gang, der var trods alt en del forskellige dyr i skoven, og siden dette dyr var lille, efter lyden at dømme, var der ingen grund til at være bekymret. Selvom det kunne have været hvad som helst, havde Fenrer en fornemmelse af at han burde undersøge lyden nærmere.
Fenrer rejste sig fra sit tørre leje, som hans lille halvtag han budt ham, trådte hen til kanten af læet og lyttede godt efter, men han kunne ikke høre noget "Hallo!..." sagde Fenrer højlydt ud i regnen "Er alting i orden?"

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 215
Reputation : 4
Bosted : Lille bosted i den sydlige udkant af Ashenwood, mere info er ikke tilgængelig.....
Evner/magibøger : Auxi Mundi (Shamanbogen)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Easy kid ~ Rollo

Indlæg by Rollo on Fre 05 jan 2018, 09:03

Rollo så op da en kaldte. Han krøb ud til kanten af busken for at se ud. Ørerne rettede sig op og han stak snuden ud. "Det kommer an på hvem der spørger." kaldte han og så sig om for at finde ejeren til stemmen. Han trak stadig vejret i små gisp og tårer sad stadig i hans pels.

Han tog mod til sig og gik ud. Han gik rundt omkring og prøvede at få færten af den fremmede. Han var ved at gå ind i en og så op. Den skikkelse han var ved at gå ind i var en fuldvoksen ulv. Han så op på den anden med fuldt åbne øjne og ørerne halvt nede. Han så på runen som var i ulvens pande og den grå pels. Hans egen brune var mat i det på grund af mangel på mad og hygiene.

"Mama." mumlede han og så sig om. Han havde ikke været god til fremmede. Han vidste at hans familie var død, men hans instinkter kaldte på den der ville beskytte ham.
avatar
Rollo

Antal indlæg : 7
Reputation : 0
Evner/magibøger : Ingen endnu

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Easy kid ~ Rollo

Indlæg by Fenrer on Fre 12 jan 2018, 08:30

Fenrer så ned på den lille ulveunge der trådte ud igennem tågen og som tilsyneladende var så desorienteret at han næsten var gået ind i Fenrer. Fenrers hjerte sank ned i maven på ham da han så den mølædte tilstand den lille ulveunge var i, som ikke gjorde det svært at regne ud at den lille enten var faret vild eller bare alene i skoven. Hvorom alting var så havde den lille hvalp været her et par dage alene minimum.
Fenrer betragtede den lille som hvalpen betragtede ham tilbage, lige indtil at hvalpen kaldte ham for ’Mama’, hvilket fik Fenrer til at give et overrasket ryk og lavmælt yip, fra sig. Han så på ungen med store øjne og vidste til en start ikke hvordan han skulle reagere, hvalpen var jo nærmest hallucinerende.
Men det var netop denne realisation der fik Fenrer til at træde roligt frem mod hvalp ”Why don’t ya come in here the cover for the rain with me young one?” spurgte han forsigtigt, udmærket godt klar over at en vild unge ikke var lig med en menneske unge, som af en eller anden grund havde det med at søge hjælp, lige meget hvem det var fra. Unge der var vokset op i naturen havde det med at forstå at fare kunne lure hos enhver.

Fenrer lagde sig på maven for at vise sin magelighed og ro, for at få hvalpen til at føle sig mere velkommen. Fenrer håbede på at han kunne få hvalpen til at slappe af og komme ind til, hvilket indtil videre havde virket sandsynligt, for ungen lod ikke til at vide hvad han lavede herude i skoven, men mere som om han ønskede hjælp og selskab.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 215
Reputation : 4
Bosted : Lille bosted i den sydlige udkant af Ashenwood, mere info er ikke tilgængelig.....
Evner/magibøger : Auxi Mundi (Shamanbogen)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Easy kid ~ Rollo

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum