Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Marts

Latest topics
» Dans med Ulven~EMNESØGNING
Yesterday at 10:34 by Fenrer

» Samtale om 'privat' fældesemne.. - Jazmin, Vetis, Claan, Fenrer, Gautham og Cody
Ons 21 mar - 17:05 by Gautham

» Ulvene og Bjørnen på tur - Fenrer
Ons 21 mar - 10:57 by Fenrer

» RedHawk [Reklame]
Tirs 20 mar - 18:18 by Jazmin

» Time to build -Fenrer -Cody
Tirs 20 mar - 14:03 by Fenrer

» Payment, as promised (Vetis)
Tirs 20 mar - 9:29 by Sean

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Man 19 mar - 18:53 by Vetis

» plots til et skyggevæsen
Man 19 mar - 16:39 by Derek

» Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan
Man 19 mar - 9:18 by Claan

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Claan
 
Azir
 
Gautham
 
Larlii
 
Kira
 
Vetis
 
Nella
 
Assorian
 

Statistics
Der er i alt 237 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valentina

Vores brugere har i alt skrevet 151720 indlæg in 7820 subjects

Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan

Go down

Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan

Indlæg by Kira on Lør 3 mar - 13:52

Sted: en lysning med en gennemløbende å
Tid: omkring middag
Vejr: en mild forårs dag, med en svag vind

@Claan


Kira følte sig udmattet og tung, selv om hun viste at det stadig ville blive svære. På trods af at hun kun bar sin støvblå kåbe og en lun skindkappe. Normalt plejede hun at have en ransel med til at have urterne i, men den stod hjemme i hytten.
Hun sank ned og sidde med ryggen op af et egetræ, som var begyndt at sætte knopper. Hun tog et par dybe åndedrag for at finde lidt ro. Selv om hun kun var omkring seks måneder henne, så var barnet pænt aktivt. Hun havde fået at vide af jordmorden at det var lidt tidligt at barnet var så aktivt, men at barnet ellers var sundt og rask. Kira sad med halvt lukkede øjne og tænkte på om det kunne have noget med Claan at gøre? Han kunne jo blive til en tiger. Hun sukkede lidt. Claan... Hun havde ikke set ham i, ja det kunne jo kun være omkring seks måneder siden. Hun smilede skævt for sig selv. Hvilken afsked de havde givet hinanden. De havde jo ikke regnet med at de skulle være heldige at overleve, og da de var kommet væk, var han jo taget afsted. Endnu et suk undslap hende. Hun overvejede om hun skulle gå længere ind i skoven eller om hun skulle tage tilbage til hytten hvor hendes kusine Caty og deres hund ventede.
Nettop der valgte barnet at give hende et godt spark i ribbenene, hvilket fik en stønnen til at undslippe hendes læber. Et par hornugler landede i grenene overfor hende og så undrende på hende en stund, inden de begyndte at se sig rundt i området.
Kira greb sig til siden og bed sig lidt i læben. Det var nok bedst at gå tilbage til Caty og det var jo kun en lille tur på omkring to timer. Men alligevel.. Hun ønskede jo at finde Claan og fortælle ham om barnet, så han selv kunne bestemme sig for hvad han ville. Hun huskede tilbage på nogle af de samtaler de havde haft imens de var fanget. Intet var sikkert. Ikke med hans nervøsitet for at skulle leve i fangenskab, hvilket hun udmærket forstod.

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Kira

Antal indlæg : 263
Reputation : 1
Bosted : En hytte i Ashen Wood Forest - vest delen
Evner/magibøger : The Book of Water

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan

Indlæg by Claan on Tirs 6 mar - 12:39

Det var efterhånden nogle måneder siden den radselsfulde oplevelse, hvor han og en masse andre Shapeshifters var blevet fanget og jagtet rundt. Heldigvis var de frie nu, og kunne atter tage tilbage til deres liv. For Claan betød det tilbage til hans færden i skovene. Det har ikke været det nemmeste.. siden Gil var forsvundet, havde tingene ikke været sig selv for Claan. For nærmest før han havde fået et trygt og sikkert sted han kunne kalde hjem, var det væk igen. Gil havde været væk, og imens havde dusørjæger indvandret landsbyen da de havde fundet ud af at Claan befandt sig der. Og endnu en gang havde han været nød til at flygte. Han var taget til bage i ny og næ for at se om Gil var kommet tilbage, men Claan hørte aldrig fra ham igen. Og der var det ham var blevet fanget til denne tåbelige jage. En jagt der dog havde bragt ham sammen med Kira igen!. Han havde savnet hende, og ikke mindst tænkt meget på hende! Han havde da også af og til følt trangen til at finde hende, opsøge hende og fortælle hende hvordan han havde det. Fortælle hende hvor meget deres sidste aften sammen havde betydet. Men han kunne ikke få sig selv til det. Tænk hvis Queen og hendes mænd fandt ham? Det kunne gå ud over Kira.. og det måtte for alt i verden ikke ske!

Han gik gennem skoven i sin tigerform, da han egnetlig var på jagt. Dog fangede noget hans opmærksomhed. En ugle ser sad og kiggede på ham. Hvor mange gange havde han ikke snart taget sig i at snuse efter, bare i håbet om at det var en helt bestemt ugle. Men denne fangede hans opmærksomhed da den stirrede meget intens på ham, og den fløj ikke engang da han gik mod den. I stedet lettede den ellegant og føj lidt videre blot for at sætte sig i et træ nogle meter henne.
Han undrede sig, men fulgte roligt efter den. Men efterhånden som uglen begynde at flyve hurtigere, måtte Claan også sætte farten op. Han vidste ikke helt hvorfor, men noget sagde ham at han skulle følge efter den. Han kom ud fra nogle buske, og bremsede hådt da han fik øje på der sad en op af et træ. Han var nærmest nede og sidde inden han fik bremset op.
Han så overrasket på vedkommende der sad der. Kira?..
avatar
Claan

Antal indlæg : 125
Reputation : 2
Bosted : har intet
Evner/magibøger : Adræthed.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan

Indlæg by Kira on Tirs 6 mar - 18:59

I ren refleks på overraskelse, forsøgte Kira at springe på benene for at stikke af. Angsten kunne både ses, mærkes og lugtes på hende. Men barnet syndes ikke om den bratte reaktion og gav en del spark og slag fra sig. Kira gispede højlydt og sank sammen igen med venstre hånd på marven og højre hånd imod jorden for at støtte sig, imens hendes øjne var fastlåst på Claan. Hun kunne aldrig glemme hans smukke skikkelse, om han var i dyreform eller ej. Hele hendes væsen strålede af glæde over at se ham.
Efter at have sat sig, rakte hun hænderne frem imod ham, og hviskende ord kom over hendes læber, højt nok til at han kunne høre dem.
"Claan, hvor har jeg savnet dig."
Hun håbede og ønskede af hele sit hjerte, at han ville komme hen til hende og lade hende holde om ham. Hvorfor hun havde denne følelse kunne hun ikke forklare, men hun viste at hun ikke ønskede at den skulle forsvinde.

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Kira

Antal indlæg : 263
Reputation : 1
Bosted : En hytte i Ashen Wood Forest - vest delen
Evner/magibøger : The Book of Water

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan

Indlæg by Claan on Ons 7 mar - 9:06

Det var jo ikke fordi han aldrig havde regnet med at se hende igen, men han havde måske ikke regnet med at det ville blive sådan her. Hans blik skævede op mod ulven han havde fulgt og som nu sad i en greb over det træ Kira havde siddet mod. Han betragtede hende med de store katteøjne. Hun så træt ud. Og så lignede hun ikke mindst fat en der havde smerter. Han ende med at stå der g betragte hende så længe at han først kom til sig selv da han så hende rette armene ud mod ham.
Det var sært, for ser var to dele af ham lige nu, delen der blot ønskede at være i hendes arme, og have hende i hans! Men samtidig var der også den del af ham der havde lyst til at vende sig om og løbe igen. For noget sagde ham at gik han først over til hende, så ville han ikke bare kunne vænne sig om og gå igen.
Dog var det ikke den side der vandt. Det store tunge poter placerede sig fast efter hinanden som han gik over mod hende. Han stoppede kort foran hende, blot for at nusse panden mod hans. Han satte sig foran hende, og lænede sig ind mod hendes arme. Poterne lagde sig om hende som i et kram. Dog ændrede krammet sig, da det pludselig var et penneske ser sad og holde om hende og ikke en tiger. "Jeg har også savnet dig" sagde han stille som han krammede hendes mere ind til sig.
Han sad lidt sådan inden han trak sig en lille smule, og så på hende. "Du ser ud til at have ondt!.. hvorfor vader du rundt her ude i skoven alene?.. hvad hvis nogle angreb dig?" Spurgte han en kende mere bestemt.han sukkede dog. "Hvor bor du?.. jeg skal nok hjælpe dig der hen" sagde han så
avatar
Claan

Antal indlæg : 125
Reputation : 2
Bosted : har intet
Evner/magibøger : Adræthed.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan

Indlæg by Kira on Ons 7 mar - 18:45

Hun nød at han holde om hende, samt lyden af hans stemme. En særlig varme begyndte at brede sig i kroppen og gav hendes lyst til at trække ham tættere på. Men hun nåede det ikke før han trak sig en smule væk og så på hende, samt spurgte hende om lidt forskelligt.
Hun smilede venligt til ham over hans bekymringer og stemmen var varm og blid, da hun talte.
"Mit hjem ligger omkring to timers gåtur her fra stik vest. Min kusine og hendes hund bor sammen med mig, så jeg er ikke helt alene."
"Hvad angår at jeg vandre rundt alene her i skoven, så er dette min fødeegn og jeg kender det ud og ind. Jeg kan se og høre hvis der er sker ændringer her. Desuden så har jeg selskab af de forskellige ugler, som våger over mig og har gjort det i de sidste seks måneders tid." Hun kunne ikke undgå at klukle en smule, da hun sagde det sidste. Men hun rømmede sig hurtigt og forsatte.
"Jeg har ondt ind imellem, men det er en god smerte som jeg glæder mig til at se resultatet af. Kan du huske sidst vi var sammen? Den gang vi troede at vi skulle dø? Undskyld hvis jeg siger det for brat, men jeg venter dit barn." Øjnene lyste af stolthed, kærlighed og glæde, smilet om hendes læber fortalte det samme. Hun så på ham med øjne der viste forståelse og respekt.
"Hvis du ikke ønsker at blive, står det dig frit for at tage af sted igen. Du skal dog blot vide, at jeg ønsker at beholde barnet og opfostre det efter bedste evne, hvilket min kusine sikkert vil hjælpe med." Der på tav hun og lod ham tage den tid han havde brug for. Hun ville ikke kræve at han skulle blive, dertil kendte hun ham for godt (troede hun). Han var tros alt taget af sted efter deres første møde, og da de var overlevet jagten var han taget afsted for at finde en anden han havde kær. Uanset hvad han valgte ville hun støtte op om det. Også selv om det betød at hun skulle være alene med barnet.

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Kira

Antal indlæg : 263
Reputation : 1
Bosted : En hytte i Ashen Wood Forest - vest delen
Evner/magibøger : The Book of Water

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan

Indlæg by Claan on Ons 14 mar - 17:50

Han så roligt på hende mens hun forklarede. Hmm så hun boede med sin kusine? Det var vel meget godt. Nu han tænkte nærmere over det, så vidste han faktisk ikke ret meget om hende... Hverken hvor hun boede, eller... Om hun boede sammen med nogle..
Hun havde fortalt ham at han var den første mand.. men.. der var jo gået en del måneder fra deres første møde til.. tja.. jagten. Og så der fra og til nu.. hun kunne jo havde mødt en? Det ville være svært andet! Hun var en smuk kvinde! Og hun var dejlig, sød og omsorgsfuld! Så selvfølgelig ville en vær mand være lykkelig for at få hendes
Hans blik ramte hende hurtigt igen da hun spurgte om han kunne huske sidst de var sammen, og et lille bil, næsten genert kommfra ham. Joo han kunne skam huske det! De havde frygtet for deres liv.. og det var endt med at de ikke kunne holde fingrene fra hinanden, og havde endnu en gang elsket i det fri. Noget de to vidst havde for vane..
Han stoppede dog op midt i sine minder da han Rye det næste hun sagde. Hvad!?..... Barn?... Hans? Hvordan? Altså...vidste godt hvordan men..

Han sad som forstenet og så på hende. Var hun. Gravid? Og med hans barn? Det var selvfølgelig overflødigt at spørge om hun var sikker på det var hans, det tvivlede han sjovt nok ikke på et eneste sekund.. men et barn?.. han kunne knapt nok passe på sig selv, og såh.. et barn?.
Han sad lidt paf og uden at sige noget. Noget i ham ønskede blot at stikke af! Han var på flugt.. det vidste Kira selvfølgelig ikke.. men han kunne jo ikke udsætte hende for den fare.
"Kira jeg...." Han bed sig lidt i læben, og tog så hendes hånd. "Jeg holder virkelig meget af dig! Og at du er gravid er vidunderligt... Men...." Han vidste virkelig ikke hvad han skulle sige, eller hvordan han skulle sige det. Han var glad! Han havde aldrig drømt om at han ville blive far. Men... Han var samtidig også meget ulykkelig. Hvorfor skulle en så sød og kærlig pige blive gravid med hans barn?
avatar
Claan

Antal indlæg : 125
Reputation : 2
Bosted : har intet
Evner/magibøger : Adræthed.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan

Indlæg by Kira on Tors 15 mar - 18:47

Hun så hvordan hendes ord påvirkede ham. Derfor lagde hun blidt begge hænder om hans ansigt og sagde med blid og rolig stemme.
"Claan. Du er helt din egen, hvilket jeg beundre og elsker dig for. Jeg kræver intet af dig, ud over at jeg må beholde barnet. Det står dig frit for at rejse rundt alt det du vil. Jeg har skam lagt mærke til at du befinder dig bedst når du er alene." Et smil bredte sig over hendens ansigt.
"Jeg lover dig at du altid er velkommen, og at jeg vil fortælle barnet om dig. Du har intet at frygte." Hun aede ham blidt på den ene kind imens hun talte, idet hun håbede at det ville få ham til at falde lidt til ro.
Barnet skubbede sig lidt rundt, som om det prøvede at få opmærksomhed. Da Kira ikke reagerede, eftersom hun talte til Claan, anbragte barnet et velrettet spark i hendes ribben. Hvilket Kira naturligvis ikke kunne undgå at krympe sig med et lille gisp.
"Jeg tror der er en som er missundelig." Kiras stemme var lidt anstrengt, men hun smilede stadig.

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Kira

Antal indlæg : 263
Reputation : 1
Bosted : En hytte i Ashen Wood Forest - vest delen
Evner/magibøger : The Book of Water

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan

Indlæg by Claan on Man 19 mar - 9:18

Han havde savnet hende! ingen tvivl om det, blot hendes duft fik ham allerede til at føle sig tilpas og hjemme. Han mærkede hendes bløde hænde mod hans kinder, hvilket fik ham til at lukke øjnene lidt, og nyde følelsen, han tog sig endda i at nusse sig lidt op af hendes ene hånd. Han kunne ikke beskrive så meget han havde savnet hende. Hendes ord rev ham dog ud af denne behagelige fornemmelse, da han hørte hvad hun sagde.
Såh... hun troede at det her var et liv han havde valgt? At han nød at rejse rundt, uden at kunne slå sig ned? Hun trodede at han fortrak at leve sådan her?... Hmm han var nød til at fortælle hende det! Han ville have rent bord mellem dem, hun skulle vide at det ikke var fordi han ønskede at forlade hende hver gang! Og at han ikke ønskede at forlade deres kommende barn, men hun skulle vide hvad der foregik, så ville hun måske forstå hvorfor.

Han så dog på hende da hun lavede en krampe aftrækning. Han så på hende, og rettede sig lidt op. "vi er nød til at tale sammen, men først.. må vi hellere se at få dig hjem" sagde han så inden han rykkede sig lidt fra hende. Hun lukkede øjnene, og lod sig forvandle. Kort efter var det ikke en ung mand der sad foran hende, men den smukke tiger. Han så på hende, og vippede med hovedet som tegn på at hun skulle hoppe op.
avatar
Claan

Antal indlæg : 125
Reputation : 2
Bosted : har intet
Evner/magibøger : Adræthed.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum