Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» It's a whole new world ~Valerya
Today at 13:36 by Fenrer

» Fravær for Lux&Valerya
Yesterday at 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Yesterday at 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Yesterday at 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Yesterday at 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Yesterday at 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Yesterday at 14:34 by Sean

» One big new world ~ Lori
Yesterday at 13:46 by Lux

» I don't know what's more exciting! You or your offer? ~ Sean
Yesterday at 7:25 by Misha

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152074 indlæg in 7866 subjects

Watch your step! ~ Alec

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Tors 2 maj - 18:33

Sted: Doomsville Rotten Root District ~ Gågaderne.
Tid: Nat ~ 1:21.
Vejr: Kulde ~ Lidt vind ~ Halvmåne ~ Skyer ~ Stjerner.
Omgivelser: Væltet skraldespande ~ Rotter ~ Ingen væsner ~ Mørke bygninger.
Påklædning: Clicky click! ~ Sorte jeans, sorte converse.Dominic rettede på sin læderjakkes kraver, smilede skævt, og kiggede rundt. Han var ved de tomme gågader. Hans converse sko ramte lydløst torvfliserne. Han havde et lusket smil spillende om læberne. Han havde en kniv i en af læderjakke lommerne, og en af de sjældne pistoler i hans anden læderjakke lomme. Han begravede sine hænder i bukselommerne. Hans blik søgte rundt, på udkig efter om der var nogen form for fare, han skulle jo være opmærksom. Hans krop var gemt i skyggerne. Gågaden var stille. Alt for stille faktisk... En rotte pilede foran hans fødder, og han rynkede på næsen. Han rystede på hovedet, og drejede rundt om et hjørne.
Han havde fornylig mødt mange han havde kendt fra fortiden, men også nye spændende personer.. Han smilede for sig selv. Han stoppede op da han hørte nogle løbe. Han vendte sig om, og fik øje på nogle... To skikkelser løbe mod ham. Han rynkede på panden. Han tog pistolen frem, klar til at forsvare sig selv.

//Kort start, sorry... Vidste ikke hvad jeg skulle skrive.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Tors 2 maj - 19:06

Påklædning: http://data.whicdn.com/images/59629429/large.jpg
Form: engel

Dæmonen skrig flød igennem natten, hans skrig om nåde fik blot den unge Nephilim til at grine ondt og hånligt, som han hamrede kniven ind i maven på ham "dette er for min moder....og dette" ham hamrede kniven endnu engang ind i maven på ham, dog uden at skade ham så meget at han ville dø, dette ville blot ødelægge sjoven og fratage ham fra hans chancen for at få hævn, men også for at fuldføre den opgave hans slags gjorde.
På en eller anden måde slap han fri af Alec's greb, for så at løbe ud af den mørke gyde og ud mod gaderne, hvor der gik en anden ung mand (dig). Med et suk fik han sin bue og pil frem, lagde an og efter at havde givet den sårede dæmon lidt tid at løbe på, lod han den forgiftede pil flyve igennem luften som et projektil. Dæmon var straks nede, gurglede af smerte, mens Alec langsomt gik mod ham. Hans tatoverede arme var frie, vidste de mange runer frem, der var et kende tegn for den klan han engang var en del af, den klan han var født til at være en del af. Han smilede ondt, fik sin bue lagt på plads omme bag ryggen, hvorpå han tog den lange kniv frem (ses på billedet)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Tors 2 maj - 20:37

Dominic var klar til at skyde, han havde pistolen rettet mod den person der løb mod ham, og han var samtidig klar til at hoppe til side, hvis personen skulle skyde efter ham. Han så at bag personen der løb, og lidt væk fra personen, stod en mand med en bue. Og manden sigtede på personen der løb... Pletskud! Dominic trådte et skridt tilbage og rettede pistolen ned mod torvet. Han kiggede på manden, og fik øje på alle de runer... Havde han ikke set sådan nogle før? Clary havde også haft nogle slags tatoveringer.. Han trådte et skridt frem, stak pistolen i læderjakkens lomme, og kiggede på manden.
"Hvilket rent skud du kom med dér." Sagde Dominic, og lagde armene over kors. "Hvem skylder jeg æren af at møde? Mit navn er Dominic." Han smilede høfligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Tors 2 maj - 20:47

De gyldenbrune øjne, der næsten var som rent gyld, var hele tiden rettet mod den anden dæmon, som han gik frem. Med en hurtig bevægelse, var den sårede dæmon officielt død. Han trak sværet ligeså hurtigt tilbage i holderen, som han havde trukket den "det sige de" sagde han og lagde armene over kors. Hans engleside var mere hård i forhold til hans menneskeside, man kunne endda side sige at englen og mennesket havde skiftet side, så engel var blevet hård og mordlystene og mennesket var derimod ren og venlig og havde den her underlig lyst til at lave mad.
Han lagde hoved på skrå og det blonde hår, hang ned og ramte svagt de brede skuldre "Alec" sagde han stille, trak op i de sorte fingrehandsker. Hans øjne var observante og var opmærkesomme på hver enkel bevægese denne dæmon lavede

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 15:46

Dominic kiggede på da manden slog dæmonen ihjel. Dominic kiggede på manden, og smilede skævt. Han begravede sine hænder i bukselommerne, og betragtede det døde lig. "Hvorfor slog du ham egentlig ihjel?" Spurgte Dominic nysgerrig, og så spørgende på manden. Som åbenbart hed Alec. Alec som havde en lidt... Blandet fært. Menneske og Engel. En blanding. Dominic havde læst om blandinger, og mødt andre. Denne blanding kunne vel kaldes en Nephilim. Jep, dem havde han også læst om. Dominic havde altid været nysgerrig om de forskellige racer. Dominic kiggede på de runer der var på Alecs arme. "De runer dér... Jeg har set nogen lignende. Jeg kender en der også har nogle tatoveringer der ligner runer." Sagde han, og lagde armene over kors.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 16:18

Han trak på skulderne "fordi det gjorde jeg" svarede han stille, grunden bag at han slog denne dæmon ihjel var hans egen, han skulle ikke belærer en anden dæmon om grunden bag at han gjorde som han gjorde. Englelig var det på grund af at han var en jager, han jagtede de væsner, men samtidig var vreden i hans engleside, den var med til at gøre hans vrede endnu større.
Han hævede øjenbrynet da Dominic så ned på hans tatoveringer "mhh, så må vedkommende være en del af den gamle klan" sagde han stille, han lagde armene over kors "for det er kun de medlemmer der har disse" fortsatte han med hoved på skrå

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 16:26

Dominic hævede et øjnebryn. "Jeg tager det som om du ikke vil fortælle det." Dominic løftede begge hænder. "Fred være med det." Sagde han, og smilede skævt. Han begravede igen hænderne i bukselommerne, lagde hovedet lidt på skrå, og smilede skævt. Han betragtede Alec lidt nærmere, holdte øje med hans bevægelser, tegn efter om Alec kunne finde på at angribe.
Dominic kiggede på Alecs ansigt igen. "Det tror jeg ikke hun har været. Hun.." Han tænkte sig hurtigt om." Har bare nogle slags runer på sin krop." Han trak på den ene skulder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 16:42

Han trak endnu engang på skulderne "ja lad os sige det" sagde han kort, han lod blikket glide rundt, bare af ren vane, dog havde han hele tiden et øje på Dominic. Han vendte ansigtet mod ham og lagde hoved på skrå "mh så det har hun, hun kunne være datter af en jager" forslog han og slog ud med hænderne "hven er denne pige, måske kender jeg hende" sagde han og trådte langsomt et skridt mod ham

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 17:17

Dominic smilede skævt. Alec virkede som en okay fyr, hm.. Normalt tænkte Dominic ikke sådan, men det kunne være praktisk med en ven som Alec. "Du er en nephilim, ikke sandt?" Spurgte Dominic høfligt, og lagde hovedet lidt på skrå. Han vidste godt at Alec holdte øje med ham. Men Dominic viste ingen tegn på at ville angribe, for det ville han ikke.
"Hun kender ikke sin far." HAn trak på den ene skulder, og kiggede på ham. "Hun hedder Clarissa, men bliver kaldt Clary." Svarede han. Dominic holdte stadig øje med Alec.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 17:21

Han nikkede kort "ja det er jeg" sagde han og hævede øjenbrynet, hans mor havde været en engel, eller mere præcis en skytsengel, hvis specielle menneskes far, voldtog hende. Så han var søn af en engel og en sindssyg voldtægsforbryder, en ting ikke mange vidste, dog var hans evne nok det mest forvirrende omkring ham, for i det ene øjeblik ville han have en aura som et menneske, for så at have en som en blanding og derefter gå over i en som en engel, dog med mørke i sig efter en falden engel. Med de to forme han havde, der stort set på må og få var forskellige kunne mange gå hen og blive en del forvirret "Clarissa, som i Clarissa Fairywell" spurte han med et hævede øjenbryn

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 18:34

Dominic nikkede langsomt. "Og ... Du er en slags jæger?" Han smilede skævt. "For dit tøj ligner lidt noget en jæger kunne gå med, og dine våben også." Sagde han med et høfligt smil, og en venlig tone i stemmen. Dominics evne var jo at kunne fornemme folks følelser, men han fortalte ikke rigtig om den. Han lagde hovedet lidt på skrå. Han rynkede på panden.
"Ja, hende." Svarede han. "Kender du hende?" SPurgte han undrende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 18:45

Han nikkede "det kan man godt kalde mig" sagde han og lagde hænderne i lommerne, normalt var han et typisk røvhul, ham der irriterede de andre, hvilket endte med slagsmål, men lige nu var han faktisk overraskende fri for onde og sarkastiske bemærkninger. Han nikkede "ja jeg kender hende meget godt, da jeg er hendes gudfar" sagde han og hævede øjenbrynet. Hvor kendte Dominic Clarissa fra, selv ville Clarissa aldrig vide hvem han var, da han kun så hende dengang hun var helt lille

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 19:37

Dominic smilede skævt. Han sagde ikke noget til det.
Han rynkede på panden. Gudfar?! æh.. Han lagde hovedet lidt på skrå.
"Hendes gudfar.." HAn nikkede forstående. "Jeg mindes ikke hun har nævnt nogen gudfar." Sagde han og trak på den ene skulder.

//Kreasvigt, sorry...//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 19:40

Han nikkede "det er jeg, hun kender mig hellere ikke, da hun var hvad 1 år da jeg sidst så hende" sagde han og kned hænderne sammen. Han havde givet hende væk til den hun boede sammen med i dag, efter hendes mor var blevet dræbt, han vidste de også ville komme efter Clary og han ville aldrig lade noget ske med Clary. Der var et antræk af et smil i hans ene mundvige "jeg var en god ven af hendes mor kan man sige" sagde han og trak på skulderne

//helt okay

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 20:16

Dominic trippede lidt. "Hm.. Burde du så ikke snart møde hende igen?" Spurgte han nysgerrig. "Og det er ikke for at bestemme hvordan du skal være overfor hende, er bare nysgerrig." Han ville ikke virke som om han skulle bestemme over hvad Alec gjorde. Clary var en af de få som han faktisk bekymrede sig om.
"Hvor er hendes mor egentlig?" Spurgte han nysgerrig. Dominic kunne huske at Clary havde sagt noget med hun fik mareridt omkring sin mor, eller noget.. Han kunne ikke helt huske det. Der var sket så meget.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 20:25

han trak på skulderne "den gang Clary var lille lovede jeg hendes mor ikke at have noget med hende at gøre....ikke at jeg ikke vil se hende, jeg tror bare ikke jeg er god nok til det" han pegede mod sin tænding. han var selvsikker i sin engleform, men også realistisk og han vidste at hvis han kom under for stort følelsesmæssigtpress, ville det ikke ende godt. han mente heller ikke han var sindssyg, men blot med mangel på kontrol
han sukkede stille "Clarissa's mor Clarie, var en af mine bedste venner, hun var i sandhed en jeg holdte af og den tøs hun kunne dele slag ud, men hun er død" sagde han og kørte hånden igennem det pjuskede og rodet blonde hår

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 20:39

Dominic betragtede Alec. "God nok til det? HVad mener du?" Han rynkede på panden. Han nikkede da Alec pegede mod sin tinding. "Ja okay.. Men det ville nok være rart for hende at se dig." Han smilede skævt, og lagde hovedet lidt på skrå.
Han nikkede langsomt. "Død... Ja.. Det er.. Det er en skam.. Det gør mig ondt." Han havde ondt af både Alec og Clary lige nu. HAn bed sig i underlæben. "Men, hun virker fortvivlet over det med runerne.. Det ville sikkert være rart for hende at en fortalte hvad det er." Han trak på den ene skulder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 20:52

han rynkede brynet "jeg har evnen til at tage form efter min menneske side og så min engle som er denne form....man kan sige jeg er min engle side har forskellige være måder" forklarede han og kort var hans øjne helt dybe og blå, før de igen blev gyldenbrune. han nikkede kort "mhh det kan jeg forestille mig hun må være, mhh jeg skal se hvad jeg kan gøre, men hvad med at vi mødes et sted også tager du bare Clarissa med" spurte han med et spørgende udtrykke.
han var ikke helt sikker hvorvidt, det var klogt at se hende igen, selvom han gerne ville se hende igen, var det bedst hun så hans menneske side i stedet for engle siden, eftersom den side normalt ikke var særlig sød, dette var blot et tilfælde

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 21:32

Dominic nikkede langsomt. "Hvilken smart evne." Kommenterede han, og smilede skævt. "Jeg forstår." Han lagde armene over kors. Han lagde godt mærke til hans øjne skiftede farve, men han kommenterede det ikke. "Det kan jeg sagtens.. Jeg skal bare finde hende først.. Jeg har ingen ide om hvor hun eventuelt er, eller bor.." Han trak på den ene skulder. "Kan du fortælle mig hvor hun bor? Så tager jeg hende med hen til mødestedet som kan være.. Parken?" Han så spørgende på Alec.

//Skal Clary være med i emnet? ^^//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 21:39

han trak på skulderne "det er den hvis man har kontrol" sagde han og sukkede, han rullede med øjnene og rystede på hoved. han nikkede kort, hævede øjenbrynet "jeg ved det faktisk ikke, nu skal du tænke på det er 188 år siden jeg sidst har set hende" pointerede han, men nikkede over møde stedet "men prøv et diskotek, hendes mor elskede fest og den slags" forslog han og rettede på sin læder jakke

//mh lan hun godt

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Fre 3 maj - 22:28

//Skal vi så springe frem til hvor de er ved parken? Og hvad er rækkefølgen så? ^^//

Dominic forstod det. Han havde set mange væsner gå rundt og være vrede, fordi de ikke kunne styre sin evne. "Øvelse gør mester." Sagde han blot, og smilede skævt. "Sandt.." Han bed sig i underlæben for ikke at grine. "Jeg tror også hun er på et diskotek." Han havde jo mødt Clary på diskoteket. "Vi ses i parken."Dominic vendte rundt, og gik mod firestep diskoteket, hvor han regnede med Clary var.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Lør 4 maj - 7:39

//kan vi godt, lad os bare sige dig, mig også clary

han nikkede "mhh det siger alle, men jeg har nærmest to personligheder" brummede han og sukkede. han så efter ham som han forsvandt, hvorpå han skiftede om til sit menneske jeg, da det nok var bedst at møde hende som en lidt sødere person end et røvhul. han lagde hænderne i lommerne og gik stille ned mod parken, hvor han stilte sig op af et træ og ventede

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Lør 4 maj - 10:37

//Super//

Clary havde været i diskoteket, og derefter revet ud derfra af Dominic. Han havde kun sagt at de skulle hen til parken, ikke hvorfor. Hendes gudfar blev slet ikke nævnt. For tænk hvis han nævnte hendes gudfar, at hun så ikke ville med fordi hun enten ikke troede på ham eller ikke gad. Han havde kursen mod parken, med Clary der fulgte efter ham.
"Vi er der snart." Sagde han, og lidt efter nåede de parken. Han så rundt efter Alec.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Lør 4 maj - 11:23

//og efter mig er det så clary

han havde stået lænt op af det træ og ventet. nok var hans menneske side mere venlig end englesiden, men han kunne også slå fra sig, det var bare der alle følelserne var, der han kunne elske og holde af. For englesiden ville hellere knalder hver aften end elske en eller anden hver aften.
da han så dem komme gående, fjernede hans sig fra træet og gik dem i møde "jamen det gik hurtigt" sagde han og det var kun hans tøj og tatoveringer der afslørede hvem han rigtigt var

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Gæst on Lør 4 maj - 11:29

//my turn

påklædning: Et par lavtaljede læderbukser, en stram sort bluse uden ærmet og et par høje hæle

Clary havde brugt hele aften på at have det sjovt på et diskotek, eller faktisk kan man sige hun havde brugt tiden på at have det sjovt, efter at havde haft et mareridt. Dog blev hun revet ud af sin dans da Dominic pludselig greb fat i hende og den eneste forklaring var at de skulle i parken "hvad helved" sagde hun, men fulgte dog med ham hen til denne park.
Hun stivnede da hun fik øje på en svagt bekendt ung mand med kort mørkt hår og et par dybe blå øjne "hvem er det" spurte hun og trådte tilbage

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watch your step! ~ Alec

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum