Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

what do you want? ~ Razion

Go down

what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Lør 16 nov - 0:10

D ~ 29. September
S ~ Gaderne
T ~ omkring solnedgang
O ~ små butikker, gyder, andre væsner der har det sjovt med hinanden.
V ~ skyfrit, man vil kunne se stjerne denne aften, overraskende varmt i forhold til årstiden.
P ~ http://www.eftekasat.net/pmg/pix_edadasastew/3847/Katie_McGrath_-_Sven_Arnstein_Photoshoot_138.jpg + hun bære en kniv under kjolen.

Solen gav en varme fra sig som man ikke ville tro på en dag som denne, der var flere væsner på gaden ind man kunne tælle hvis man kiggede sig omkring og ledte efter en, ville det være som og lede efter en skov man ikke kunne se for bare træ. Tæt på en bar stod en gruppe væsner som enten kyssede, gramsende på hinanden eller snakkede, den stor gruppe var delt i mange små bestående af to og to, i en af disse små grupper stod Amber hun flirtede med en mand, der til hendes tilfredshed fandt hende tiltrækkende, dog var det noget andet hun ville med ham ind det han troede hun ville, hun smilet frækt til ham, han havde brune øjne samt hår i samme farve, hun tog fat i det slips han have på og træk ham med ind i en gyde så ingen andre kunne se hvad der skete. De kyssede mens hendes ene hånd var i nakken på manden der bar navnet Nik, fandt den anden hånd en kniv under hendes kjole der ikke var så lang i det, hun stak den i mave på ham og drejede den rundt han lavede små lyde af smerte og skræk der fór igennem ham, før deres læber mødets for sidste gang, fordi hun sugede hans sjæl ud og spiste den. Amber gik væk fra ham og smed kniven ud, hun så ned af sig selv der var heldigvis ikke spor af blod på hendes kjole nu kunne hun tage hjem igen uden nogen viste hvem hun være og hvad der var sket.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Lør 16 nov - 12:33

Razion som ikke så langt væk fra hvor alt det her skete, stod og kiggede på nogen vinduer eller det var noget man troede han gjorde men han holde øje med mange ting som sådan skete rundt omkring og alt det.
Han kiggede på en kvinde som kom gående ud fra et sted hvor hun kiggede ned af sig selv, han kiggede på hende i vinduet og vente sig om som om han ikke hade set hende og smilte bare roligt for sig selv og gav sig til at gå som han normalt gjorde, og lidt efter gik han ind i hende med armen og linede en som var i sine egne tanker og den slags og roligt vente han sig om "det må du undskylde hvis jeg gik ind i dig"sagde han roligt og så på hende med et stille smil.
Man kunne ikke se på ham at det var med vilje at han havde gået ind i hende og den slags der for det var det jo men man kunne ikke se det på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Lør 16 nov - 14:00

Amber var kommet ud af gyden dog gemte hun den ene arm på ryggen, mens den anden rettede lidt på kjolen. hun så sig om der var stadig mange på gaden, hun så en der kom mod hende, hun forventede han ville stoppe, men det gjorde han han gik lide ind i hende, eller ind i den arm der hang fri.
Amber så irriteret på ham og gik et skridt bagud få hun lyttede til ham, "Se dig for en anden gang, idiot, " sagde hun og vente sig for at gå hun, hun knyttede sig ene hånd og gik så væk fra ham, hun viste ikke hvem han var og så ville hun ikke snakke lige nu, hun så sig om da hun stoppede lidt længer ned af gade, hun så sig over skulderne for at se om han fulgt efter eller en anden gjorde.
Amber kunne ikke se nogen så hun gik ind på en lille kro, og ud på badværelset hvor hun vaskende hænder da der var blod på den ene af dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Søn 17 nov - 14:12

Han kiggede efter hende, og havde godt hørt hvad det var hun havde sagt til ham og blev sur over det, sådan talte man ikke bare til andre når det var, roligt gav han sig til at gå efter hende men på en måde så hun ikke ville se ham hvis hun ville kigge sig tilbage.
Han så hvor hun gik ind og smilte for sig selv og gav sig til at gå ind i denne her kro som hun var inde på hende, roligt bestilte han sig en øl og ventede på at hun kom til syne igen for han viste hun var her, men hvor var han ikke helt sikker på lige nu og her, han kiggede sig lidt omkring og slappede bare af som han stod der og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Søn 17 nov - 18:39

Amber så på sig selv i spejlet, da hun have lukket for vandet, hun sukkede, før hun gik mod døren, hun smilet for sige selv meste hun gik ud der fra, og op mod baren hvor hun satte sig ned, hun så ikke at han, men lige nu var hun også lige glad med det, hun skulle bare have noget at drikke før hun skulle hjem igen. Amber ville ikke lade nogen stå i vejen for hun, når hun skulle have det sjovt. Hun bestilte en øl og smilet til bartenden som gav den til hende, hun betalte før hun rejste sig og gik hen til et tomt bord hvor hun satte sig ned, hun begynde at se rundt efter nogen hun måske skulle spise som den næste, det var ikke fordi hun var sulten men hun kiggede tit efter nogen bar for sjov.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Søn 17 nov - 22:07

Han kiggede roligt rundt og ventede på at hun kom til syne igen og smilte da han endeligt så hende, og roligt drak han bare af sin øl og slappede af *hun skal komme til at fortryde at hun kalde mig idiot når man siger pænt undskyld*tænkte han for sig selv og roligt gik han op i et rum på næste sal over kroen, og roligt satte han skilte op hvor der stod 'fri massage af magiske hænder' som skulle få det til at lyde godt.
Han stod og tog noget hvidt tøj på som mange af dem der gav massage havde på og den slags der, og roligt ventede han bare på at hun skulle få den lyst til at få massage da skiltene var meget fristene til det og sådan.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Søn 17 nov - 22:47

Amber drak af sin øl og begynde at kede sig lidt, hun så sig om, hun fik øje på en der gik ovenpå, dog så hun ikke ansigtet så genkende ham ikke, hun drak det sidste af sin øl og fuldte efter manden der gik oven på da der måtte ske noget spændende der.
Amber var letter på virket at alkohol få hun have været ude og drakke tidlige på aften, dog var det først nu hun kunne mærke det. Da hun kom oven på fik hun øje på et skildt som hun ikke rigtigt kunne læse men hun tog chancen og tog i døren og gik ind. Amber så sig om og fik øje på manden men fordi hun var påvirket kunne hun ikke kende ham, "hvad..laver du? "Spurgte hun mens hun smilet unden hun viste hvad der ville ske nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Søn 17 nov - 23:07

Han stod med ryggen til og kunne godt kende hendes stemme da det var nemt for ham, da han ikke var påvirket sådan helt vildt som hun lød til og være og det hele, så det var godt nok, han tog et par solbriller på så man ikke kunne se hans øjne og den slags der, og roligt vente han sig mod hende "laver jeg giver massage til dem der vil ha det"sagde han roligt og lavede lidt om i stemmen så det ikke var nemt og kende ham på den og alt det.
Han skulle jo være sikker på at hun ikke kunne kende ham og den slags der for han havde ikke tænkt sig over være sød overfor hende lige nu, men hun skulle jo ikke gå bort eller noget i den still.

//håber ikke du har noget imod han måske torturer hende lidt XD //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Søn 17 nov - 23:23

Hun lyttede til ham det lød lidt som om hun have hørt hans stemme før også ikke alligevel, hun smilet lidt og så på ham, nej hun have ikke set ham før, var hun sikker på, hun nikke da han sagde hvad han lavede også sagde hun, "Spændende, jeg kunne godt tænke mig at prøve, " sagde hun lidt efter, hun mente selv det ville være godt at slappe lidt af efter næsten lige at have spist. Hun så mod ham og begynde at gå lidt rundt få at se hvad der var i rummet.

// du må gør hvad du vil, bare ikke dræbe hende XD//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Søn 17 nov - 23:32

Han smilte roligt til hende da hun snakkede til ham om at hun godt ville ha massage og roligt gav han sig til at gøre klar til at hun kunne få det, og den slags der.
Han gjorde bordet klar til det og så på hende med et stille og roligt smil "okay så er bordet klar nu syns jeg du skulle få smidt tøjet og komme her og ligge dig ned"sagde han roligt til hende, så han kunne komme i gang efter hvad hun ville tro han gjorde og i rummet var der ikke det helt vilde ting over et skab og den slags der med ting og sager i, ellers var der vente stole og sådan, så man kunne vente til at det blev ens tur og alt det.
Han så på hende med et stille smil og ventede bare på at hun ville gøre noget og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Søn 17 nov - 23:51

Amber vente sig om og så på ham, hun så hans smil,hun bliv lidt mistænksom da han sagde hun skulle smide tøjet, hun gik hen mod ham og så på ham i mens. Hun kunne ikke læse noget i hans ansigt, hun begynde at tage sine sko af og satte dem til side så man ikke kunne falde over dem. Hun gik hen til ham mens hun smilte sødt til ham, gun viste jo ikke at det var ham fra gaden, "vil du ikke hjælpe med kjolen?" Spurgte hun sødt hvorefter hun vente sig om så han kunne lyne den op få hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Søn 17 nov - 23:57

Han kiggede på hende og slappede roligt af og smilte "kan jeg skam godt"sagde han roligt og tog fat i lynlåsen og lukkede op for den og smilte roligt, da hun ikke kunne kende ham og det var jo en god ting efter hans mening og den slags der.
Han kiggede på hende og slappede bare af mens han ventede på at se hvad hun ville sige, og gøre for hun viste ikke det var ham og at hun måske troede han havde noget lusket siden han ville ha hende af tøjet, men man fik jo den gode massage når det var man ikke havde tøj på og alt det.
Han så på hende med et stille smil og fandt lidt massage olie frem og ventede bare på at hun ville blive klar til det og sådan noget der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Man 18 nov - 22:43

Amber tog den stille af, da han havde lukket den op for hende, fordi hun var påvirket, tænkte hun ikke så meget som hun plejede at gøre, hun kig hen og lå kjolen på en af de stole man kunne vente på, før hun vente sig om, og så på ham igen, mente han også hendes undertøj eller? hun så lidt på ham, kunne ikke læse det på hans ansigt da han have solbriller på.
Amber have først sådan rigtigt lagt mærke til det nu, og syntes det var sært at han have det, der var igen sol eller skrab lys i rummet så hvorfor have han dem på? hun træk på skulderne og tog det sidste af også, det gjorde ikke det store, før hun så kort på ham mens hun gik mod det sted han, have gjort klart, Hun lå sig ned og ventede på det der skulle ske.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 19 nov - 0:07

Han stod og kiggede på hende med et stille og roligt smil "du bestemmer selv om din trusser skal af eller blive på"sagde han roligt og klappede på massagebordet som skulle være tegn på hun bare skulle ligge sig hvis det var hun var klar og alt det.
Han på hende med et smil på sine læber og ventede endeligt bare på at hun ville gøre et eller andet, end bare og stå der og ja gud ved hvad der ville ske og det hele, han så på hende og slappede bare roligt af og åbnede op for denne flaske med olie og så på hende der kom en duft af en eller anden blomst han ikke lige kunne huske hvad hed og alt det i rummet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Tirs 17 dec - 12:18

Amber så lidt på ham, han var lidt for sød til hun helt troede at han var det, men samtidig var hun letter fuld så hun viste det ikke med sikkerhed. Hun gik hen til ham og lage sig ned på bordet, hun lå sig på maven så hun lå godt, Amber lukkede sine øjne og begynde at slappe af, hun syntes ikke det var underliget det helle men på den anden side, hvad var ikke underlige. Amber kunne godt dufte blomsten, men kunne heller ikke huske hvad den hed, dog fik den hende til at slappe mere af ellers var det nok alkoholen der gjorde det, hun åbnende sig øje igen og så på ham, hun nikkede som en hentydning til at hun var klar.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Ons 18 dec - 12:07

Han kiggede på hende og smilte roligt til hende og så at hun nikkede til ham og alt det, så roligt tog han og masserede hende på ryggen og den slags der og kiggede bare på hende.
Han så på hende med et smil og fik hende forhåbentligt til at slappe mere af end hun endeligt gjorde og måske sove eller noget.
Han var sikker på at hun vil slappe af men det andet var han ikke sikker på eller noget, men man kunne jo håbe på det og måske men ikke sjovt men en søvn der var tung så hun ikke var til at vække bare sådan.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Ons 18 dec - 23:44

Amber begynde af slappe mere og mere af. hun blive mere og mere døsigt, jo længer tid der gik. Amber faldt i søvn mens han masserede hende selv om det ikke var meningen skete det, alkoholen have nok også noget med det at gøre. Hun begynde at drømme noget om en blomster mark hvor hun og hendes un afdød mand var på skov tur hun, de lå bare og snakkede og så på skyr, men hun måtte love ham noget som, hun ikke have holdt siden han død, men hun ville ikke holdt. Amber sov ikke alt for tungt, men hun vågnede heller ikke med det samme.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Gæst on Tors 19 dec - 11:54

Han kiggede på hende da hun vist var faldet i søvn og den slags der og roligt kiggede han på hendes krop og slappede roligt af, mens han forsatte lidt med sin massage og roligt efter lidt tid tog han roligt fat i hendes trusser og hev den roligt men forsigtigt ned og af hende.
Han kiggede på hende med et smil på sine læber og forsatte så hun ikke skulle vågne af han stoppede og den slags der, roligt hev han hende roligt så hende ben roligt rettede sig ned mod gulvet og den slags der.
Han kiggede på hende og smilte mens han forsatte med sin massage og roligt fik han lagt hende behageligt så hun lå godt og alt det, roligt rørte han hende der nede og ville sr hvordan hun ville reagere på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: what do you want? ~ Razion

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum