Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» One big new world ~ Lori
Today at 1:25 by Lori

» It's a whole new world ~Valerya
Yesterday at 23:49 by Fenrer

» Game is on - Misha
Yesterday at 22:04 by Misha

» Fravær for Lux&Valerya
Tirs 24 apr - 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Tirs 24 apr - 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Tirs 24 apr - 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Tirs 24 apr - 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Tirs 24 apr - 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Tirs 24 apr - 14:34 by Sean

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152079 indlæg in 7867 subjects

And who might you be? // Razion //

Go down

And who might you be? // Razion //

Indlæg by Gæst on Tors 9 jan - 14:04

Sted: Kroen Det Vilde Svin.
Tid: Aften.
Omgivelser: Massere af mennesker både fulde og ædru.
Vejr: Skyfri himmel og en skinnende stor måne. Koldt.
Påklædning: http://pernilleagerup.dk/files/2012/08/aHR0cCUzQSUyRiUyRmtlbnphcy5zZSUyRndwLWNvbnRlbnQlMkZ1cGxvYWRzJTJGMjAxMiUyRjA4JTJGYWxidW0tNDMxLTEwMjR4ODUxLmpwZw.jpg


Chi havde haft en noget så kedelig dag. Ingen mennesker at lege med, det meste sjov hun havde var da hun var på legepladsen hos børnene. Se der var noget at lave. Hun havde også været hjemme hos en kvinde og havde byttet tøj med hende. De gode tidspunkter Chi var fuld på endte altid med en god bonus, hun havde fået et bad, dog med en kvinde og havde byttet tøj med hende før Chi forsvandt igen ud i natte livet. Chi havde det nogenlunde let med at få hvad hun ville have, så det var skønt, for hele aftenen før havde hun kigget på den kvinde og tænkt at hun bare måtte eje kvindens tøj, på den ene eller anden måde.

Chi var lige nået hen til kroen, da en kvinde faldt foran hende, "Du falder direkte for mig? Jeg vidste godt jeg var køn, men lad mig da lige komme ind," Smilede hun. Chi forsatte op mod baren og bestilte en øl. Der stod hun så igen som før og kiggede omkring i mængden af folk for at finde nogen at snakke med, eller stjæle fra. De fleste var fulde nemme ofre, alt for kedeligt for Chi til at gøre noget ved. Chi blev ved med at søge stedet igennem med sine øjne. *Kom nu med nogen ædru* Tænkte hun.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who might you be? // Razion //

Indlæg by Gæst on Tors 9 jan - 15:24

Razion havde altid godt kunne lide at være på kroen da han opholde sig på den og alt det halløj der, men det havde han nu også gjort i noget tid nu så han ledte da efter et sted og være som en lejlighed eller noget.
Han kiggede roligt rundt på de fulde mennesker og slappede bare roligt og rystede på sit hovede og drak noget mere af sin øl som han havde, det var den første øl han havde fået og alt det.
Han slappede bare af og man kunne skam tydeligt se på ham at han var ædru og den slags der, for han sad ikke og gyngede fra side til side som de så mange andre gjorde og alt det halløj der, roligt satte han sin øl på bordet og slappede bare af da han ikke kunne andet lige nu for han lavede ikke andet end og drikke af denne her øl lige nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who might you be? // Razion //

Indlæg by Gæst on Man 13 jan - 17:05

Chi var færdig med at søge rundt i lokalet, og havde endelig fået øje på en ædru mand, han så ikke alt for interessant ud men det kunne vel gå an. Chi satte sig ned ved siden af denne herre som også så ud til at drikke øl, ligesom Chi gjorde. "Hejsa," sagde hun meget roligt. Hun kiggede på ham og smilede kort før hun kiggede ned på sin øl. Om han ville svare var hans eget problem, men Chi ville jo gerne have en lidt udfordring så det gjorde intet. Og hvis han så var for svært til hendes grad, kunne hun altid tag plan B. At gå efter de fulde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who might you be? // Razion //

Indlæg by Gæst on Tirs 14 jan - 21:01

Han kiggede på hende og slappede roligt af og så på denne her kvinde som kom hen til ham og snakkede til ham "Hej"sagde han roligt og drak lidt mere af sin øl og kiggede på hende "hvad vil man så her ved en som er ædru"spurgte han roligt og kiggede på hende, for det så endeligt mærkeligt ud af hun bare kom lige hen til ham og den slags der.
Han så på hende og slappede bare af og havde det godt med at snakke med hende, men syns stadig det var mærkeligt at hun bare snakkede til ham og den slags der, men man måtte jo snakke før det skete noget for en selv for ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who might you be? // Razion //

Indlæg by Gæst on Tors 16 jan - 10:56

Chi kiggede på ham og så rundt. "Siden jeg selv er ædru, ville det være rart at snakke med en som også selv var det," sagde hun med et doven udtryk. Han så ikke rigtig ud til at have noget som hun ville have, ærlig talt så ingen ud til at have noget i dag. Det var en kedelig aften. Stille og rolig en af slagsen. Måske kunne hun vel så bare slå ly til senere på natten hos denne mand? Eller måske ikke. Lige meget hvad ville Chi lægge i en rigtig seng og sove igen. Hun var blevet meget glad for senge i det hun har sovet nogle gange i en. "Hvad hedder de hr?" spurgte Chi med et lille smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who might you be? // Razion //

Indlæg by Gæst on Tors 16 jan - 23:45

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og slappede bare roligt af og kørte en hånd gennem sit hår og drak lidt mere "mit navn er Razion og hvad er dit så"spurgte han roligt, og så på hende for hun virkede som om hun ledte efter noget lige nu eller noget helt andet, han var ikke helt sikker på det lige nu og her.
Han kiggede på hende og slappede af og ventede på at hun ville sige noget som fx hendes navn eller noget i den retning der, han så på hende og syns da hun var noget køn og den slags der, men var hun som sit ydre inden i eller om hun var en helt anden og den slags der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who might you be? // Razion //

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 19:38

Chi kiggede på ham, "Mit navn er Chi," smilede hun. "Så hvad laver du her?" Spurgte hun venligt. Hun var ikke helt som hun havde været de andre dage, helt op at køre med fest og druk og at score, hun var mere rolig og den slags der end nogen af de andre dage. Chi sukkede mildt, og slappede helt af, det var rart at tag det med ro en gang i mellem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who might you be? // Razion //

Indlæg by Gæst on Søn 19 jan - 19:59

Han kiggede på hende med et stille smil "hyggeligt at møde dig chi"sagde han roligt og så på hende og smilte, roligt lænede han sig ind til hendes øre "du er min modsætning af dæmon arten"hviskede han roligt, da han kunne fornemme det på hende af en eller anden grund og slappede bare roligt af for hun måtte jo sige noget til ham hvis det var det hun ville, men han havde jo ret i det.
Han så på hende og drak lidt mere og havde ikke mere og sige lige nu og her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who might you be? // Razion //

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 8:52

Chi kiggede på ham med et dræbende blik. "Er du en..." Chi stoppede op og kiggede væk. Det var ikke det værd. Det var lige meget hvad han var, bare han havde en seng som Chi kunne sove i, i nat så var alt godt. Chi kiggede stadig væk fra ham. Hun vidste ikke rigtigt hvad hun skulle sige, eller om hun overhovedet skulle sige noget? Hun kiggede bare rundt på alle de andre folk og prøvede at slappe af igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who might you be? // Razion //

Indlæg by Gæst on Man 20 jan - 15:52

Han kiggede på hende "Ja det er jeg skam"sagde han roligt og viste godt hvad det var hun mente, men at det kom så meget bag på hende havde han ikke regnet med, for han havde troet hun havde mærket det på ham og den slags der.
Han så på hende med et stille smil på sine læber "men hvordan kan det endeligt komme så meget bag på dig"spurgte han roligt og så på hende med et stille smil på sine læber, og viste ikke om hun ville snakke med ham mere nu hvor hun viste hvad han var og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who might you be? // Razion //

Indlæg by Gæst on Tirs 21 jan - 20:28

Chi kiggede hurtigt væk også på ham igen. "Jeg er ikke den skarpeste til at fornemme sådan noget, hvad folk er, er lidt sløv doven til at gøre sådan noget," Smilede hun skævt. Hun kiggede væk fra ham igen. Hvad var der egentlig at tale om? Skulle de mon score hver deres? Eller sådan noget? Chi tænkte på det som en konkurrence mellem dem lige nu. Er han ude efter sjæle eller bare sex? For hvad kommer man ellers i en bar for. Venner? Blive fuld? Chi havde ingen anelse, hun kiggede på ham for at regne det ud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who might you be? // Razion //

Indlæg by Gæst on Tirs 4 feb - 21:58

Han kiggede på hende og slappede roligt af og kørte en hånd gennem håret på sig selv og drak så noget mere, roligt kiggede han på "doven er en god ting men man skal altid være på vagt alligevel"sagde han roligt, og uden sådan nogen tanker over det havde han haft fået sneget sin hånd ned mellem hendes ben udenpå alt hendes tøj, og roligt så han på hende "selv en mindste bevægelse skal man være på overfor"sagde han roligt og kiggede på hende med et smil på sine læber.

//sorry det sene svar//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who might you be? // Razion //

Indlæg by Gæst on Ons 12 feb - 12:48

Chi kiggede på ham, og da hun kunne mærke hans hånd mellem benene, kiggede hun ned, også op på ham igen. Chi's pegefinger gik langs hans kæbe, "Det er vel bare en bonus for dig i dag," Hun smilede skævt til ham og fjernede så hans hånd, "Men jeg min herre er ikke nær så let som dine andre, modtagelige elskere." Smilede hun, og kiggede væk. "Hvis du ville have dette, må du gøre dig umage," Chi rejste sig og gik så hen til nogle fulde mennesker, hun satte sig på skødet af en mand, han så flot ud. Chi kiggede hen mod Razion og smilede skævt. "Du kommer bare," Sagde hun. Enden hørte han det eller ej. Det var Chi ikke rigtig interesseret i.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who might you be? // Razion //

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum