Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Larlii
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Taliia
 
Chester
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154446 indlæg in 8017 subjects

Books? No no no... [

Go down

Books? No no no... [

Indlæg by Sajro on Tors 19 feb - 16:41

Tid: 17.00
Omgivelser: Ude på gaderne, alle døre og vinduer lukket og hasper
Vejr: Kraftig regnvejr
Påklædning: Et par simple bukser og en skjorte, begge dele lavet i hør, ingen sko eller støvler.

Sajro var taget ind til firewood, fordi han havde en aftale med flere af folkene i byen om at komme forbi og se om han ikke kunne holde lidt styr i de mange orkere der kom til byen en gang om månende. De kom altid den samme dag, hvilket var grunden til at byen havde alting lukket og haspet. Fordi de svinede og rodede voldsomt hvis de kom indenfor, og flere af byenes borgere frygtede hvad de kunne finde på i deres fuldskab.
Sajro var på trods af hans store størrelse mindre kraftigt bygget end de fleste af orkerne, men han havde dog den fordel at han var mindst et hoved højere end selv de højeste af orkerne. Han vidste godt de aldrig ville lytte til ham, hvilket var grunden til at han mere bare forsøgte at "underholde" dem. Give dem noget at lave.
Dette var grunden til hvorfor han nu lagde i mudderet oven på en ork, som han lige før havde slået i hovedet. Tidligere havde det været muligt at underholde dem med noget så simpelt som armlægning, men de var nu nået dertil hvor de ville have noget mere fysisk at lave. Et par orker sad allerede op af en af bygningerne, og halvsov grundet deres egen fuldskab.
Sajro kunne høre skridt i gennem gaderne, tydeligvis ikke fra en ork, da den ikke var tung eller akkompagneret af en grynten. Men da han kort var uopmærksom blev han skubbet op, hvorefter orken han holdte nede slog ham hårdt i maven.
Sajro tog sig kort til maven, før han gengældte gestusen og slog orken i mellemgulvet. Orken gryntede blot af ham, før han begyndte at råbe nogle underlige ting, på deres eget sprog, og de begyndte at pakke sammen.
"Lad os udfordre dig igen Varulv!''
Orken grinede som de begyndte deres fær til en af de andre mindre landsbyer hvor de nok bare ville finde sig en lade at slå sig ned i. Sajro satte sig på kanten af brønden, og spyttede lidt blod ud, mens han ruskede sin kæbe lidt. Han vendte så sin opmærksomhed imod den person der ville være årsagen til de mere lette fodtrid han havde hørt.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6319
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum