Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
Althorn
 
April
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153075 indlæg in 7940 subjects

Our godess has many paths for us. Don't you think? ~ Sky

Go down

Our godess has many paths for us. Don't you think? ~ Sky

Indlæg by Morier on Man 26 okt - 21:12

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

Sted:
Ashen Wood Forest - uden for en mindre hytte.

Tid:
21:42

Vejre:
Åben natte himmel, med månens lys, som stille titter igennem de afdøde grene.

Omgivelser:

Lyden af den hissende vind, som slanger sig igennem de bare træer, lader sig ramme imod den forladte hyttes kolde og øde vægge. Lyden fjernt fra hytten, kan høres edderkopper, som trasker og træder. De undgår bevidst hytten, for vel vidne at fare vil lure sig der. Turde de nærme sig. Lys i hytten kan intet ses. Som var det at hytten stod tomt. Vinden fortsætter med at hyle igennem de løsne bradder og er man mere observerende, ville man tro at øjne kunne spottes i den 'forladte' hytte.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


Morier sad stille inde i hytten. Hun så over på sin tjener Rókua, som sad og afventede hendes mindste vink. Hun lod sine øjne glide over på bordet og Rókua uden den mindste lyd fra Morier. Skyndte sig over og hente hendes mad. Hun var glad for at hun havde Rókua ved sin side. En træl var bedre end ingen. Specielt sort elvisk. Dette var hendes farvorit. blandt alle racer. Hendes øjne gled på døren og hun sad lidt og tænkte om pige barnet ville dukke op. ''Mon kvinden planlægger at dukke op?. Har du sikret at hun modtog brevet Rókua!? Hvis ikke ved du hvad straffen er!'' lyd hun halv hissig, men Rókua vidste at hun var lidt utoldmodig.

Han bukkede høfligt efter at havde skænket hende maden. Han talte roligt og høfligt. Næsten, som om at dette var dagligt for ham. ''Min frue. Jeg overækkede den kære frøken personligt brevet. Uden at blive set. Hun fik også inde i brevet kortet til hytten. Jeg kan forsikre dem om at hun snart bør dukke op.'' sagde han ganske roligt, men mest af alt for at sikre at hun måske kunne se lidt nådigt på ham. I tilfælde af at han ikke havde ret.

I brevet stod der følgende:
''Eventyrende. Deres navn er få der kender. Men jeg ser dem værdi af en kvinde af deres status. De vil blive budt til møde i min ære. Derved vil et tilbud, som få racer, ville havde adgang til. Der vil i kort omfattelse. Blive talt om belønning under og efter opgaven er fuldført.

Glæder mig til at se deres fremtræden.
Spørgsmål de har omkring opgaven, kan de henvende ved mødets fremtræden.

''[/font]


Marcos, som stod ved døren og ventede, havde øjnene ud af til. Han havde, som altid bærende våben på sig. Til forskell for Morier, som valgte at virke til at stå åbenlyst uden våben. Dog vidste han også at hun var en kraft fuld magiker. Til våben inde for blod magi. Han syntes at spotte 'nogle' og valgte derfor at tænde et starin lys.

Rókua havde sammen med brevet givet kvinden et kort hvor hende mødet skulle ske. Derved ville han kunne sikre at hun ville dukke op og ikke fare vild. Men om edderkopperne havde spist hende. Havde han ingen andelse om. Han frygtede dog en smugle de vilde. Men hun så stærk og holdbar ud til at kunne overleve sådan en 'udfordring' til at kunne dukke op her. Troede Rókua.


Marcos (Billede):

[You must be registered and logged in to see this image.]


Rókua (Billede):

[You must be registered and logged in to see this image.]

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Translate:


''Shadow be your name.
Darkness must be made.
May our Godess Loth looks down on
our lady Lothia with her grace''
avatar
Morier
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 262
Reputation : 2
Bosted : Ashen Wood Forrest og under skoven
Evner/magibøger : BLOODY MAMBA - BLODBOGEN

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Our godess has many paths for us. Don't you think? ~ Sky

Indlæg by Gæst on Tirs 27 okt - 8:12

Sky kiggede endnu engang på kortet der havde fuldt med det brev hun havde fået. Hvem det var fra, det vidste hun simpelthen ikke, men hun var noget så irriteret på den person som havde henvendt sig til hende.
Hvad pokker var det for en opgave, denne person troede at de kunne påbyde hende, hvorfor troede denne person at de bare kunne henvende sig til Sky, hvordan vidste de egentlig hvem hun var, havde de kigget efter hende, imens hun ikke vidste det? Men hvordan kunne det lade sig gøre, Sky var trænet i at lytte efter hver en lyd, hvert et let fodtrin, hver et åndedræt, men alligevel lykkedes det personen at give hende brevet, uden det lykkedes Sky at fange den person, det irriterede hende grænseløst, det var et brud i hendes hjem, hendes privat liv...
Kun af den grund, havde Sky valgt at opsøge denne person, som var så snedig. Hun havde både taget sin bue, der var en del større end hende, men efter års træning, kunne hun sagtens holde den uden problemer. Hendes pile var på hendes ryg, godt sikret, så de ikke bare lige faldt ud eller noget.
Hendes to knive, der var på nippet til at være to sværd, sad på hver sin side af hendes hofter, som bevægede sig enormt hurtigt, som hun løb gennem skoven, mens hun prøvede at finde ud af dette kort hun havde fået, til at finde, hvad der så ud til at være en lille hytte.
Hun havde løbet på jord indtil videre, men til sidst hoppede hun op i træerne, da de var tætte nok til at hun kunne hoppe fra træ til træ, det hun havde det aller bedst med, især da det var begyndt at blive mørkt, og hun havde ikke lyst til at løbe ind i nogen lige med det samme.
Som Sky kom tættere på hytten, som hun kunne se på kortet, stoppede hun pludseligt op og kiggede sig omkring. Hun spottede noget lys, ikke så langt fremme, hun tænkte at det nok måtte være ved hytten, hvis ikke, så ville det være meget mærkeligt.
Hun bevægede sig lydløst der hen, fra træ til træ, fra gren til gren, bevægede hun sig stille og roligt hen, og da hun kom til hvad der helt sikkert var hytten, kiggede hun ned på jorden for at se om der måske var nogle, men så langt som hun kunne se, med sine flammende røde øjne, så hun ingen der kunne være farlige.
Hun hoppede ned på jorden med et meget let og næsten lydløst bump, hun stod for et kort sekund, og bare kiggede på hytten, med et stift blik, kiggede hen på døren og et lumsk smil formede sig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Our godess has many paths for us. Don't you think? ~ Sky

Indlæg by Morier on Tirs 27 okt - 10:32

Morier sad på hendes op pynted pælsed 'trone' af en større stol for enden af bordet. Hendes øjne gled mod døren, da hun syntes at høre noget ramme jorden udenfor. Hun lod læberne forme et smil og næsten tvivlende, udslog hendes stemme frem. Både at ligge et sats, men også for at sikre at hendes tvivl kom til gode. ''Hun er her. Rókua åben døren.'' Hun lod det ene ben hvile over det andet, så det lod på kryds. Hendes øjne gled omkring sig, mens hun spottede at Rókua åbnede døren forsigtigt op for at se ud fra hytten af. Han var lidt usikker på hvorfor Morier bedte ham om det, men valgte at åbne op og se ud.

Hvis han kunne spotte Sky, ville han åbne døren helt op og hans øjne ville aldrig se højere end hendes føders støvler. Han ville intet sige, men kun holde døren åben for hende. Marcos ville stå bag Morier, stol. Ude af hendes synsvinkel og derved 'out of sight, out of mind' så hun bedre kunne fokusere på sin kommende 'gæst'.

Hvis hun trådte ind og viste sig at hun var til stede, ville hun nok opdage at den lille hytte, var indrettede i at et mindre bord, en pælset stol, som var blevet bedækket af forskellige skin og pels fra ulve og al verdens jagt dyr. Der var en lettere aroma af traditionelle essence duft inde i hytten fra fordums tid inde for det Sort elviske samfund. En mindre kamine var også til at spotte, til at varme en mindre kop te eller suppe hvis man ønskede. Overfor det firkantede bord, var der en tom stol. Formodenligt den, som hun udentvivl ville byde hende sidde i.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Translate:


''Shadow be your name.
Darkness must be made.
May our Godess Loth looks down on
our lady Lothia with her grace''
avatar
Morier
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 262
Reputation : 2
Bosted : Ashen Wood Forrest og under skoven
Evner/magibøger : BLOODY MAMBA - BLODBOGEN

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Our godess has many paths for us. Don't you think? ~ Sky

Indlæg by Gæst on Ons 28 okt - 7:54

Sky stod stadig bare og kiggede lidt på hytten, hun var i mental battle med sig selv, om hvorvidt hun skulle gå derind stille og roligt, eller om hun skulle skabe total ravage. Dog hun havde ingen chance for at vide hvor mange der var derinde, eller hvem de overhovedet var, ikke fordi hun tvivlede på sig selv, næ nej, det ville hun i hvert fald ikke indrømme, men Sky kunne bare godt lide at være lidt sikker på sådan noget, før hun gik ind og gik fuldstændig amok.
Da døren blev åbnet, hævede hun et bryn, der stod en mand, men han så ikke på nogen måde stærk ud, han så meget... svag ud. Var det gas det der... kunne det havde været en af personener, som havde sneget det brev ind i hendes camp.
Hun rystede på hovedet og begyndte så at gå mod døren, hun kiggede dog stadig på denne mand, med hendes røde øjne, som virkelige ikke var til at finde ud af, manden kiggede dog slet ikke på hende, men ned, han måtte være en tjener, eller slave.
Hun valgte dog at tage sit blik fra ham og kiggede forud.
Hendes blik mødte en kvinde, inden tvivl om at det var en sortelver, som hendes selv, kvinden sad på noget af en stol, dækket med skind. Sky vidste ikke helt hvad hun skulle sige, var denne kvinde en eller anden form for... rig sortelver eller noget.
Mange sortelvere var stolte, og vidste hvor de stod i forhold til rang, men hun have aldrig set en der ligefrem havde sådan en stor stol at sidde på.
Da Sky fik øje på den tomme stol, sagde hun ikke et ord, eller på nogen måde spurgte om hun måtte sætte sig, hun gik bare hen og slog sin røv i sædet og holdte sit blik på sortelveren.
Hun lænede sig lidt tilbage, lagde armene overkors, mens hun bare studeret sine omgivelser lidt.
"Så... hvad laver jeg her? Hvem er du?" spurgte hun nysgerrigt og rettede sine flammende røde øjne mod kvinden igen.
Det var først der at hun spottede en anden mand, stå bagved hendes stol, dog Skys blik forsvandt hurtigt fra ham, og fokuserede bare på sortelver kvinden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Our godess has many paths for us. Don't you think? ~ Sky

Indlæg by Morier on Ons 28 okt - 9:01

Hendes øjne gled på den unge kvinde, som så lidt yngre ud en Morier selv. Hun sad afslappet og med hænderne foldet høfligt over sine ben. Hun så vuderende på hende. Jo, denne Sort elviske kvinde, var bestemt noget hun kunne bruge. Selvsikker, ubehøvlet samt også mangle på viden om hvem hun arbejder for. Dette var jo ganske perfekt. I hvert fald i følge hende selv.

Hun rettede sit blik på Rókua, som lukkede høfligt døren efter hende og stillede sig ved køkkenet. Afventende på hans herskerinde's mindste ving, mens Marcos forblev i skyggerne og blot observerede denne fremmede. Han sagde intet, men forblev i en lettere 'ret' position. Næsten, som en slags rådgiver klar til at give det mindste fif om et tegn på 'noget' der kunne ligge i at hans tvillinge søster ikke havde spotted.

Morier lod blikket undersøgende på kvinden. Hun lyttede høfligt på hvad hun sagde og et svagt og nærmest mildt smil lagde sig på hendes afrunde læber. ''Du er her. Fordi du blev lagt et tilbud om et job.'' Hun rettede sig lidt mere og byttede rundt, så hendes andet ben lagde over kryds. Så det kunne hvile sig fra vægten af det tidligere ben, mens hun fortsatte. ''Mit navn, er Morier Lothia Zerannia. Jeg er matriak for mit hus og ser klar til at traditionerne bliver gjort. For at sikre mine planer kan fungere, har jeg brug for en tillidsfuld og stærk kvinde, som dem selv. Til at være mine øjne ude for Ashen Wood Forest. At du kan give mig information omkring verden og til gengæld vil nogle af dine udgifter blive betalt. Der iblandt starts beløb for blot at rejse fra Ashen Wood Forest til Dooms Ville. Da jeg høre rygter omkring at der er mere end rigeligt eventyr at finde der.'' Hun lod hænderne krydse over kors og observerede hendes reaktion. Hun var nysgerrig på at se hvad hun ville gøre.

// Matriak = Leder af en Adels familie //

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Translate:


''Shadow be your name.
Darkness must be made.
May our Godess Loth looks down on
our lady Lothia with her grace''
avatar
Morier
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 262
Reputation : 2
Bosted : Ashen Wood Forrest og under skoven
Evner/magibøger : BLOODY MAMBA - BLODBOGEN

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Our godess has many paths for us. Don't you think? ~ Sky

Indlæg by Gæst on Fre 30 okt - 0:01

Denne stilhed der kort var der, gjorde Sky sindssyg på en måde, hun ville bare have dette overstået, hun havde i starten ikke tænkt sig at komme overhovedet, hun var ikke typen som gad at mødes med nogen, slet ikke være sammen og tale med nogen.
Sky sad faktisk meget på om hun bare skulle være mega ubehøvlet og bare rejse sig og gå fra selvskabet allerede, men på den anden side, var denne kvinde også en sortelver og Sky havde det nu okay med at være omkring sort elvere og være en smule sammen med dem, mere end alle andre, så hun kunne vel godt vise denne kvinde en del af hendes respekt, selvom hun måske ikke helt syntes om det, men hun følte sig en smule forpligtet til det nu, især når hun var i kvindens hytte, Sky var ikke ligefrem den der var på hjemmebane der.
Man kunne se hendes spidse lange øre, lyttede straks efter da kvinden begyndte at snakke til hende.
Sky havde det samme blik som hun kiggede på alle med, et helt neutralt, lidt dødt blik, men som kom lidt liv i pågrund af hendes flammende røde øjenfarve.
Hendes arme var ikke længere lagt overkors, men lå bare i hendes skød, som var hun helt afslappet, dog var hun ret så anspændt, og var klar på hvert et ryk, det var bare ikke noget man så, medmindre man mærkede på hendes muskler eller noget.
Hun begyndte at lytte lidt mere til det hun sagde, med interesse, da hun sagde at hun var matriak, for sin familie, det var ikke lige hver dag man kom forbi en matriak, hun var selv en, men det selvfølgelig fordi hun kun var en person i sin familie, men det var en mindre detalje.
Morier, havde fanget Sky's opmærksomhed i hvert fald, hun lyttede med til hvad hun sagde, forklarede sit tilbud til hende.
Sky blev dog ret så overrasket, da Morier faktisk ville have hende ud af skoven, for at se andre ting og så fortælle hende, hvordan det så var derude. Det var sjovt for Sky kunne godt lide at komme ud af skoven regelmæssigt, det havde hun faktisk intet imod, det var ikke noget hun var bange, hvad havde hun også at være bange for, det var tåbeligt at være bange for nyt eventyr, syntes hun i hvert fald.
Hun hævede et bryn, da Morier ville have hende til at tage til Doomsville, Sky havde været der nogle gange før, godt nok opholde hun sig allermest i Ashen Wood Forest, men hun kunne godt komme lidt ud, og der gik hun mest til Doomsville, som hun havde hørt lidt om, var kommet ud for noget af en skade, et jordskælv, siden havde hun ikke været der.
Hun nikkede lidt, som bekræftede at hun godt kunne lide tilbuddet faktisk, det tilpassede hende, hun var interesseret.
"Det lyder nu meget interessant..." startede hun med at sige, lænede sig en anelse frem, for at ligge albuerne på bordet og kiggede på Morier.
"Forresten, mit navn er Sky Aqua, hvis det overhovedet er vigtigt på nogen plan..." fortsatte hun og så lidt tænkende på Morier, mest fordi hun var i sine egne tanker, det var ikke noget der var rettet, personligt mod Morier.
"Jeg tager imod tilbuddet" svarede hun så til sidst og nikkede bekræftende med hovedet.
Hun var dog lidt undrende, da Morier ikke så ud til at skulle mangle nogen hjemme hos sig, siden hun havde sine to slaver med.
"Der er dog en ting der undre mig... hvorfor kunne du ikke selv gøre det, eller dine resourcer?" spurgte hun og bredte armene lidt ud, for at sige at hun talte om hendes to slaver, som resourcer.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Our godess has many paths for us. Don't you think? ~ Sky

Indlæg by Morier on Man 2 nov - 19:07

Hendes øjne gled observerende. Hun kunne fornemme en kvinde af 'status' bag en facade af ligegyldighed. Måske var Sky selv en kvinde af højere magter? eller også vare hun blot en, som vidste hvordan man skulle opføre sig blandt en materiak. Hendes øre lyttede til hendes ord og hendes ansigt, samt øjne var noget som facinerede Morier en smugle. En svar sjalousi bredte sig over synet af Sky's interessante øjne. Måske kunne hun en dag skære dem ud og bruge dem, som pynt ved hendes trone? Hun slog tanken til side og lyttede interessant til hendes navn.

Ordet 'Aqua' sagde hende et eller andet. Måske en sort elvisk familie til nogle havnebyer og Sirener? Det ville være en passende 'title' til navnet. Hun smilede svagt over Sky's sætning omkring hendes accept til tilbudet. Hun slog øjnene rundt og nikkede til Marcos, som trådte ude af synet for dem begge. Hendes øjne gled på hende igen og hendes spørgsmål omkring hvorfor hun ville hyre hende, ville hun med glæde svare. Da hun ikke forventede at Sky ville ligge sig, som en større trudsel imod Morier.

''Mine folk er igang med et større projekt, som kræver alle's opmærksomhed. Samt også ønsker jeg endnu ikke at afsløre for meget. Da det Sort Elviske folk stadig er splittet. Lederløse og skamfulde i mine øjne. '' Hendes øjne gled imod vinduet. Hun vidste at sky ikke ville kunne forpure hendes planer endnu. Samt også at hun lyder til at acceptere hendes tilbud. ''Jeg agter at skabe et rige til mit folk. Et rige, som vil forene alle Sort Elvisk linje. Halve så vel, som Pure Bloods. Dog forventer jeg kun folkets loyalitet og at de ved jeg ønsker dem det bedste. Så længe de tjener mig. '' Hendes øjne gled i øjenkanten for at se hendes reaktion, mens hendes ansigt forblev mod vinduet. ''Loth har skænket min familie velsignelsen af at finde os et passende hjem til folket. Dette er en velsignelse, som jeg ikke lader passere.''

// Loth = Reference til mørkets Gudinde. //

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Translate:


''Shadow be your name.
Darkness must be made.
May our Godess Loth looks down on
our lady Lothia with her grace''
avatar
Morier
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 262
Reputation : 2
Bosted : Ashen Wood Forrest og under skoven
Evner/magibøger : BLOODY MAMBA - BLODBOGEN

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Our godess has many paths for us. Don't you think? ~ Sky

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum