Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
» Fredsommelig ~ Kira
Today at 1:16 by Fenrer Leidolf

» Sensommer minder (fortids emne)
Yesterday at 16:40 by Kira

» fraværtråd ~ Raven og Eliza C.
Yesterday at 10:01 by Kira

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 2:26 by Sierra

» The Ring Is Caling
Fre 20 okt - 23:54 by Ardal

» Will you be my new playmate? - [Natalie emnesøgning]
Fre 20 okt - 21:58 by Emanuel

» Første dag i byen (Razor)
Tors 19 okt - 22:20 by Fenrer Leidolf

» Første dag på nye stier.
Tors 19 okt - 20:39 by Fenrer Leidolf

» The big adventurequest ~Assorian's fællesemne
Tors 19 okt - 19:52 by Gautham

Top posting users this month
Gil
 
Lori
 
Claan
 
Fenrer Leidolf
 
Sean
 
Jazmin
 
Gautham
 
Vetis
 
Kira
 
Jake
 

Statistics
Der er i alt 233 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Armelia

Vores brugere har i alt skrevet 151090 indlæg in 7783 subjects

Guide: Hvad er en rollespilsside?

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Guide: Hvad er en rollespilsside?

Indlæg by Sean on Lør 30 jul - 9:13

HVAD ER UNDERWORLD FOR EN SLAGS SIDE?


Underworld er en RPG hjemmeside, hvilket er et tekstbaseret rollespil. Det betyder at man, ligesom i Live Rollespil, skaber en karakter, som man derefter fører igennem livet. Her kan der ske forskellige ting, såsom kærlighed, kampe, sorg, kidnapning eller hvad man aftaler med den person, man skriver med. Vi har forskellige områder, hvor disse ting kan foregå. I Underworld er der mange forskellige racer, som ens karakter kan være, både de klassiske og nyopfundne racer. Der står mere om de enkelte racer under racerbeskrivelserne, hvor der står alt hvad du behøver at vide om de forskellige racer.

Når man har fået lavet sin karakter færdig og fået tilegnet sig en fortid/historie til sin karakter og andre personlige oplysninger om sin karakter, og har fået farve og dermed er blevet godkendt kan du kontakte de andre brugere og spørge, om de vil emne, altså skrive en historie sammen med dig - få de tidligere nævnte ting til at ske. Ellers så kan du også skrive en ansøgning i plots og søger, hvor andre så vil kontakte dig, hvis de syntes din karakter ser spændende ud, og ønsker at skabe en historie og emne med dig.

Denne hjemmeside går ud på, at man skriver sammen og laver en historie, hvor man så spiller som sin karakter. Altså lave en slags novelle med andre. Du skal ikke fortælle noget om dit virkelige selv herinde, da du spiller en karakter ligesom i Live Rollespil. Du er den person, og eksisterer ikke selv ingame. Dog må man meget gerne skrive noget  outgame, dog kun enten i privat beskeder (PM/PB), i chatboksen, eller i debat/hygge hjørnet. Hvis du eksempelvis skal spørge om noget, hvis du har brug for at fortælle noget OOG(Out of Game) relateret i dine emner, kan du se under emnereglerne.

Vi vil opfordre dig til at gå ud og læse alle reglerne godt igennem. Hvis du stadig er i tvivl omkring, hvad siden går ud på, er du mere end velkommen til at spørge dine admins eller medbrugere, der alle tager godt imod nye som gamle brugere. Du kan også skrive dine spørgsmål under forummets spørgsmål, og så vil der altid være nogle søde brugere eller admins til at besvare dem for dig.
Vi har også en supportchat nede i højre hjørne. Denne er for et lette kommunikationen mellem admins og brugerne. Supportchatten er også så man kan henvende sig anonymt. Her kan både spørge, men også komme med ris, ros og forslag.

Vi håber siden fanger dig, og vi vil opfordre dig til at begynde her, da det er fantastisk at træde ind i en anden verden, snakke med mange forskellige personligheder og høre andre folks historier. Du bringer dig selv ud i et eventyr, som du ikke vil kunne give slip på, så start!

Vi har lavet en beskrivelse, så du kan komme godt igang med din karakter beskrivelse. Der er også en emneguide så du kan lære hvordan man emner og hvis du allerede ved dette, så måske få nu nogle gode råd.

God fornøjelse!
- Adminteamet

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 8921
Reputation : 51
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum