Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
Alane
 
Vetis
 
Lith’rra
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 299 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Cassius

Vores brugere har i alt skrevet 156810 indlæg in 8145 subjects

A Brother Can be Your Torturer and Your Best Protector - Wade

Go down

A Brother Can be Your Torturer and Your Best Protector - Wade

Indlæg by Luna on Man 31 okt - 20:10

S: Den nordlige del af Ashen wood
T: Midt på dagen
O: Det er tydeligvis efterår
V: Køligt, og let vind.
P: klik
Emnepartner: min dejlige Darling aka @Wade <3


Det havde været rart nok med en tur i det fri. Blot hende og hendes tanker. Der var sket mange ting på det seneste, for hende var de positive. Det gik godt ved hendes flok, og for hende som privat person. Kærligheden var endelig god imod hende for første gang, og hun kunne ikke være mere glad for den. Dog en af dagene kom Luna på nogle mere dystre tanker som havde fået hende sat i løb. Det var den præcise årsdag for hendes forældres død, for da livet tog en drejning og viste sit mørke. Luna havde brug for at klare tankerne, og var havnet fra den sydlige del af skoven til den nordlige - måske med lidt hjælp fra hendes evne. Hun ville ikke risikerer at nogle fulgte efter hende. Til sidst var hun stoppet op ved en noget så yndig flod. Lyden af vandet gjorde hende beroliget. Måske burde hun have tjekket til sin bror, men tiden havde været så meget efter hende. Naturligvis havde de da haft deres små kig til hinanden, men fra den vestlige del til den sydlige del - der blev alligevel længere og længere af ukendte årsager. Luna bebrejdede ham dog ikke for at have sit eget liv, for det havde hun trods alt også. Desuden kendte hun til Niylahs tilstand, om det var blevet bedre vidste hun dog ikke. Men kun Luna forstod hvad der var sket med Luna og kunne sætte ord på det.. udover Niylah selv naturligvis. Luna fandt sig en sten og satte sig ned. Hun tog sin jakke over skuldrende for ikke at fryse. Der kunne hun få et par timer til at gå sikkert. Blot sidde og tænke.. måske endda snakke med sig selv lidt?

Pludselig opfangede hendes sanser noget på den anden side af floden, så hun rejste sig let op. Hendes kropssprog blev straks mere afslappet da hun så skikkelsen. Wade.
"Are you stalking me now or?" Spurgte hun og trak lidt skævt på smilebåndet. Så sprang hun op fra stenen og rystede lidt på hovedet af ham. Så teleportrede hun sig over floden, evnen måtte da bruges til egne fornøjelser engang imellem. Måske han fik et chok, måske ikke. Naturligvis havde han kun set evnen i brug da hun næsten var taget som slave, igen. Luna kørte let en hånd henover sit hår og sendte hendes broder et smil.
"Long time since.. " Sagde hun lidt halv direkte og omfavnede ham lidt efter. Et søskende knus var altid noget af det bedste der fandtes.

_________________
I may be the last one, but I am the one still standing.
I am the one turning to face
the faceless hunter in the woods on an abandoned highway.
I am the one not running, not staying, but facing.
Because if I am the last one, then I am humanity.
And if this is humanity's last war, then I am the battlefield
avatar
Luna

Antal indlæg : 118
Reputation : 7
Bosted : The south side of Ashen Wood, Her pack is called: Naitblida
Evner/magibøger : Teleportation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum