Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Zayden
 
Dr. Trott
 
Chester
 
Elizabeth
 
Gale
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154320 indlæg in 8010 subjects

A council for clan leaders

Go down

A council for clan leaders

Indlæg by Sachin on Søn 30 jul - 12:44

Tid - Ud på eftermiddagen, ikke alt for sent.
Sted - Niylahs klans lejr.
Vejr - Dejligt varmt
Omgivelser - Masser af andre shapeshifters.
Påklædning - [You must be registered and logged in to see this link.]

For my queen [You must be registered and logged in to see this link.]

Sachin var blevet raceleder. Han kunne næsten ikke tro det selv, den fyr der led af forskellige ting i hovedet og havde været tidligere pusher, fanget i det kriminelle miljø. Hvordan pokker blev han raceleder. Han var glad for at han havde fået chancen, for at kunne vise andre shapeshifters, at han var den rette for jobbet. Han vidste at jobbet krævede at han var seriøs og han gjorde det rigtige. Derfor var han allerede igang med at føre en af sine ideer ud i livet. Sachin havde en ide om at alle shapeshifter klaner skulle arbejde sammen, så shapeshifters alle sammen arbejdede sammen, og ikke var splittet. Han ville lave et råd, hvor alle lederne var samlet, sammen med ham, hvor de kunne arbejde sammen og tale sammen. Han vidste at der var mange klaner der ikke var alt for glade for hinanden, han vidste at det ikke lige alle der kom godt ud af det med hinanden, og så havde han også regnet med at der var nogle shapeshifters som bare var alene og ikke tilhørte nogen klan, dem måtte han også have fat i på en måde.
Men han var på vej til en af klanlederne nu, Niylah hed hun.
Sachin håbede på at hun ville synes om hans ide, og blive første medlem af rådet. Han havde et stort arbejde foran sig, hun var ikke den eneste klanleder derude, han skulle samle flere, men hun var den første han havde fået færten af.

Han var i sin dyreform, hvilket var hans enhjørninge form, og i munden havde han en pose hængende, som var hans shorts, så han ikke skulle stå nøgen foran klanenes leder. Han var van til at være nøgen, som shapeshifter, men han vidste ikke helt hvordan denne leder var.
Da han nærmede sig lejren, forvandlede han sig tilbage til sin menneskeform og tog sine shorts på, inden han gik ind i lejren.
Da han kom tæt nok på, blev han mødt af to fyre, der stoppede ham i at komme helt ind i lejren.
Who are you, and what do you want here spurgte den ene af dem, mens de kiggede på Sachin. Sachin så ikke ligefrem truende ud, han var ret så tynd også på muskler.
Im the new raceleader, and I have come to talk with your leader, Niylah sagde han. De kiggede lidt mistroisk på ham, men nikkede så bare og lod ham komme ind.
Han blev fulgt hen til hvor Niylah befandt sig, hvor han blev ført ind til hende.
Niylah, great to finally meet you, my name is Sachin, the shapeshifters new leader, and I have a proposal for you. sagde han med et skævt smil.
avatar
Sachin
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 29
Reputation : 2
Bosted : Han bor i et træhus i Ashen Wood Forest
Evner/magibøger : Camouflage og Skinwalker

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A council for clan leaders

Indlæg by Niylah on Søn 30 jul - 20:05

Påklædning
- Tøj Hun er iført noget mørkt tøj [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
- Hår + Makeup + Smykker Hendes hår er flettet sammen  [You must be registered and logged in to see this link.]. Hun har sit velkendte ansigtsmake-up på ud [You must be registered and logged in to see this link.]. Hun har også smykket mellem sine øjenbryn (et symbol på hendes magt) [You must be registered and logged in to see this link.]

Gennem hendes lange liv, havde hun haft mange rådgivere. I sine unge år, var de langt mere dominerende, og som hun blev ældre, tog hun langt flere beslutninger selv. Dette betød dog ikke, at hun ikke værdsatte sine rådgivere, for det gjorde hun og i mange tilfælde, lyttede hun til hvad de havde at sige. Blandt hendes nuværende rådgivere var Obi-Wan, en mand hvis mening hun værdsatte og mange gange lyttede til, han havde trods alt været en allieret, som hun havde haft ved sin side i mange år. Hvilket nok også var derfor, at han var en af de rådgivere, som havde et mere permanent job, fremfor dem som kom og gik, i mange tilfælde fordi hun fandt deres holdninger dumme eller ubrugelige.
Som hun sad på sin trone, skreg hun magt og dominans. Takket være hendes mange trænere, og hendes far's hårde ord, havde hun en aura der skreg alfa, hvilket i mange tilfælde var godt. For på trods af hun var en leder, så var hun også en kvinde, og kvinder led ofte under, for mandens dominerende person. Dog havde hun et blik, der nærmest kunne pakke en person sammen, og give en lysten, til at begrave sig langt væk og aldrig komme frem igen. Det var noget der nærmest var lovsat, at lederen for en flok, skulle have en del styrke i sig, og samtidig kunne løfte sig selv op, som var de den højeste i rummet.
Hun blev kastet ud af sine tanker, da et par vagter kom ind, det var ikke så meget det at de kom ind, men mere at der gik en mand bag dem. Hun rynkede brynet, og betragtede alle tre komme ind. De to vagterne bukkede for hende, og sagde et enkelt ord: Heda, derpå trådte en af dem frem "dison laik  brana heda kom shapeshifters" (this is the new leader of the Shapeshifters) begge mænd fjernede sig, og gjorde plads til den unge mand. Selvom denne mand var deres raceleder, så var der måske ganske få som faktisk kendte til ham, og hvis få kendte til ham, var det svært at placere ham som en man kunne stole på.
Der var et par piger inde i tronsalen, som betragtede Sachin med generte smil. De var unge, måske omkring de 16-18, og selvom de var trænet til at være krigere, så var de også piger og de havde samme behov som alle andre. Hun rejste sig fra sin trone, og gik stille imod dem. Hun havde sine hænder om bag sin ryg, og selvom hun ikke var højere end hvad hun var, så bar hun en aura af dominans og styrke, som nærmest gjorde hende det højere "he ste laik yongon" (he is a yongon) som hun sagde det, grinede de unge piger. De hvisketiskede om hvor køn de syntes han var, og hvor fantastisk det ville være, hvis de kunne tilbringe en nat med ham. Hun sukkede da de grinede, og holde en hånd op "shof op en ban op" (Be quiet and leave) alle virkede overrasket, og et irriteret udtrykke kom frem i hendes øjne "ait now" (right now) og som hun befalede forlod alle rummet, dog ikke før de havde bukket og kaldt hende heda "Now we're finally alone, it's a pleasure meeting you" hun hævede øjenbrynet "Wo what can I do for you?" spurgte hun, det trak svagt i hendes mundvige

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Niylah

Antal indlæg : 134
Reputation : 16
Bosted : At the pack house in Ashen Wood Forest (West)
Evner/magibøger : Eternal youth

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum