Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Misha
 
Althorn
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 259 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lalalala

Vores brugere har i alt skrevet 152898 indlæg in 7933 subjects

△ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

△ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 10 sep - 20:39Sted: The Crypt
Tid: Sen aften.
Vejr: Overskyet en smule vind. (Men har det en betydning?)
Omgivelser: En masse væsner der nu lige finder interesse i at bruge deres aften på The Crypt. Tykke og tynde, høje og lave, ædru og fulde.
Påklædning: HER + Hans sorte læder halsbånd om halsen. Samt en lædersnor med den fine ring i. Også har han bare tær.
Tag: @Reign <3


Det var ikke ligefrem fordi det var noget nyt at se Razor her. Det var desuden heller ikke længere kun fordi det var hyggeligt at være her - med alt der skete omkring ham for tiden var dette nok bare stedet han søgte hen som en god flugt mulighed fra alt der hed ansvar. Sean var syg og han kunne intet gøre for at stoppe det. Han havde forsøgt at finde en kur - men som Sean selv havde sagt var det nærmest umuligt, og selv hvis man fandt den krævede det også man vidste hvordan det virkede. Hvilket i sidste ende betød at lige meget hvad så var Razor fuldstændig ubrugelig på det punkt. Han holdt sig selv lidt oppe ved stadig at sørge for de ting Sean havde brug for han klarede ved klanen. Sørgede for engang imellem at være godt eller - tilstedeværende selskab hjemme i huset. Men når de ting var gjort, så brugte han nok det meste af sin tid her. På trods af alt så var Selene stadig hans kilde til den glæde han ikke rigtig kunne finde så mange andre steder. Ikke fordi han ikke ville, men det var bare nemmere i selskab med hende - nemmere når man ikke engang behøvede prøve. Når hjernen kunne snydes til det. Desuden var alligevel blevet lidt et problem, han kunne ikke gå længe uden det fix man vidst kunne kalde det.

Aftenen var stadig ung - eller var den? Han havde faktisk ikke helt styr over det. Han havde været her længe. Brugt alt for lang tid på at bevæge sig rundt på dansegulvet, enten alene eller med folk. Selene var ikke at finde nogle steder lige nu så han var endnu engang rundt i sin egen verden, skabte sit eget selskab men engang imellem var der da andre der bød sig ind i dans. Stemningen på kroen var som sædvanligt helt fantastisk. Folk hyggede sig - både ædru og fulde - eller påvirket på anden vis. Der var musik der spillede men som næsten blev overdøvet af samtlige samtaler mellem folk og høj latter.
Der var dog en person der fangede hans opmærksomhed - det undrede ham et øjeblik at det først var nu han bemærkede ham. Måske han først var dukket op nu? Razor vidste det ærlig talt ikke - men han kunne lide hvad han så. Det var også derfor han få sekunder efter så sig selv ved barbordet med et smil om læberne og blikket rettet mod Reign. Stod folk i vejen sørgede han simpelt for at de lige blev skubbet væk så han kunne komme til og være i fokus. Intet problem eftersom de fleste alligevel vidste at Razor ikke ligefrem var super sjov at komme i karambolage med. Brækkede fingre var ikke specielt in.
Han lænede sig kort lidt ind over bordet med hovedet hvilede i sin håndflade og albuen placeret mod bordet. Et nærmest drømmende suk der matchede selv samme drømmende blik, forlod ham og han lod hovedet glide en smule på skrå.
"  You are so fine, I wish I could plant you and grow a whole field of you! " fik han så endelig sagt et øjeblik efter. Smilet om hans læber blev automatisk større i takt med øjeblikkende der gik.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1448
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Man 11 sep - 22:42

Påklædning: her

Alting så lige så stille ud til at lysne op for mennesket med det rodede, mørkeblonde hår. Reign måtte indrømme, han havde været skeptisk i starten, da han tankeløst havde smidt sig ud i to nye jobs på én gang - det var et stort pres at få lagt på sine skuldre - men det fungerede overraskende godt. Fritiden var godt nok minimal, og han havde stort set ikke set hverken venner eller familie, siden han var startet, men i det mindste fik han sovet sine otte timer og følte sig rimelig udhvilet og tilpas. Og så var der pengene; at få løn fra hele to steder var en fantastisk følelse, og hans opsparing virkede endelig til at blive større og bedre, end den havde været længe. En af grundene var nok også, at han slet ikke havde tiden til at gå ud og bruge penge men, pyt, det var kun godt for ham efter at have ødslet dem væk på dumme ting alt for længe.
En uges tid var gået, og Reign havde som sædvanligt taget turen til sin hjemby for at tage over for sin kollega på The Crypt. Det måtte han alligevel give Selene - hun havde fået et imponerende sted op at køre. Der havde endnu ikke været ballade, mens han havde været der. I hvert fald ikke det store og ikke noget alvorligt, så det passede ham som et helt fint sted at arbejde. Desuden var folk glade og fulde, og det smittede, når han en sjælden gang imellem kunne mærke trætheden komme snigende.

Han trådte ind af bagindgangen og kunne med det samme mærke, at det ikke var nok blot at smide jakken. Det lille baglokale forbeholdt personalet var varmt som bare pokker, hvilket betød, at det ville være endnu varmere inde på selve klubben, hvor folk stod støvet sammen. Derfor røg den sorte skjorte, han havde taget udover t-shirten, også og blev smidt ned i rygsækken, der blot blev efterladt i lokalet.
Reign gik langt fra altid i farverigt tøj, men han skulle alligevel lige vænne sig til uniformreglen om, at ansatte i baren skulle have så mørkt tøj på som muligt. Gik aldrig normalt i helt sort tøj - det var så dystert. Men det var også en fordel, for så behøvede man ikke tænke videre over, hvad man skulle tage på om aftenen, inden man tog afsted. Sort, sort, sort.

Døren indtil den larmende mængde mennesker lå heldigvis tæt på baren, så Reign behøvede ikke at mase sig forbi særlig mange, inden han fandt om bagved disken. "Reign! Great, man, I'm soooo tired. I'll see you around," fik han som en hilsen af sin barkollega, hvis øjne rigtignok hang træt. Det havde nok været en lang vagt.
Og væk var han, og mennesket blev efterladt alene i baren - sammen med den flok, der sad omkring og drak om kap selvfølgelig. Reign fik hurtigt travlt, da en større gruppe trådte ind og krævede noget at drikke. Da hans susen frem og tilbage sluttede, og alle virkede glade og tilfredse, hørte han en velkendt stemme, det var alt for lang tid siden, hans trommehinder havde fået lov at nyde lyden af.
Han kunne ikke lade være med at smile. Mennesket havde gentagne gange kigget efter Razor på jobbet, selv når det var travlt. Kunne ikke lade være når halvdæmonen trods alt havde lovet at komme og besøge ham. Der gik længere tid end forventet, men det var okay, for nu var han her endelig.
"I'm sorry, sir, but you can't sit here without ordering anything," sagde Reign i en beklagende tone i et forsøg på at virke alvorlig under smilet, der nægtede at forsvinde helt. Han trak en flaske op fra under baren fyldt med noget, der meget let kunne forveksles med urin med den milde, gule farve, den havde. Fyldte et krus op og stillede det foran Razor, "it's honey mead. Have a taste. 'Tis on the house," med et bredt smil, stadig excentrisk over drengens tilstedeværelse. Mennesket lænede sig en anelse ind over baren, tættere på Razors øre, for at være sikker på, han kunne høre ham gennem larmen, "why haven't you visited me until now? Gotta say, I'm disappointed. Thought you were supposed to be some kind of a stalker."

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 12 sep - 7:45

Razor kunne ikke lade være med at smile. Oprigtigt, påvirket eller ej så kunne han ikke andet når Reign stod der lige foran ham.
" oh!? You didnt know - Im like the guest of honor every day and every Night. I Can sit anywhere I want " sagde han så bare lidt med et kort uskyldigt smil om læberne. Det var vel i princippet sandt nok, bortset fra at det lidt var noget han selv havde fundet på. Også selvom Selene helt sikkert ikke vilde modsige ham i det.
Han lod dog alligevel blikket falde mod det Reign skænkede til ham, før han førte blikket op mod menneskets ansigt. " So generous - I wonder how they found someone like you for this job " sagde han så bare med et kort lidt tænkende, men også lidt drillende udtryk.
" actually.. " sagde han så bare lidt. Men forsvandt ligesom lidt ud af sin sætning med Reign så tæt på. Velduftende og helt utrolig tiltrækkende. Måske et lidt farligt mix i Razors nuværende tilstand. Men han havde ikke tænkt sig at ligge skjul på det.
" You're right - Im an awful stalker. " sagde han så bare lidt med et lille grin da han endelig fik sig trukket ud af sin trance over menneskets vidunderlige ydre. Før han så snuppede glasset foran sig og tog en lille tår. Efterfulgt af endnu en. " but! Im here now!? Just like you - that means I Can sit here aaaall Night and Stare at your working as and polite face. " sagde han så bare med et lille smil og skulle et øjeblik til at læne sig tilbage på den stol han ikke engang sad rigtigt på og som intet ryglæn havde. Han nåede dog lige at gribe fat i kanten af bordpladen med den ene hånd før det gik galt. Han skævede sig kort lidt over skulderen før hans blik fandt Reign igen.
" Like the true stalker I am. " tilføjede han så bare lidt og sendte mennesket et smil. Han kunne sagtens forklare hvorfor han ikke havde fundet Reign før - men grundene betød i sidste ende ikke så meget. desuden var chancerne for at det var noget Reign var interesseret i at høre noget om meget små.

Han lod kort sine fingre rode sig op i det mørke hår før han lod blikket strejfe ned langs baren, men så tilbage mod Reign igen. " let me know if it gets to busy - I Can lend you a hand. Free of charge " sagde han så bare lidt med et lille grin. Der var overraskende mange folk til aften. Ikke fordi der normalt var tomt. Men mængden af besøgende steg i sidste ende hele tiden. The crypt var et populært sted - ikke så mærkeligt at Selene havde travlt. Heldigvis ikke for travlt til at have tid til et besøg fra Razor tit og ofte.
Men travlheden skulle da ikke ødelægge at han endelig havde chancen for at se Reign. Om han så arbejdede eller ej. Razor kunne vel sagtens give en hånd med hvis det betød en samtale var muligt. Han kunne jo ikke side hele aftenen og vente på den pause der måske ville komme Reign til gode - eller på at fyren fik fri og helt sikkert ville være død træt efter sådan en aften. Nej nej, han måtte spille sine kort rigtigt. Hvis det gik galt. Så måtte han finde en anden måde. Motivationen var hvert fald helt i top, det samme galt humøret. Som nok også bundede en del i hvad der kastede sig rundt i hans boldbaner på nuværende tidspunkt. Ikke kun alkohol - men det gjorde det nu heller ikke værre.
" Believe it or not - I might actually be kinda good at all of this! " sagde han så med et enkelt nik og en kort fægtende bevægelse med den ene arm. Kort før han tog endnu en tår af den drink Reign så gavmildt havde skænket ham. Og som overraskende nok smagte helt og aldeles godt.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1448
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 12 sep - 21:39

Reign trak på skuldrene med et lille smil siddende i mundvigen af Razors kommentar. Det passede, at han måske var for gavmild til et job som dette. Eller 'gavmild' var måske ikke ordet. Blot svag - folk hyggede sig og havde det sjovt, så det var hjerteskærende at se deres humør blive ødelagt, fordi de ikke havde flere penge tilbage til sprut eller havde smidt pungen et eller andet dumt sted. Reign passede skam sit job, men det hændte, at han faldt i og gav lidt mere gratis ud, end det nok var meningen.
"A stalker indeed," erklærede Reign sig enig med et grin over Razors lille dans på stolen. Men hvis det havde været omvendt, og han selv havde haft lidt for meget fritid, samt vidste hvor Razor var og hvornår, måtte han også indrømme, at han havde gjort det samme. Forfulgt ham som det klæbende stykke menneske, han godt vidste, han i virkeligheden var.

Reign hævede et øjenbryn af hybridens tilbud om hjælp og svarede, "oh, I believe you. When I first met you you didn't know beer from wine but now - you seem quite aqcuainted with alcohol to say the least. Which is a bad thing," han åbnede flasken, der endnu ikke var blevet stillet væk, og hældte mere op i Razors glas, helt op til kanten, "really, reeeeally bad." Smilede drilsk og flyttede opmærksomheden hen på nogle kunder, der ventede på servering, i stedet.
Han vidste ikke, om halvdæmonen allerede havde drukket, før han var kommet. Det var ikke til at sige med sådan en som Razor, der med sin boblende personlighed virkede lidt småfuld hele tiden. Heldigvis havde Reign magten til at få ham fuld nu, hvis det ikke var tilfældet. Hvis han alligevel bare havde tænkt sig at sidde ved baren og stirre med store, indtrængende øjne, kunne det vel ikke skade.

Efter at have betjent en portion festglade mennesker, gav Reign sig selv lov til at vende tilbage til Razor. Snuppede et brugt krus på vej derhen og gav sig til at gøre det rent med en våd klud.
"So... how's my gorgeous little cupcake holding up?" spurgte han lystigt i et forsøg på at gemme sine egentlige intentioner om at få en opdatering på hybridens nylige problem. I teorien ville det ikke være en upassende ting at spørge om, i hvert fald ikke hvis de fandt et lidt mere privat og stille sted, men Reign gad ikke ende med at tude ligesom sidst. Razor ville tro, han var en idiot, hvis han vidste, hvor meget han havde tudet efterfølgende. Det var dumt - det burde ikke være ham, der græd. Men det gjorde så ondt over det hele at tænke på, hvad drengen var gået igennem, og at han selv havde været så magtesløs. Og så oveni efterfølgende opført sig som verdens største kvaj, hvilket ikke gjorde det bedre.
Reign stillede kruset på plads bag sig og snuppede det næste uden at fjerne blikket fra halvdæmonen.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 13 sep - 7:42

Hans blik var mere eller mindre placeret mod Reign hele tiden. Eller det var hvert fald indtil der blev skænket mere i hans glas, som i forvejen ikke engang havde været helt tomt endnu. Det kunne man da kalde forkælet kundeservice. Ikke at Razor havde nogle klager over det. Tværtimod - det var fedt at kunne få gratis drinks selv når det ikke var bossen der stod bag baren. Alle andre bartendere var ikke just så gavmilde. Men det kunne sikkert også hurtigt give bagslag.
Han sendte Reign et lille smil før han så bare rystede lidt på hovedet. " are you trying to get me drunk? " spurgte han så bare og hævede kort lidt det ene bryn. Dog med et lidt drillende udtryk.
" let me Tell you a secret! " tilføjede han så kort efter før han på den mest mulige og tydeligt ikke vellykket forsøg på at være diskret fik færdiggjort sin sætning. " I already am! " - måske ikke fuld, men kunne man i sidste ende kende forskel på det og andre påvirkende ting? Nah. Han havde været høj på Reigns eksistens mange gange så selv det kunne det forveksles med.

Han skubbede stille glasset tættere på sig før han tog en tår. Men lod så bare fingrene strejfe omkring på kanten af glasset et øjeblik mens han betragtede Reign som han betjente kunder. Alle de tanker der burde være i hans hoved lige nu var helt væk - skubbet til side af alt det der tydeligt viste sig i hand ansigt. Man kunne nemt klæde folk af med blikket - spise dem lidt med øjnene og stadig have et ikke alt for creepy udtryk.
" hm? " han rettede blikket mod Reigns ansigt da han igen blev spurgt om noget. Han trak så bare kort lidt på den ene skulder. " still alive so I guess pretty good " sagde han så bare lidt med et lille grin.
" and you? Its like you disappeared in like forever - and Its not because you've been working here all the time. I would've seen you. Right? " han kneb kort øjnene lidt sammen før han drejede lidt fra side til side på sin stol.
" or Maybe Its me who's been gone " han rynkede kort panden lidt. " actually Maybe thats the case. Ive been home alot - wanna know why? You might actually not find it as nervewrecking - or sad - or depressing or... awful. Truly awful " han rystede kort lidt på hovedet før han vippede lidt med sin ene fod.
" did you know demons cant get sick? " spurgte han så bare og rettede blikket mod Reigns arbejdende hænder.
" clearly I didnt get that bonus when I was born but Yea.. Well " han trak kort lidt på den ene skulder. Han havde godt nok lovet ikke at kaste informationen ud i verden men Reign galt ikke som hele verden. Han var Razors verden og den verden måtte godt vide hvad der foregik - det meste af tiden hvert fald.

" anyway.. Sean is sick - really sick. Dying actually. He's a demon. Which means demons Can get sick - but only with this horrible illness that kills if not treated. Ive been trying to find a cure. But uuuum - He's still dying, which means I totally failed that one " sagde han så bare lidt med et kort skævt smil før han så bare rystede lidt på hovedet. Han rettede sig kort lidt op men tog så endnu en tår af sit glas.
" sorry - that had absolutely nothing to do with how you're doing. So Tell me!? I wanna know! Can we cuddle up in a Big pile of pillows when you're done working, or are you super duber busy? " spurgte han så lidt og lod hovedet glide på skrå. Nysgerrigt.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1448
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Søn 17 sep - 0:57

"Uhh..." var det eneste, der nåede at forlade Reign sammen med et uroligt blik til siden. Han havde skam skænket en tanke til Razors reaktion på, at han havde taget to jobs. Drengen var efterhånden blevet rigtig god til at beklage sig over, at han brugte alt for meget tid og energi på arbejde - og nu var der pludselig to af dem. Han havde da også overvejet at droppe det udelukkende for Razors skyld, men fordelene ved to jobs opvejede den skideballe, han ville få, så den overvejelse var hurtigt faldet til jorden.
Heldigvis var hybriden rigtig god til at snakke udenom, og Reign slap for denne gang, da han glædeligt lod samtalen glide videre til det næste emne, "it definitely is. I'm pretty sure I would've noticed if you were here - you're not exactly missable."
Menneskets gode humør og smil forsvandt hurtigere, end det virkede muligt, da Razor nævnte en dæmonsygdom. DæmonsygdomMEN. Selvfølgelig kendte han den. Eller - i hvert fald vidste han, at den eksisterede, fordi han rent faktisk havde lyttet og været nysgerrig, da hans forældre havde fortalt om den. En mulighed for at udslette nogle af de dæmoner, der terroriserede landet - ikke noget Reign ville gå glip af, dengang han ikke kunne fordrage racen.
Men det var anderledes nu, og han kunne mærke hele sin verden vælte nedover ham.

I hvert fald lige indtil Razor nævnte, at det ikke var ham, der bar sygdommen, og mennesket kunne puste lettet ud. Ville nok have smækket ham en for at gøre ham så bange, hvis ikke det faktisk var gået op for Reign, hvad der var blevet sagt. "Wait... Sean's dying...?"
Menneskets havde svært ved at sætte ord på hvilke følelser, det egentlig var, der gik igennem ham nu. Han burde vel egentlig være glad, selvom det var forkert at fryde sig over en anden persons ulykke. Men han var ikke rigtig glad. Måske endda en smule trist. På Razors vegne? - han mistede måske sin ven og arbejdsgiver. Noget Reign selv havde været tæt på, dengang hans egen chef havde været tæt på at blive slået ihjel af halvdæmonens ustyrlighed.
Drengen forsøgte sig endnu engang med et hurtigt emneskift, men denne gang lod mennesket ham ikke. "Wait, we gotta- I mean... don't you wanna talk about it?" Ikke at Reign forventede, at han kunne redde dagen og være den store helt, der trøstede, så altid blev godt igen, men var det ikke vigtigt at tale om sådan noget? Om døden. Alle kom trods alt til at opleve den - både på sig selv men også på nogle af sine nærme.
"Are you sure there's no cure at all? I bet if we asked my parents, they would-" et vredt opråb afbrød mennesket henne fra den anden side af baren. En mindre gruppe havde åbenbart forsøgt at få hans opmærksomhed, og en af den var gået hen og blevet utålmodig. "Sorry, I'll be right there," Reign skyndte sig hen og servere. Måske var det alligevel ikke hverken tidspunktet eller stedet at snakke om sådan noget. Han var trods alt stadig på arbejde, og sådan noget fortjente fuld opmærksomhed. Også selvom det handlede om en kæmpeidiot som Sean.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 17 sep - 9:29

Razor rystede bare lidt på hovedet - han nu mente nu selv godt han kunne blende ind i mængden - forsvinde fra øjet der ellers søgte. Men måske det ikke helt var sandt - Reign mente sikkert også det om sig selv og han var for Razor alt for nem at spotte. Måske det også galt helt præcis på samme måde den anden vej rundt. Pludselig var han ikke i tvivl. Det var måske i virkeligheden Razor der var forsvundet fra overfladen - eller hvert fald bare fra virkeligheden.
Han nikkede kort lidt før han så hurtigt rystede på hovedet.
" Yes.. I mean no - I mean yes, but don't tell anyone. Im kinda not allowed to talk about actually. But - I don't know. I guess thats one of the reasons.. " Han lod blikket glide ned mod dem i baren som tydeligt ikke havde tålmodighed til Reigns snak med Razor. Han rynkede kort panden lidt. Skulle man blive fornærmet? Næ - de var bare nogle skiderikker og Reign passede bare sit arbejde. Razor vippede kort lidt med sin ene fod før han skævede lidt mod sit glas - alt i mens smilet stadig blomstrede i hans fjæs. Utroligt at det kunne blive ved. Selvom emnet var ret deprimerende virkede det bare slet ikke sådan - det hele skulle jo nok gå. Han plantede sin hånd lidt ved sin hals, eller nakke. Lige omkring hvor mærkerne efter et sæt tænder stadig var. De fleste af dem var helet efter at have drukket engle blod efter møderne med Selene - men nogle gange nåede man det ikke helt.

Han drak lidt mere af sit glas før han lod blikket falde på Reign igen. " Wouldn't it be great if you could do magic? I mean, you could take orders like That! " sagde og knipsede kort med fingrene. " Maybe even all at once - then we could talk while beer and whiskey was flying around up in the air. Almost like a self-service but not.. " Sagde han så bare og skævede rundt på himlen mens han forestillede sig hvilket kaos det måtte være. Men hey, var dette sted ikke lige præcis kendt for sin vidunderlige kaos? - Der blev hvert fald stadig snakket om ulykkerne der skete. Det var nok baret et emne skifte - Sean var egentlig ikke et emne de behøvede hive op i. Razor mente bare at det var en god undskyldning for hvorfor han ikke var kommet noget før. Desuden var det sandt. Sean var døende syg og det var en enormt frustrerende ting, som gik ham mere på end han faktisk anede.
" Why do you work alone tho'? Busy nights usually means more work - which means you shouldn't be doing it all by yourself. Or maybe you're already a total pro and wants to handle everything? " han kneb kort øjnene lidt spørgende sammen før han så bare smilede skævt. Der var sikkert også andre der arbejdede her til stede, men stedet var fyldt - så at de stod samme sted ville ikke give mening. Han skævede sig kort over skulderen før han rettede blikket tilbage mod Reign.
" Let me help, I feel lazy just sitting around.." Sagde han så hurtigt med et lille smil. Han kunne bringe ud til borde eller hurtigt gå en runde og samle glas sammen inden folk begynde at smadre dem mellem hinanden. Der var intet værre end et dansegulv fyldt med glasskår når man som Razor rendt rundt på bare fødder.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1448
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Søn 17 sep - 18:11

Reign kunne godt forstå, det ikke skulle ud til alle, at Sean McGivens var dødeligt syg, men kunne ikke se problemet i, at han fik mere at vide, nu bomben jo ligesom var blevet sprunget.
Men Razor snakkede udenom. Om bartenderarbejdet, om flyvende glas og kopper, om alt andet end sygdommen, og Reign brød sig trods alt ikke om at snage, hvis det virkelig var et problem. Så han gav i sidste ende op og stillede blot det krus, der var pudset rent for længst, tilbage på sin plads på hylden bag sig.
"Razor, take a look around you. Servers, people cleaning, there's even a chef in the back kitchen. There's plenty of people working here, trust me," forklarede han og vendte opmærksomheden tilbage mod Razor, der snart fik tilsendt et smil, "you just sit there and look pretty and I'll-"
Mere nåede mennesket ikke at sige, inden en af pigerne, der serverede, var kommet op til baren og sagde med en opgivende tone, "they're playing that game again. Can I, please, throw them out this time before anything bad happens?"
Reign rettede sig op for at kunne se mest muligt henover menneskemængden, og rigtignok havde en del samlet sig i en klump af larm og spænding henne i et af hjørnerne. Han havde ikke selv hørt om det, før han var kommet hertil, men åbenbart var det et terningspil kaldet 'Modig', hvor man kunne være heldig at vinde en god sjat penge, men man til gengæld også kunne miste mere end det, hvis man gik hen og tabte. Sidst havde de skåret to fingre af en fyr, der havde været uheldig, og det havde sat en kædereaktion igang hos både gæster og arbejdere, der var blevet bange over alt det blod og råberi.

Reign tøvede først men nikkede så, "yeah, do that. Please, be careful." Han så efter hende, som hun bevægede sig gennem mængden af mennesker og sagde så til Razor, "if anyone here ever asks if you wanna play 'Brave' just say no. It's a stupid game."
Han skævede igen mod hjørnet, trods der ikke var meget at se, når folk stod i vejen, og måtte blot håbe på, de pænt hørte efter og forlod The Crypt. Sidst havde det krævet en del overbevisning af få dem ud. Åbenbart elskede store, muskuløse mænd at sætte liv og lemmer på spil blot for at bevise, at de var modige.
"So," Reign lod opmærksomheden vende tilbage til drengen og smed den efterhånden beskidte klud henover sin skulder, inden han lænede sig op af barens kant med et fascineret og afventende blik i øjnene, "you mentioned cuddling. I'm listening."

Men endnu engang fik mennesket ikke lov at nyde hybridens tilstedeværelse længe, inden det lød tilråb ovre fra hjørnet, et højt knald og derefter gråd fra en af serveringspigerne. Man behøvede ikke at kunne se det for at regne ud, at hun havde fået en på hovedet, og Reign vidste, at det havde været idiotisk af ham at sende hende helt alene derhen.
"For crying out loud..." mumlede mennesket og forlod sin post bag baren for at finde hen til hende i stedet. Og rigtignok kunne han se, da hun endelig kom til synes, at hun havde anskaffet sig en ordentlig blodtud, og lod trøstende armene finde omkring den ulykkelige pige, hvis øjenkroge flød over med tårer. "There, there, it's okay. I'll get 'em out of here. Go clean your nose, and I'll be right with you, okay?" Reign havde ikke lyst til at sende hende afsted med det samme helt alene, men vidste hvad der skulle til for at få de kæmpeidioter af vejen. Sidst havde han været heldig at få dem ud, fordi folk derinde havde være hjælpsomme, men lige nu virkede folk for fulde til for alvor at kunne hjælpe til, hvis det blev alvorligt. Heldigvis kendte han en, der kunne dele bøllebank ud til hver en tid - påvirket eller ej.
Mennesket vendte tilbage til Razor, "long, red hair, freckles all over, tall and muscular. The guy hosting the game," og lænede sig ned mod hans øre for at kunne sænke stemmen lidt, så alle omkring ikke behøvede at høre med, "don't kill him but make sure to give him a giant ass-whipping." Halvdæmonen ville hjælpe, og nu fik han lov.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 17 sep - 20:12

Han sank nærmest helt sammen på stolen et øjeblik. Reign havde ret - han var ikke den eneste der arbejdede her og hjælp fra Razor var i sidste ende ikke nødvendigt - hvad ville det overhovedet gøre godt for? Hvis Razor begyndte at fare omkring og arbejde også, ville de jo heller ikke få mere tid til at snakke med hinanden. Tværtimod, så ville de slet ikke være samme sted. Han vippede kort lidt med sin ene fod før hans blik ramte kvinden der afbrød Reign midt hans sætning. Dog fangede hun hurtigt hans opmærksomhed da ordet 'spil' blev nævnt. Slet ikke dårligt, det var altid underholdning der ville noget. Især hvis man kunne bryde reglerne - eller.. Vinde. Hvorfor var han gået glip af sådan noget? Hvordan kunne han det? Sikkert fordi han altid var alt for påvirket når han var her - men alligevel! Han burde vide når der skete sjove ting i hjørnerne sådanne steder.
" But stupid sounds fun! And I am brave you know.. " Sagde han så bare med et lille grin før han kort fulgte kvinden der forsvandt væk igen med blikket. Han rettede så sit blik mod Reign og lod hovedet glide lidt på skrå. Han skulle lige til at spørge indtil det da Reign fik sagt noget andet, som selvfølgelig kun fik Razors smil til at vokse. Så han havde altså ikke overhørt hvad det var halvdæmonen havde sagt tidligere.
" Mmm you know.. You, me... " Han skævede sig over skulderen mod endnu en afbrydelse i deres samtale. Han tog kort en dyb indånding før han så bare rystede lidt på hovedet. " Jeez.. " mumlede han så bare lidt da Reign forsvandt fra sin plet bag baren. Razor lænede sig kort lidt ind over bordet og puffede lidt til sit glas som han stirrede på et par sekunder før han så bare drak ud imens Reign var væk. Han blev kun siddende fordi han mistænkte at hvis han blandede sig var det ikke et tilfreds fjæs Reign ville vende tilbage med - og at være uvenner nu var ikke fristende. Desuden ville han sikkert meget hurtigt kunne komme til at gøre noget over ilet. Det var lige ved at blive for slemt at sidde her og ikke være en del af hvad der foregik - enten at stoppe det eller lege med. Men Reign vendte tilbage lige tidsnok inden Razor vendte rundt på stolen og farede af sted. Smilet om hans læber voksede i takt med at Reigns udtryk og ord blev tydet i halvdæmonens sind. Det var lige før hårene i hans nakke rejste sig da Reigns stemme lød ved hans øre.

" This is gonna be epic.." hviskede han lavt for sig selv. Han rettede blikket ned mod hjørnet af rummet og bed sig kort lidt i læben. Han havde vidst lige fået en tilladelse til faktisk at lave rav i den. Okay måske ikke helt på den måde - men sørge for at det spil de havde gang i stoppede. Så længe han ikke slog ham ihjel? Det var et glubsk blik Razor endte med at have over sit ansigt før han kort skævede mod Reign med et lille smil om læben, men så smuttede afsted hen over gulvet.
" So! You guys are playing Brave huh? I know that game - My version might just be a little different.." Sagde han så bare med et smil i det han havde plantet hænderne mod bordpladen og lod blikket strejfe sig rundt på dem der tydeligvis var en del af det og hurtigt havde samlet sig efter det stunt der ellers var sket for lidt siden. Razors blik fandt kort efter ham der passede beskrivelsen Reign var kommet med. " So - how about you take a turn for once. Aren't you surpose to be the ultimative winner in this game? Considering you're the one handing out all the dirt? " Han hævede kort lidt et bryn men smilede så bare skævt.
" You have to prove you can play to be a part of the game - especially when you join after the first round.." Lød det så bare fra en pige i flokken der tydeligt var utilfreds med at de blev forstyrret igen. Razor rettede blikket mod hende. " Fine - what do you want me to do? " Spurgte han så bare og hævede kort lidt et bryn. Han skævede kort lidt tilbage mod baren før hans fokus igen røg mod gruppen. Dang it - fejlede han allerede i bare at sørge for de smuttede? Han lod hovedet glide lidt på skrå - ventende. Det var tydeligt at hun overvejede det. " Steal a bottle of rum for us to share.." Sagde hun så bare hurtigt.
Razor rynkede kort panden lidt. " Is that really the best you can do? " Spurgte han så, nærmest skuffet. Måske det ville være nemmere bare at gøre deres tilstedeværelse lidt sur også smutte tilbage til Reign. Han forventede noget langt mere spændende end så simpelt en ting som at stjæle en flaske.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1448
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Søn 24 sep - 21:04

Reign så efter drengen, da han satte mod hjørnet, og kunne ikke helt skjule stoltheden i sit ansigt. Mon det var sådan her det føltes at være en vigtig person med vagter omkring sig, der adlød ens mindste ordre. Ikke at Razor var en vagt, men han var god til at hjælpe med de mere fysiske ting, der alligevel var en tand for komplicerede for Reign, og sådan kunne de de alligevel fungere som et godt team sammen - når altså ikke halvdæmonen gik ud og slog ihjel for sjov.
Mennesket vendte tilbage til sin plads bag baren og fortsatte arbejdet. Der gik dog ikke længe, inden bekymringen begyndte at sprede sig over Razors manglende tilbagevenden samt det faktum, at der ikke kom nogle lyde henne fra hjørnet. De larmede som de plejede, jo, men burde de ikke råbe? Være vrede over at blive stoppet i deres spil? Hvad lavede Razor overhovedet?

Den rødhårede mand, Reign havde beskrevet, sad rigtignok på sin plads i hjørnet af det overfyldte, firkantede bord. Et stort ar prydede hans ansigt - hele vejen fra panden og nedover øjet, der kun lige var blevet skånet.
Han så op, da en ny stemme lød og så ligesom pigen, der havde valgt at tage ordet, ikke særlig imponeret ud, "you can't play unless you pay. Throw some money on the table, kid, and then we'll talk." Det var tydeligt for enhver, at han var "lederen" af spillet. Læderkruset med terninger stod foran ham lige ved siden af en pose fyldt med mønter. "Unless you're a chicken," tilføjede den rødhårede mand hånligt og fik grin med sig fra medspillerne. Et par af den bokkede endda som høns op til Razor for at overbevise ham om at spille med.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Man 25 sep - 8:28

" and now with the money.. jeez " sagde han så bare kort of himlede med øjnene. Selvfølgelig handlede det om penge - det var det alle var så besatte over hele tiden. Penge og atter penge. Han skævede lidt rundt på den lille gruppe og rynkede brynene lidt sammen før han så bare snuppede en flaske fra bordet. På meget få sekunder var Razor placeret på bordet med den ene fod placeret alt for kraftigt mod den rødhårede fyrs bryst og med den nu smadrede flaske trykket mod fyrens hals, dog ikke hårdere end den kun lige nåede ind under huden.
" listen dibshit.. Maybe you should just take your little chicken cube and get the fuck out of this bar. Or accept the fact that your blood might be on the special menu item just a few seconds if you dont. " sagde han så bare- det dæmoniske blik understregede at han mente det. Men stadig havde han noget alt for legesygt over sin tilgang til det at måske kunne man være dum nok til at misforstå en hentydning. Hvor meget hentydning ser så end var over det. Måske nærmere en ordre - befaling. Whatever man ville kalde det.

" tik tok.. time is flying and to be honest Im working up and apetite.. " sagde han så bare mens han betragtede hvordan blodet begyndte at løbe lidt fra hvor flasken var placeret. Han sørgede for at holde ham rigtig godt fast med sin fod mens han stadig skævede omkring mod de andre - som helt sikkert var lidt i tvivl om hvad de helt præcis skulle gøre.
" Hn? Why not just leave? Make it easy for the poor guy to make up his mind.. " sagde han så lidt med et lille grin før han lod hovedet glide på skrå. Der var en der smuttede.. en. Hvad fuck var der galt med folk? Lysten til faktisk bare at skille sig af med problemet var meget mere fristende end at lytte til Reigns ord om ikke at slå ham ihjel. Han skævede kort lidt op mod baren før han så rettede blikket tilbage mod den rødhårede. " and.. Maybe you should apologize to the Girl before you leave.. " sagde han så bare med en kort knurrende lyd.
Mest af alt ville han egentlig bare gerne tilbage til Reign. Men sådan som tingene skred frem lige nu - hmm. Okay det var ikke håbløst men Razor var utålmodig. Meget endda. Desuden kunne han godt mærke alkoholen nu. En reaktion på at have rejst sig måske? Yep. Han rynkede kort panden lidt og rettede sin fulde opmærksomhed mod den rødhårede igen.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1448
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Man 25 sep - 20:20

Lederen af spillet var tydeligvis ikke vant til at blive overrumplet på den måde midt i sit spil og nåede ikke at reagere, før Razor havde fået trængt ham op i en krog med et faretruende skarpt stykke glas for struben.
Han stirrede på ham med et par intense øjne, og der gik lidt, inden han nikkede, stille for ikke at få glasskåret længere ind mod halsen end højst nødvendigt, "fine, we'll leave. No need to cause any trouble, kid." Ventede til Razor sænkede paraderne, inden han gav tegn til et par af de andre store fyre om bordet, der straks rejste sig. En af dem forsøgte at gribe fat i Razors arme bagfra, mens de andre trak forskellige diverse knive og dolke frem, der førhen havde været gemt væk et sted under tøjet. Den rødhårede, der ikke havde så let adgang til sit våben, greb i stedet det, der stod tættest på - posen fyldt med penge - og smadrede den ind i hovedet på halvdæmonen, så mønterne fløj i alle retninger, med ordene, "stab that fucker!!"

Reign havde set op fra et krus, han netop var begyndt at fylde op med brændevin, så snart lyden af smadret glas lød. Hans første tanke var at hjælpe Razor men formåede at stoppe sig selv, da han jo selv havde bedt ham om at give fyrene tæv. Det virkede som en god idé. Men nu han kunne høre de mange lyde af vrede tilråb, blev han nervøs for drengens sikkerhed. Sikkert uden grund - Razor havde efterhånden bevist, at han kunne klare sig selv.
Hvad mere var, begyndte gæsterne også at reagere på det, der foregik - de fleste flyttede sig væk, mens et par blev og fulgte med i slåskampen. Selv kvinden, Reign var ved at hælde drinken op til, lagde ikke mærke til, han i sin uopmærksomhed havde hældt halvdelen ved siden af.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Man 25 sep - 21:45

Razor troede faktisk et øjeblik han havde situationen under kontrol - eller hvor meget kontrol man så end kunne have når man holdt en smadret flaske mod halsen på en person. Han tog dog fejl. Samme øjeblik som han faktisk overvejede trække sin fod til sig og flasken for den sags skyld. Så tog tingene en drejning og han mærkede hænder gribe fat i ham. Heldigvis var Razor ikke helt elendig til at reagere på det og havde hurtigt nærmest snoet sin krop bag over og sparkede den ene væk med en fod direkte i ansigtet. Han tumlede tilbage og tog sig til sin næse som allerede blæste en masse blod ud. Posen med mønter ramte dog plet og var nok et af de mest vellykket slag de fik ind det første stykke tid. Razor tumlede til siden som nærmest sortnede for hans øjne et kort sekund. Nok til at en fra gruppen fik fingrende i ham og forsøgte at få ham trykket ned mod bordet. Heldigvis fik Razor hurtigt rystet sit fokus tilbage og bed kort tænderne sammen i en arrig knurrende lyd før han vred sig ud af grebet fra fyren og plantede tænderne i hans arm. Det tog ikke mange sekunder før de var en mindre til at være i vejen. Han var ikke død - men at lamme dem var vel ikke forbudt?
" Jeez.. You're really that stupid huh.." Sagde han irriteret før han så bare satte af lige inden en anden en kunne gribe fat i ham. Det hele eskalerede alt for hurtigt. Folk i rummet havde hurtigt fokus mod kaosset - hvilket var klart for der var pludselig et hav af våben ind blandet i noget der egentlig skulle have været en simpel udsmidning af lederen af en eller anden dum leg. Razor havde fejlet lidt på den opgave og nu skabt en del mere kaos end hvad meningen var. Men det kunne han rette op på - meget hurtigt.

Han snoede sig smidigt rundt mellem folk. Forsøgte at undgå at nogen kunne få fat i ham. Men ærligt - så var han alt for påvirket til at være hundrede procent i alt hvad han lige havde gang i og måtte modtage et par slag og haft et møde med en kniv eller to. Selvfølgelig kun for at levere dem tilbage i en styrke der nok ikke for nogen var voldsomt rar. Det virkede som om at nogle efterhånden som tingene skred frem valgte at tage afstand til slåskampen mens andre kun blev mere arrige at se på. Det var først da der blev trukket et skydevåben at folk for alvor enten tabte tråden eller gik helt i stå. Razor stod helt stille et øjeblik med blikket rettet mod våbenet som var rettet mod ham. Et lille skævt smil bredte sig over hans læber før han lod hovedet glide lidt på skrå. " There you are.. I've missed you.." Sagde han så bare - nærmest som en kærlig hilsen til det våben der var pejet mod ham - men det virkede bekendt. Det fik et undrende blik frem i ansigtet på manden, men det varede ikke mange sekunder for kort efter havde Razor hænderne omkring mandens håndled som efter et skud fra våbenet ned i gulvet, blev brækket. Razor snupper skydevåbnet og rettede det mod den rødhårede fyr. " Get out.." Sagde han kort, skarpt og uden noget som helst af det legesyge der ellers havde været.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1448
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 26 sep - 21:12

Den rødhårede spilleder samt hans brutale lakajer kæmpede bravt mod halvdæmonen, da det ligeså stille begyndte at gå op for dem, at det ikke blot var en menneskedreng, de var oppe imod. Men ligegyldigt hvad de gjorde og hvilke slag, de fik ind, virkede intet rigtigt til at virke mod den mørkhårede skabning, der havde sat sig op mod dem.
Dog stoppede slåskampen først rigtigt, da den fregnede mand, hvis ansigt nu lyste ligeså højlydt op som hans hår, råbte, "enough!!" Let foroverbøjet i et forsøg på at komme sin forpustelse til livs og med blikket placeret direkte på pistolen gentog han, "enough... we'll leave."
Denne gang lagde hans håndtegn hen til sine medspillere ikke op til slåskamp men til at forlade stedet. Et par af dem virkede ikke yderligere tilfredse og skulede vredt til Razor, som de gik forbi ham og gennem menneskemængden, der var blevet langt mere stille efter optøjerne. Snart var de alle væk.

Reign havde i mellemtiden, trods han havde lovet sig selv at lade være, skyndt sig ud fra baren og hen mod, hvor slåskampen foregik. En ting var at tæve hinanden, men når skydevåben begyndte at blive bragt ind i legen, var det pludselig ikke så sjovt mere.
Heldigvis var Razor ikke blevet skudt og opførte sig tilmed helt voksent, sådan som han truede dem og stik mod alle instinkter havde modstået at slå dem ihjel. De var slemt tilredte og en enkelt, der måtte bæres ud, så ud til at være blevet lammet men bortset fra det - var de okay.
Ligeså stille begyndte folk at tale igen, først en mild hvisken og mumlen men snart gik de helt amok for at få fat i de penge, der nu lå spredt ud over gulvet. Reign ville sædvanligvis have gjort det samme, men prioriteterne lå lige nu et andet sted, og han vandrede i stedet hen mod Razor. Snuppede en mønt med på vejen, der var landet på kanten af et bord, og rakte den til hybriden med et smil fuld af lettelse samt et stolt blik, "payment for a job well done."
Han så lidt rundt og kunne godt se, der ville gå lidt, inden folk ville være færdige med at lede efter penge og rent faktisk bestille noget at drikke. Greb derfor muligheden til at trække Razor væk fra mængden og ud mod badeværelset, "come."

Serveringspigen, der havde fået en på tuden, var netop på vej ud, så snart de nåede døren. "Hey, you okay?" spurgte mennesket med det samme efter at have sluppet Razors hånd, "you should head home. I'm sure Selene will understand." Han skævede ned mod hendes hånd, der havde fat om en klud med blodpletter på. Han havde virkelig fået slået til. Heldigvis så blødningen ud til at være stoppet nu.
Hun rystede på hovedet, "no, no, I'm fine. I'm just- a bit shaken up, that's all. I'll be fine, Reign, don't worry about me," og sendte både ham og Razor et lille smil, inden hun vendte tilbage til sit arbejde efter at have tjekket, at bøllerne rent faktisk var helt væk.
"If you say so," sagde mennesket efter hende, selvom han tvivlede på, hun hørte det. Så snart ned på Razor i stedet og gav sig til at scanne ham med blikket, "and you? Are you okay? We got bandages and disinfection and- and all kinds of stuff here. We also have a room for employers if you need to sit down and relax in a quiet place for a moment?" Reign havde det stadig lidt skidt med at have smidt drengen ud i slåskamp på den måde. Han elskede at slås, det var tydeligt for enhver, men derfor var det uansvarligt alligevel. Vold var sommetider løsningen, men det burde aldrig være det første, man tyede til, når det trak op til problemer.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 27 sep - 4:52

Razor holdt et stift blik mod den rødhårede og sænkede ikke våbenet det mindste før hele flokken var ude af døren. Havde de været hvilket som helst andet sted, eller havde selskabet været hvem som helst andre, så havde han nok ageret meget anderledes. Det ville have endt i et noget større blodbad end dette. Men han måtte holde igen - også selvom det var fristende at gøre alt andet. Han sænkede sin hånd en anelse. Stadig med blikket rettet mod døren, som folket netop var forsvundet ud af. Det var alligevel imponerende hvor meget respekt folk fik så snart noget det kunne sige bang, blev en del af legen.
Han rettede sig kort lidt op før han skævede lidt ned mod våbenet i sin hånd. Et lille smil bredte sig om hans læber før han så bare kort trak lidt på den ene skulder. " wonderful.. " mumlede han lavt for sig selv. Dog skævede han kort efter mod folk som de kastede sig efter mønterne og kunne ikke lade være med kort at knibe øjnene sammen. " monsters.. " lød det lavt fra ham før han rystede lidt på hovedet med en svag kort klikkende lyd med tungen.

Reign dukkede op meget kort efter - selvfølgelig fandt halvdæmonens blik først menneskets ansigt før det gled ned mod den mønt der blev rakt til ham. Han tog imod den, men kun fordi han senere ville kunne bruge den som velfortjente drikkepenge til hans ultimative favorit bartender her på stedet.
" Any time.. that was.. sort of fun! " sagde han så bare lidt med et lille smil før han rettede blikket mod Reigns ansigt igen. Han fulgte med mod badeværelset men lod så blikket glide over kvinden der kom ud derfra. Razor lod blikket hvile mod hende et øjeblik før han skævede lidt mod Reign.
Han var stille indtil hun var smuttet videre før hans blik så bare flakkede lidt mod badeværelset. " She's like a scared rabbit running on fear - or just a Girl with a sick heart. Have you ever tried listening to peoples heartbeat? " spurgte han så lidt før hans blik fandt Reign igen. Han sendte ham bare et lille halv skævt smil før han trak lidt på den ene skulder.
" Im fine. " sagde han så bare kort. Hovedpine var en ting - det kunne man lige overleve med. Resten var også til at have med at gøre. Så skulle det da lige være for den skade på overarmen der virkede til at bløde en del. Han rynkede kort næsen lidt før han skævede tilbage mod baren, dog med et lille grin.
" I kinda only want one thing to be honest.. " sagde han så bare lidt med et smil om læben. Selvom det var fristende at være et mindre befolket sted et øjeblik så vidste han jo at det kun var et spørgsmål om tid før Reign ville søge tilbage til baren og gøre sin vagt færdig og opmærksomheden fra mennesket ville igen være begrænset.

Han trak derfor bare Reign tættere på et øjeblik, om han ville det eller ej. Lod armene snog sig hen over menneskets skuldre. Kun for at gøre det super meget nemmere at tvinge fyren ned i et kram. Reign kunne ikke bebrejde ham! Han var hungrende efter kontakt i forvejen, alkoholen gjorde det bare endnu værre. Også selvom hans berørings problemer stadig lurede lige under overfladen, så havde han alt for meget rus i kroppen til at kunne tage sig af det.
" okay.. Maybe I do need to sit down. I feel dizzy. " sagde han så endelig og slap Reign en smule igen. Også selvom han egentlig ikke havde lyst til at give slip på mennesket. Hans blik gled mod Reigns ansigt før et lille smil bredte sig over hans læber. " thanks by the Way. For letting me do that. " det var ikke hver dag Reign ligefrem opfordrede til sådan noget. Men Razor kunne nok ikke helt gemme en glæde væk over det. En smule stolthed måske? Også selvom det var eskaleret en smule så var de jo endt med at forsvinde ud herfra? Desuden.. nu havde folk noget at snakke om.
" Did you see his face? Or all of Them.. Its funny how people all of the sudden figure out that what they're doing shouldnt be done - just as gun is pointed at Them.. Razor havde aldrig helt forstået det faktum med frygten. Han havde ikke meget af det i sig. Egentlig kun når det kom til meget få personer. Men det gjorde det ikke mindre underholdende at iagttage andres frygt. Slet ikke.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1448
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 27 sep - 10:52

"I don't think my sense of hearing is good enough for that. Unless I get really close," svarede Reign tænksomt. Nogengange kunne man se pulsen banke løs i halsen på folk, men det hjalp ikke meget.
Han var glad for, Razor var okay trods den uventede modstand. Og selvom Reign fortrød sine handlinger, kunne han ikke lade være med at tænke på, hvad der ville have været sket, hvis det var ham, der var gået hen for at tage sig af dem. Drengens næste ord fik ham til at hæve et øjenbryn for så at grine lidt, "u'know, I cannot offer you free booze all night. You'll end up emtying the stock completely." Men det, Razor ønskede, viste sig snart at være noget andet. Noget, Reign lettere kunne give uden at tænke på omkostningerne.
At noget så simpelt som et kram kunne være noget, man havde så meget brug for, var næsten ikke til at tro på. Men mennesket tog imod det med åbne arme - bogstaveligt talt - og nød kontakten i fulde drag. Kunne ikke lade være med at overveje, bede til samtlige guder og ønske brændende, at det var et tegn på, at noget af Razors berøringsangst var forsvundet. Måske helt væk? Nej, det var nok for meget at håbe på.
Modvilligt lod han drengen trække armene til sig og lo en anelse over den tilhørende kommentar, "no more honey mead for you. Drunk-ass." Selvom det var fristende at drikke Razor så fuld, at han ikke behøvede at tænke på noget. Faktisk var det meget fristende. Måske var jobbet som bartender slet ikke så sundt for ham.

Berøringstrangen pressede sig på, og Reign måtte i et forsøg på at slå dem tilbage pille lidt ved den pistol, Razor stadig havde i hånden.
"It is. Guns are an odd invention. I've actually always had this feeling that somewhere in the future people will fight with guns instead of swords and bows. I mean, It's a possibility." Hans fingre havde fundet vej fra pistolens skaft op til det yderste af Razors fingre. Lod sin pegefinger glide henover et par af neglene, inden han vendte opmærksomheden tilbage på våbenet og forsigtigt tog det fra ham, "let me just take this." Lod blikket falde tilbage på Razor og sendte ham et smil uden at tænke meget over det - det var den effekt drengens nærvær havde, at han kunne tilføje Reign glæde helt uden at prøve.
"So, uh..." mennesket skævede atter ned mod pistolen, der hang slapt fra hans hånd. Måske en anelse for slapt, men han ville til hver en tid hellere tabe og ødelægge den end komme til at trykke på aftrækkeren og skyde en eller anden uskyldig stakkel i foden, "my parents aren't home and Lori's taking care of Django. I was thinking--" men den kvalitetstid, slagsmålet havde taget med sig, forsvandt på et sekund, da et par af gæsterne begyndte at skændes over pengene. Det måtte jo ske - så mange penge på et sted med så mange mennesker kunne kun føre skidt med sig.
"For god's sake..." beklagede Reign sig over forstyrrelsen og fandt forbi halvdæmonen og ud i mængden, der i et øjeblik blev bange for ham pga. pistolen, men efter hurtigt at få forsikret dem om, at han ikke havde tænkt sig at bruge den, kølede tingene ned igen og med hjælpen fra et par af de andre medarbejdere, blev optøjerne stoppet, inden de rigtigt var begyndt.
Alt blev snart som normalt, og mennesket måtte vende tilbage til arbejdet bag baren uden mulighed for at få afsluttet det, han var begyndt. Pistolen blev lagt sikkert under baren, hvor kun mennesket selv ville kunne se den.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 27 sep - 17:38

Razor kunne ikke helt lade være med at grine lidt. Det sidste Reign skulle gøre var da at brokke sig over Razors nyelige trang til faktisk at ville kramme. Desuden havde der også været snak om noget putte noget senere - han mente det skam. Så længe han hvert fald var lettere påvirket så skulle det hele nok gå. Også var han alligevel på det punkt hvor han var villig til at presse sig selv ud over de der irriterende grænser hans krop mente han skulle have.
Razors blik fulgte lidt Reigns bevægelser som han på en eller anden mystisk diskret måde fik den ud af hånden på halvdæmonen som ellers havde været noget lykkelig over at være genforenet med et skydevåben. Det var noget han havde savnet. Han havde eget to pistoler engang tilbage i dragons peak. Men dem havde han ikke set noget til siden.
Svimmelheden forsvandt ikke - men fokusset blev helt klart fanget da mennesket nævnte noget som kunne lyde som en fantastisk ting - noget der med flere ord kunne lyde som en invitation til alene tid - uden forstyrrelser, hvert fald et øjeblik så at sige. Ingen Lori, Ingen Sean - selv ikke Django - hvor fantastisk en hund det så end var. Nej nej - bare Reign og ham selv. Men Reign nåede slet ikke og tale færdig og Razor måtte stå tilbage og dagdrømme lidt og opfinde alle former for muligheder det kunne være Reign ellers ville have sagt. Alt imens hans blik spejdede efter mennesket som forsvandt væk fra pletten foran Razor og hen for at fikse de problemer der havde hobet sig op endnu engang under kroens tag. Han rynkede kort næsen lidt før han lod hovedet glide lidt på skrå.
" he cant just say something important and then all of the sudden not do it.. " mumlede han så bare lidt før han rystede en smule på hovedet. Han gnubbede kort hånden lidt mod sit hoved hvor pengeposen tidligere havde ramt ham før han så skævede lidt rundt. Han blev dog kun stående et kort øjeblik før han var på vej mod baren igen. Selvom han burde sætte sig og tage en slapper, lige finde ro i sit hoved, så havde han ikke planer om at gøre det. Han ville snakke med Reign - lige have en ende på den sætning der var blevet startet.

" you cant just leave like that and expect me not to question your.. whatever you where about to say or ask or.. whatever! " sagde han så bare med et lille smil om læberne før han lod blikket falde mod først Reign men så på ham manden der netop var troppet op til baren for at bestille øl til hele hans mindre hær i det ene hjørne af lokalet. Hans blik fandt mennesket igen kort efter. " and that calm and quiet and not so stinky room you where talking about? Where's that? " spurgte han så lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. " not that I actually wants to go or anything, but.. quiet does actually sound Nice - and Im going to be cool with you working without disturbing you all Night. " sagde han så lidt med et lille smil om læben. Manden forsøgte flere gange at afbryde Razor i hvad han sagde - men hvert af hans forsøg blev nedstirret af halvdæmonen som først da han var helt færdig med at tale vendte blikket mod manden og sendte ham et smil - et dæmonisk et af slagsen, men stadig et smil.
" now you say whatever you want - unless Its something just as creepy as Yourself. " sagde han så bare kort og lænede sig en smule tilbage i luften, dog med hænderne fanget ved bordkanten så han ikke væltede - en på trods alt, meget kontrolleret bevægelse.
" I'll try to keep quiet for a second.. " fik han så hurtigt lige mumlet frem i samme sekund manden skulle til at tale igen. Razor kunne ikke helt lade være med at smile lidt skævt, med det typiske halv uskyldige træk.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1448
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 27 sep - 20:07

Razor var tilbage for at få afsluttet sætningen, Reign førhen havde begyndt. Det var vel også fair nok. Men inden mennesket kunne nå at få et ord ud, plaprede halvdæmonen videre, og en ny gruppe dukkede op ved baren - tørstige - og stressen overrumplede det stakkels menneske, hvis blik flakkede fra den ene person til den anden.
"Uh, it's- it's in there. Down the hall to the left," svarede Reign og viftede hånden mod døren bag sig. Den var malet på en måde, så den næsten gik i ét med væggen og blev usynlige for gæster, der havde fået lidt for meget at drikke - det var for at forhindre, at folk ikke bare vandrede derind, havde Selene fortalt. "Listen, go in there. Just take a nap or something. Or I don't know- explore. Just give me a second to do this, okay? We'll talk later, I promise."
Og trods Reign havde travlt, og det kunne mærkes på både krop og sind, nåede han at sende Razor et lille smil, før hans fulde opmærksomhed endte på gæsterne.
Okay, så måske var det slet ikke så nemt at have Razor på besøg på The Crypt, når han arbejdede der, alligevel. Han havde glædet sig og været sikker på, drengen ville kunne redde ham fra alle de udmattende og dumme dage med sit gode humør og smittende smil, men hvis sandheden skulle frem, tærede det blot endnu mere på hans energiniveau også at skulle underholde, tale med og lytte til halvdæmonen.

Timerne forsvandt. Meget kunne man sige om dette job, men tiden gik hurtigt, fordi der stort set altid var noget at lave, og det var jo rart nok. Arbejdsdagen - eller natten - var forbi, før man anede det.
Da mennesket endelig fik sig en lille pause fra sine gæster, der alle sad med et krus et eller andet, spejdede han rundt med blikket efter Razor i et håb på i det mindste at kunne nyde synet lidt af ham, nu der slet ikke var tid til at tale. Men hybriden var ikke til at se i mængden af mennesker, og Reign begyndte at frygte, han var taget hjem. Eller videre. Bare at han ikke var der mere. I sin søgen efter svar fik han et par af serveringspigerne til at tage hans plads bag baren og brugte et toiletbesøg som undskyldning. han endte også ude på badeværelset. Og på dansegulvet. Og i baglokalet. Og i køkkenet. Men Razor var slet ikke til at se. Måske var han virkelig gået.
Først til sidst fandt mennesket på at kigge efter udenfor - en del stod trods alt derude for at trække noget luft efter at have danset rundt i et overophedet rum. Og der var han endelig i al sin charmerende glans, dansende til den musik, man kunne høre indenfra, og Reign smilede lettet for sig selv, inden han trådte hen mod drengen. Et oplagt tidspunkt til enten at give ham et chok eller overraske med et kys eller noget andet godt men med Reign så uvidende om drengens tilstand, lod han i sidste ende være og skældte i stedet ud halvvejs derhenne, "stop hiding from me. That's just rude." Smilede bredt og plantede et kort kys på drengens læber, da han nåede tæt nok på, "so, what I was trying to say--"
Endnu en afbrydelse. Denne gang af en stor gruppe unge fyre, der også havde valgt at stille sig udenfor, og skreg i iver og entusiasme, da en af dem gav sig til at bunde en hel flaske af noget, Reign ikke lige kunne se, hvad var. En mild irritation voksede i mennesket, men han vidste samtidig også, at folk larmede, når de var ude, og det skulle de have lov til. Men hvis de nu bare lige kunne holde mund i ti sekunder, kunne det være skønt.
Han forsøgte igen, denne gang lænet en anelse ind mod Razor og nærmest råbende i håb om, at det overdøvede de fulde mænd, "I'm gonna crash at my parents place tonight. Promised to check in every once in a while while they were gone. You wanna join me?"

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 27 sep - 21:00

Spurgte man Razor - så kunne han nok ikke svare på hvad i alverden han havde fået tiden til at gå med de sidste timer. Han havde sandt nok siddet og stirret ud i luften et stykke tid i det lokale ude bag ved. Men der var ikke gået længe før hans krop var blevet alt for rastløs og han var smuttet ud igen. Danset på dansegulvet sammen med hvem der nu end joinede ham i processen. Drukket noget mere - hvordan han helt præcis havde fået fat i alkohol var stadig et mysterium for ham - for han havde ikke været i baren for at nasse ved Reign. Men til gengæld havde han heller ikke fået givet ham den mønt der, som han ellers stadig rendte rundt og gemte på. Det havde han glemt, den var begravet dybt i hans lomme. Lige så dybt som hans tilstedeværende sindstilstand. Han var endt udenfor efter at have trådt i et glasskår og brugt en evighed på badeværelset på at få det ud af sin fod og dubbe blod væk. Ikke at det var slemt over hovedet, men alt var fascinerende og utroligt når man var fuld - eller hvad han så end var. Han kunne lige så godt have mistet sin fod og været lige så interesseret.

Luften udenfor var dejlig kølig og gjorde det til at være til igen. Kroen havde en tendens til at blive meget varm - men man bemærkede det først rigtig når man kom ud i en anden luft. Heldigvis kunne man stadig høre musikken og det gjorde det muligt stadig at danse omkring uden at ligne... Hvad man i sidste ende godt vidste han var - en særlig.
Lyden af menneskets stemme slog ham dog med det samme ud af sin trance og han vendte rundt på hælen og lod blikket falde mod ham. Reign var dog hurtigere og der gik ikke mange øjeblikke efter at Razors blik havde fanget ham før han mærkede fyrens læber mod sine. Hvilket kun fik smilet om hans læber til at vokse og han lænede sig ind i kysset i håb om at det varede bare lige lidt længere. Et lille grin forlod ham, som det typiske skete. Afbrydelser. Der fandtes ikke et tidspunkt hvor de ikke var blevet afbrudt på et eller andet tidspunkt. Om det så var harmløse folk der larmede eller et eller andet monster der forsøgte at dræbe dem.

Razor sendte Reign et lille smil før han så bare kort nikkede en smule. " Mhmm.. " Sagde han så bare lidt - tydeligt med et udtryk der var mere end bare glad for faktisk at blive inviteret med når muligheden for alene tid var der. " I would love to.. And you know why? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide lidt på skrå.
" Ofcourse you dooon't! 'Cause I havent told you yet - and I wont.. " Han trak kort lidt på den ene skulder før han rettede blikket lidt hen imod gruppen der stadig var alt for meget oppe at køre. Hans blik gled stille hen på Reign igen før han kort plantede et kys mod fyrens kind.
" But I kinda didn't hide from you. It just hurt my soul to see you running around like a hard working ant. " Han rynkede kort lidt næsen før han så bare lod blikket hvile lidt ud i luften. " A hardworking loveable ant though.. " mumlede han så lidt før han kort rodede sig lidt op i det mørke hår. Han lod blikket finde Reigns ansigt. " Are you finished for the night? " Spurgte han så lidt. Han var faktisk lidt i tvivl - men også stadig ikke helt ved sine fulde fem - eller måske bare det dobbelte af det. Han rettede sig kort lidt op men lod så bare hånden smutte ned og finde Reigns hånd. " Dance with me.." Nyt emne - nåede mennesket overhovedet at registrere alt hvad Razor gjorde på de sekunder der gik mellem hver tanke. Måske - det ville give mening at have lidt ondt af ham, at han skulle følge med i halvdæmonens konstante alt for flyvske tempo.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1448
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Tors 28 sep - 21:55

Reign lagde hovedet spørgende på skrå af Razors spørgsmål, der dog aldrig blev givet et konkret svar på. Rynkede kort brynene, "you can't just..." men grinede så blot lidt af den hemmelighedsfulde aura, drengen gav fra sig. Han var stadig et barn - 17 år eller ej.
Han skævede selv tilbage mod den højlydte gruppe, da Razor hurtigt fangede hans opmærksomhed igen med et kindkys, der fik et uskyldigt smil frem på Reigns læber. "Oh, you have a soul now?" spurgte han sarkastisk med et tilhørende grin men fortsatte så videre, "nah, in a couple of hours. Just kill time until I'm done, okay?"
Og det gjorde halvdæmonen i et forsøg på at få Reign til at danse med ham. Mennesket så lidt ned på deres forbundne hænder, tænksomt, "I probably shouldn't... I'm still at work." Men der skulle ikke meget overtalelse til, ingen overhovedet faktisk, før han skiftede mening og alligevel greb Razors anden hånd for at trække ham tættere på og danse med ham. "So drunk Razor's a dancer, huh? Who would've thought," sagde mennesket og svang drengen rundt en enkelt gang. Det var fristende bare at ignorere arbejdet, løbe fra det hele og danse med Razor hele natten, indtil de blev trætte nok til at tage hjem og putte i hans forældres seng. En perfekt aften.
Men virkeligheden trampede henover ham, da en af de serveringspiger, han havde fået til at overtage i baren, stak hovedet ud af et af stedets vinduer og kiggede hen på ham, "Reeeeeign, we need you! Get your butt in here!"
Og sådan stoppede dansen. Mennesket slap skuffet hybridens hænder og gav et langt suk fra sig, "those girls are killing me." Det var nogle søde og rare mennesker, der arbejdede på stedet, og Reign havde på fornemmelsen, at de allesammen godt kunne lide ham. I hvert fald havde de budt ham rigtig godt velkommen. Men ikke alle var lige intelligente, og det krævede åbenbart mere, end man lige troede, at stå i baren i et par minutter - generelt at lave noget, man ikke var vant til.
"And you," han pegede truende på Razor, "you better stay here 'till I'm off. If I find out you've headed home I'll have to come bring you back myself. You don't want that." Den seriøse tone blev snart erstattet af et varmt smil, inden Reign fik bevæget sig indenfor igen.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Fre 29 sep - 7:32

" you didnt know? Odd.. " sagde han så bare lidt med et kort overvejende udtryk. Måske det ikke så tydelig men selvfølgelig havde han da en sjæl. Han vippede kort lidt frem og tilbage på sine fødder - heldigvis var Reign med på at danse, hvert fald bare lidt.
" do you mean that aaaaaas - kill time, or just you know - kill kill time? " spurgte han så bare med et lille halv uskyldigt smil om læberne mens han dansede med mennesket - fuld eller ej, Razor elskede at danse. Men selvfølgelig blev det altid lige den tand mere fristende når man var fuld. Reign kunne sikkert også godt bruge et par drinks eller - mange. Men selvfølgelig, han arbejdede så det ville måske ikke være så smart. Razor sendte ham et lille smil, som dog hurtigt udviklede sig til et grin. " we should.. " han rynkede næsen lidt før han skævede mod hende der dukkede op ved vinduet.
" He's my Butt! " kaldte han så bare tilbage og rynkede kort panden en smule. De kunne ikke blive ved med at stjæle ham, selvom.. ugh - arbejde. Razors blik fandt Reign igen og han lod sine hænder glide ned i sine baglommer mens han vippede lidt frem og tilbage på sine fødder.

" just raise a hand iiiif you need help, with not getting killed " sagde han så lidt i samme sekund som han løftede sin ene hånd lidt op i luften. Ingen grund til at lade mennesket dø helt uden selv i mindste at have gjort bare lidt for at forhindre det. Razors blik fulgte Reign som han forsvandt indenfor igen - og var i samme øjeblik lidt i tvivl om hvad i alverden han skulle bruge et par timer på? Han kunne tage ud og lege, men samtidig kunne han lige se det blik Reign ville sende hvis han troppede op senere med blod ud over det hele. Han skævede kort lidt rundt før han rodede sig lidt i det mørke hår.

Fristelsen var for stor - men på trods af at have været svag og bukket under for det - så havde han alligevel været ude på badeværelset og fjernet det mest synlige blod. Han ledte efter Reign - mest fordi han havde besluttet at dem der var tilbage var et alt for let job for en mand som Reign. Det kunne damerne nok godt klare. Så han ville have Reign med, hvis han skulle overholde kravet om ikke selv at forsvinde hjem. Han trissede hen til baren og plantede mønten på bordet med et lille smil om læberne. " Hopefully Im allowed tipping my favorite and not to mention the most handsome bartender " sagde han så lidt med et lille grin. Han lod hovedet glide en smule på skrå før han overvejede det lidt. " I could've giving you the titel 'most hardworking' too - but sometimes thoughts gotta stay thoughts you know " han pillede kort lidt ved bordet men trak så bare kort lidt på den ene skulder.
" sooo I was thinking you were done working now. Cause Im gonna pass out if I need to entertain myself for just one more second. " sagde han så med et skævt smil. Måske ikke helt sandt, men det var svært at holde sig kørende når alt stille og roligt svandt ud af kroppen og energien dalede en smule. Men han mistænkte samtidig at Reign måske var en af dem der skulle lukke ned. Forhåbentlig ikke, men man kunne aldrig vide.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1448
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Søn 1 okt - 0:46

Tiden gik pludselig slet ikke så hurtigt, som den gjorde før. Nu glædede Reign sig jo, så hele tiden op når nogen forlod stedet og ønskede, de ville gå lidt hurtigere. Selene skulle tjene penge, så man kunne ikke smide gæsterne ud, ligegyldigt hvor meget man havde lyst. Følge dem ud og sige, at de burde tage hjem til deres familie og elskede - så Reign kunne bruge sin tid sammen med Razor.
Det var sidst på natten, men den mørke efterårsmåned sørgede for, solen stadig ikke var på vej op endnu. Det betød heldigvis ikke, lukketiden ikke var fast. De fleste gæster var taget hjem eller videre ud og feste videre, bortset fra et par drukkenbolte, der var faldet i søvn på bordene og en enkelt på to stole i en position, der så meget ubehagelig ud. De arbejdende gjorde rent - mennesket havde gang i at tørre barens overflade af. Fyldt med fedtede pletter som sædvanlig.
Men Razors ankomst fik ham hurtigt fra det igen. I hvert fald var det svært at fokusere på en beskidt disk, når han stod foran og lignede sit eget charmerende selv. Og med penge oveni købet. "The generosity is strong with you today, huh? Thanks," Reign smilede bredt og slap kluden for i stedet at snuppe mønten. Sølv, slet ikke dårligt.

Han åbnede munden lidt af det næste men lukkede den i igen og fugtede læberne med tungen, som han kiggede rundt omkring sig. Stort set alle havde travlt med at rydde op i alt det skrammel, gæsterne havde efterladt sig. Det ville være uhøfligt at gå uden at have gjort arbejdet færdigt. Men Razor - han fristede noget så grusomt, og det var slet ikke til at bære.
Reign overvejede det, trods han allerede vidste, hvad det rigtige var at gøre. Samt at han ville gøre det modsatte. "Okay, just- give me a second," mumlede han til sidst lavmældt og skævede rundt, som gjorde han noget meget ulovligt. Mennesket tog sin rygsæk på, smed mønten ned til dagens indtægter og tog en tilfældig flaske fra hylderne, inden han smuttede rundt om baren om med hånden på Razors lænd førte ham mod udgangen med ordene, "I'll see you tomorrow!" Gudskelov nåede ingen at reagere, inden de var ude, og Reign var fri.

Rusen fra at være skredet forsvandt dog med det samme, da de trådte ud i det, der virkede som en flodbølge af regnvejr. Reign havde godt kunne høre, at det dryppede, da han stod indenfor, men nu væltede det ned sammen med lyden af tordenbrag oppe fra den bælgmørke himmel, der raserede over dem.
"Holy shit," udbrød Reign med løftede øjenbryn, da et lyn viste sig i horisonten, skræmmende tæt på. Han fandt den blazer, der havde været for varm at have på indenfor, frem og gemte sig under den, selvom det ikke havde den store effekt - var allerede gennemblødt fra håret og ned, og den var for tynd til at holde noget som helst vand ude. Til gengæld var den en god undskyldning til at rykke sig ind til halvdæmonen og dække for ham også.
"Fall is beautiful, don't you think?" spurgte mennesket sarkastisk ned til Razor og lo en anelse, indtil endnu et lyn slog ned, denne gang tættere på. Reign skævede rundt, mens de gik, "eh... you think should we find shelter or just keep going? My parent's house is, like, twenty minutes from here."

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 1 okt - 12:51

Razors blik hvilede mod Reign - det tog ham trods alt lige et par sekunder at opfatte hvad det helt præcis var mennesket havde gang i. Okay han havde måske forventet at Reign ville overveje at spørge indtil om de kunne undvære ham til oprydning eller hvad der ellers krævede at blive gjort her. Han lod hovedet glide lidt på skrå før han kneb øjnene lidt sammen.
" Wait.. Just like that? " Spurgte han så lidt og rodede sig kort i håret. Han fulgte dog selvfølgelig med ud. Ingen grund til at holde Reign i en beslutning mennesket ikke engang havde taget. Han var fulgt med ud - hurtigt og jo nærmest uden en tøven. Det var et uventet syn - men helt igennem en god overraskelse. Også selvom det nok ikke var en bevidst en fra Reigns side. Men at mennesket ligefrem tog så hurtig en beslutning om at smutte derfra, måtte jo være en prioritering i Razor. Men det var vel også det mindste? Halvdæmonen havde spankuleret omkring hele aftenen - hele natten. Ventet på at Reign ville få fri. Også selvom tiden var gået overraskende stærkt. Han kunne dog godt mærke trætheden selv.
Et lille grin forlod ham før han lod blikket glide rundt på omgivelserne udenfor. Selvfølgelig regnede det - hvad mere kunne de forvente? " I guess this is what they call karma.. " Sagde han så bare drillende med et lille grin før han rodede sig lidt i det allerede næsten gennemblødte hår. Han lod blikket finde Reign igen og sendte mennesket et lille smil.

" Hell no! We're going - Crashing somewhere even if it's only for shelter.. That always leads to getting up early and leaving and not being able to actually spend time together! " Sagde han så hurtigt. Han tog ingen chancer! Regnen kunne vare for evigt - eller måske ikke for evigt, men længe nok til at det at finde ly var spild af tid.
" Besides - we're all ready soaking wet, a little more water wont hurt. " Sagde han så bare med et lille grin. Han tog i stedet bare menneskets hånd og trak ham med ud hvor regnen virkelig havde fået frit fald. De buldrende lyde var heller ikke lige frem få - eller lynene der lyste himlen op. Et eller andet sted var det enormt smukt - en smule koldt. Men smukt. - En lille smule glat nogle steder på stenene under hans fødder. Razor vandrede egentlig bare lidt af sted i en overbevisning at han sagtens kunne huske hvor Reigns forældres hus var henne. Men for at være ærlig var hans hoved en smule for rundtosset til faktisk at kunne huske det.
Han holdt et godt greb om Reigns hånd før han så endelig rettede blikket mod mennesket igen - lidt blinkende med øjnene for ikke at ende med at få alt det regn der styrtede ned direkte ind i øjnene.
" You're such a bad ass - maybe thats why I find you so damn fetching! " Sagde han så kort før han rynkede panden lidt. " I kinda do that all the time, even when you're not at all a bad ass - almost breaking the rules and stuff.. " Et lille grin forlod ham før han trak lidt på den ene skulder.
" But.. that was actually pretty cool - I had no idea you were able to leave your work like that. Razor is very impressed.. Mmm. " Sagde han så kort og nikkede nogle gange. Han rettede blikket frem igen før han overvejede det lidt. Jo, han var positivt overrasket over det. Men det var kun en brøkdel af hvad han var overrasket over denne aften. At Reign havde inviteret ham med var en anden ting og at han havde fået tilladelse til at være en douche overfor gæster på kroen? Well.. han kunne ikke klage over noget som helst, heller ikke regnen. Medmindre lynene begyndte at slå ned i dem.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1448
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 10 okt - 22:13

Måske havde Razor ret i, at det var karma, der havde fået det til at regne sådan. Så kunne han lære at blive på sin plads og ikke lade sig friste - fristelse var også en af de værste synder, ikke?
Men sådan noget kunne Reign ikke tænke på nu. Razor var hans resten af natten, og det var det vigtigste. De var begge i godt humør og ville snart få sig et tørt sted helt for sig selv. Der kunne umuligt gå noget galt.
"I guess you're right about that," sagde han tænksomt og rettede lidt på blazeren over dem, indtil drengen snuppede hans ene hånd og gjorde det svært. Lod den til sidst falde ned og hænge over armen, mens regnen uden stop bankede ned i ansigtet på ham. Nå ja, det var måske også et billigt trick at dække for regnen for ekstra anerkendelse.
Reign skævede ned mod halvdæmonens bare tæer, der efterhånden var smurt godt ind i skidt og mudder, og overvejede at kommentere dem. Ikke fordi de var beskidte, men fordi det var en sikker opskrift på en god omgang forkølelse at rende rundt uden sko på i regnvejr. Han havde dog prøvet op til flere gange at hinte det lille skoproblem til Razor og altid fået det samme svar. 'Sko var dumme og besværlige'. 'Sko hæmmede hans muligheder for at bevæge sig'. Altid det samme.

Endnu et tordenbrag lød i horisonten, som Reign skiftede en anelse retning for faktisk at nå den destination, det var meningen. Razor havde drukket - han skulle ikke være vejviser nu.
Han løftede det ellers meget koncentrerede blik fra jorden - forsøgte at træde udenom alle regnpytterne, der var begyndt at samle sig i gadernes fordybninger - og lod det i stedet hænge på Razor. Et smil fandt vej over hans læber, "you're a bad influence on me," og selvom det at bryde reglerne ikke burde være et kompliment, var drengen så god til at få det til at lyde som et. Han var god til at give komplimenter, næsten for god.
Reign blev ofte helt flov over at de ting, Razor kunne smide ud uden nogle særlige tanker bag. Han burde selv komplimentere ham noget mere, meget mere faktisk. halvdæmonen havde det bare med at gøre ham helt stum, og det hele endte op i menneskets hjerne og kom aldrig rigtigt videre derfra.

"You're going too fast, get back here," kommanderede Reign og trak drengen tilbage ved siden af sig med et ryk i armen, inden han selv kunne nå det. Slap så hans hånd for at trække rygsækken af, proppe den gennemblødte blazer ned i og i stedet trække den flaske op, han havde det lidt dårligt med at have taget, trods han havde betalt.
"So, question. Very, very important question," sagde mennesket pludselig og åbnede flasken med et højlydt 'pop', inden han tog en tår fra den. Havde i mellemtiden givet op på regnpytterne; skoene var alligevel allerede drivvåde indeni. "Are we just gonna sleep when we get there? Nothing else?"
Han rakte flasken hen mod Razor og forsøgte at skjule den håbefulde følelse, der bragede højere end tordenvejret indeni ham, i sit ansigt. Det føltes en smule underligt at spørge om sådan noget. Normalt tog man det, som det kom, og tænkte ikke videre over det. Men Razor var en særtilfælde efter alt det, der var sket. Efter alle de gange han havde afvist Reign.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 11 okt - 8:12

" Mmm I like it.. it suits you. And It.. It's actually really sexy " sagde han med et lille grin. Ingen tvivl om det. Om Reign så synes om det eller ej, så ville der altid være den der lille smule i Razor der altid så frem til når mennesket var en rebel eller bare en smule mere sbad ass.
Han fulgte selvfølgelig med Reign da mennesket skiftede retning på hvor de var på vej hen. Måske det i sidste endnu ville være det bedste. Han kunne måske alligevel ikke helt finde vej til noget spm helst andet end sin egen baglomme. Det var egentlig ikke fordi regnen generede ham betænkeligt - det var mere kulden der faktisk kunne mærkes gennem det våde tøj. På trods af alkohollen der stadig havde ham i sin hule hånd og gjorde alt lidt mere overskueligt.
Hans blik hvilede mod Reign det meste af tiden. Lige indtil det ikke gjorde fordi han slog sig gennem regnen lidt for hurtigt. Han stoppede dog op da mennesket gjorde og lod hovedet glide lidt på skrå. Han skævede kort mod flasken som smilet om hans læber voksede en tand mere. " I love when you ask questions like that" sagde han så bare med et lille grin før hans blik smuttede op mod Reigns ansigt.
" but ofcourse not! We Can do whateeeeever your heart - or any other body part desire " sagde han så bare med et lille smil og med et smil og udtryk der var på sin vis uskyldigt, men også både lokkende, charmerende og dæmonisk.. lige før han kort plantede et lille kys ved mennesket kæbe - kun for at gøre det kys til et mindre nap også smutte videre. Igen sikkert i et alt for hurtigt tempo - som han dog opdagede ret hurtigt selv og sænkede farten lidt. Om han talte ud over hvad han i sidste ende kunne stå ved ville tiden vise - men lige nu så han ingen grund til at lade noget som helst stå i vejen for noget. Desuden kunne han ikke lyve sig fra virkelig at savne at være tæt med Reign - kontakt på alle måder og mere til.

" So Tell me! Do you like your job? " spurgte han så lidt og lod hovedet glide på skrå. " I mean - Its better than the other one right? Does it pay all the things you need to buy or just fill up your savings for when you're leaving me behind and moving to humvita? " spurgte han så med et drillende glimt i øjet. " even tho' we both know that at that time I... probably manage to figure something out that would make you wanna stay. Mhmm I sure of it " sagde han så med et lille grin før han lod blikket glide lidt rundt. Han skævede kort lidt mod Reign - lyttede egentlig mest bare til hans hjerteslag og nød duften. På trods af regnen så var det muligt og ærlig talt det bedste man kunne fokusere sin næse på lige nu.
Hans blik gled frem et øjeblik før det endte endnu engang på Reign. " It's kinda cold.. we needs to hurry!" sagde han så bare og trak sig per automatik lidt nærmere mod mennesket. Bare fordi han vidste at hvor der var en Reign var der varme. Så hvorfor ikke bare snyde sig lidt til noget af den inden de nåede frem. Selvom der vel umuligt kunne være langt endnu. Han havde ingen ide om hvor langtid de faktisk havde gået. Han fokuserede alt for meget på alt mulig andet end hvor de bevægede sig rundt henne.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1448
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum