Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Efterår

Måned | September

Latest topics
Top posting users this month
SIRTIMM
 
Razor
 
Sean
 
Lori
 
Sierra
 
Davia
 
Lydia
 
Caty
 
Regnar
 
Sajro
 

Statistics
Der er i alt 229 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Gil

Vores brugere har i alt skrevet 151176 indlæg in 7781 subjects

△ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

△ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 10 sep - 20:39Sted: The Crypt
Tid: Sen aften.
Vejr: Overskyet en smule vind. (Men har det en betydning?)
Omgivelser: En masse væsner der nu lige finder interesse i at bruge deres aften på The Crypt. Tykke og tynde, høje og lave, ædru og fulde.
Påklædning: HER + Hans sorte læder halsbånd om halsen. Samt en lædersnor med den fine ring i. Også har han bare tær.
Tag: @Reign <3


Det var ikke ligefrem fordi det var noget nyt at se Razor her. Det var desuden heller ikke længere kun fordi det var hyggeligt at være her - med alt der skete omkring ham for tiden var dette nok bare stedet han søgte hen som en god flugt mulighed fra alt der hed ansvar. Sean var syg og han kunne intet gøre for at stoppe det. Han havde forsøgt at finde en kur - men som Sean selv havde sagt var det nærmest umuligt, og selv hvis man fandt den krævede det også man vidste hvordan det virkede. Hvilket i sidste ende betød at lige meget hvad så var Razor fuldstændig ubrugelig på det punkt. Han holdt sig selv lidt oppe ved stadig at sørge for de ting Sean havde brug for han klarede ved klanen. Sørgede for engang imellem at være godt eller - tilstedeværende selskab hjemme i huset. Men når de ting var gjort, så brugte han nok det meste af sin tid her. På trods af alt så var Selene stadig hans kilde til den glæde han ikke rigtig kunne finde så mange andre steder. Ikke fordi han ikke ville, men det var bare nemmere i selskab med hende - nemmere når man ikke engang behøvede prøve. Når hjernen kunne snydes til det. Desuden var alligevel blevet lidt et problem, han kunne ikke gå længe uden det fix man vidst kunne kalde det.

Aftenen var stadig ung - eller var den? Han havde faktisk ikke helt styr over det. Han havde været her længe. Brugt alt for lang tid på at bevæge sig rundt på dansegulvet, enten alene eller med folk. Selene var ikke at finde nogle steder lige nu så han var endnu engang rundt i sin egen verden, skabte sit eget selskab men engang imellem var der da andre der bød sig ind i dans. Stemningen på kroen var som sædvanligt helt fantastisk. Folk hyggede sig - både ædru og fulde - eller påvirket på anden vis. Der var musik der spillede men som næsten blev overdøvet af samtlige samtaler mellem folk og høj latter.
Der var dog en person der fangede hans opmærksomhed - det undrede ham et øjeblik at det først var nu han bemærkede ham. Måske han først var dukket op nu? Razor vidste det ærlig talt ikke - men han kunne lide hvad han så. Det var også derfor han få sekunder efter så sig selv ved barbordet med et smil om læberne og blikket rettet mod Reign. Stod folk i vejen sørgede han simpelt for at de lige blev skubbet væk så han kunne komme til og være i fokus. Intet problem eftersom de fleste alligevel vidste at Razor ikke ligefrem var super sjov at komme i karambolage med. Brækkede fingre var ikke specielt in.
Han lænede sig kort lidt ind over bordet med hovedet hvilede i sin håndflade og albuen placeret mod bordet. Et nærmest drømmende suk der matchede selv samme drømmende blik, forlod ham og han lod hovedet glide en smule på skrå.
"  You are so fine, I wish I could plant you and grow a whole field of you! " fik han så endelig sagt et øjeblik efter. Smilet om hans læber blev automatisk større i takt med øjeblikkende der gik.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1410
Reputation : 14
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Man 11 sep - 22:42

Påklædning: her

Alting så lige så stille ud til at lysne op for mennesket med det rodede, mørkeblonde hår. Reign måtte indrømme, han havde været skeptisk i starten, da han tankeløst havde smidt sig ud i to nye jobs på én gang - det var et stort pres at få lagt på sine skuldre - men det fungerede overraskende godt. Fritiden var godt nok minimal, og han havde stort set ikke set hverken venner eller familie, siden han var startet, men i det mindste fik han sovet sine otte timer og følte sig rimelig udhvilet og tilpas. Og så var der pengene; at få løn fra hele to steder var en fantastisk følelse, og hans opsparing virkede endelig til at blive større og bedre, end den havde været længe. En af grundene var nok også, at han slet ikke havde tiden til at gå ud og bruge penge men, pyt, det var kun godt for ham efter at have ødslet dem væk på dumme ting alt for længe.
En uges tid var gået, og Reign havde som sædvanligt taget turen til sin hjemby for at tage over for sin kollega på The Crypt. Det måtte han alligevel give Selene - hun havde fået et imponerende sted op at køre. Der havde endnu ikke været ballade, mens han havde været der. I hvert fald ikke det store og ikke noget alvorligt, så det passede ham som et helt fint sted at arbejde. Desuden var folk glade og fulde, og det smittede, når han en sjælden gang imellem kunne mærke trætheden komme snigende.

Han trådte ind af bagindgangen og kunne med det samme mærke, at det ikke var nok blot at smide jakken. Det lille baglokale forbeholdt personalet var varmt som bare pokker, hvilket betød, at det ville være endnu varmere inde på selve klubben, hvor folk stod støvet sammen. Derfor røg den sorte skjorte, han havde taget udover t-shirten, også og blev smidt ned i rygsækken, der blot blev efterladt i lokalet.
Reign gik langt fra altid i farverigt tøj, men han skulle alligevel lige vænne sig til uniformreglen om, at ansatte i baren skulle have så mørkt tøj på som muligt. Gik aldrig normalt i helt sort tøj - det var så dystert. Men det var også en fordel, for så behøvede man ikke tænke videre over, hvad man skulle tage på om aftenen, inden man tog afsted. Sort, sort, sort.

Døren indtil den larmende mængde mennesker lå heldigvis tæt på baren, så Reign behøvede ikke at mase sig forbi særlig mange, inden han fandt om bagved disken. "Reign! Great, man, I'm soooo tired. I'll see you around," fik han som en hilsen af sin barkollega, hvis øjne rigtignok hang træt. Det havde nok været en lang vagt.
Og væk var han, og mennesket blev efterladt alene i baren - sammen med den flok, der sad omkring og drak om kap selvfølgelig. Reign fik hurtigt travlt, da en større gruppe trådte ind og krævede noget at drikke. Da hans susen frem og tilbage sluttede, og alle virkede glade og tilfredse, hørte han en velkendt stemme, det var alt for lang tid siden, hans trommehinder havde fået lov at nyde lyden af.
Han kunne ikke lade være med at smile. Mennesket havde gentagne gange kigget efter Razor på jobbet, selv når det var travlt. Kunne ikke lade være når halvdæmonen trods alt havde lovet at komme og besøge ham. Der gik længere tid end forventet, men det var okay, for nu var han her endelig.
"I'm sorry, sir, but you can't sit here without ordering anything," sagde Reign i en beklagende tone i et forsøg på at virke alvorlig under smilet, der nægtede at forsvinde helt. Han trak en flaske op fra under baren fyldt med noget, der meget let kunne forveksles med urin med den milde, gule farve, den havde. Fyldte et krus op og stillede det foran Razor, "it's honey mead. Have a taste. 'Tis on the house," med et bredt smil, stadig excentrisk over drengens tilstedeværelse. Mennesket lænede sig en anelse ind over baren, tættere på Razors øre, for at være sikker på, han kunne høre ham gennem larmen, "why haven't you visited me until now? Gotta say, I'm disappointed. Thought you were supposed to be some kind of a stalker."

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 862
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 12 sep - 7:45

Razor kunne ikke lade være med at smile. Oprigtigt, påvirket eller ej så kunne han ikke andet når Reign stod der lige foran ham.
" oh!? You didnt know - Im like the guest of honor every day and every Night. I Can sit anywhere I want " sagde han så bare lidt med et kort uskyldigt smil om læberne. Det var vel i princippet sandt nok, bortset fra at det lidt var noget han selv havde fundet på. Også selvom Selene helt sikkert ikke vilde modsige ham i det.
Han lod dog alligevel blikket falde mod det Reign skænkede til ham, før han førte blikket op mod menneskets ansigt. " So generous - I wonder how they found someone like you for this job " sagde han så bare med et kort lidt tænkende, men også lidt drillende udtryk.
" actually.. " sagde han så bare lidt. Men forsvandt ligesom lidt ud af sin sætning med Reign så tæt på. Velduftende og helt utrolig tiltrækkende. Måske et lidt farligt mix i Razors nuværende tilstand. Men han havde ikke tænkt sig at ligge skjul på det.
" You're right - Im an awful stalker. " sagde han så bare lidt med et lille grin da han endelig fik sig trukket ud af sin trance over menneskets vidunderlige ydre. Før han så snuppede glasset foran sig og tog en lille tår. Efterfulgt af endnu en. " but! Im here now!? Just like you - that means I Can sit here aaaall Night and Stare at your working as and polite face. " sagde han så bare med et lille smil og skulle et øjeblik til at læne sig tilbage på den stol han ikke engang sad rigtigt på og som intet ryglæn havde. Han nåede dog lige at gribe fat i kanten af bordpladen med den ene hånd før det gik galt. Han skævede sig kort lidt over skulderen før hans blik fandt Reign igen.
" Like the true stalker I am. " tilføjede han så bare lidt og sendte mennesket et smil. Han kunne sagtens forklare hvorfor han ikke havde fundet Reign før - men grundene betød i sidste ende ikke så meget. desuden var chancerne for at det var noget Reign var interesseret i at høre noget om meget små.

Han lod kort sine fingre rode sig op i det mørke hår før han lod blikket strejfe ned langs baren, men så tilbage mod Reign igen. " let me know if it gets to busy - I Can lend you a hand. Free of charge " sagde han så bare lidt med et lille grin. Der var overraskende mange folk til aften. Ikke fordi der normalt var tomt. Men mængden af besøgende steg i sidste ende hele tiden. The crypt var et populært sted - ikke så mærkeligt at Selene havde travlt. Heldigvis ikke for travlt til at have tid til et besøg fra Razor tit og ofte.
Men travlheden skulle da ikke ødelægge at han endelig havde chancen for at se Reign. Om han så arbejdede eller ej. Razor kunne vel sagtens give en hånd med hvis det betød en samtale var muligt. Han kunne jo ikke side hele aftenen og vente på den pause der måske ville komme Reign til gode - eller på at fyren fik fri og helt sikkert ville være død træt efter sådan en aften. Nej nej, han måtte spille sine kort rigtigt. Hvis det gik galt. Så måtte han finde en anden måde. Motivationen var hvert fald helt i top, det samme galt humøret. Som nok også bundede en del i hvad der kastede sig rundt i hans boldbaner på nuværende tidspunkt. Ikke kun alkohol - men det gjorde det nu heller ikke værre.
" Believe it or not - I might actually be kinda good at all of this! " sagde han så med et enkelt nik og en kort fægtende bevægelse med den ene arm. Kort før han tog endnu en tår af den drink Reign så gavmildt havde skænket ham. Og som overraskende nok smagte helt og aldeles godt.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1410
Reputation : 14
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 12 sep - 21:39

Reign trak på skuldrene med et lille smil siddende i mundvigen af Razors kommentar. Det passede, at han måske var for gavmild til et job som dette. Eller 'gavmild' var måske ikke ordet. Blot svag - folk hyggede sig og havde det sjovt, så det var hjerteskærende at se deres humør blive ødelagt, fordi de ikke havde flere penge tilbage til sprut eller havde smidt pungen et eller andet dumt sted. Reign passede skam sit job, men det hændte, at han faldt i og gav lidt mere gratis ud, end det nok var meningen.
"A stalker indeed," erklærede Reign sig enig med et grin over Razors lille dans på stolen. Men hvis det havde været omvendt, og han selv havde haft lidt for meget fritid, samt vidste hvor Razor var og hvornår, måtte han også indrømme, at han havde gjort det samme. Forfulgt ham som det klæbende stykke menneske, han godt vidste, han i virkeligheden var.

Reign hævede et øjenbryn af hybridens tilbud om hjælp og svarede, "oh, I believe you. When I first met you you didn't know beer from wine but now - you seem quite aqcuainted with alcohol to say the least. Which is a bad thing," han åbnede flasken, der endnu ikke var blevet stillet væk, og hældte mere op i Razors glas, helt op til kanten, "really, reeeeally bad." Smilede drilsk og flyttede opmærksomheden hen på nogle kunder, der ventede på servering, i stedet.
Han vidste ikke, om halvdæmonen allerede havde drukket, før han var kommet. Det var ikke til at sige med sådan en som Razor, der med sin boblende personlighed virkede lidt småfuld hele tiden. Heldigvis havde Reign magten til at få ham fuld nu, hvis det ikke var tilfældet. Hvis han alligevel bare havde tænkt sig at sidde ved baren og stirre med store, indtrængende øjne, kunne det vel ikke skade.

Efter at have betjent en portion festglade mennesker, gav Reign sig selv lov til at vende tilbage til Razor. Snuppede et brugt krus på vej derhen og gav sig til at gøre det rent med en våd klud.
"So... how's my gorgeous little cupcake holding up?" spurgte han lystigt i et forsøg på at gemme sine egentlige intentioner om at få en opdatering på hybridens nylige problem. I teorien ville det ikke være en upassende ting at spørge om, i hvert fald ikke hvis de fandt et lidt mere privat og stille sted, men Reign gad ikke ende med at tude ligesom sidst. Razor ville tro, han var en idiot, hvis han vidste, hvor meget han havde tudet efterfølgende. Det var dumt - det burde ikke være ham, der græd. Men det gjorde så ondt over det hele at tænke på, hvad drengen var gået igennem, og at han selv havde været så magtesløs. Og så oveni efterfølgende opført sig som verdens største kvaj, hvilket ikke gjorde det bedre.
Reign stillede kruset på plads bag sig og snuppede det næste uden at fjerne blikket fra halvdæmonen.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 862
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 13 sep - 7:42

Hans blik var mere eller mindre placeret mod Reign hele tiden. Eller det var hvert fald indtil der blev skænket mere i hans glas, som i forvejen ikke engang havde været helt tomt endnu. Det kunne man da kalde forkælet kundeservice. Ikke at Razor havde nogle klager over det. Tværtimod - det var fedt at kunne få gratis drinks selv når det ikke var bossen der stod bag baren. Alle andre bartendere var ikke just så gavmilde. Men det kunne sikkert også hurtigt give bagslag.
Han sendte Reign et lille smil før han så bare rystede lidt på hovedet. " are you trying to get me drunk? " spurgte han så bare og hævede kort lidt det ene bryn. Dog med et lidt drillende udtryk.
" let me Tell you a secret! " tilføjede han så kort efter før han på den mest mulige og tydeligt ikke vellykket forsøg på at være diskret fik færdiggjort sin sætning. " I already am! " - måske ikke fuld, men kunne man i sidste ende kende forskel på det og andre påvirkende ting? Nah. Han havde været høj på Reigns eksistens mange gange så selv det kunne det forveksles med.

Han skubbede stille glasset tættere på sig før han tog en tår. Men lod så bare fingrene strejfe omkring på kanten af glasset et øjeblik mens han betragtede Reign som han betjente kunder. Alle de tanker der burde være i hans hoved lige nu var helt væk - skubbet til side af alt det der tydeligt viste sig i hand ansigt. Man kunne nemt klæde folk af med blikket - spise dem lidt med øjnene og stadig have et ikke alt for creepy udtryk.
" hm? " han rettede blikket mod Reigns ansigt da han igen blev spurgt om noget. Han trak så bare kort lidt på den ene skulder. " still alive so I guess pretty good " sagde han så bare lidt med et lille grin.
" and you? Its like you disappeared in like forever - and Its not because you've been working here all the time. I would've seen you. Right? " han kneb kort øjnene lidt sammen før han drejede lidt fra side til side på sin stol.
" or Maybe Its me who's been gone " han rynkede kort panden lidt. " actually Maybe thats the case. Ive been home alot - wanna know why? You might actually not find it as nervewrecking - or sad - or depressing or... awful. Truly awful " han rystede kort lidt på hovedet før han vippede lidt med sin ene fod.
" did you know demons cant get sick? " spurgte han så bare og rettede blikket mod Reigns arbejdende hænder.
" clearly I didnt get that bonus when I was born but Yea.. Well " han trak kort lidt på den ene skulder. Han havde godt nok lovet ikke at kaste informationen ud i verden men Reign galt ikke som hele verden. Han var Razors verden og den verden måtte godt vide hvad der foregik - det meste af tiden hvert fald.

" anyway.. Sean is sick - really sick. Dying actually. He's a demon. Which means demons Can get sick - but only with this horrible illness that kills if not treated. Ive been trying to find a cure. But uuuum - He's still dying, which means I totally failed that one " sagde han så bare lidt med et kort skævt smil før han så bare rystede lidt på hovedet. Han rettede sig kort lidt op men tog så endnu en tår af sit glas.
" sorry - that had absolutely nothing to do with how you're doing. So Tell me!? I wanna know! Can we cuddle up in a Big pile of pillows when you're done working, or are you super duber busy? " spurgte han så lidt og lod hovedet glide på skrå. Nysgerrigt.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1410
Reputation : 14
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Søn 17 sep - 0:57

"Uhh..." var det eneste, der nåede at forlade Reign sammen med et uroligt blik til siden. Han havde skam skænket en tanke til Razors reaktion på, at han havde taget to jobs. Drengen var efterhånden blevet rigtig god til at beklage sig over, at han brugte alt for meget tid og energi på arbejde - og nu var der pludselig to af dem. Han havde da også overvejet at droppe det udelukkende for Razors skyld, men fordelene ved to jobs opvejede den skideballe, han ville få, så den overvejelse var hurtigt faldet til jorden.
Heldigvis var hybriden rigtig god til at snakke udenom, og Reign slap for denne gang, da han glædeligt lod samtalen glide videre til det næste emne, "it definitely is. I'm pretty sure I would've noticed if you were here - you're not exactly missable."
Menneskets gode humør og smil forsvandt hurtigere, end det virkede muligt, da Razor nævnte en dæmonsygdom. DæmonsygdomMEN. Selvfølgelig kendte han den. Eller - i hvert fald vidste han, at den eksisterede, fordi han rent faktisk havde lyttet og været nysgerrig, da hans forældre havde fortalt om den. En mulighed for at udslette nogle af de dæmoner, der terroriserede landet - ikke noget Reign ville gå glip af, dengang han ikke kunne fordrage racen.
Men det var anderledes nu, og han kunne mærke hele sin verden vælte nedover ham.

I hvert fald lige indtil Razor nævnte, at det ikke var ham, der bar sygdommen, og mennesket kunne puste lettet ud. Ville nok have smækket ham en for at gøre ham så bange, hvis ikke det faktisk var gået op for Reign, hvad der var blevet sagt. "Wait... Sean's dying...?"
Menneskets havde svært ved at sætte ord på hvilke følelser, det egentlig var, der gik igennem ham nu. Han burde vel egentlig være glad, selvom det var forkert at fryde sig over en anden persons ulykke. Men han var ikke rigtig glad. Måske endda en smule trist. På Razors vegne? - han mistede måske sin ven og arbejdsgiver. Noget Reign selv havde været tæt på, dengang hans egen chef havde været tæt på at blive slået ihjel af halvdæmonens ustyrlighed.
Drengen forsøgte sig endnu engang med et hurtigt emneskift, men denne gang lod mennesket ham ikke. "Wait, we gotta- I mean... don't you wanna talk about it?" Ikke at Reign forventede, at han kunne redde dagen og være den store helt, der trøstede, så altid blev godt igen, men var det ikke vigtigt at tale om sådan noget? Om døden. Alle kom trods alt til at opleve den - både på sig selv men også på nogle af sine nærme.
"Are you sure there's no cure at all? I bet if we asked my parents, they would-" et vredt opråb afbrød mennesket henne fra den anden side af baren. En mindre gruppe havde åbenbart forsøgt at få hans opmærksomhed, og en af den var gået hen og blevet utålmodig. "Sorry, I'll be right there," Reign skyndte sig hen og servere. Måske var det alligevel ikke hverken tidspunktet eller stedet at snakke om sådan noget. Han var trods alt stadig på arbejde, og sådan noget fortjente fuld opmærksomhed. Også selvom det handlede om en kæmpeidiot som Sean.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 862
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 17 sep - 9:29

Razor rystede bare lidt på hovedet - han nu mente nu selv godt han kunne blende ind i mængden - forsvinde fra øjet der ellers søgte. Men måske det ikke helt var sandt - Reign mente sikkert også det om sig selv og han var for Razor alt for nem at spotte. Måske det også galt helt præcis på samme måde den anden vej rundt. Pludselig var han ikke i tvivl. Det var måske i virkeligheden Razor der var forsvundet fra overfladen - eller hvert fald bare fra virkeligheden.
Han nikkede kort lidt før han så hurtigt rystede på hovedet.
" Yes.. I mean no - I mean yes, but don't tell anyone. Im kinda not allowed to talk about actually. But - I don't know. I guess thats one of the reasons.. " Han lod blikket glide ned mod dem i baren som tydeligt ikke havde tålmodighed til Reigns snak med Razor. Han rynkede kort panden lidt. Skulle man blive fornærmet? Næ - de var bare nogle skiderikker og Reign passede bare sit arbejde. Razor vippede kort lidt med sin ene fod før han skævede lidt mod sit glas - alt i mens smilet stadig blomstrede i hans fjæs. Utroligt at det kunne blive ved. Selvom emnet var ret deprimerende virkede det bare slet ikke sådan - det hele skulle jo nok gå. Han plantede sin hånd lidt ved sin hals, eller nakke. Lige omkring hvor mærkerne efter et sæt tænder stadig var. De fleste af dem var helet efter at have drukket engle blod efter møderne med Selene - men nogle gange nåede man det ikke helt.

Han drak lidt mere af sit glas før han lod blikket falde på Reign igen. " Wouldn't it be great if you could do magic? I mean, you could take orders like That! " sagde og knipsede kort med fingrene. " Maybe even all at once - then we could talk while beer and whiskey was flying around up in the air. Almost like a self-service but not.. " Sagde han så bare og skævede rundt på himlen mens han forestillede sig hvilket kaos det måtte være. Men hey, var dette sted ikke lige præcis kendt for sin vidunderlige kaos? - Der blev hvert fald stadig snakket om ulykkerne der skete. Det var nok baret et emne skifte - Sean var egentlig ikke et emne de behøvede hive op i. Razor mente bare at det var en god undskyldning for hvorfor han ikke var kommet noget før. Desuden var det sandt. Sean var døende syg og det var en enormt frustrerende ting, som gik ham mere på end han faktisk anede.
" Why do you work alone tho'? Busy nights usually means more work - which means you shouldn't be doing it all by yourself. Or maybe you're already a total pro and wants to handle everything? " han kneb kort øjnene lidt spørgende sammen før han så bare smilede skævt. Der var sikkert også andre der arbejdede her til stede, men stedet var fyldt - så at de stod samme sted ville ikke give mening. Han skævede sig kort over skulderen før han rettede blikket tilbage mod Reign.
" Let me help, I feel lazy just sitting around.." Sagde han så hurtigt med et lille smil. Han kunne bringe ud til borde eller hurtigt gå en runde og samle glas sammen inden folk begynde at smadre dem mellem hinanden. Der var intet værre end et dansegulv fyldt med glasskår når man som Razor rendt rundt på bare fødder.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1410
Reputation : 14
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Reign on Søn 17 sep - 18:11

Reign kunne godt forstå, det ikke skulle ud til alle, at Sean McGivens var dødeligt syg, men kunne ikke se problemet i, at han fik mere at vide, nu bomben jo ligesom var blevet sprunget.
Men Razor snakkede udenom. Om bartenderarbejdet, om flyvende glas og kopper, om alt andet end sygdommen, og Reign brød sig trods alt ikke om at snage, hvis det virkelig var et problem. Så han gav i sidste ende op og stillede blot det krus, der var pudset rent for længst, tilbage på sin plads på hylden bag sig.
"Razor, take a look around you. Servers, people cleaning, there's even a chef in the back kitchen. There's plenty of people working here, trust me," forklarede han og vendte opmærksomheden tilbage mod Razor, der snart fik tilsendt et smil, "you just sit there and look pretty and I'll-"
Mere nåede mennesket ikke at sige, inden en af pigerne, der serverede, var kommet op til baren og sagde med en opgivende tone, "they're playing that game again. Can I, please, throw them out this time before anything bad happens?"
Reign rettede sig op for at kunne se mest muligt henover menneskemængden, og rigtignok havde en del samlet sig i en klump af larm og spænding henne i et af hjørnerne. Han havde ikke selv hørt om det, før han var kommet hertil, men åbenbart var det et terningspil kaldet 'Modig', hvor man kunne være heldig at vinde en god sjat penge, men man til gengæld også kunne miste mere end det, hvis man gik hen og tabte. Sidst havde de skåret to fingre af en fyr, der havde været uheldig, og det havde sat en kædereaktion igang hos både gæster og arbejdere, der var blevet bange over alt det blod og råberi.

Reign tøvede først men nikkede så, "yeah, do that. Please, be careful." Han så efter hende, som hun bevægede sig gennem mængden af mennesker og sagde så til Razor, "if anyone here ever asks if you wanna play 'Brave' just say no. It's a stupid game."
Han skævede igen mod hjørnet, trods der ikke var meget at se, når folk stod i vejen, og måtte blot håbe på, de pænt hørte efter og forlod The Crypt. Sidst havde det krævet en del overbevisning af få dem ud. Åbenbart elskede store, muskuløse mænd at sætte liv og lemmer på spil blot for at bevise, at de var modige.
"So," Reign lod opmærksomheden vende tilbage til drengen og smed den efterhånden beskidte klud henover sin skulder, inden han lænede sig op af barens kant med et fascineret og afventende blik i øjnene, "you mentioned cuddling. I'm listening."

Men endnu engang fik mennesket ikke lov at nyde hybridens tilstedeværelse længe, inden det lød tilråb ovre fra hjørnet, et højt knald og derefter gråd fra en af serveringspigerne. Man behøvede ikke at kunne se det for at regne ud, at hun havde fået en på hovedet, og Reign vidste, at det havde været idiotisk af ham at sende hende helt alene derhen.
"For crying out loud..." mumlede mennesket og forlod sin post bag baren for at finde hen til hende i stedet. Og rigtignok kunne han se, da hun endelig kom til synes, at hun havde anskaffet sig en ordentlig blodtud, og lod trøstende armene finde omkring den ulykkelige pige, hvis øjenkroge flød over med tårer. "There, there, it's okay. I'll get 'em out of here. Go clean your nose, and I'll be right with you, okay?" Reign havde ikke lyst til at sende hende afsted med det samme helt alene, men vidste hvad der skulle til for at få de kæmpeidioter af vejen. Sidst havde han været heldig at få dem ud, fordi folk derinde havde være hjælpsomme, men lige nu virkede folk for fulde til for alvor at kunne hjælpe til, hvis det blev alvorligt. Heldigvis kendte han en, der kunne dele bøllebank ud til hver en tid - påvirket eller ej.
Mennesket vendte tilbage til Razor, "long, red hair, freckles all over, tall and muscular. The guy hosting the game," og lænede sig ned mod hans øre for at kunne sænke stemmen lidt, så alle omkring ikke behøvede at høre med, "don't kill him but make sure to give him a giant ass-whipping." Halvdæmonen ville hjælpe, og nu fik han lov.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 862
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 17 sep - 20:12

Han sank nærmest helt sammen på stolen et øjeblik. Reign havde ret - han var ikke den eneste der arbejdede her og hjælp fra Razor var i sidste ende ikke nødvendigt - hvad ville det overhovedet gøre godt for? Hvis Razor begyndte at fare omkring og arbejde også, ville de jo heller ikke få mere tid til at snakke med hinanden. Tværtimod, så ville de slet ikke være samme sted. Han vippede kort lidt med sin ene fod før hans blik ramte kvinden der afbrød Reign midt hans sætning. Dog fangede hun hurtigt hans opmærksomhed da ordet 'spil' blev nævnt. Slet ikke dårligt, det var altid underholdning der ville noget. Især hvis man kunne bryde reglerne - eller.. Vinde. Hvorfor var han gået glip af sådan noget? Hvordan kunne han det? Sikkert fordi han altid var alt for påvirket når han var her - men alligevel! Han burde vide når der skete sjove ting i hjørnerne sådanne steder.
" But stupid sounds fun! And I am brave you know.. " Sagde han så bare med et lille grin før han kort fulgte kvinden der forsvandt væk igen med blikket. Han rettede så sit blik mod Reign og lod hovedet glide lidt på skrå. Han skulle lige til at spørge indtil det da Reign fik sagt noget andet, som selvfølgelig kun fik Razors smil til at vokse. Så han havde altså ikke overhørt hvad det var halvdæmonen havde sagt tidligere.
" Mmm you know.. You, me... " Han skævede sig over skulderen mod endnu en afbrydelse i deres samtale. Han tog kort en dyb indånding før han så bare rystede lidt på hovedet. " Jeez.. " mumlede han så bare lidt da Reign forsvandt fra sin plet bag baren. Razor lænede sig kort lidt ind over bordet og puffede lidt til sit glas som han stirrede på et par sekunder før han så bare drak ud imens Reign var væk. Han blev kun siddende fordi han mistænkte at hvis han blandede sig var det ikke et tilfreds fjæs Reign ville vende tilbage med - og at være uvenner nu var ikke fristende. Desuden ville han sikkert meget hurtigt kunne komme til at gøre noget over ilet. Det var lige ved at blive for slemt at sidde her og ikke være en del af hvad der foregik - enten at stoppe det eller lege med. Men Reign vendte tilbage lige tidsnok inden Razor vendte rundt på stolen og farede af sted. Smilet om hans læber voksede i takt med at Reigns udtryk og ord blev tydet i halvdæmonens sind. Det var lige før hårene i hans nakke rejste sig da Reigns stemme lød ved hans øre.

" This is gonna be epic.." hviskede han lavt for sig selv. Han rettede blikket ned mod hjørnet af rummet og bed sig kort lidt i læben. Han havde vidst lige fået en tilladelse til faktisk at lave rav i den. Okay måske ikke helt på den måde - men sørge for at det spil de havde gang i stoppede. Så længe han ikke slog ham ihjel? Det var et glubsk blik Razor endte med at have over sit ansigt før han kort skævede mod Reign med et lille smil om læben, men så smuttede afsted hen over gulvet.
" So! You guys are playing Brave huh? I know that game - My version might just be a little different.." Sagde han så bare med et smil i det han havde plantet hænderne mod bordpladen og lod blikket strejfe sig rundt på dem der tydeligvis var en del af det og hurtigt havde samlet sig efter det stunt der ellers var sket for lidt siden. Razors blik fandt kort efter ham der passede beskrivelsen Reign var kommet med. " So - how about you take a turn for once. Aren't you surpose to be the ultimative winner in this game? Considering you're the one handing out all the dirt? " Han hævede kort lidt et bryn men smilede så bare skævt.
" You have to prove you can play to be a part of the game - especially when you join after the first round.." Lød det så bare fra en pige i flokken der tydeligt var utilfreds med at de blev forstyrret igen. Razor rettede blikket mod hende. " Fine - what do you want me to do? " Spurgte han så bare og hævede kort lidt et bryn. Han skævede kort lidt tilbage mod baren før hans fokus igen røg mod gruppen. Dang it - fejlede han allerede i bare at sørge for de smuttede? Han lod hovedet glide lidt på skrå - ventende. Det var tydeligt at hun overvejede det. " Steal a bottle of rum for us to share.." Sagde hun så bare hurtigt.
Razor rynkede kort panden lidt. " Is that really the best you can do? " Spurgte han så, nærmest skuffet. Måske det ville være nemmere bare at gøre deres tilstedeværelse lidt sur også smutte tilbage til Reign. Han forventede noget langt mere spændende end så simpelt en ting som at stjæle en flaske.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1410
Reputation : 14
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: △ If I’d follow you home, would you keep me? (Reign)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum