Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Latest topics
Top posting users this month
Taliia
 
Fenrer
 
Elizabeth
 
Lith’rra
 
Sean
 
Gautham
 
Zayden
 
Melisandre
 
Larlii
 
Cali
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156552 indlæg in 8131 subjects

Et særligt møde - Azir

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Et særligt møde - Azir

Indlæg by Taliia on Ons 8 nov - 20:05

Sted: en lysning omkring en times gåtur fra Forestina.
Tid: omkring middag
Vejr: køligt og solrigt, med en svag brise

@Azir

Taliia trak vejret dybt et par gange inden hun begyndte at synge stille for sig selv. Hun lukkede øjnene og gav sig til at danse i lysningen, imens hun sang. Hun var klædt i en lysergrøn kjole, som havde en slidse i højre side der nåede op til midt på låret. Dette var en test for at se hvor langt hun var nået med at anerkende Seuzans død. Sangen var en hun havde sunget for ham utallige gange, både når de havde været dem selv, men også når de havde danset i byen.
Da hun nåede til omkvædet, begyndte tårene at komme stille. Men hun kunne stadig holde sig oprejst igennem dansen, hvilket var en stor sejer for hende. Hun havde været her hos sin kusine i lidt over et år, imens hendes sind og sjæl kom sig.
Hun sang videre og blev mere sikker på sig selv. Da hun igen kom til omkvædet, sang hun højt og tydeligt.
"And I'll see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful
Like a rainbow"

Endnu nogle få tåre gled ned over hendes kind. Men hun stod stadig op, da hun stoppede dansen efter sangens afslutning, hvilket fik hende til at smile lidt. Og hviske op imod trætoppene på elvisk:
"Til vi ses igen, min elskede."


Sidst rettet af Taliia Tors 23 nov - 18:16, rettet i alt 2 gange

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Taliia

Antal indlæg : 329
Reputation : 3
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Azir on Ons 8 nov - 20:55

"Ha!" lød det ude i skoven idet at Azir trænede med sin stav. Han havde trænet i et par timer nu og var godt svedig men det føltes godt. Han elskede at være ude i det fri for at træne med hans stav. Det var også det ideale sted at være bare for at slippe tankerne fri. Faktisk var det ikke meningen at han skulle være her lige nu... det var faktisk meningen at han skulle overvære noget handel som hans far havde gang i og tage ved lære af ham. Det havde dog bare været svært at holde sig tilbage med at udforske når nu skoven var så tæt på, så han havde fået sin søster til at dække over sig. Han vidste godt at det var lidt unfair overfor deres far men, de skulle alligevel være her i et par dage så han skulle nok gøre det op igen. Lige nu behøvede han bare noget tid for sig selv.
"Det må være nok for i dag," sagde han forpustet og gik over til sine ting. Hans overtøj og skjorte havde han taget af og lagt ned på græsset. Han havde taget en taske med hvorved at der var noget vand og brød til efter han var færdig. Der var også en klud som han tog og begyndte at tørre sit sved af med. Vinden på hans bare overkrop var dejlig kølig og han lukkede øjnene kortvarigt og bare nød det. Han lyttede til naturens fantastiske lyde og tog en dyb indånding. Sikke dejlig fredfyldt her var. Han forstod godt hvorfor det var at elverne holdt til herude. Her var så fredfyldt og idyllisk... han elskede selv sin egen by... men, nogen gange var det godt at komme væk derfra. Der var tæt travlt og trængt med handlende for alle mulige steder fra. Der var altid gang i et eller andet og selv havde hans familie altid travlt.

Da han stod og nød stilheden blev den dog pludselig brudt af... sang? Ja, der var vist nogen som sang i nærheden. Azir kunne ikke lade være med at lade sig drage af sangen... det lød noget så inderligt og smukt... og trist lagde han også mærke til. Azir var ikke selv en som kendte til stor sorg, men denne persons svigende og sørgmodige sang fik Azir's hjerte til at vride sig i smerte. Forundret og nysgerrig samlede han sine ting sammen inden han gik mod lyden. Det lød til at være en kvindes stemme og ud fra hendes stemme dannede han sig et smukt billede af hende... Dog, kunne det ikke måle sig med det som han så.

Azir spærrede øjnene op idet han så kvinden som stemmen tilhørte. Han var også sikker på at han havde mistet vejret i et kort sekund. Hun var ikke til at beskrive sådan som hun dansede rundt i lysningen. Hendes dans var betagende og yderst hypnotisk. Han stod lidt måbende og kiggede på hende uden at bevæge sig ud af stedet... da sangen sluttede kom han dog til sig selv igen. Han følte faktisk at han havde trængt sig på noget som han nok ikke skulle have set. Det virkede ret privat og han følte sig lidt pinlig til mode. Han besluttede sig derfor at han nok skulle lade hende sørge i fred og tog et skridt tilbage, da han trådte på en gren som gav et kæmpe smæld fra sig da den knækkede. Azir sukkede højlydt og kiggede hen på kvinden. Han ville være en idiot vis han troede at hun ikke havde hørt det.
"Beklager..." sagde han lavt og undskyldende til hende. Han var irriteret over sin egen klodsethed, men, på den anden side... så ønskede han at blive lidt længere ved denne kvinde... som faktisk nu hvor han fik kigget ordentlig på hende virkede ham noget bekendt. Havde han mon set hende før?
avatar
Azir

Antal indlæg : 28
Reputation : 0
Bosted : Aquener
Evner/magibøger : Empathy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Taliia on Tors 9 nov - 6:05

Hun stod med ryggen til det sted hvor en gren knækkede. I ren refleks rakte hun hænderne om på ryggen efter de lange daggerter, som hun plejede at bære, lukkede hænderne om den tomme luft og bevægede sig rundt til hun stod klar i kampposition, som hvis hun havde haft sine våben. Hendes højre ben var strakt frem, så kjolen var gledet til side og afslørede det bare ben fra lige under knæet og op til midt på låret. En støvle af brunt læder dækkede skinnebenet og foden.
Da hun hørte stemmen, glippede hun et par gange med øjnene og blev klar over at hendes gamle vaner havde taget over. Hun rødmende svagt over sin situation og rettede sig op. Hun forsøgte at smile til den fremmede mand.
"Det er iorden." Hendes stemme var næsten ligeså lys som en nattergal, og alligevel lidt rystet. Hun tørrede sig over kinderne med den ene hånd, for at fjerne resterne af tårene, der var løbet ned under dansen. Hun så lidt mere på ham, og måtte vride den sløve hjerne for at finde ud af hvorfor hun syndes at hun genkendte ham. Men lige nu kunne hun ikke sætte ord på det.

Hun rystede på hovedet, lod lyden af hans stemme flyde igennem sit hoved igen og tog endnu et par skridt frem, imens hun så undersøgende på ham. Et svagt minde om et handelsmøde for år tilbage kom frem. En ung mand, som havde været ret tiltrækkende. Det var kort før hun begyndte sit liv som pirat.
"Azir??" Stemmen var spørgende og øjnende søgende.

//Forstil dig billedet af kamppositionen, hvor hun er i en kjole Smile Slissen i den lange kofte passer i samme højde som kjolen. //

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Taliia

Antal indlæg : 329
Reputation : 3
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Azir on Tirs 12 dec - 19:51

Kampklar var hun i alt fald. Han var noget overrasket over hendes hurtige reflexer men mest af alt var han imponeret. Han kunne ikke lade være med at kigge på hendes bare ben da de dukkede frem men kiggede hurtigt væk igen. Han var vel en gentleman... det var han i alt fald blevet opdraget til af sine forældre... det var dog bare ikke alt som de vidste og det håbede han forblev sådan. Hans søster kunne i alt fald godt holde på hans hemmeligheder og han hendes.
Det var dog altid noget at hun ikke valgte at angribe ham. Faktisk virkede hun faktisk lidt flov over hendes egen reaktion. Azir smilede bare afværgende til hende og løftede hænderne i en fredelig gestus, som i at han ikke ønskede at gøre hende noget ondt. Han kunne godt forstå at hun nok var blevet forskrækket. Især taget i betragtning at hun var en kvinde alene ude i skoven og en fremmed mand bare var sukket op ude i det blå. Uanset hvor meget det smertede ham måtte Azir erkende at den verden de levede i ikke altid var god. Der fandtes folk som sikkert ville udnytte sådan her en situation og gøre forfærdelige ting ved en smuk kvinde som hende her. Han kunne ikke holde tanken ud.

Han blev lettet over at høre hende sig at det var okay. Han ville hade at have skræmt hende. Faktisk mere end blot skræmte det ham... han kunne ikke helt sætte sin finger på det. Han følte bare at han virkelig ikke ønskede at hun skulle foragte eller frygte ham. Om det var fordi hun virkede bekendt var også en mulighed men der var noget mere bag det. Så meget vidste han i de få sekunder som han havde fået øjenkontakt med hende... men, ikke mere end det. Hun havde en smuk stemme og stille og roligt var der nogen tandhjul i hovedet på ham det var ved at sætte sig på plads for ham. Han blev dog noget så overrasket over at hun kaldte hans navn. Han spærrede øjnene op og kiggede nu godt og grundigt på hende. Det røde hår, de fantastiske brune øjne, den fløjlsbløde stemmen og ikke mindst hendes øre. Der gik meget få sekunder før han smilede i genkendelse. Hvordan kunne han nogensinde glemme hende...
"Taliia..." sagde han storsmilende. Han kunne næsten ikke tro sine egne øjne. Det havde været så mange år siden han sidst havde set hende. Han troede faktisk ikke at han ville se hende igen men her stod hun så... Han tog selv et skridt nærmere. Han havde mere eller mindre haft et crush på hende men havde aldrig rigtig troet at han skulle have haft en chance. Så smuk en kvinde som hende... det og den detalje at hun rejste. Før han havde vidst af det havde hun forsvundet... han havde dog godt hørt rygter om at hun skulle have taget til søs som en pirat. Endnu en årsag til at hans far havde bedt ham om at glemme alt om hende dengang. Han havde dog ikke troet på det selv. Det var ikke andet end ondsindet rygter.
"Jeg kunne næsten ikke genkende dig... det er så længe siden og jeg undskylder meget at jeg ikke genkendte dig med det samme," sagde han venligt og gik endnu tættere på. Desto tættere han kom desto stærkere blev følelsen fra før. Han ønskede at komme hende nær. Han ville dog ikke gøre hende utilpas så han holdt en acceptabel afstand. Han kunne ikke lade være med at smile eller fordybe sig i hendes brune øjne.
"Du er kun blevet smukkere med tiden," sagde han lavt og uden helt at anse vad det var at han havde sagt. Det var bare sluppet ud af ham uden at han videre havde tænkt over det.
avatar
Azir

Antal indlæg : 28
Reputation : 0
Bosted : Aquener
Evner/magibøger : Empathy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Taliia on Tirs 12 dec - 20:21

Et lille smil kom frem på hendes læber, da han nævnte hendes navn. Han kunne huske hende. Hun tog et par skridt tættere på ham, men standsede så imens hun blev usikker på om dette var en god ide. Hun hørte stadig hans ord og så at han kom tættere på hende, og uden at tænke gned hun højre hånd over ringen på hendes venstre ringfinger. Hun havde endnu ikke fået sig selv til at tage ringen af, selv om det nu var lidt over et år siden at Seuzan døde. Hun bed sig lidt i underlæben og prøvede at smile over hans kompliment.
"Ja, det er længe siden. Og jeg har også haft travlt på havet, samt mit nye hjem. Jeg..." Hun sank et par gange inden hun forsatte med lettere skælvende stemme.
"Jeg fandt en god mand, som jeg kom en del sammen med og har haft en del eventyr med. Men for lidt over et år siden, omkring fem måneder efter at vi blev gift, blev han myrdet foran mig. Dog har jeg stadig den datter han skænkede mig for omkring tretten år siden." På trods af at hun forsøgte at holde tårene tilbage, sneg et par stykker sig ud og gled ned over hendes kinder. Dog var smilet ægte, da hun talte om sin datter.
Hun viste ikke helt hvorfor hun fortalte ham alt dette, men noget i hende krævede at han skulle vide det.

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Taliia

Antal indlæg : 329
Reputation : 3
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Azir on Tirs 12 dec - 21:10

Han så ikke da hun gnubbede sin ringefinger idet han havde for travlt med at kigge på hendes ansigt. Han lagde dog godt mærke til at hun virkede pludselig noget utilpas... nej, ikke utilpas men, trist. Han havde næsten lige glemt hendes sørgmodige sang og tårer. Alligevel virkede det til at hun prøvede på at smile. Selv fik Azir næsten en klump i halsen da hun begyndte på at fortælle ham sin historie.
Det gjorde ondt helt inde i sjælen på ham at høre hvordan hun havde fundet kærligheden for blot at miste ham til at ondsindet mord. Nogen havde myrdet hendes mand... hvor hjertensskærende det måtte være. Det var i sådan nogen her situationer at han ønskede at han ikke blot kun kunne påtage sig fysiske smerter... men, også følelsesmæssige. Hvis blot han kunne det så havde han... ja, så havde han påtaget sig dem. Han vidste godt at det var den form for smerte som til tider var med til at gøre mennesker stærkere, men det forhindrede ham stadigvæk ikke i at have tanken. Han vidste dog godt at det var umuligt... I stedet ønskede han blot at tørrer hendes tårer bort og holde hende i hans arme. Det kunne godt være at de havde været adskilt i flere år. Hun havde trods alt stadigvæk været en ven og Azir kunne generelt ikke holde ud at se folk i smerte. Ikke kun fordi han var en engel, men, fordi det var den mand han nu engang var.
"Om forladelse... du har min dybeste medfølelse for dit tab," sagde han venligt og med en medfølende mine. Han håbede blot ikke at hun havde noget imod hans empati. Han havde godt mødt folk som ikke brød sig om det. Mest af alt fordi de ikke ønskede at folk havde ondt af dem. De følte at de kunne klare alt selv og at hans medfølelse fik ham til at minde dem om vor skrøbelige de nu engang var. Det var ikke altid han forstod det... der var så mange ting som han nu engang ikke forstod. Han kunne kun håbe at med tiden at det var noget som han ville lære.
"Jeg er sikker på at dem som har forsaget dig og din familie stor smerte vil komme til at betale for deres forbrydelse," sagde han venligt og blidt tørrede en tåre blot med hans tommelfinger. Han lod sin hånd hvile på hendes våde kind. Det var utroligt at hun stadigvæk kunne smile taget i betragtning af hvad hun havde været igennem. Han ønskede dog at hun aldrig havde været nødsaget til at opleve det.

"Hvis... der er noget jeg kan gøre... for dig eller din familie. Så sig endelig til," sagde han og mente hver eneste ord.
avatar
Azir

Antal indlæg : 28
Reputation : 0
Bosted : Aquener
Evner/magibøger : Empathy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Taliia on Ons 13 dec - 17:11

Hun smilede ærligt til ham over de ord han sagde, samt hans gestus med at tørre en tåre væk og lod sin hånd hvile imod hendes våde kind.
Hun lukkede øjnene halvt, løftede sin ene hånd på til hans, hvor hun lod den blidt hvile imod hans. Hendes stemme var let skælvende, i det hun stadig kæmpede med at holde sammen på sig selv efter at have talt om sin afdøde mand.
"Jeg takker for din venlighed og bekymring. Det er meget værdsat. Og ja, de slyngler skal nok få som de fortjener. Det sørge klanen og min svigerfar for." Hun tænkte lidt over hans sidste ord, imens hendes krop begyndte at ryste let. Hun havde glemt at få en kåbe med sig.

Et eller andet i hende, fik hende til at fjerne den sidste afstand imellem dem og trykke sig ind til ham. Hun bøjede hovedet en smule og lod det hvile imod hans bryst. Her sukkede hun stille, da hun mærkede varmen fra ham.
"Jeg skal huske dine ord, og håber at vort venskab fra den gang, kan blive ligeså stærkt igen." Stemmen var stadig let skælvende, men der var mere sikkerhed i den nu. Øjnene nu lukket og hun slappede af imod hans krop, som om det var selskabet af en god ven som hun havde savnet. Hun trak vejret roligt og fornemmede den duft, som kom fra ham. Den var anderledes end den som Seuzan havde haft. Hun gispede pludseligt, da det gik op for hende at hun puttede sig ind til Azir på samme måde som hun havde gjort med Seuzan. Hun forsøgte at skubbe sig væk, samtidig med at hun talte med en lidt nervøs stemme.
"Undskyld... Det var ik.. Undskyld."

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Taliia

Antal indlæg : 329
Reputation : 3
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Azir on Ons 13 dec - 18:22

Han kunne ikke lade være med blidt at slå armene omkring hende, da hun lænede sig op af ham. Han var en smule overrasket til at starte med, men kort tid efter fik han blidt lagt en hånd på toppen af hendes hoved. Han aede hende blidt og lukkede øjnene. Det var muligt at hans hjerte bankede en smule hurtigere ved hendes pludselige nærvær, men han anede det knap nok selv. Det betød intet, intet i forhold til det som hun måtte gå igennem. Det var dog godt at høre, at hun allerede havde nogen til at tage sig af hende. Hendes svigerfamilie samt hendes klan. Han var også meget taknemmelig for at hun ikke var alene i alt det her.
Det var rart at stå sådan her... det føltes faktisk helt naturligt for ham. Han nikkede bare til det hun sagde, om at hun takkede ham, og håbede på at deres venskab kunne blive lige så stærkt som det havde været dengang. Ja, de havde været gode venner. De havde spenderet meget tid sammen, de gange hun var kommet til hans familie, for at gøre handel. Hun havde været utrolig dygtig, og de dage hun var der, havde han også selv sørget for at være der. Hans far havde været noget så overrasket over hans pludselige interesse, men der var ikke gået lang tid, før at han havde regnet den ud. Azir havde været ligeglad, hvad hans far end måtte have tænkt om ham eller syntes. Jo mere tid han havde kunnet bruge med Taliia, desto bedre. Underligt nok... havde han faktisk det lidt stadigvæk på den måde. Ikke nødvendigvis på samme måde som dengang, men følelsen var der stadigvæk, og det at hun nu stod så tæt op ad hende, gjorde det bare tydeligere for ham. Han ønskede nærmest ikke at give slip på hende igen. Han var ét med øjeblikket og slappede selv af i den blide brise, og skulle af refleks lige til at ligge vingerne beskyttende om hende, da hun gispede. Han åbnede straks øjnene op og kiggede på hende. Hans arme var langt tid om at lystre, som om de havde deres egen vilje. De ønskede ikke at give slip. Også selvom det virkede til at hun ville væk fra ham.
Han åbnede munden for at svare hende, men ingen lyd kom ud. Han gav slip på hende. Hun så så fortvivlet ud sådan som hun stod og undskyldte. Det måtte hun ikke... der var intet at undskylde over. Hun havde ikke gjort noget forkert... tværtimod. Det var andre som skulle stå til ansvar, overfor hende og det som de havde gjort. Sådan at tage hendes elskede fra hende. Hendes mand... hendes barns far.
"Du har intet at undskylde overfor..." sagde han betryggende. Hans krop higede efter hende igen... men mest af alt ønskede den at holde om hende som i et forsøg på at holde hende sammen... skærme hende for verdens ondskab... den ønskede at beskytte hende, som om det var dens eneste formål. Lige pludselig spærrede han øjnene op idet alt fald på plads. Nu forstod han... Nu gav det hele lige pludselig mening. Hans mors fortælling fra dengang hun udvalgte deres far til at beskytte. Hvordan de havde mødtes og hvad hun havde følt i det sekund hun havde set ham. Hvordan hun som skytsengel havde fundet den eneste ene... skytsengel... det var det han var. Hans forældre havde godt fortalt ham at det var en mulighed men han havde ingen idé om hvordan han nogensinde skulle finde den han skulle beskytte. Som det viser sig var hans søgen overstået. Han havde fundet hende igen efter så mange år.
Idet alt dette var gået op for ham var det som om at hans liv nu var ændret for evigt. Et bånd fandt sted imellem dem og det virkede til at han fandt end indre styrke som han aldrig før havde kendt til. Han følte at han ville være i stand til at gøre alt så længe at det var for denne ene kvinde... som om han var blevet skabt for hende og ville gøre alt for at gøre hende glad. Han bredte sine vinger og strakte dem beskyttende mod hende. Han smilede varmt og kærligt til hende og strakte sine arme åbne mod hende.
"Undskyld ikke... aldrig... ihvertfald ikke overfor mig. Græd endelig ved mit bryst og jeg skal holde dig og skærme dig for dem der vil dig ondt... Så længe som du må ønske det, Taliia," sagde han som var det et løfte... for det var det. Hvert eneste ord.


Sidst rettet af Azir Ons 13 dec - 21:37, rettet 1 gang
avatar
Azir

Antal indlæg : 28
Reputation : 0
Bosted : Aquener
Evner/magibøger : Empathy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Taliia on Ons 13 dec - 20:50

Hun smilede svagt til hans betryggende ord. Af en eller anden grund længtes hun efter at blive i hans favn. Det havde føltes så godt, men samtidig havde det også føltes som om hun var Seuzan utro.
Men hun kunne ikke få fornemmelsen af tryghed ud af hovedet. Tryghed hun ikke havde følt i over et år. Azir var en god ven, så meget kunne hun erentre fra den tid de havde tilbragt sammen, for år tilbage.
Midt i hendes tanker så hun hvordan han pludselig spærrede øjnene på. Som om noget faldt på plads for ham. Og der var noget ved den måde han så på hende. Hendes tanker kørte forvirret rundt i hovedet, og gav hende glimt af Beldragon som så på hendes datter, Katrina. Men han var skytsengel og det var Azir ikke, eller var han? Hun havde aldrig spurgt ham, hvilken race han var. Og hun havde heller aldrig set noget som kunne give hende et peg om det.
Hun så hvordan han bredte sine vinger og strakte dem frem mod hende, hvordan han smilede varmt og kærligt til hende, samt strakte armene åbent mod hende.
Hendes hænder røg op foran munden og tåre af glæde og overraskelse begyndte at triller ned over hendes kinder og hænder, da hun hørte hans ord. Ord der samtidig var et løfte om at han ville passe på hende. På samme måde som Beldragon passede på hendes datter, og Seuzan havde passet på Azanroc, der var leder for den piratklan som Seuzan selv havde været medlem af.
Langsomt gik hun ind i hans favn igen og lod tårerne få frit løb. Sammen med tårerne kom gråden og den udmattelse, som hun havde holdt stangen i lang tid. Hun var nogenlunde bevist om at benene gav efter under hende, men var ikke nærværende nok til at reagere på det.
Efter noget som føltes som flere timer, men som nok kun var omkring en halv time, faldt hun til ro. Hun så letter søvnigt op på Azir og smilede ærligt, imens hun med hviskende stemme sagde.
”Tak.” Da hun sænkede blikket fra ham fik hun øje på noget stort og grønt over hans skulder. En lille fnisen undslap hende, og da hun talte var hendes stemme rolig og varm.
”Holder du øje med mig, Fafnir?” En blid og venlig brummen kom fra det store og grønne væsen, som stadig lå i skygge af de store og gamle træer. Et gab kom fulstendig bag på hende og endnu et undslap hende inden hun nåde at gemme hovedet ved Azir’s skulder. Da hun havde styr på sig selv igen, så hun igen på Fafnir.
”Vil du være sød at vise Azir vejen hjem til Larlii? Jeg er bange for at jeg ikke kan holde mig vågen til at gøre det selv.” Et stort grønt skællet hoved løftede sig og nikkede, hvorpå dragen rejste sig i sin fulde størrelse.
”Azir, må jeg præsentere dig for Fafnir. *Gab* Han er en af de sjælende grønne drager, der lever i Emerald of Dreams. Larlii var en af de skovelver, som vogtede og beskyttede dragerne. Og Fafnir valgte selv at blive ven med min kusine, samt at følge med hende da hun flyttede her til Forestina”
Fafnir var en meter høj over skulderen ved forbenet og havde en længde på to og en halv meter. Hans skæl chancerede i forskellige grønne nuancer som, på tros af at det var efterår, skjulte ham ret godt. Han så på Azir en kort stund, inden han gav et lille kast med hovedet og begyndte at gå i retningen af byen. Efter et par meter standsede han og så efter dem. Det var som om et glimt af morskab viste sig i hans øjne, da han så at Taliia var faldet i søvn. Han ventede pænt på at Azir kom op ved siden af sig inden han forsatte fremad.

// Det er en times gåtur til Forestina. Larlii bor i udkanten af byen i et lille hus.
Billede af Fafnir //


Sidst rettet af Taliia Tirs 15 maj - 16:19, rettet 1 gang

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Taliia

Antal indlæg : 329
Reputation : 3
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Azir on Ons 13 dec - 22:08

Han tog godt imod hende da hun igen var i hans favn. Denne gang tøvede han heller ikke om at ligge vingerne om hende. Han aede blidt hendes hoved og nynnede en stille sang, som hans mor tit havde gjort for dem. Han gjorde det nok ikke lige så smukt, men ingen gjorde det næsten lige så smukt som deres moder. Hun havde en vidunderlig smuk og beroligende stemme, og Azir huskede at han selv altid stoppede med det samme idet hun havde sunget for dem.
Han lod hende græde ud i hans favn. Alt den smerte som hun måtte indebære... alt det som blev for meget til det til sidst måtte flyde over. Han kunne også mærke at hun sank lidt i hans arme, men han holdt blidt og fast i hende så hun ikke skulle falde.
Han holdt godt fast i hende og nynnede videre i hvad syntes at vare flere timer... men, det var nok kortere end det. Tiden kunne vel også være ligegyldig lige nu. Han ville stå her så længe som hun havde brug for det. Det syntes dog også til at være at hun var faldet noget mere til ro. Da hun så kiggede op på ham smilede han venligt og tillod sig at tørre nogen af de tårer bort som ikke var gledet ned ad hans bryst. Han havde nærmest helt glemt at han ikke havde sin trøje på havde det ikke været for varmen fra hendes krop og hendes tårer. Ikke at det gjorde noget...
"Du er mere end velkomme," sagde han venligt. Han kiggede derefter over mod hvor hendes opmærksomhed nu var rettet mod. Han kiggede selv over og fik øje på... var det en drage? Han havde aldrig selv set én så tæt på før. Det virkede til at de kendte hinanden ret godt hvilket han syntes var ret interessant. Han havde trods aldrig hørt om nogen som var venner med en drage. Han bøjede hovedet kort som i en hilsen til dragen Fafnir. Siden de var venner kunne man lige så godt udvise lidt respekt og høflighed.
"Vel mødt," sagde han venligt til dragen da de blev introduceret for hinanden. Det virkede til at hun gerne ville hjem taget i betragtning af at hun var ved at falde i søvn. Hun havde nok haft en hård dag hvilket, var til at forstå, også den detalje at hun havde danset rundt før.
Fafnir var ret stor men det var vel normalt for drager... han var også sikker på at de kunne blive endnu størrer endnu, hvis Fafnir fik lov at leve så længe. Folk havde det med at frygte det som de ikke kendte og til tider dræbe det i stedte for at give det en chance. Det var forfærdeligt at det skulle være sådan. Azir var nok en del af de få som havde det sådan... der var trods alt så meget frygt og had i denne verden. Han var dog glad for at der var nogen som beskyttede ham. Såsom Taliia's kusine.
Det virkede til at dragen ville vise dem vej, og Azir skulle også til at følge med, da han pludselig følte at Tallia var gået slap i hans arme. Han kiggede forundret på hendes og så at hun var faldet i søvn. Han smilede hjerteligt til hende, og kørte noget af hendes hår, som var faldet for øjnene, bag om hendes øre. Hun virkede så fredfyldt og smuk. Noget vældede op i hans hjerte og lunede resten af hans sjæl. Han foldede sine vinger bag om sin ryg, løftede Taliia op i sine arme, gik over mod sine ting, bukkede sig ned sammen med Taliia i sine arme og tog sine ting. Han manøvrerede sin taske over en arm og hans stav om bag på ryggen. Da det hele var klaret og sad godt fast tilrettelage han Taliia mere komfortabelt og sikkert i hans arme. Han prøvede så vidt muligt at holde hende så han ikke rørte ved hendes hud, men i stedet ved noget stof. Det var lidt besværligt med hendes ben, men det gik. Hun skulle helst ikke at han udnyttede situationen eller noget. Det kunne aldrig falde ham ind. Han kiggede derefter hen mod dragen, som var gået lidt fremad, og begyndte at følge efter.
avatar
Azir

Antal indlæg : 28
Reputation : 0
Bosted : Aquener
Evner/magibøger : Empathy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Larlii on Tors 14 dec - 8:19

//dette er aftalt på forhånd at Larlii kommer ind i emnet//

Larlii så op fra en af de bøger om healing, som hun sad med udenfor sit lille hus i udkanten af Forestina. Vilde planter voksede op af dets vægge og på taget. Hendes hus var bygget i skovbunden, hvor resten af byen var bygget oppe i træerne.
Hun glippede med øjnene et par gange af overraskelse, da hun så at Fafnir kom gående sammen med en ukendt mand. Hun gispede og fløj op af stolen, da hun så Taliia lå slapt i mandens arme. Hun løb let og elegant de meter som adskilte dem, så den lyser grønne kjole hvirvlede om benene på hende og afslørrede den bare hud fra anklen og op til midt på låret. Kjolen var magen til den Taliia havde på.
"Ved Guderne, hvad er der sket? Er hun okay?" Ægte bekymring og angst lyste ud af hende.
Fafnir skubbede blidt til Larlii med sin snude imens han brummede blidt. Lyden steg og faldt, som om han talte og hun smilede til ham. Derpå så hun på manden som bar Taliia.
"Så forstår jeg det bedere. Du er velkommen til at hvile ud under mit tag. Hvor er det dog længe siden at jeg har set hende sove så fredfyldt. Jeg tror at hun er klar til det næste skridt i helbredelsen." Hun strøg sin kusine blidt over håret, imens hun talte.
Hun så op på manden, og smilede imens hun slog armen ud imod huset.
"Lad os lægge hende i sin seng, derpå skal jeg sørge for et varmt bad til dig, samt mad og drikke. Og hvis du ønsker at hvile dig, har jeg et ekstra værelse til det." Hun gik roligt i retningen af det værelse, som Taliia havde.

Huset var indrettet let og havde lige det der var nødvendigt for at bo der. Et køkken, stue med store reoler fyldt med bøger, værelse med badekar og latrin, samt tre værelser med seng, skab til tøj og bord til at skrive ved. Der var masser af grønne planter i hele huset, så man nærmest troede at skoven var flyttet ind.

//Vi springer Taliia over lige nu, hvor hun sover Smile //

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Larlii

Antal indlæg : 103
Reputation : 0
Bosted : Forestina
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Azir on Søn 7 jan - 22:21

Det virkede ikke til at de vat gået i særlig lang tid før de ankom til hvad Azir kun kunne gå udfra var huset som tilhørte Larlii. Stedet så utrolig fredfyldt ud og han kiggede sig omkring. Masser af planter og natur. Azir kiggede derefter ned på Taliia. Hun sov stadigvæk lige så sødt i hans arme. Han kunne ikke lade være med at smile men på den anden side var han også en smule bekymret. Sådan som hun bare var faldet hen... hun måtte simpelthen have været så udmattet. Udmattet af gråd... Han var i sine egne tanker da en kvinde lige pludselig kom farende imod dem. Det måtte være Larlii.
Han gik hen imod hende og skulle lige til at svare hende da det virkede til at hun i stedet fik svar fra Fafnir af. Det virkede til at hun tilsyneladende også kunne kommunikere med dragen. Yderst fascinerede.
Han bukkede lidt for hende og smilede varmt og venligt til hende inden han introducerede sig selv.
"Du må være Larlii... mit navn er Azir Mh'Lani og tak skal du have for din invitation," sagde han og kiggede hen imod huset. Han tog godt notits af det hun sagde. Så hun havde altså ikke sovet sådan her længe? Det havde han nok heller ikke havde han mistet en som stod ham nært... men, hun var klar til at blive helbredt? Det var altid noget... det var faktisk fantastisk. Så længe hun fik det bedre.

Han begyndte derefter at gå hen imod det. Da han var henne ved døråbningen hejsede han hende en smule mere op i armene så hun var nemmere at få gennem døren uden at ramme noget. Han smilede igen venligt til Larlii og gik ind gennem døren. Det var nok bedst at få hende i seng så hurtigst som muligt. Han var nemlig ikke så sikker på at hans arme var så behagelige at sove i... også lige den detalje at godt nok var han stærk og udholden men selv han kunne ikke holde hende for evigt. Han var faktisk allerede ved at blive en smule træt i armene efter sin træning fra tidligere.
"Mange tak for deres gæstfrihed... et bad og varm mad er skam ikke noget som jeg vil afslå," sagde han smilende og fulgte med hende gennem huset. Et bad ville faktisk være rigtig godt lige nu. Han håbede nu bare at hendes badeværelse var stort nok... han var trods alt ikke så lille igen med hans to par vinger. Det var allerede en smule svært at holde hans vinger tæt ind til ham uden at ramme nogen planter eller noget andet.

//Det giver god mening Wink //
avatar
Azir

Antal indlæg : 28
Reputation : 0
Bosted : Aquener
Evner/magibøger : Empathy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Taliia on Man 8 jan - 9:17

I søvnen, fornemmede Taliia at hun blev båret. Det fik hende til at genleve nogle af de gange hvor Seuzan havde båret hende, men der var noget anderledes ved denne gang. Hun var ikke sikker på hvad, men noget var der.
Uden at vågne løftede hun en hånd og lagde den imod kinden på den person som hun var sikker på bar hende. Nej det var ikke Seuzan. Et ansigt formede sig bag hendes lukkede øjne og et smil bredte sig svagt på hendes læber. Ansigtet var Azir, som hun ikke havde set i flere år og underligt nok begyndte et svagt savn at melde sig. Hånden gled let ned over hans bryst, hvor den lagde sig over stedet med hans hjerte. Et stille suk undslap hendes læber, inden hun gled dybere ind i søvnen.

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Taliia

Antal indlæg : 329
Reputation : 3
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Larlii on Man 8 jan - 9:39

Larlii nikkede smildende til Azir, både da han gættede hendes navn, præsenterede sig selv og takkede ja til hendes tilbud.
Hun så også hvad hendes kusine gjorde i søvne og smilede. Det så ud til at Taliia havde accepteret at Seuzan ikke længere var en del af hendes liv, bortset fra minder og tanker.. Eller også havde hun netop fået et tilbagefald og troede at det var Seuzan som bar hende.. Larlii trak munden lidt skæv i et tænktsom udtryk. Nå men det måtte de finde ud af når Taliia vågnede.
Larlii rettede hurtigt ansigtet i venlige og smilende folder, da hun igen så på Azir. Hun gjorde et vink med venstre hånd imod det værelse de var kommet til.
Værelset var i forårs grønne farver, forskellige små træer på gulvet og blomster på hylder fyldte en tredje del af værelset. En stor krukke med freds liljer stod ved siden af sengens hovedende, så det var det første Taliia så når hun kikkede ud i rummet. De hvide blomster var i fuld flor, selv om det var efterår.
"Her er hendes værelse. Og du får det lige overfor. Jeg vil smutte og gøre badet klar til dig. Jeg skal nok kalde når det er klar." Det var først nu, hvor de stod her at hun fik øje på hans vinger. Hun spærrede øjnene op af overraskelse et kort øjeblik, men nikkede så. Det kom hende ikke ved hvor Taliia kendte engle fra, men hun tænkte alligevel over det, imens hun gik hen af gangen og gjorde badet klar.
Det tog lidt tid at varme vandet og fylde badekaret. Hun smulerede nogle urter i vandet, som ville hjælpe med at lindre både spændinger og smerter i muskler og være med til at heale sår, hvis han skulle havde sådanne.
Da badet var klar gik hun hen til Taliias værelse for at se om han stadig var der ellers ville hun banke på ved værelset overfor, som hun havde sagt at han kunne bruge.

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Larlii

Antal indlæg : 103
Reputation : 0
Bosted : Forestina
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Azir on Man 8 jan - 15:45

Var hun vågen? Azir blev en smule forskrækket da Taliia havde lagt en hånd på hans kind. Han kiggede forundret ned på hende, men hendes øjne var stadigvæk lukkede. Han løftede på øjenbrynet da hun smilede. Sov hun virklig stadigvæk? Han åbnede munden for at sige hendes navn, men ingen lyd kom ud idet hun lagde hånden på hans bryst... lige ude foran hans hjerte. Hans hjerte som slog de få slag hurtigere idet han mærkede hendes hånd mod hans bare overkrop. Hun var varm...

Han fulgte efter Larlii til Taliia's værelse. Havde han syntes at bevoksningen var utrolig udenfor var det intet i forhold til indenfor. Selvom han var begyndt at blive en smule træt, af at holde sine vinger så tæt ind til kroppen, så holdt han ud indtil de ankom til værelset. Han nikkede til Larlii idet hun fortalte ham om hvor hans værelse var og at hun nu ville varme et bad op til ham. Det var utrolig venligt af hende taget i betragtning af at hun kun lige havde mødt ham. Ikke at hun havde noget at frygte fra ham. Bestemt ikke og var det alligevel tilfældet var han nok så sikker på at hun nok skulle klare sig. Hun havde trods alt en fin og stor drage som ven. En drage som nok skulle skræmme de fleste væk som ønskede at gøre disse kvinder fortræd.

Da Larlii var gået gik Azir hen mod seng. Lige så blidt og roligt lagde han Taliia ned i den. Han justerede på hendes hoved så det ville ligge behageligt på puden... Hun så så fredfyldt ud sådan som han kiggede på hende. Han kunne ikke lade være med at smile. Her lå den kvinde som skæbnen ville have at han skulle beskytte resten af hans dage. En kvinde som havde forsvundet ud af hans liv kun for at blive genforenet igen. Vis bare det havde været under lykkeligere omstændigheden, men det var der ingen som havde været herre over. Hans hjerte bankede en smule hurtigere idet han kiggede på hende, men han valgte ikke at tage notits af det. Pludselig så han at hendes ben var lidt mere... blottet end før. Han valgte derfor ikke at stirrer for meget og i stedet dække hende fint til med sengens dyne. Han kørte det op til hendes skuldre så hun ikke skulle fryse.
Efter han havde lagt hende i seng og sørget for at hun var varm og lå behageligt... aede han hendes kind. Han havde sat sig kort ned på sengen... bare for at være det lidt nærmere og aet hendes kind blidt. Det var ren impuls og han tænkte ikke videre over det. Senere... måske senere ville han dykke ned i alle de nye følelser som svælgede i hans bryst. Smerten, savnet, glæden, frustrationen... og mere som han ikke kunne helt sætte sin finger på. Måske ved at tilbringe mere tid med Taliia ville han være i stand til at finde ud af det.

Han var så forgabt i sine egne tanker og følelsen af Taliia's varme kind under hans hånd at han ikke lagde mærke til at Larlii kom tilbage.
avatar
Azir

Antal indlæg : 28
Reputation : 0
Bosted : Aquener
Evner/magibøger : Empathy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Taliia on Tirs 9 jan - 9:32

Taliia fornemmede at hun blev lagt ned på en seng. Hendes sind vågnede en smule for at finde ud af hvad der skete, og hun fornemmede hvordan der blev puslet om hende, samt hvordan en hånd kærtegnede hendes kind. Hun tog en lidt dybere indåndning og fornemmede Azirs duft, hvilket fik hende til at smile igen.
En svag hvisken forlod hendes læber.
"Azir, tak." Der på gled hun igen ind i søvnens dyb.

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Taliia

Antal indlæg : 329
Reputation : 3
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Larlii on Tirs 9 jan - 10:40

Larlii smilede da hun så hvordan Azir var overfor hendes kusine. Noget sagde hende at denne mand var en del af Taliias fremtid, og at han var vigtig for at Taliia kunne genvinde livests glæde.
Hun så Taliias læber bevæge sig, men kunneikke høre ordene. Kort efter rømmede hun sig stille.
"Badet er klar. Hvor vil du gerne spise bagefter?"
Hun holdte nøje øje med ham, da hun ønskede at finde ud af hvor meget han bekymrede sig for hendes kusine. Hun overvejede hvor længe Taliia skulle blive, eller om hun var klar til at tage hjem.

//Beklager de korte svar//

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Larlii

Antal indlæg : 103
Reputation : 0
Bosted : Forestina
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Azir on Tirs 27 feb - 20:32

Azir var overrasket over at Taliia takkede ham. Hurtigt trak han sin hånd igen som havde han brændt sig. Hans kinder blev derefter også en smule varme. Indvendigt forbandt han sig selv i sådan at have aet hendes kind. Hvem var han til hende sådan at gøre sådan noget? En bekendt fra en forglemt tid...

Hvis man ellers troede at han var blevet forlegen før... så kunne det ikke sammenlignes med hans reaktion da Larlii pludselig rømmede sig. Hvor længe havde hun stået der? Havde hun set det hele. Hans ansigt blev varmere og bredte sig til hans ører. Han skulle til at åbne munden for at spørge hende hvorvidt hun havde overværet det hele, men valgte at tie. Det var nok ikke så vigtigt igen. I stedet for rejste han sig fra sengen, måske en smule for pludseligt, og takkede hende. Han var ret så sikker på at havde hans søster set ham lige nu havde hun nok faldet sammen af ren og skær latter. Han var normalt ikke så opfarende, men han heller aldrig været i sådan en situation her før.
"J-jeg vil meget gerne spise med," fik han kort fremstammet og uden helt at tænke over det. Han havde ligsom ikke meddelt sin familie og hans lille tur hjem til Larlii... det skulle han nok høre for senere. Hans søskende og forældre ville nok ikke lige lade ham glemme det foreløbigt, men, fortalte han dem at han havde fundet den han skulle beskytte, ville de nok skåne ham. Forhåbentligt...

Azir marcherede derefter ud af værelset. Forsigtigt for ikke at ramme ind i hverken Larlii eller noget andet med hans vinger. Mon han overhovedet kunne være i badet med hans vinger? Det fandt han vel snart ud af. I al sin hast havde han dog glemt at spørge om hvor badet var, men efter noget tid fandt han det. Det havde ikke taget så lang tid igen. Da han kom ind i rummet tog han sit tøj af og lagde det fint sammen. Badet duftede herligt og det så ud til at der var kommet nogen urter i vandet. Det var da enormt betænksomt af Larlii, men, det bad var godt nok... ikke beregnet til vingede kreaturer. Han var nød til at sætte sig lidt akavet i vandet. Han sad sidelæns og havde sine vinger ud over badekanten. De skulle trods alt ikke blive våde. Hans vinger, ligsom fugle, blev sandbadet og derefter børstet rene til tider ved hjælp af familie, tjenere eller venner. Hvem end der nu havde lyst til at hjælpe ham.

Vandet var utrolig rart og han fik alligevel slappet af også selvom han sad akavet. Det var det værd og det duftede herligt. Hans muskler havde det straks også bedre. Han ville nu nok ikke være så om igen i morgen. Ikke at han havde trænet sig selv helt udmattet. Det havde ligsom ikke været planen og han var også blevet distraheret... af Taliia's smukke sang. Imens hans sad og badede kunne han ikke lade være med at begynde at nynne sangen som han havde hørt. Selv kendte han ikke teksten men det var som om at melodien var blevet brændt ind i hjernen på ham. Melodien såvel som synet. Han kunne ikke lade være med at huske tilbage på hendes dans... så trist og betagende. Hun havde været så smuk.

//det er skam helt okay ;3//
avatar
Azir

Antal indlæg : 28
Reputation : 0
Bosted : Aquener
Evner/magibøger : Empathy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Larlii on Ons 28 feb - 6:58

//Springer igen Taliia over//

Larlii kunne ikke lade vær med at smile en smule over den reaktion som kom fra ham. I sit stille sind havde Larlii forskellige ideer og tanker om hvad der kunne være imellem de to og forskellige spørgsmål som hun godt kunne tænke sig at stille, men valgte at holde tilbage.
Da han sagde at han gerne ville spise med, skulle hun til at sprøge ham om hvor. Men han havde allerede skyndt sig ud af døren og hen til badet. Hun så lidt undrende efter ham og derefter ind på sin sovende kusine.
Fafnir valgte nu at sende hende forskellige billeder han havde opfanget af de to og deres samtaler. Larliis smil blev bredere og hun nikkede til dragen som var uden for værelsets vindue.
Derpå gik hun ud i køkkendet, hvor hun klar gjorde forskellige grønsager og kød, eftersom hun tænkte at Azir ligesom Taliia spiste kød. Da det hele var klart, gik hun uden for og satte et par borde op så de kunne sidde uden for vinduet til Taliias værelse. På det ene bord anrettede hun maden, så Azir selv kunne tage af det han ønskede. Og det andet bord satte hun tallerkener og krus, som hun havde fyldt med frisk koldt vand. Hun satte ligeledes en kande med frisk koldt vand, så de kunne fylde op når de havde tømt deres krus.
Til sidst gik hun hen til døren som skjulte badet og bankede roligt på, imens hun smilede af den nynnen som kom der inde fra.
"Maden er klar uden for Taliias værelse, når du er klar. Jeg venter der ude." Derpå gik hun ud og satte sig på den ene stol og nød solen.

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Larlii

Antal indlæg : 103
Reputation : 0
Bosted : Forestina
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Azir on Lør 10 mar - 19:02

Azir sad i sine egne tanker da det bankede på døren. Tiden var gået hurtigere end han havde forventet... dog havde han siddet længe nok. Han kunne også tydeligt mærke det i hans ben idet han rejste sig op fra karret. De var næsten helt stive i det. Hans vinger var også en smule ømme af at sidde som han havde siddet. Han strakte sin krop og sine vinger, hvilket medførte at han var ved at vælte nogen ting inde på badeværelset. Han var virkelig ikke vant til så begrænset et rum. Han skulle dog ikke klage siden Larlii havde været så sød at klargøre et bad til ham og endda inviteret ham til at spise og sove... Ham, en totalt fremmed. Det var meget tillid at udvise for ikke at nævne gæstfrihed.
Ikke at det gjorde Azir noget. Jo mere tid han kunne spendere med Taliia desto bedre...
Han tørrede sig og klædte sig i sit tøj... han ville virkelig ønske at han havde haft noget skiftetøj med, men han kunne umuligt have gættet at dette ikke ville blive nogen normal dag. Ikke når man møder sin udvalgte. Så havde han nok gjort lidt mere ud af sig selv. Især vis han havde vidst at det havde været Taliia. Nok om det. Der var trods alt ikke noget at gøre ved det. Det eneste han kunne var at gøre op for det så godt som han kunne.

Hans muskler var dejligt afslappet og han duftede dejligt af urterne som havde været i vandet. Han fandt nemt vej tilbage til Taliias værelse. Det så ud som om at Larlii havde lavet en del. Han var utrolig beæret og smilede. Det duftede utrolig godt og han kunne da også mærke at havde opbygget noget af en apetit. Der var en masse at vælge imellem, men lige nu skal han have ngoet af drikke, så han skænkede sig selv et krus og tog en stor slurk. Det var dejligt koldt.
Han satte sig overfor Larlii og smilede venligt til hende. Han kunne sagtens gætte at hun nok havde en masse spørgsmål taget i betragtning af hvad hun havde været vidne til. Sådan som han havde ankommet med en sovende Taliia i hans arme og hvordan han havde opført sig overfor hende. Så venlig som hun havde været var det kun fair at hun fik nogen svar.
"Mit navn er Azir Mh'Lani fra Aquener, og jeg tror at jeg er Taliias skytsengel... nej, det er ikke rigtigt. Jeg ved det," sagde han med sikkerhed og afventede nu blot Larliis reaktion.
avatar
Azir

Antal indlæg : 28
Reputation : 0
Bosted : Aquener
Evner/magibøger : Empathy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Larlii on Lør 10 mar - 19:30

Larlii så smilende på ham, da han kom ud og satte sig. Hun var begyndt at spise lidt grønsager, da han begyndte at tale. Hun så overrasket op på ham, da han sagde at han var Taliias skytsengel. Hun måtte lige synke et par gange og drikke lidt vand, inden hun kunne tale.
”Hendes skytsengel? Det havde jeg aldrig troet.” Hun så lidt grundigere på ham med venlige og nysgerrige øjne.
”Jeg ville snare have troet at du var en gammel ven. Måske en tidligere flamme. Men skytsengel, det må jeg sige.” Hun så ind igennem vinduet på sin sovende kusine, inden hun igen så på Azir.
”Mit navn er Larlii Valcyriel. Jeg er, ligesom Taliia, født i Emerald of Dreams ved Dragons Peak. Vi blev begge oplært til at være vogter af de sjældne grønne drager, som Fafnir. Men guderne havde andre planer med Taliia. Hun var altid mere restløs end min bror og jeg.” Hun tav en stund og så undersøgende på ham.
”Hvor meget har Taliia fortalt dig om hendes liv?”

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Larlii

Antal indlæg : 103
Reputation : 0
Bosted : Forestina
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Azir on Lør 10 mar - 20:01

Han afventede spændt på hendes reaktion. Selvom han lige havde drukket føltes hans hals allerede tør, men det virkede ikke til at der var nogen grund til bekymring. Hun så dog lidt overrasket ud hvilket var til at forstå. Det var trods alt ikke småting. Bestemt ikke nej, dette var et livslangt løfte. Ikke noget som han selv havde kunnet styre, hvilket var noget som han håbede at hun forstod. Det var noget som altid havde været ude af hans race og hans egne hænder. Selv var det noget som de kunne forberede sig på, men det samme gjaldt ikke for deres udvalgte. Det var trods alt ikke til at sige hvem der ville blive udvalgt da det ikke var alle som havde en skytsengel.

Tja, gammel ven var han vel også, men gammel flamme ligefrem, det var skam kun noget som han havde kunne drømme om dengang. Hvis blot han havde haft modet til at tage chancen, havde det muligvis været ham muligt. Azir vidste dog godt hvad svaret havde været til det... han havde ladet chancen forbigå ham og havde fortrudt det noget så inderligt dengang. Det havde blot været et surt minde dengang, noget som han dog kom sig over med tiden, men, huskede han rigtigt havde hun vel haft en anden på det tidspunkt. Noget som ville stoppe de fleste. Azir inkluderet.
Det at se Taliia igen, det havde tydeligt vækket nogen gamle minder til live. Det var skam faldet ham ind, tanken om at tage chancen op igen med hende, men, det var hurtigt faldet til jorden igen. Den tilstand som han havde set hende i ude i skoven, han ville være noget af det laveste af en mand sådan at gøre kur til en knust og sørgmodig kvinde. Sådan at udnytte hendes situation til hans egen fordel. Han ville aldrig kunne se sig selv i spejlet igen vis han gjorde sådan noget. Det var ikke den type mand som hans forældre havde opdraget ham til at være.
"En gammel ven kan man vel sagtens kalde mig," valgte han at svare hende. Det var nok også det bedste og eneste svar. For mere havde han da været end blot en bekendt. Han blev dog noget overrasket da hun fortalte at hende og Taliia var blevet oplært som vogtere. Det var ikke noget han vidste. Nu hvor han tænkte over det var der faktisk ikke meget som han enlig kendte til Taliias historie. Det havde aldrig rigtigt faldet ham ind dengang at spørge ind til det, men han troede gerne på at hun havde været den rastløse af dem.

"For at være helt ærlig... så ved jeg ikke så meget igen. Dengang jeg mødte og gjorde mig bekendtskab med Taliia havde det aldrig faldet mig ind at spørge hende. Mødte hende igennem min far som er handelsmand i Aquener, faktisk er hele vores familie handelsmænd," han lænede sig mere tilbage i stolen og tænkte tilbage. Han havde været ung og i gang med at blive lært op af sin far. Det havde været ham så fremmed og til tider svært at følge med. Det var havde heller ikke været det mest interessante lige indtil han mødte Taliia. Da hun dukkede op havde han sørget for at være der hver gang. Allerede dengang havde han vidst at der var noget specielt ved hende. Ikke at han havde kunnet sætte sin finger på det. Han kom til at smile ved tanken om de mere simple gamle dage. Det havde været noget af et eventyr. Han var ikke så sikker på at han nogensinde havde følt sådan en tiltrækning overfor nogen end Taliia. Derfor havde det også været svært da hun pludselig forsvandt.
"Og i dag, faldt det mig skam heller ikke ind at spørge hende, men det er der vel skam tid til at råde bod for," sagde han glad og kiggede tilbage igen på Larlii. Det var så mange ting at spørge hende om. Så mange ting at finde ud af... alt med tid for hvad end hun havde oplevet i den tid var det tydeligt at det havde sat sine spor... og ar. Han var ikke helt sikker på at han ønskede at vide hvad der havde fået hende til at græde som hun havde gjort ude i skoven.
avatar
Azir

Antal indlæg : 28
Reputation : 0
Bosted : Aquener
Evner/magibøger : Empathy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Larlii on Lør 10 mar - 20:43

Larlii nikkede forstående og lyttede nøje til hans ord. Hun viste ikke helt om hun skulle være overrasket over at Taliia havde haft for travlt til at fortælle om sig selv, eller om hun bare skulle trække på skulderne for det lignede hendes kusine at glemme den slags. Hun så igen ind på Taliia og nikkede kort for sig selv, inden hun så på Azir med et beslutsomt blik.
”Så skal jeg forsøge at give et kort indblik, noget som er nødvendigt hvis i to skal have en chance sammen.
Da hun, som ung elver, var for optaget af alt muligt udenfor vores verden og ikke ville indordne sig efter familien, endte det med at hun blev udstødt af familien. Det betød at hun forlod Emerald of Dreams, hvor min bror og jeg blev tilbage. Hun har senere fortalt mig at guderne førte hende til Aquener, hvor hun blev taget i tyveri. Da hun havde overstået sin straf blev hun anbragt i en havnearbejders familie, som hjalp hende på rette sti. Efter en del år havde hun skabt sig et navn og var blevet en respekteret handelskvinde. Men selv om hun holdte sig på den gode side af loven, var hendes drilske og oprørske sind stadig aktivt. Hvilket gjorde at hun fik nogle bekendtskaber med forskellige pirater, og selv ønskede at prøve deres liv.”
Hun holdte en pause for at tage et par mundfulde og lidt at drikke.
”Hun fortalte mig engang om den pirat, som tog hende med ud på havet. Hans navn er Jake Blackfire. Senere, eller faktisk for et årstid siden, fandt jeg ud af at Taliia havde forelsket sig i en piratkaptajn som hed Seuzan. Jeg husker dog ikke hans efternavn, men samme kaptajn elskede hende og sammen fik de en datter, som hedder Katrina. Det var faktisk hende og hendes skytsengel som kom med Taliia, efter at Seuzan var blevet myrtet, kun et år efter deres bryllup. Katrina havde ret i at Taliia trængte til at komme væk fra deres hjem, som var fyldt med minder og dufte af ham.” Hun så bekymret på Azir, men valgte at forsætte.
”Noget jeg dog kan sige med sikkerhed er at hun ikke er færdig med livet på havet. Hun vil snart have så stort et savn efter det, at det vil drive hende herfra. Seuzan var også en stor del af det liv, ligesom Jake og Katrina er. Dog håber jeg på at du som hendes beskytter og ven, vil hjælpe hende igennem hvilke prøvelser der venter hende. Og jeg er bange for at hendes liv ikke er bestemt til at være nemt.” Fafnir brummede kort og Larlii nikkede. Hun var klar til at hjælpe Azir til at forstå Taliia så meget som muligt inden hun vågnede.

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Larlii

Antal indlæg : 103
Reputation : 0
Bosted : Forestina
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Azir on Lør 10 mar - 21:28

Han lagde godt mærke til at hun til tider kiggede indtil Taliia. Ville hun se om hun var vågen? Eller betød det bare at hun selv mindes nogen ting?

Have en chance sammen? Han kiggede noget overrasket på hende da hun sagde det. Han begyndte også at kunne mærke varmen i hans ansigt. Det havde måske været indlysende at han havde noget for hende? Nårh ja, han mindes at hun havde taget ham i at ae hendes kind. Ham og hans forbandet hånd som syntes at have dens eget liv for tiden. Det havde faktisk virket til, at han i dag ikke havde haft meget styr på hans egen krop og handlinger. Det havde været hans hjerte, som havde haft taget styringen.

Han lyttede intenst idet hun begyndte at fortælle ham om Taliia. Der var dog intet som rigtigt kunne have forberedt ham på hvad hun fortalte ham. Han havde aldrig selv kunne forestillet sig at hun var blevet udstødt af sin familie, taget som tyv for senere at blive en vellykket handelskvinde. Ikke at det betød at hun var nogen dårlig person eller noget fordi hun havde stjålet. Selv huskede han tilbage til dengang han var barn. Han havde vandret rundt i Aquener nede ved markederne. Der havde han set et barn stjæle noget brød blot for at overleve. Barnet havde ikke haft andre muligheder og havde bestemt ikke fortjent at blive slået. Tværtimod var det andres ansvar at sørge for at det barn ikke gik rundt uden hjem og sultede ude på gaden. Måske havde det været at samme årsag at Taliia havde stjålet? Larlii havde trods alt sagt at hun var blevet udstødt af sin familie. Bare fordi hun ikke ville indordne sig. Det var ikke noget som Azir rigtig kunne forestille sig at hans familie nogensinde ville gøre. Især ikke vis de fandt ud af... de forhold som han tidligere havde haft. Hans familie vidste meget om Azir. De var en familie som delte meget og for dem betød sandhed og tillid meget, men, de vidste ikke at han havde haft forhold med mænd. Det var kun hans tvillingesøster som vidste det. Mest af alt fordi han ikke kunne skjule noget som helst fra hende. Hun kendte ham for godt, men på den anden side betød det også det samme for hende. Han vidste også at hun havde haft forhold med kvinder. De havde endda hjulpet hinanden med at skjule deres elskere ved at fortælle at de var sammen med hinandens partnere. Det var faktisk en rigtig sjov historie...

Azir kunne ikke lade være med at lade sin overraskelse skinne igennem. Han havde godt hørt rygter at hun havde noget at gøre med pirater... men, ikke at hun selv var en del af dem. Pirater... tænk engang. Hans familie havde som sådan ikke noget fjendsk forhold med pirater, men det var skam heller ikke godt. Der var ikke mange som ønskede at gøre handel med dem og hans familie var én af dem. Mest af alt fordi at det sagtens kunne ødelægge ens gode ry og fordi hvad de stod for. Lovløse tyve. Azir havde godt hørt forfærdelige historie omkring pirater og hvordan de havde plyndret og myrdet uskyldige mennesker på havet. Han håbede inderligt ikke at Tallia havde været én af dem. Det stod ligesom imod alt det som han var og stod for. Hans hjerte bankede en smule hurtigere end før da en masse tanker begyndte at rumstere inde i hovedet på ham. Han havde godt hørt om nogen af de pirater som Larlii nævnte. De var ret så kendte på havet og hos handelsfolkene i Aquener. Ikke alt godt, men det kunne være værre.

Men, det han hørte efterfølgende stoppede næsten hans hjerte igen... fortællingen om hendes mand og hvordan hun havde mistet ham. Azir var et meget medfølende væsen og hans hjerte smertede på Taliias vegne. De ting hun ikke må have været igennem. Lykken af at finde kærligheden... Lykken af at føde hans barn, blive gift for derefter at miste ham til mord. Han kunne godt forstå at hun tog væk fra det hele. Det måtte have gjort så forfærdelig ondt. Han havde ingen ord.

Da hun var færdig med at tale kiggede han ind til Tallia. Han kiggede på hende som kunne han tydeligt se alt det som var hændt hende. Han så hende i alt fald med nye øjne... med en ny forståelse og ømhed. Det var heldigt at han havde fundet hende... det måtte have været skæbnen at han skulle finde hende nu. Det måtte det være.
Han lukkede øjnene, tog en dyb indånding og rejste sig op fra bordet. Han åbnede dem igen, stadig kiggende på Tallias sovende form.
"Tallias liv er mit liv. Hendes smerte, min," derefter kiggede han på Larlii. "
Du har mit ord på at jeg vil være der for hende og beskytte hende. Fysisk såvel som mentalt til det bedste af mine evner," sagde han med en seriøs mine. "Hvorend hun tager hen, om det er på land eller til vands eller endda luften vil jeg være der ved hendes side. Det er mit løfte ikke kun til dig men til alle dem som må holde af hende og bekymre sig om hende." Og hvad hun end må have haft gjort eller hvem hun før havde været... betød intet for ham. Han stolede på hende og det ændrede ikke på hvor meget han holdt af hende. Han var sikker på at hun stadigvæk var ligså en fantastisk kvinde som dengang han først havde mødt hende.
avatar
Azir

Antal indlæg : 28
Reputation : 0
Bosted : Aquener
Evner/magibøger : Empathy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Larlii on Lør 10 mar - 22:04

Larlii smilede og nikkede til Azir. Hendes øjne viste taknemlighed og glæde. Hun sad og tænkte en del minutter inden hun besluttede.
”Azir. Selv om jeg ikke er sikker på at hun er helt klar til at tage af sted, så er jeg nød til at lade hende forlade mig i morgen. For et par dage siden modtog jeg et brev fra en budbringer der kom fra hendes klanleder. Jake beder hende om at komme hjem, så hurtigt som muligt, da endnu en ulykke har ramt øen og klanen.” Hun trak vejret dybt et par gange og måtte blinke lidt for at holde tårerne tilbage. Tænk at de kom bare ved tanken om brevets indhold. Hun sukkede og forsatte.
”Klanens fjende har dræbt deres ene leder Raco Fire og Taliias svoger, som var Jakes søn. Taliia er en af dem, som er god til at lede folkene, og derfor beder Jake om hendes hjælp med at rede klanen. Han vil med jævne mellemrum sørge for et skib ligger til i Aquener for at bringe hende hjem. Jeg håber at en af de andre budbringere har fundet Katrina, så i kan rejse sammen. Alt er næsten pakket og jeg har sørget for at et par heste vil være klar i morgen. Har du selv en hest, eller skal jeg sende bud efter en ekstra?” Hun gennemgik hurtigt de sidste ting i tankerne, samt hvor meget ekstra proviant hun skulle pakke, nu hvor Azir var kommet ind i billedet.
Hun havde nyt at have sin kusine på besøg, også selv om det havde været et sorgfuldt år. Men hun havde indset at det kun var et kort besøg. Taliia tilhørte et andet liv end det Larlii kunne tilbyde. Hun havde stadig familie på den piratø og det ville Larlii ikke stå i vejen for. Hun sendte en lydløs bøn til guderne om at beskytte hendes kusine imod det mørke sind, som lå truende over hende. Noget sagde hende dog at Azir var en stor del af det lys, som ventede på Taliia.

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Larlii

Antal indlæg : 103
Reputation : 0
Bosted : Forestina
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum