Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Marts

Latest topics
» Dans med Ulven~EMNESØGNING
Yesterday at 10:34 by Fenrer

» Samtale om 'privat' fældesemne.. - Jazmin, Vetis, Claan, Fenrer, Gautham og Cody
Ons 21 mar - 17:05 by Gautham

» Ulvene og Bjørnen på tur - Fenrer
Ons 21 mar - 10:57 by Fenrer

» RedHawk [Reklame]
Tirs 20 mar - 18:18 by Jazmin

» Time to build -Fenrer -Cody
Tirs 20 mar - 14:03 by Fenrer

» Payment, as promised (Vetis)
Tirs 20 mar - 9:29 by Sean

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Man 19 mar - 18:53 by Vetis

» plots til et skyggevæsen
Man 19 mar - 16:39 by Derek

» Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan
Man 19 mar - 9:18 by Claan

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Claan
 
Azir
 
Gautham
 
Larlii
 
Kira
 
Vetis
 
Nella
 
Assorian
 

Statistics
Der er i alt 237 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valentina

Vores brugere har i alt skrevet 151720 indlæg in 7820 subjects

Et særligt møde - Azir

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Azir on Lør 10 mar - 22:39

Hun skulle allerede afsted? Også i den tilstand? Men, vis endnu en ulykke havde ramt hendes klan... hun skulle bestemt ikke tage afsted alene. Det tillod Azir ikke. Ikke når han nu endelig havde fundet hende.

Azir kunne se at dette var noget som ramte Larlii dybt og satte sig ned igen for at modtage de informationer det nu måtte komme. Det var nok også bedst at han havde sat sig ned. Det var trods alt noget af en mundfuld. Flere var myrdet... sikkert noget som havde betydet meget for Taliia og nu skulle hun stå for endnu et tab. Skulle hun dog ikke have lov til at trække vejret inden den næste bølge kom? Azirs mine fald og hans bryn var rynket i en trist mine. Gad vide om Taliia selv havde fået information om det endnu? Det kunne godt være.
Azir havde dog ikke regnet med at hun ville invitere ham med. Han havde trods alt først fundet Taliia i dag og var på ingen måde forberet. Det kunne godt være at han skulle sende bud til sin familie så hurtigt som muligt. De ville sagtens kunne forstå... håbede han. Hans mor ville nok godt, men han var ikke så sikker på hvordan Armenita ville tage det. Hun ville nok højst sansynligt ønske at tage med. Ikke at det kunne komme på tale. Han ville ikke udsætte hende for nogen former for fare... hun ville nok slå ham for at tænke sådan fordi han ville gøre det samme for hende. Skulle hun pludselig tage afsted ligsom ham ville han også ønske at tage med sin søster. Om hun så ønskede sig det eller ej. Det var sådan et bånd de havde. Selv efter så mange år var der intet som havde kunne bryde det. De var der altid til at tage sig af hinanden. Uanset hvad. De var lidt hinandens skytsengle uden sådan rigtigt at være det. Mange havde igennem tiden joket med at Armenita var Azirs udvalgte og han havde da også engang troet på det. Dybt inde havde han dog godt vidst at det ikke var sandt, men det skulle dog ikke stoppe ham fra stadigvæk at passe på hende.

Med alle de tanker som fór igennem hans hoved var han lidt langsom om at svare Larlii. Han havde skam selv heste og sådan noget. Så det var skam ikke noget som hun skulle tænke på. Problemet var bare at tage hjem og få pakket.
"Jeg har skam min egen hest, dog ikke med mig i dag. Havde trods alt ikke... jeg, havde ikke i min vildeste fantasi den fjerneste idé om hvad der skulle hænde mig i dag," sagde han og kiggede på Larlii. "Er dog nok nødt til at informere min familie så hurtigt som muligt, så jeg kan rejse med hende i morgen." Han kiggede derefter ind på Taliia igen. Den stakkel. Sikke dog en verden hvorved en kvinde så skøn skulle gennemleve så mange forfærdelige stunder. Vis blot nu hvor han var en del af hendes liv kunne være hendes lys igennem disse mørke tider.
avatar
Azir

Antal indlæg : 13
Reputation : 0
Bosted : Aquener
Evner/magibøger : Empathy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Larlii on Søn 11 mar - 20:43

Larlii nikkede forstående til hans ord om at han ikke havde regnet med at dette skulle være sket. Hun smilede glad, da han sagde at han ville følge med Taliia. Det varmede Larliis hjerte at vide at hendes kusine var i sikre hænder.
”Det glæder mig utroligt meget at vide at du vil tage med hende. Jeg havde frygtet at jeg skulle sende hende afsted alene. Men nu kan jeg ånde roligt igen.” Larlii tænkte lidt og blev langsomt enig med sig selv. Hvis Azir skulle have en chance for at fortælle sin familie om hans beslutning og Taliia ikke skulle rejse alene. Så måtte hun, hvor meget det end pinte hende, rejse med sin kusine. Det betød at hun risikerede forvisning fra familien, da hun jo enlig stod til at skulle ægte en mand, som hun ikke havde nogle følelser for. Hun sukkede og så over på Fafnir. Han så roligt og afventende på hende, hvilket fik hende til at smile. Selvfølgelig vil han følge med. Men han var jo ingen lille unge længere og de ville ikke kunne skjule ham. Selv om hun havde kendt ham i en del år, så viste hun stadig intet om hvilke magiske evner han og de andre drager havde. Og hun ville ikke risikere hans liv, bare for at sikre sig at hendes kusine kom godt hjem. Hun rystede på hovedet. Hun måtte lade livet gå sin gang og lade vær med at være så overbeskyttende over for Taliia.
”Hvor lang tid skal du bruge på at kontakte din familie? Jeg kan muligvis vente med at fortælle hende noget.”

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Larlii

Antal indlæg : 38
Reputation : 0
Bosted : Forestina
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Azir on Tirs 13 mar - 20:07

Det var da altid noget at Larlii godkendte hans beslutning. Han var nu bare mest af alt glad for at hun ikke skulle bekymre sig så meget om hendes kusine nu. Det måtte vel betyde at hun et eller andet sted havde tiltro til Azir. Nu havde han jo også fortalt hende om at han var hendes skytsengel. Det kunne også have noget med det at gøre selvfølgelig... Alligevel virkede det til at der var noget som stadigvæk plagede hendes sind. Der var muligvis mere end blot bekymring for hendes kusine som lå hende på sinde. Hun var trods alt også berørt at det som stod i brevet... så meget var da klart.

Tja, hvor lang tid skulle han enlig bruge? Han kunne jo flyve hjem nu for at meddele det vigtigste og få deres tjenere til at pakke for ham. De kunne også dermed sørge for at det hele ankom i morgen til skibet i tide. I alt fald skulle han tage afsted nu. Heldigvis for ham havde han vinger og vejret så ud til at være godt i dag.
Det var altid noget at hun så ville vente med at fortælle Taliia noget... også selvom de var nødsaget til at fortælle hende hvorfor hun skulle rejse i morgen. Han var sikker på at hans hjerte ville smerte for hende når hun fik det at vide, men, han ville være der for hende. Om han så var en skulder til at græde eller støtte sig på.
"Ikke lang tid... nogen timer. Hvis jeg tager afsted nu burde jeg være tilbage inden i morgen. Det eneste jeg skal vide er hvor lang tid vi sådan ca. vil være væk..." Denne færden lød ikke til at kunne tidsbegrænses som sådan men det var altid godt at have nogenlunde en idé. Bare så hans familie ikke skulle bekymrer sig for meget. Ikke fordi at han ikke ville sende dem beskeder når han så var ude at rejse. Selvfølgelig ville han det.
avatar
Azir

Antal indlæg : 13
Reputation : 0
Bosted : Aquener
Evner/magibøger : Empathy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Taliia on Tors 15 mar - 19:51

Taliia var vågnet kort før Larlii fortalte Azir om Jakes besked, men lod som om hun stadig sov så hun kunne lytte med uden at de vil afbryde deres samtale. Dog kunne hun ikke lade som ingenting, da hun hørte om Raco og Connors død. Det fik hende til at sætte sig op i sengen og lytte mere intens, imens de talte om hvornår hun og Azir skulle tage af sted.
Hun blev glad for at høre at Azir ville tage med hende. Måske ville dette være den nye start på livet, som Larlii så tit havde talt om.
Hun rejste sig og gik lettere søvnig over til vinduet, som hun satte sig op i og så udmattet på Azir.
”Kan du bære mig imens du flyver? Hvis du kan, så kunne vi tage af sted om en times tid. Jeg kunne ordne nogle ting i mit handelshus, imens du giver din familie besked.” Hun flyttede sit blik til sin kusine.
”Ikke at jeg har travlt med at forlade dig. Du har tros alt taget dig af mig i det sidste års tid, hvilket jeg er dig evigt taknemlig for. Jeg ved ikke engang hvordan jeg skal takke dig.” En gaben kom bag på hende, men hun var for restløs til at sove, hvilket fik hendes krop til at ryste lidt.
Tankerne fløj tilbage til den sidste samtale hun og Katrina havde haft med Jake og Raco, hvilket fik en tåre til at snige sig ned over hendes kind. De havde været så bekymret for hende, og hun havde bare været interesseret i at komme væk fra øen. Hun sukkede og håbede at Jake kunne udholde til hun kom hjem og kunne tage over for en stund, så han fik mulighed for at sørge på passende vis.

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Taliia

Antal indlæg : 168
Reputation : 0
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Larlii on Tors 15 mar - 20:11

Larlii havde siddet og nikket til Azirs svar, da Taliia uventet blandede sig i samtalen. Et blik på hende fortalte Larlii alt: At Taliia langt fra var udhvilet, at hun kunne bruge et bad til at slappe af, og at hun også var for restløs til at ligge sig ned og sove.
En tanke om at blande nogle forskellige urter i badevandet, som ville få Taliia til at døse hen, var fristende. Men Larlii viste at der var en risiko for at urternes virkning ikke ville holde længe, eller måske ville være for stærke og derved kunne medføre at Taliia ikke ville vågne i dagevis.
Hun så hen på Azir, da Taliia spurgte om han kunne bære hende imens han fløj. Det ville selvfølgelig spare dem nogen tid og Larlii skulle så heller ikke sørge for at hestene kom tilbage igen.
Et smil kom på hendes læber, da Taliia talte til hende.
”Selvfølgelig skal du tage af sted. Dit ophold her var for at hjælpe dig igennem den sorg, som holdte dig i et stærkt greb. Og det har det gjort. Nu er tiden inde til at du begynder livet på ny. Tag hjem til klanen, hjælp andre igennem deres sorg og vær med til at komme stærkere ud på den anden side. Jeg vil i hvert fald sørge for et varmt bad til dig. Og så finder jeg dit tøj og våben frem.” Derpå rejste hun sig fra sin stol og så kort smilende på Azir.
"Forsæt endelig med at spise." Hvorefter hun gik ind i huset.

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Larlii

Antal indlæg : 38
Reputation : 0
Bosted : Forestina
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Et særligt møde - Azir

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum