Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» One big new world ~ Lori
Today at 1:25 by Lori

» It's a whole new world ~Valerya
Yesterday at 23:49 by Fenrer

» Game is on - Misha
Yesterday at 22:04 by Misha

» Fravær for Lux&Valerya
Tirs 24 apr - 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Tirs 24 apr - 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Tirs 24 apr - 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Tirs 24 apr - 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Tirs 24 apr - 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Tirs 24 apr - 14:34 by Sean

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152079 indlæg in 7867 subjects

Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Side 3 af 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 19 jul - 21:21

Han så ned på hende roligt. "Har du egentlig selv fundet ud af hvorfor du ikke stikker af." Spurgte han blidt. Med et roligt smil og begyndte blidt at ae hende op af siden. "Et eller andet sted tror jeg det er samme grund. Men jeg ved ikke hvad det er. Jeg har bare sådan en underlig behagelig følelse. Som jeg aldrig har haft før." Sagde han roligt og så på hende roligt med et blidt smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 19 jul - 21:29

Hun kiggede lidt ned da han spurgte ind til hvorfor hun ikke flygtede fra ham. Der var to grunde, den første var fordi hun var bange og den anden var fordi hun følte sig tryg hos ham, hun havde det godt. Hun trak dog lidt på skulderne. "Jeg er bange... Men samtidig føler jeg mig tryg hos dig... Jeg har det... Godt på en måde" hun kiggede op på ham. Hun smilede svagt af det han sagde. Hun trak lidt på skulderne. Havde de fået følelser for hinanden måske, måske var det derfor. Det var det nok. Men hun vidste ikke om hun skulle sige det måske var derfor. Han havde nok allerede fundet ud af de eller så ville han ikke se det i øjne. Hun puttede sig blidt ind til ham og nød at han aede hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 2:41

Han slappede roligt af. Og sukkede svagt. "Du må gerne." hviskede han svagt og lukkede roligt øjnene. Det smertede ham egentlig at sige det. Men det skulle siges. Hun skulle ikke være bange. Det ville han egentlig ikke ha. Roligt så han ned på hende blidt. "Har du nogen andre idéer? Der må da være en grund. Det kan jo ikke kun være fordi du er tryg." Hviskede han blidt. Han havde aldrig mærket hvordan det var at være forelsket. Så han vidste ikke rigtig hvordan det føltes. For så ville han jo ha været forelsket før. Han havde aldrig gjort sådan noget før.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 5:20

Hun kiggede på ham, med spørgende øjne, da han sagde at hun godt måtte flygte fra ham, var det her en joke, han havde sagt at hvis hun flygtede ville han bruge den fløjte igen mod hende. Hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle tro. Men i stedet for at tro noget valgte hun at følge sit hjerte og det bad hende pænt om at blive ved ham. "Men... Jeg vil ik" hviskede hun og trykkede sig ind mod ham.
Hun kiggede op på ham, "jeg tror.. Vi har udviklet følelser for hinanden..." Sagde hun blidt. Bange for at han måske ville grine af hendes dumme forslag. Hun gemte sig ind til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 12:14

Han så på hende roligt. Tænkende lidt. Før han roligt bukkede sig ned og kyssede hende blidt. Holdte det et stykke tid. "Så det sådan det føles at holde af en kvinde." Hviskede han svagt og lænede sig tilbage og valgte i stedet at kigge op på loftet tænkende. "Det føles godt." Hviskede han svagt mens han roligt kiggede ned på hende blidt. Og smilede roligt. Før han begyndte blidt at kysse hende. Og hævede sig sådan at han nærmest lå ovenpå hende. Dog uden sin vægt. For han valgte at læne sig lidt mod sine arme. Så hun ikke skulle bære hans vægt og hans muskler.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 12:34

Hun kiggede på ham med et svagt smil. Det blev dog større da han bukkede sig ned og kyssede hende. Hun gengælde blidt kysset. Hun smilede da han igen kiggede op i loftet. Hun kiggede selv op og smilede stort af det han sagde. Holdte han af hende... Virkelig... Hun kiggede smilende på ham. "Jeg troede aldrig at nogen ville komme til at holde af mig og mig af dem" hviskede hun før han kyssede hende. Hun rødmede svagt da han hævede sig over hende så hans nærmest lå over hende. Hun smilede blidt og gengælde kysset og lagde armene omkring hans hals.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 14:02

Hans ene hånd lagde sig på hendes mave. Og aede den kort. Før den roligt gik rundt og ned på hendes røv. Bare kort. Og så rundt med røven. Og hen af hendes ene lår roligt. Med et halvfrælt smil. Mens han fortsat bare pressede sine læber imod hende. Kyssede hende mere og mere ivrigt. Hans sult var begyndt at tage over. Han kunne kontrollere det til ikke at spise hele hendes sjæl. Men så meget hun godt kunne heale det. Bare en smule. Han vil rigtig gerne smage hendes sjæl. Se om den smagte bedre nu når hun ikke var direkte bange for ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 18:48

Hun skælvede blidt da hans hånd lå på hendes mave og aede før den gik videre rundt om hende til hende numse og lidt videre til hendes lår. Hun gengælde blidt hans kys som han gjorde ivrigere og ivrigere. Hun havde stadig sine arme omkring hans hals. Hun sukkede nydende og kyssede bare med. Nød deres kys at have en tæt på sig, det var dejligt og meget trygt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 19:37

Han lod langsomt og blidt sin hånd glide ind under hendes lange trøje. Rørte hende blidt ved hendes underliv. Bare for at se om hun var med på den. Mens han fortsat nød deres kys der fortsat blev ivrigere. Før han lod det udvikle sig til han langsomt begyndte at prøve og stikke sin tunge ind i munden på hende. for at snave hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 20:32

Hun sukkede blidt og kiggede op på ham da han rørte hendes underliv. Hun kiggede nydende ind i hans øjne og kyssede videre med ham. Hun gispede halv overrasket da hun pludselig kunne mærke hans tunge inde i hendes mund. Hun gjorde ik noget imod det men hun havde ingen anelse om hvad de var igang med. Hun prøvede dog bare at gå med på det og gjorde det så godt hun nu kunne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 21:02

Han nød det meget at være så tæt forbundet med hende. Han kunne klart mærke hun var ny til det. Men det gjorde ham ikke noget. Reilly var jo gammedags. Han var rigtig glad for hun var jomfru. For så ville han jo måske blive den første. Så ville det føles mere ægte for ham. Han var dog lidt trist over hun ikke var hans første. Men han måtte jo spise. Langsomt førte han sin anden frie hånd ned og greb fat i de gamacher hun havde på under den lange trøje agtige ting. Og langsomt hev ned i dem. Så han kunne få dem af hende. Alt imens han fortsatte med at snave hende. Lidt endnu. Indtil han altså ikke kunne nå længere ned og var nød til at slippe hendes læber for at få gamacherne det sidste stykke af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 21:13

Hun gispede svagt da han tog fat i hendes gemacher og trak dem ned. Hun vidste ikke om hun skulle give ham lov eller om hun skulle protestere og trække dem op igen. Hun var nervøs, dette var første gang nogen havde interesse for hende. Det var faktisk en meget dejlig følelse at have, at nogen kunne lide en. Havde interesse for en. Hun nød at han stadig kyssede hende, og hun blev ved med at kysse ham. Hans læber mod hendes... Hun kunne godt blive van til den følelse, den var jo helt fantastisk. Hun kiggede op på ham mens han tog hendes gemacher af. Hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle gøre så for ikke at gøre det alt for akavet og dumt lod hun bare ham gøre det og fulgte hans bevægelser så hun ogs kunne lære lidt fra ham. Hun lod sine hænder gribe fast i hans nakkehår mens de kyssede. Hun havde halv lukkede øjne men kunne stadig følge alle de bevægelser han lavede

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 21:30

Han nød det virkelig. Desværre nåede han til det punkt hvor han ikke kunne kysse hende og tage dem af samtidig. Så roligt og blidt. Uden at gøre det for pludseligt. Stoppede han deres kys. Og valgte at kysse hende ned af halsen. Og kroppen. Så han kunne få dem helt af hende. Før han roligt lod sine hænder. Følge hendes ben op igen. Og ind under hendes trøje. Så han langsomt kunne hive den op osse. Og begyndte så blidt at kysse hende på læberne igen. Da han jo kunne nå igen. Samtidig med han hviskede til hende. "Stol på mig. Jeg gør dig intet ondt." Mens han fortsat kyssede hende. Og hev trøjen så høj op at de var lige under hendes bryster. Bare for at se om det var okay han sådan plottede hendes krop for ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 21:49

Hun sukkede blidt da han stoppede deres kys. Hun kiggede op på ham da han begyndte at kysse hende ned af halsen og kroppen imens han fik hendes gemacher helt af hende. Hun skælvede blidt da hans hænder kom op af hendes ben og under hendes trøje som blev løftet lidt op. Hun sukkede nydende da hans læber mødte hendes og hun lagde roligt sine arme omkring hans hals. Hun kiggede kærligt op på ham idet han hviskede i hendes øre. "Jeg stoler på dig" hviskede hun svagt tilbage. Selvom at hun havde stolet på ham i starten men han ligesom havde stukket hende i ryggen valgte hun at stole på ham igen. Han ville hende intet ondt sagde han. Så hun håbede da han talte sandt. Hun sukkede blidt da han hev hendes trøje op til under hendes bryster. Hun smilede svagt til ham. Det var mærkeligt sådan at vise krop men det var okay egentlig, okay at han så hendes krop.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Søn 21 jul - 4:50

Roligt hev han den det sidste stykke op. Og så af hende komplet. Så hun jo lå i undertøj nedenunder ham. Roligt placerede han benene imellem hendes. Og pressede roligt sit underliv imod hendes. Bare for at se om hun kunne li det. Han elskede at ligge her sammen med hende. Han nød virkelig at være sammen med hende. På denne blide kærlige måde. Det var ikke noget han var van til. Men det føltes så godt. Og så naturligt. Som om de havde gjort det hundred gange. Langsomt løftede han blidt lidt op i hende. Lod sine hænder glide om på hendes ryg for at åbne hendes BH spænde. Og lod roligt deres læber mødes i et kys. Et fast kys som han ikke ville lade slippe lige foreløbigt. Han elskede at være sammen med hende. Specielt denne blide intime måde. Det var så dejligt. At hans lem. Langsomt begyndte at bule på hans store militærbukser. Noget han egentlig ikke vidste den kan af andre grund end sult.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Tors 25 jul - 23:17

Hun lukkede lidt øjne da han hev hendes trøje af hende. Hun kiggede op på ham, urolig for om han kunne lide hvad han så, om hun var for tynd, eller for tyk, eller om han bare i det hele taget ikke kunne lide hendes krop. Men det så ikke ligefrem sådan ud, det så ud som om han faktisk syntes om hendes krop. Hun gispede svagt da han placerede sine ben mellem hendes og pressede sit underliv imod hendes. Hun kiggede smilende op til ham og nød bare at være i nærheden af ham.
Hun kiggede tøvende på ham da han løftede hende op og gik igang med at spænde hendes bh op. Hun sukkede blidt da han kyssede hende, et dejligt fast kys som hun gengælde med stor glæde og kærlighed. Hun kunne virkelig godt lide ham her, og han lod oss til at kunne lide hende. Hun var glad for ham og på en måde var det mærkeligt for hende, men på den gode måde mærkeligt

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 27 jul - 1:36

Han smilede nydende. Mens han roligt begyndte at løfte op i sin egen tanktop. Slap kort hendes læber. For at kysse hende igen så snart hans tanktop var blevet hevet af. Hvorefter han begyndte at knappe sine bukser op. Mens han pressede imod hende. "Skat du gør mig ivrig." Hviskede han blidt og kyssede hende på halsen roligt. "Bliv natten over." Hviskede han blidt med et kærligt smil. Mens han roligt hev sine bukser ned. Samtidig med han hev sine underbukser ned. Så hans unormale store lem kom frem. Hvorefter han blidt. Tog det helt af. Og langsomt tog fat i hendes trusser. Og hev dem blidt ned. Mens han kærligt kyssede hende videre. For at gøre hende mindre nervøs.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Søn 28 jul - 10:03

Han rødmede svagt da han begyndte at tage sin tanktop af, efterfulgt af hans bukser. Hun gispede da han pressede sig mod hende, hun kiggede op på ham og smilede svagt. Hun tænkte lidt over at blive der sammen med ham, natten igennem. Var hun ikke på en måde stadig tvunget til at blive der... Men i hvert fald, havde hun selv en lyst til at blive der sammen med ham. Hun gemte sig lidt ind til ham da han hev sine bukser og underbukser af. Og bagefter begyndte at hive hendes trusser ned. Hun kiggede ham ind i øjne for ikke at kigge for meget ned. Hun holde sig meget tæt ind til ham da hun følte sig tryg ved ham. "Vær blid" hviskede hun svagt i hans øre, usikker og tøvende

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Søn 28 jul - 13:27

Et svagt smil kom frem på hans læber. Lod spidsen af lemmen røre hendes underliv blidt. Hvorefter han kyssede hende blidt igen. Og så hende så i øjnene. "Selvfølgelig smukke. Jeg gør det så blidt som muligt." Hviskede han blidt. Før han langsomt pressede sin lem ind i hende. Centimeter efter centimeter. Så hun langsomt begyndte at mærke hans lem glide ind i hende. Mens han smilede nydende. Og kyssede hende lidt mere ivrigt. Han elskede den dejlige fornemmelse af hendes underliv. Omfavne hans lem. Mens det bare blev strammere og strammere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Søn 28 jul - 13:39

Hun pev nervøst da hun kunne mærke hans lems spids røre hendes underliv, hun kiggede tøvende op på ham og prøvede at finde beroligelsen i det han sagde til hende, men hun var så nervøs. Hun kunne bare ikke koncentrer sig. Hun gispede højt da han pressede sit lem langsomt ind i hende. Hun pev og klamrede sig til ham. Det gjorde ondt som han pressede sig længere op. Hun vende sig dog mere til det og jo længere tid det varede stoppede smerten og blev til nydelse i stedet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Man 29 jul - 0:10

Han pressede den helt ind til bunds roligt. Hvorefter han langsomt begyndte at rykke. For at skabe nydelse for hende. Mens han roligt kyssede hende ivrigt på munden. "Skat hvor er du stram. Det er lige før jeg ikke kan rykke mig." Hviskede han blidt mens han kyssede hendes læber grådigt videre. Mens han roligt tog fat i hendes ben. Løftede dem lidt op så han ramte meget bedre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Man 29 jul - 0:17

Hun kiggede op på ham med både nydelse blandet med smerte i blikket, hun holde sig bare ind til ham, prøvede at finde på en måde at få alt den smerte af vejen. Fordi hun holde sig ind til ham var for at finde tryghed, for at mærke hans krop mod hendes.
Hun stønnede da han var helt oppe i hende og begyndte at rykke sig. Hun rødmede stort da han sagde hun var meget stram. "Er det en dårlig ting" spurgte hun nervøst og kiggede tøvende på ham.
Hun lod ham hæve hendes ben, mens hun stadig prøvede at holde sig lidt ind til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Man 29 jul - 0:45

Han grinte svagt. Og nød det endnu mere. "Nej min skat. Det er vidunderligt." Hviskede han blidt. Mens han fortsatte med at rykke i hende. Lidt hurtigere. Lidt hårdere. For den dejlige fornemmelse af at hun var så stram. Tændte ham endnu mere. Fik ham lyst til at spise hendes sjæl. Fik ham lyst til at komme. Gøre hende gravid. Alt. Og før han vidste af det. Fik han en lille smagsprøve på hendes sjæl. Den var så vidunderlig. Men så stoppede han osse med at røre hendes sjæl. Han ville ikke spise hendes sjæl. Så ville han miste hende. Det var så fristende. Han havde aldrig smagt så god en sjæl. Men han nægtede. Han nød bare at mærke hende om hans lem. Glide op og ned over hans lem. Han stønnede svagt af nydelse i hendes øre. "Min skat. Du er virkelig vidunderlig. Du er så stram jeg er ved at komme allerede." Hviskede han blidt i hendes øre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Man 29 jul - 1:12

Hun kiggede nervøst op på ham da han grinte, hun smilede svagt da han sagde at det var vidunderligt. Hun stønnede højt da han begyndte at bevæge sig hurtigere og hårdere i hende. Hun bed sig i læben mens hun kiggede op på ham. Lod ham gøre det så vildt han nu ville, mens hun prøvede at gemme smerten væk fra første gang. Han så ud til at nyde det så hun lod ham og prøvede at skjule smerten så godt hun kunne. Det var nu ik fordi hun ik nød det, for det gjorde hun da i hvert fald, at føle ham inde i sig, at have nogen så nær, det var så behageligt. Især med ham.
Hun rødmede svagt igen og smilede blidt, hun vidste ik hvad hun skulle sige til det, istedet for begyndte hun bare at stønne, stønne og stønne, støn blandet med hans navn kom indimellem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Man 29 jul - 1:20

Han fortsatte nydende. Med et blidt smil. "Skat vil du ha jeg kommer indeni dig." hviskede han blidt og så ned på hende kærligt. "Så kan det jo være du kommer til at bære vores barn." Hviskede han blidt og kyssede hende kærligt. I et håb om hun kunne mærke igennem hans læber hvor meget han ønskede et barn med hende. Det var tidligt. Ja gud bevares. Men han elskede hende simpelthen så højt,

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum