Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» One big new world ~ Lori
Today at 1:25 by Lori

» It's a whole new world ~Valerya
Yesterday at 23:49 by Fenrer

» Game is on - Misha
Yesterday at 22:04 by Misha

» Fravær for Lux&Valerya
Tirs 24 apr - 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Tirs 24 apr - 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Tirs 24 apr - 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Tirs 24 apr - 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Tirs 24 apr - 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Tirs 24 apr - 14:34 by Sean

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152079 indlæg in 7867 subjects

You'll try to fix me? huh... good luck! ~Tristan~

Go down

You'll try to fix me? huh... good luck! ~Tristan~

Indlæg by Gæst on Søn 18 aug - 21:47

Sted: Ashen Wood Forest
Omgivelser: Træer, en lille sø, flere træer... Træer over alt.
Tid. 16.34
vejr: vindstille. skinnende sol.

Evelynn hoppede ned fra et af tæerne i den askegrå skov, med sine askegråbarkede træer. I dag var en ny dag. Solen skinnede stadig og alt føltes... dødt. Der var ingen vind til at lege med bladende, eller lave ringe i vandet, eller fuldstændig ødelægge ens hår. Ååh gud, hvor måtte det da lyde dumt, men Evelynn savnede virkelig vinden lige nu. Altså ikke som når man savnede en ven, eller mangel på samme. Mere som, at savne et eller andet at lave. Vinden gav en masser at lave. For eksempel det at hade, når den ruinerede ens ellers perfekte hårdag.
Evelynn kedede sig, og det skulle der gøres noget ved, så hun satte kurs mod søen og gik i et okay hurtigt tempo.
Da hun nåede ned til søen overvejede hun lidt at hoppe i. Med alt sit tøj på. Sine smalle, mørkegrå jeans. Sin hvide t-shirt med print af store, fede, sorte bogstaver, hvori der stod "I couldn't care less" hvilket på nogle punkter gav mening og andre... slet ikke.
Hendes sorte støvler, og hendes løse hår, som hun ikke havde orket at sætte, og som alligevel sad helt perfekt.
Dog valgte hun at blive oppe af vandet, da det ville være vildt upraktisk at tynge sit rene tøj med vand.
I stedet satte hun sig med benene trukket ind til sig og smilede ned til sit spejlbillede.
"Hej Evelynn. Hvordan har du det i dag?" sagde hun. "Jo, jeg føler mig totalt..." Der var ingen ord for hvordan hun følte lige nu. Folk måtte tro, at hun var skizofren eller noget i den stil, når hun bare sad der og snakkede med sit eget spejlbilled, men det var derfor hun var i denne skov. Der var ingen folk, så hun kunne være ligeglad. Det var nu heller ikke noget hun gjorde tit. Rent faktisk havde hun aldrig gjort sådan noget. Altså det var jo håbløst og fuldstændig ondsvagt. Derfor stoppede hun også med det samme igen. Hun sukkede og kørte en hånd gennem sit hår. Hvorfor? Hvorfor sidde her helt alene, når der var så mange folk alle andre steder. Fordi alle andre var dumme, irriterende, og man var bedre tjent uden. Det var i hvert fald hvad Evelynn bildte sig selv ind. Hun var så meget bedre end alle andre, og det ville kun ødelægge hendes ære, at begynde at tale med de mindreværdige.  

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You'll try to fix me? huh... good luck! ~Tristan~

Indlæg by Tristan on Man 19 aug - 16:52

Igennem skovens grønne kroner sussede noget afsted. Det var skam ikke vinden. Den havde for længst lagt sig, uden at tage sig af hvem der manglede den eller ej. Uden vindens blæst og grene der fejede hen af skovbunden var alle andre lyde pludselig meget højere. Som gav de genklang igennem skoven. Nogle af de lyde var høje grin og råb, samt dyb brummen.
Det der for igennem skoven var en orange top, efterfulgt af en stor orange tot.

Tristans fødder strøg næsten lydløst over skovbunden. Hans jægertræning havde gjort ham automatisk god til at bevæge sig uden at lave for meget lyd når han gjorde det, men selvom hans fødder ikke lavede lyd når de ramte diverse træstammer og græs, så gjorde han det så sandelig alligevel.
"HA! Hvad er du for en tiger din dovne hund!" Grinede han muntert til den store tiger, Luck, som sussede afsted bag ham. Luck, var en stor smuk højorange tiger, som Tristan stadig skulle vænne sig til at kalde sin bror. På dage som disse hvor solen skinnede og vejret var godt var de som regel i skovene rundt om deres hytte. Nogle dage jagede de, andre dage kunne de synge, eller lave bål, men idag var det fangeleg der var aktuelt.

Det orange hår klæbede sig en smule til Tristans pande da han elegant strøg hen over en lavthængene gren, som Luck få sekunder efter gled under omen lige så elegant. På mange måder bevægede de sig ens, på trods af raceforskellen, men sådan var det vel at være santuine.
Turen i skoven havde gjort dem begge ret snavsede. Tristans grønne sweater, mørke træningsbukser og sko var støvede af jord, og Luck pels lignede lige nu ikke den højorange pragt, som den ellers gjorde.

Efter et par minutters mere grin og råb og brummen fra Luck fik det en brat ende. Tristan stormede ud igennem træerne, og fik til sin forskrækkelse øje på en sø kun få meter henne. Han satte begge fødder i og nåede at stoppe kun få centimeter før han var røget i søen, men til sin forskrækkelse nåede han ikke at flytte sig for en stor tiger, som var langt tungere end ham, og derfor ikke var i stand til at stoppe så hurtigt. Dette resulterede i at søen fik sig to gæster mere med et ordenligt *plop*.

_________________
The man himself - Tristan Cambell Wonder
avatar
Tristan

Antal indlæg : 1166
Reputation : 4
Bosted : Han har arvet den gamle nisse Asmodeus hytte og sat den i stand.
Evner/magibøger : Lidt tricks med noget elektricitet... Ud over det utrolig heldig til tider .

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You'll try to fix me? huh... good luck! ~Tristan~

Indlæg by Gæst on Tirs 20 aug - 17:07

Evelynn sad bare og stirrede på sit spejlbillede i et stykke tid. Hvor var det da egentlig kedeligt. Hun vidste godt, at hun så godt ud, og hun var ikke i tvivl om, hvor hendes bumser, eller mangel på samme, sad henne, så hun havde jo ikke brug for et spejlbillede af sig selv.
Et råb lød ikke så langt væk. Hun rejste sig langsomt op og vendte sig rundt. To skikkelser kom farende mod søen og hun nåede ikke rigtigt at registrere hvad der skete omkring hende, før to høje plask lød efter hinanden.
"What the..." udbrød hun og trådte tættere hen mod søen igen. Hun syntes at skimte noget orange, som hun ikke helt kunne sætte en finger på hvad var. Måske en... Nej. Ingen idé.
”Jamen, der er jo mange måder at have det sjovt på,” mumlede hun og rulle med øjnene, før hun vendte rundt og gik hen mod det nærmeste træ, som hun stillede sig op ad, hvorefter hun lod blikket hvile mod det sted, hvor to orange bolde lige var faldt i. Hun stod med armene over kors og hovedet let på skrå, mens hun langsomt begyndte at nynne en lille melodi. En melodi, som hun ingen anelse havde om, hvor kom fra. Sikkert et eller andet random, som bare lige poppede op i hendes hoved i samme sekund, som det fløj gennem læberne på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You'll try to fix me? huh... good luck! ~Tristan~

Indlæg by Tristan on Tirs 20 aug - 17:40

Vandet ramte de to skikkelser hård og koldt da de plaskede i vandet. Tristan lod sig selv glide et stykke under så han var sikker på ikke at støde ind i Luck på vejen op. I det mindste blev de da rene nu! Efter nogle sekunder hvor vandet dæmpede sig efter at det havde slugt sine to gæster brød det op igen. Først kom en orange hårtop op. Håret klæbede til hans ansigt og han rystede på hovedet for at få vandet væk, omtrent ligesom en kat eller hund ville have gjort. 2 sekunder var det den store tiger der brød overfladen og lavede samme hundeagtige rysten for at få vandet af, og istedet sendte det hen på Tristan.
"Se nu Luck ! Og der er endda langt hjem! " sukkede han og svømmede hen imod bredden for at kravle op på græsset igen. Han vred det han kunne få fat på af sit hår for at få noget vand ud, og idet samme kravlede den store orange tiger også op af vandet. Skidtet var vasket ud af dens pels, og den var nu, på trods våd, en smuk orange farve. Luck lavede igen sin rysten og sendte et lag vand imod Tristan igen. "Awwww man ! Dude! " Udbrød han imod tigeren og rystede på hovedet "Nu er der da en af os som er tørre ... " Sagde han til den næsten nu tørre tiger. Utroligt den bare kunne ryste vandet af.

Han kiggede rundt da han blev opmærksom på at der var andre til stede. Stod der ikke nogen ovre ved det træ ?

_________________
The man himself - Tristan Cambell Wonder
avatar
Tristan

Antal indlæg : 1166
Reputation : 4
Bosted : Han har arvet den gamle nisse Asmodeus hytte og sat den i stand.
Evner/magibøger : Lidt tricks med noget elektricitet... Ud over det utrolig heldig til tider .

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You'll try to fix me? huh... good luck! ~Tristan~

Indlæg by Gæst on Tors 22 aug - 20:58

Evelynn så de to skikkelser komme op til overfladen igen, og fandt hurtigt ud af, hvad det var. En dreng og hans tiger. Et smil bredte sig på hendes læber. Efter drengens hårfarve at dømme, så måtte han være en santuine og tigeren være hans bror. Kun et gæt. Et meget sikkert gæt.
Hun lyttede til deres samtale, eller nok nærmere, det drengen sagde til tigeren, og hun var overrasket over, hvor lang tid der egentlig gik, før de fik øje på hende.
"Jamen dog. Var i her også?" Hun lavede store øjne og lo. "Hvis du har noget imod at blive våd, skulle du måske ikke hoppe i søen der... Den er ret... våd,"sagde hun og hentydede til hans brokken, hver gang tigeren havde rystet vandet over på ham.
Hun blev stående, lænet op ad træet med korslagte arme og med sit overlegne smil klistret fast på læberne.
"Hvad laver en lille dreng som dig så herude? Ud over at bade i søen..." Hun hævede det ene øjenbryn og så på drengen. Tigeren havde hun valgt at ignorere, da den ikke kunne snakke og efter hendes mening kun stod til pynt. "Din mor bliver nok ikke glad for, at du kommer hjem våd. Så får du jo nok ikke din dessert," sagde hun, og fik det til at lyde som om det var det værste der kunne ske.
"Eller bære hun over med små drenge som dig?" Hendes tonefald var nedladende, og det samme var hendes udtryk i ansigtet.
Hun lod blikket falde mod sine negle og lod som om, han var hende uinteressant.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You'll try to fix me? huh... good luck! ~Tristan~

Indlæg by Tristan on Søn 25 aug - 17:38

De var begge op af vandet nu, og nogen talte til dem. Luck spidsede øre og kiggede vagtsomt på pigen der ikke stod ret langt væk. Tristan kiggede ned af sig selv. Ja han var ret våd, men det var der ikke noget at sige til. "Det siger du ikke..:" Svarede han bare og løftede et øjenbryn da han kiggede hen på hende. "Hvad intet våger, intet vinder. Hvis der havde været en krukke guld i den sø, så havde jeg aldrig fundet den hvis jeg ikke var hoppet i." Fortsatte han som om det havde været hans mening at falde i.
"Hvad ligner det jeg laver ? Jeg tror i hvert fald jeg har det sjovere end at stå alene op ad et træ" Sagde han flabet og tigeren ved siden af tog et par skridt hen imod hende. Ikke truende, men mere nysgerrigt. "Vagtsom Luck. Hun er et skyggevæsen" Advarede han hurtigt tigeren som ikke synes at tage notits af det, og tog ikke rigtig hansyn til om hun hørte det.

Hun kaldte ham lille dreng, og dog så hun yngre ud end han, selvom hun nok i sind var meget ældre. "Argh jeg når nok at blive tør inden jeg ser min mor igen vil jeg vælge at påstå, men jeg kan ikke svar e på om hun er overbærende desværre." Hans stemme blev en smule koldere, men ikke vred.
"Det er morsomt hvordan en ellers køn pige kan forkomme så hæslig når hun åbner munden" Afsluttede han med et overbærende smil. Han kiggede ned på tigeren, men der var ingen tvivl om at han talte til pigen.

_________________
The man himself - Tristan Cambell Wonder
avatar
Tristan

Antal indlæg : 1166
Reputation : 4
Bosted : Han har arvet den gamle nisse Asmodeus hytte og sat den i stand.
Evner/magibøger : Lidt tricks med noget elektricitet... Ud over det utrolig heldig til tider .

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You'll try to fix me? huh... good luck! ~Tristan~

Indlæg by Gæst on Fre 1 nov - 15:22

"Det er skam ikke kedeligt at stå op af et træ som dette," sagde hun og lagde en hånd mod den kølige bark, som så så trist ud med den askegrå farve, hvilket hun elskede.
"Og tro mig. Havde der været en krukke guld deri," hun nikkede mod søen, "havde den ikke været der." Hun trådte væk fra træet og gik hen til drengen og hans tiger og så på dem.
"Du siger, at du når at tørre, inden du ser din mor igen? Bor du langt væk, eller er din mor død?" Dette var mere et nysgerrigt spørgsmål, end det var for at gøre nogen ondt, men gjorde det der, var det jo egentlig bare en bonus fra hendes side af.
Han så ud til at vide, at hun var et skyggevæsen, så lidt hjerne måtte han da have, hvis bare man kunne sige det samme om tigeren, som ikke så ud til at vide, at hun skam kunne være farlig, hvis bare hun havde haft lyst.

"Hæslig..? Av..." sagde hun meget sarkastisk og gik rundt om dem, mens hun talte. "Hellere have fjender end venner, så undgår man at blive såret." Hun stoppede med at gå rundt om dem og stod nu foran drengen. "Har jeg ikke ret?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You'll try to fix me? huh... good luck! ~Tristan~

Indlæg by Tristan on Tirs 5 nov - 17:55

Han nikkede bare lidt provokerende. Suuuure det var sikkert fantastisk at stå op af et træ når man ikke havde fået øjnene op for verdenen udenfor ensomheden.
"Come on. Donøt be a pessimist" Provokerede han og klappede tigeren som rystede vandet af sig. At kalde en tiger for dum var en dum ide, men nu sagde hun det heller ikke højt. Luck vidste lige så meget som Tristan hvad hun var. Han var ikke en almindelig tiger, men en santuine forbundet til Tristan selv. Hvad fyren opfangede opfangede tigeren.

Han løftede et øjenbryn og viste ikke skyggen af følelse ved hendes spørgsmål. "Er det dit problem? Det tror jeg virkelig ikke. Men når du nu spørg så pænt, så kender jeg hende ikke." Svarede han efter lidt tid.
Han måtte le en smule. Havde hun ret? "Nej du er nok så langt fra som man kan være. Hellere at have elsket og mistet, end aldrig nogensinde at have elsket. Var det ikke sådan St. Augustine sagde ?" Smilede han og rystede bare på hovedet. "Hvilken trist tilværelse." Afslutede han og kiggede ned på tigeren som gengældte hans blik med et nik.

_________________
The man himself - Tristan Cambell Wonder
avatar
Tristan

Antal indlæg : 1166
Reputation : 4
Bosted : Han har arvet den gamle nisse Asmodeus hytte og sat den i stand.
Evner/magibøger : Lidt tricks med noget elektricitet... Ud over det utrolig heldig til tider .

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You'll try to fix me? huh... good luck! ~Tristan~

Indlæg by Gæst on Fre 8 nov - 21:03

Evelynn sukkede irriteret. "Jeg bryder mig virkelig ikke om dig, knægt," sagde hun og gik hen til søen mens hun nynnede en sød lille melodi.
"Du kender ikke din mor?" Evelynn så på sit spejlbilled. "Trist," det kom mere ud som en mumlen, end den ironisk, nedladende tone hun ellers havde tænkt sig, det skulle komme ud med. Hun rømmede sig og vendte sig mod ham igen. "Hellere dø af sorg over en anden person, end et smil på læben?" Hun tyggede lidt på ordene. "Hvis kærlighed virkelig er en så stor ting, er jeg virkelig gået glip af noget." Hun rullede med øjnene. Det mente hun nu ikke lige, at hun havde. Hun havde da haft et dejligt langt liv. Hun havde ikke haft brug for at bekymre sig om andre end sig selv, og det havde da været befriende; At kunne gøre hvad man havde lyst til.
"Jeg lever fedt, mit liv er fedt. Du skulle måske prøve at give slip på dine følelser og leve efter dine egne vilkår?" Hun hævede spørgende brynene og gik hen mod træet igen. ja... hun kunne godt lide at gå meget rundt.
"Det kan være, at du finder ud af, hvor fedt det egentlig er, og derfor kommer til at ærge dig over den triste tilværelse du lever."
gav hun igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You'll try to fix me? huh... good luck! ~Tristan~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum