Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Fenrer
 
Taliia
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
Elizabeth
 
SIRTIMM
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153510 indlæg in 7955 subjects

Razion// why did this happen?

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Ons 5 feb - 20:03

”Nejnej, det… okay” hun nåde ikke at sige det før han allerede var forsvundet ud efter noget salve. Hun kiggede på ham da han kom tilbage igen. Hun var ikke helt sikker på om hun skulle lade ham gøre det, eller ej, for det havde ikke resulteret i noget godt sidst hun havde stolet på ham, eller måske halvt, men hun var alligevel endt som en slave. Hun kiggede på ham, og bed sig i læben, men hun blev liggende, og rystede stille på hovedet. Det ville bare virke underligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Tors 6 feb - 14:21

Han kiggede på hende "Okay hvis jeg ikke må gør det så kan du vel selv gøre det"sagde han roligt og så på hende med et smil på sine læber, han havde da ikke noget imod at hun selv måtte gøre det han ville jo bare hjælpe hvis han måtte men det måtte han åbenbart ikke.
Han kiggede på hende og slappede bare roligt af og rakte cremen mod hende og alt det, for han ville da ikke gøre det hvis hun ikke ville ha det jo.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Tors 6 feb - 22:09

Hun så stadig på ham, og tog imod cremen han rakte hende, men lagde den bare fra sig på et bord lige ved siden af. Hun nægtede simpelthen. Så hellere ha ondt i røven, for det ville være grænseoverskridende at gøre det, og hun nægtede det simpelt hen. Hun bed sig i læben, og så væk fra ham uden at sige et eneste ord til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Fre 7 feb - 15:02

Han kiggede på hende og slappede roligt af "okay det må du da selv om jeg tilbyder bare så du ikke har så ondt i røven"sagde han roligt og så på hende, men hun måtte jo selv om det for han kunne jo ikke gøre noget nu så det der var sket vil være sket lige meget hvad.
Han så på hende "så hvad så nu hvad har du lyst til at lave og forresten vil du sove her i noget tid sammen med mig altså"sagde han roligt og så på hende med et smil på sine læber, og viste ikke hvad han ellers skulle sige lige nu og her og anede ikke hvad han ellers skulle sige lige nu og her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 10 feb - 20:02

Hun så bare på ham, og bed sig i læben. Hun vidste godt at han bare prøvede at hjælpe hende, men …. Hun sukkede stille, og lå bare og betragtede ham. Hun havde ingen ide til hvad de kunne lave, overhoved. Hun trak på skuldrende. ”Har desværre ingen ide til hvad vi kan lave.” svarede hun stille, og bed sig igen i læben. Hans tilbud var faktisk fristende, nu når hun alligevel ikke havde et andet sted at være, men så igen, hun var ikke helt sikker på det. ”Jo tak” sagde hun så, endnu mere lavt end før, og vidste ikke helt hvor det var kommet fra det ja, men så pyt da. Hun kunne godt blive her noget tid så.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 10 feb - 20:11

Han kiggede roligt på hende og smilte bare til hende og satte sig ned og smed sig så i sengen, da den var sådan stor i det og slappede bare af og så på hende med et stille smil, og lå jo bare der med hende nøgen og den slags der.
Han havde heller ikke det vilde "vi kun måske bare slappe lidt af efter alt det halløj der"sagde han roligt og så på hende med et smil, og viste ikke om det var noget hun kunne finde ud af og gøre eller hvad hun nu kunne, roligt slappede han bare af og lod en hånd køre gennem sit hår *hun er blevet anderledes efter hun fandt ud af at hun er min slave*tænkte han roligt og slappede bare af da han ikke kunne gøre andet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 10 feb - 20:53

Hun så bare på ham da han smed sig ned i sengen ved siden af sig. Hun sukkede stille, og tog så en dyb indånding. Hun måtte lige tage sig lidt sammen. Hun måtte affinde sig med det der var sket, for hun kunne jo ikke rigtig lave om på fortiden, selvom det til tider kunne være sjovt. Hun betragtede ham stadig, og nikkede til det han sagde. Det var en mulighed at slappe af. Hun bed sig i læben da der var noget som hun på den ene side havde lyst til at gøre, men på den anden side ikke. Det endte dog med at det var den ene side der vandt, og ikke den anden. Hun lagde sig helt ind til Razion, og lagde sit hoved på hans brystkasse af en eller anden uforklarlig grund som hun ikke selv kendte til.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 10 feb - 21:04

Han kiggede roligt på hende med et stille smil på sine læber og kørte en hånd gennem hendes hår da hun lagde hovedet på hans brystkasse "er der noget du tænker på"spurgte han roligt, og syns han kunne føle det på hende at der var et eller andet som måske gik hende på eller noget i den retning der.
Han slappede roligt af og viste jo ikke om der var et eller andet galt eller om det var noget helt andet, men det måtte han jo vente og se om hun ville snakke om, for han havde alt den tid der skulle bruges på det, hvis det var noget helt alvorligt som hun tænkte på jo.
Han så på hende og kyssede hende i hovedbunden og slappede roligt af og anede ikke hvad han skulle sige lige nu og her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 10 feb - 21:25

Hun mærkede hans hånd som strøg gennem hendes hår. Hun sukkede stille, og så forsigtigt op på ham da han spurgte om der var noget som hun tænkte på. Hun bed sig i læben, og rystede kort på hovedet. ”Næ, ikke som sådan, ud over at det kunne være sjovt hvis man kunne ændre på tiden” sagde hun, og smilede bredt, men så så væk fra ham, og lod stadig sit hoved hvile på hans brystkasse. Hun mærkede at han kyssede hende på hovedet, men sagde ikke som sådan noget til det. Hun sukkede svagt, men uden at der lige var nogle grund til det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Man 10 feb - 21:29

Han så på hende og slappede roligt af "hvorfor ville du ændre tiden har du det da ikke godt nok som det er selvom det der sket er sket jeg behandler dig okay selvom jeg gav dig det der i røven"sagde han roligt og så på hende med et stille smil på sine læber, han var ikke ond mod hende eller noget, han var bare nysgerrig for at se hvad hun ville kunne holde til og ikke holde til og anal var vist ikke hendes stærke side lige nu, men det kom nok en dag.
Han så på hende med et smil på sine læber og slappede bare af med hendes på sin brystkasse og nussede hende roligt i håret og lå nu meget godt der sammen med hende og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 22:55

”Jeg ved det ikke helt, men det kunne da nogle gange være sjovt hvis man kunne styre tiden, og selv bestemme om vi er i fremtiden, fortiden eller nuet her, men jeg vil nok ikk ændre på at blive din slave, selvom jeg godt kunne tænke mig at ændre på at du puttede det der i min røv.” sagde hun, og betragtede ham mens hun stadig lå på hans brystkasse. Hun vidste ikke hvad han ville svare på det hun lige havde sagt, men hun havde ikke som sådan tænkt på at ændre tiden fordi hun var blevet hans slave. Hun havde nogle gange haft den tanke, men det vil ikke kunne lade sig gøre vidste hun godt. Hun lukkede øjnene i da han nussede hende i hendes hår, og kunne faktisk godt lide at han nussede hende, men hun var alligevel ikke helt tilfreds med at være blevet en slave. *Han burde selv prøve det, at være en slave* tænkte hun, og sukkede stille, med let lukkede øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 23:10

Han kiggede roligt på hende som de lå der og han nussede hende i håret og den slags der og roligt kørte han hånden ned på hendes ryg og nussede hende der "jeg forstår dig skam godt men prøv nu og få lidt søvn klokken er vist blevet mange"sagde han roligt og nussede hende bare, hun kunne godt sove selvom han måske lå vågen og den slags der, men om hun gjorde det viste han ikke, men det var jo også op til hende selv hvis hun gjorde det eller ikke gjorde det.
Han så på hende og havde det godt med den måde at de bare lå der og slappede af og snakkede sammen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Gæst on Tirs 11 feb - 23:26

Hun kunne godt lide at han nussede hende som han gjorde lige nu. Hun hørte efter det han sagde til hende. Hun var dog ikk helt overbevist om at han forstod det, men sagde ikke noget. Hun sukkede svagt, og nikkede så til det han sagde. "Okay, skal prøve på at få noget søvn så" sagde hun stille. Hun var faktisk en smule træt, men hun vidste ikk om hun vil kunne sove nu,'en hun kunne da prøve. Hun krølede sig en smule mere sammen, og havde stadig hovedet på hans bryst. Hun lukkede øjnene i, og prøvede at falde i søvn. Det skete dog forholdsvist hurtigt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Razion// why did this happen?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum