Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Larlii
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Taliia
 
Chester
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154446 indlæg in 8017 subjects

Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Gæst on Tors 26 feb - 22:49

Caden havde ikke noget problem med sex ved første møde. Det var nærmest det han levede af. Men det blev nok nød til at ændre sig. Han kunne ikke bare tage en pige med hjem, når Selicity boede der. Han blev dog også nød til at afgøre, hvordan han så ville håndtere hans trang til kvindekroppen. Han var ikke engang sikker på, om hans forhold med Selicity ville blive sådan, hvis ikke måtte han få afløb på en anden måde. Han gav slip på hende, da hun gjorde an til at gå ned igen. Hun havde ret, deres forældre ville sikkert gerne tjekke op på dem, så bedre komme til dem end omvendt. Han trak vejret ind og gik hen til døren med rank ryg. Han blev nød til at fremvise sin bedste side når han var sammen med hans forældre. De ville aldrig tolerere hans livsstil, hvis de vidste hvad han i virkeligheden lavede. Han havde dog heller ikke behov for at fortælle ham om det. ”Damerne først,” sagde han med et glimt i øjet. Han havde tænkt sig at snoe hans arm om hendes, når de nærmede sig stuen igen. Det var tydeligt at de godt kunne sammen, og derfor blev nød til at flytte sammen. Nåede han stadig ikke vidste om han havde lyst til. Selicity var en dejlig pige, men det med at bo sammen med en anden, var han ikke god til.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Tors 26 feb - 22:56

Let rettede hun sin kjole ved at lade hænderne glide ned over hendes krop, det så yderst tillokkende ud som hendes hænder gled over hendes feminine former. Da hun var tilfreds med hvordan kjolen sad strøg hun blidt en hånd gennem håret for eventuelt at rette det hvis det var kommet til at sidde forkert på nogen nåde. Hun kiggede op på Caden med et drillende men dog yderst charmerende smil, "Sikke en gentleman du er", som hun havde sagt det vendte hun rundt for at træde ud af værelset, hendes hofter havde en naturlig sensuel vuggen til sig uden det gik hen og virkede vulgært. Som hun trådte ned af trappen lod hun sine fingre glide langs gelænderet dog stoppede hun da hun nåede enden af trappen for at lade sin hånd hvile mod hans da han tilbød hende hans arm atter engang. Let kiggede hun op på ham, sendte ham et smil inden de trådte ind i stuen. Da de trådte ind i stuen kiggede hun let hen på hendes fader og så hen på Cadens forældre for at se deres reaktion over halskæde, den var rimelig tydelig. Især fordi hun intet havde haft på tidligere. Hendes far rejste sig let og gik hen til dem for at lade øjnene falde på halskæden og derefter over på Caden, "Det kan kun været et godt tegn hvis du allerede er begyndt at give hende gaver". Et smil gled over hans læber som han betragtede Cadens reaktion.

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Gæst on Fre 27 feb - 19:05

Caden var en gentleman, især når han virkelig ønskede at være det. ”Man kan være hvad man vil være,” det var tydeligt for en hver, at han mente det på en flirtende måde. Bare ud fra hans toneleje, kunne man høre det. Men med hans stemme, virkede alt næsten flirtende eller forførende. Da hun bevægede sig ned af trappen, med hendes vuggende hofter, følte han en stor trang til at tage hende med ind på værelset igen, men han forsatte med at gå, og nyde synet foran ham. Da hun lagde armen om hans, lod han hurtigt en hånd bevæge sig over hans hår, så de løse lokker igen sad på plads. Caden vendte først opmærksomheden imod hans egne forældre, men så hen imod Selicitys far, da han nærmede sig dem. Halskæden var tydeligvis midtpunktet. Alle øjne var rettet imod dem. Caden lyttede til hendes fars ord, og nikkede let, mens han så på Selicity i en brøkdel af et sekund, før han så tilbage på hendes far. ”Deres datter er en naturlig skønhed. Halskæden får hende blot til at lyse endnu mere op.” Han vidste han blev nød til at imponere Selicity og hendes far. Selicity virkede ikke til at være fuldkommen frastødt af ham. Ud af øjenkrogen kunne Caden se, at hans far blidt nikkede, som tegn på han var tilfreds med hvad Caden havde udtalt. ”Hvis De giver mig Deres tilladelse, vil jeg gerne bede Selicity om at flytte ind hos mig.”

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Evelynn on Tirs 3 mar - 19:10

Hun kiggede på ham med et lettere skævt smil, "Det har du så helt ret i, men rollen som gentleman klæder dig i hvert fald, uanset om den er falsk eller ej", den sidste del var ikke ment på en ond måde men hun vidste jo i bund og grund ikke om det var en facade grundet deres forældre eller om han rent faktisk opførte sig sådan normalt. Men uanset hvad var det en han havde øvet sig på, det var sikkert en del af hans charme, pigerne ville helt sikkert kunne lide den. Selicity kunne godt mærke hvor hans blik var da hun gik ned af trappen, ikke at det gjorde noget, det boostede altid ens selvtillid samt ego'et blev finpudset når man fik den slags opmærksomhed. Da han kørte en hånd gennem hans hår der var blevet en anelse rodet kiggede hun op på ham, let lod hun hendes fingre glide over hans venstre kind og over øret for lige at rette hans hår der da han ikke helt havde fået det til at sidde ordentligt. Hendes fingre var silkebløde og dejlig varme som de gled mod hans hud. Let slikkede hun sine læber der pludselig føltes helt tørre da de trådte ind til deres forældre, hendes øjne lå med det samme på hendes far da han rejste sig op og kom hen til dem. Hun havde en god idé om at i denne familie talte kvinden ikke medmindre hun var blevet direkte spurgt eller havde noget vigtigt at sige, men nu havde hun aldrig været helt god til at følge de uskrevne regler. "Det er en meget smuk gave, en jeg uden tvivl vil gå med hver dag", hun smilede blidt men det havde stadig den samme varme charme over sig. Hendes far virkede en anelse overrasket da det jo allerede havde været et krav han havde stillet, "Nuvel, jeg er da glad for at du understøtter mit forslag", sagde han mens han kiggede Caden i øjnene hvorefter han gik over og satte sig ned atter engang.

_________________
"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain..."
avatar
Evelynn

Antal indlæg : 295
Reputation : 0
Evner/magibøger : Transformation ~ Bliver uddybet i profilen.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Excuse me, did i really hear that? (Caden)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum