Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152090 indlæg in 7868 subjects

A new playtoy? Delightful - South

Go down

A new playtoy? Delightful - South

Indlæg by Gæst on Ons 6 maj - 13:52

Tid: Middag, klokken ville være omkring 12-13
Omgivelser: Dyr og folk som kan lide at begå sig i skoven.
Vejr: Solrigt og varmt
Påklædning: En tynd trøje i sort, samt et par sorte bukser, nogle praktiske sko og hans kniv i en skede under armen.

Skoven var et rart sted at være. Vinden fik vislen frem i bladende og fuglene pippede i muntre toner. Hvis man var gået ud i skoven kunne det være for at få en smag på den dejlige følelse af ro. Nogle var gået ud for dette, og de havde skabt sig en indre ro. Andre var taget ud i skoven for at få fred til hvad end ærinde de skulle have klaret.
Dog blev stilheden brudt af lyden fra et dyr der skreg, det lød som en hjort eller et andet dyr af den størrelse. Man ville ikke kunne være sikker, men lyden var hjerteskærende og de fleste mennesker skyndte sig væk da de blev skræmt. Hvis de fulgte lyden ville de komme frem til en ung mand der havde nedlagt et dyr. Havde man gættet på hjort havde man gættet det rigtige. Kniven sad i siden på dyret og dyret kæmpede desperat for at komme op, dog uden held da et reb med to tunge sten på hver side var bundet om dets hals.

Manden sad på hug ved hjortens side og var dybt koncentreret i sit arbejde. Han trak let ned i kniven da han var blevet træt af skrigeriet og hjorten mistede bevidstheden. Mandens hår var mørkebrunt, tæt på sort og krøllet i små fine krøller. Hans øjne var blå og følelsestomme samt hans hud var lettere bleg uden at han så sær ud. Mandens navn var Ramsay og der var ikke andet han kendte end den søde lyd af andres lidelse. Han trak kniven ud og begyndte at skære hjorten op, da det var hans aftensmad for i dag og de næste par dage. Han følte dog at der var noget kedeligt ved i dag, for han havde ikke fundet den rigtige at pine endnu. Da han havde taget det fra hjorten han skulle bruge, tog han rebet af dyrets hals og havde nu bare tænkt sig at efterlade det til en ulv eller et andet rovdyr.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum