Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154414 indlæg in 8014 subjects

And you are? - Razor

Go down

And you are? - Razor

Indlæg by Alessio on Ons 7 jun - 20:38

Tid - Middag
Sted - Ved Alessios hytte
Vejr - Dejligt solskinsvejr.
Omgivelser - Skovomgivelser
Påklædning - [You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.] <3

Det var en dejlig dag, solen var fremme og der var ikke mange skyer på himlen, så der var dejligt varmt. Alessio sad udenfor i solen med en bog i hånden og hovedet nede i den. Han var helt opslugt af sin bog, at han ikke lagde mærke til sine omgivelser.
Han havde ikke meget tøj på, andet en et par jogginbukser. Han havde valgt at han ikke ville lave noget hele den dag. Han kunne godt lide de dage og heldigvis var det menneske han beskyttede, også meget glade for dem, for hun kom ikke særlig meget ud for alt muligt dårligt. Hun forholdt sig meget rolig, det var Alessio taknemlig for.
Han nød varmen, som varmede hans nøgne overkrop, uden han behøvede at han en trøje på.
Truth to be told, så tænkte han faktisk mest på Isabelle, end han læste bogen. Han havde sagt til hende sidst, at han ville prøve at få styr på sine følelser, at han faktisk ville prøve at udtrykke sine følelser som mennesker gjorde. Men efter så mange år, hvor han ikke havde udtrykt nogen form for følelse overfor nogen, andre end familie, så var det meget svært at få de rigtige ting sagt og hans følelser var meget blandet.
Men en ting var han sikker på, han elskede Isabelle, selvom han i starten var bange for hvad hun gjorde ved ham, han var bange for de følelser hun fik ham til at føle. Men nu var han glad for dem.
Et smil sneg sig frem på hans læber, det var ikke tit han sad og smilede for sig selv. Han gik tilbage til at læse bogen, det var en random bog han bare havde taget, han vidste ærligtalt ikke helt hvad den handlede om. Han ville bare have noget at fordrive tiden med.
Da han ikke rigtig gad at læse bogen mere, lagde han den bare ned på sin mave, hvor han så lænede hovedet tilbage. Han lod sig bare ligge ned i græsset, hvor han tog alt in, som han lukkede øjne. Alle dufte og lyde. Fuglene pippede, vinden var blid, det duftede af... blomster, græs. Det duftede af sommer, den specifikke duft sommer havde. Det duftede godt. Et smil var stadig på hans læber, mens han lå og slappede af i græsset.
avatar
Alessio

Antal indlæg : 139
Reputation : 4
Bosted : Et sted ingen ved
Evner/magibøger : Honesty

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And you are? - Razor

Indlæg by Razor on Ons 7 jun - 22:29


Påklædning: [You must be registered and logged in to see this link.] + Halsbånd om halsen og bare tær. (Selvfølgelig uden solbriller..xD)

Det var ikke fordi Razor ikke kunne lide sommer - men han var trods alt et væsen der foretrak mørket frem for lyset - så når solen stod som den gjorde og skyerne ikke var behjælpelige med specielt meget. Så var det en smule ulideligt at rende rundt udenfor bare fordi man intet andet havde at tage sig selv - men så igen. Det var endnu værre at sidde indenfor, så selvfølgelig var han ude alligevel. Dog ikke i byen, det var som om at lige meget hvor man var henne i byen fandt solen en. Men i skoven derimod - der var skygge flere steder - næsten over det hele. Pludselig var skoven ikke det værste sted at opholde sig. Jo, men nej! Ikke lige nu. Desuden var blod tørsten også vendt lidt tilbage - Sure han kunne få mad ved Sean, men det var jo ikke råt kød eller blod på flaske. Køkken personalet havde altid en masse spørgsmål når han bad om det - så egentlig.. Valgte han bare at skaffe mad selv, det var også meget sjovere. Mulighederne var uendelige.
Tanken var egentlig at fange et dyr - en hjort, hare.. Måske bare en simpel fasan. Og tage den med hen til Reign for at få ham til at lave et lækkert måltid ud af den. Det ville han vel ikke brokke sig over? Nej. - Det var dog alligevel en tanke han var kommet fra da duften af noget meget mere lækkert var nået hans næse. Engel. Det var ikke så tit det lige var dem man stødte på mellem træerne. Det var typisk altid shapeshifters man ikke måtte røre eller dæmoner med grumme bagtanker. Men en engel!? Det måtte være hans heldige dag i dag.

Han lod blikket hvile et øjeblik mod hytten der var dukket op efter at han havde fulgt færten et lille stykke. Han trissede så bare der hen og drejede først omkring det ene hjørne af hytten også det næste. Kun for at stoppe op og rette blikket mod fyren der lå og solede sig. Et skævt lusket smil bredte sig om hans læber. En ting var det var en engel der lå lige der - men så var det jo oven i købet en yderst attraktiv en af slagsen. Slet ikke noget at brokke sig over. Der var vel i sidste ende intet som at sætte tænderne i noget lækkert. Det var jo nærmest som et billede af lækkert kød der grillede over flammer. Duften der dansede omkring hans sanser. Yum!
Han bed sig kort i læben men foldede så bare sine hænder bag sin ryg før han trådte tættere mod fyren. Helt lydløst selvfølgelig og endte med at være helt tæt på - nærmest på maven i græsset og med hovedet tæt hen mod englen. Det krimblede næsten i fingrende for at få lov at rive ham fra hinanden. Lyden af blod.. Lyden af lækkert guddommeligt blod der løb rundt i kroppen. Duften. Intet bedre. Det var jo som at være i himlen - bogstavelig talt.
" How wonderful - Even a relaxed heart beats a beautiful symphony.. " hviskede han så bare i et nærmest spindende tone. Dog blev det efterfulgt af et lille grin før han satte sig op på knæ. Dog stadig meget tæt på.
" Don't worry - I like short term conversation with my meals.. " Sagde han så bare og lod hovedet glide på skrå. Hans blik flyttede sig ikke et øjeblik fra englen. " Makes it a little more interresting - and fun. " Tilføjede han med et kækt udtryk. Dog var der også tydeligt noget dæmonisk over ham. Blikket - det måtte være det, dæmonisk og sultent. Han havde fået jackpot.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And you are? - Razor

Indlæg by Alessio on Ons 7 jun - 23:31

Det gav et sæt i ham, da en stemme var meget tæt på hans ansigt. Af ren instinkt langede han ud efter, hvem end der var hos ham, kom en knytnæve lige imod dem, med fuld fart. Han satte sig hurtigt op og så på drengen der sad på knæ ved ham. Hvad pokker lavede han her og hvad i himlens navn fablede han om. Et undrende blik kom fra Alessio.
Who the hell are you, and what are you talking about, crazy boy sagde han og rystede på hovedet af ham. Han havde forstyret ham midt i afslapningsdagen. Han rejste sig op fra græsset og børstede sig af, for hvad der nu måtte havde sat sig på hans krop.
Hvad pokker skulle han gøre med denne dreng. Fra hans øjne at sige, så var det ikke fordi at det han talte om var nogen joke, han så Alessio som et måltid. Han ville virkelig spise ham? Dæmon? Det var dog ikke forbi han fik dæmon vibet fra ham af. Han var mærkelig i Alessios øjne med det samme. Den måde han sneg sig ind på folk på, den måde han kunne smile, grine, samtidig med at tale om at spise ham. Han skildte sig helt sikkert ud fra de fleste.
Men hvad skulle han gøre ved ham, han kunne ikke ligefrem slå drengen ihjel, han kunne måske skræmme ham væk, banke ham?
You are a weird one aren't you? sagde han bare ligeud og stod og kiggede på drengen med armene overkors, hvilende på sit bryst, mens han tænkte på hvad han skulle gøre med drengen. Han ville helt sikkert gerne spise ham, det var ikke nogen joke for drengen, men det kom ikke til at ske. Han havde valgt den forkert engel at forstyre. Godt nok prøvede han at få sine følelser frem, men det var kun overfor Isabelle, overfor denne dreng viste han ikke nogen form for følelser.
Get out of here, before I kick your ass hvæsede han. Han gav ham alligevel en chance. Det var ikke fordi at Alessio var glad for vold på nogen måde, han var mest en som gik udenom en hver form for konflikt, men når der var nogen som truede med at spise ham? Ja så var han vel nød til at skrue bissen på.
Han kiggede ned på drengen med et seriøst blik, som han afventede hvad han nu ville gøre.
avatar
Alessio

Antal indlæg : 139
Reputation : 4
Bosted : Et sted ingen ved
Evner/magibøger : Honesty

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And you are? - Razor

Indlæg by Razor on Tors 8 jun - 9:09

Det var kun lige med nød og næppe at Razor nåede at fjerne sig for ikke at få et nævne plantet direkte i hovedet, at han blev snittet af bevægelsen var en anden side af sagen. Han kunne ikke helt lade være med at grine før han sendte fyren et lille smil.
" Feisty.. " Sagde han så bare drillende før han rettede sig lidt op. " ... I like it. " tilføjede han så bar med et lille grin. Razor fulgte ham lidt med blikket som han kom på benene. Dog blev han siddende i et par sekunder før han selv rejste sig op.
" What ever do you mean? I'm not weird at all.. Just starving, and you smell devine! " Sagde han så bare med et lille uskyldigt smil over læberne og blikket rettet mod fyrens ansigt. Han foldede kort sine hænder lidt bag sin ryg før han skævede lidt rundt på omgivelserne. Dog rettede han blikket mod englen igen. Det var ikke første gang han var blevet kaldt underligt - mærkelig. Dét og en million andre ord kunne meget nemt beskrive Razor - især når det kom fra folk som ikke helt anede hvad han egentlig var for en. Det ene øjeblik kunne man gå fra samtale og direkte til at have en kniv for struben - hvis end ikke få revet et øje ud. Tanken om øjne fik Razor til at flytte blikket op mod fyrens øjne. Fristende. Han bed sig kort lidt i spidsen af sin tunge.

En lidt lang 'Hmm' lyd kom fra Razor før han så bare rystede lidt på hovedet. " ..No. " Sagde han så bare kort med et lille grin. " You can kick my ass though - or try.. " Han trak kort på den ene skulder men bevægede sig så bare lidt rundt om fyren med et bedømmende blik rettet mod ham.
" Though - I doubt that you would actually be able to do that.. " Sagde han så bare lidt mumlende før han kort kneb øjnene lidt sammen. Han holdt øje med alle bevægelser englen nu end skulle lave. Razor havde ingen planer om at smutte nogle steder - heller ikke selv om fyren ville gøre et forsøg på at jage ham væk, 'kick his ass' eller hvad end af andre muligheder der så kunne komme op. I sidste ende kom det vel an på Razors tålmodighed - hvor længe han kunne holde ud af have en snack lige foran sig uden at gøre noget yderligere. Medmindre selvfølgelig englen rent faktisk havde alle odds med sig og muligheden for at gøre noget drastisk der ville kunne slå Razor ud af kurs. Hvad det så end kunne være. Han pillede kort lidt ved halsbåndet om sin hals før han rettede blikket mod fyrens hals.
" You know - getting mad only makes things waaaay more tempting - makes the blood run faster, tasting better. That hidden excitement your body feels in such a situation. It shows.. " Sagde han så bare i en spindende tone, uden at smilet om hans læber forsvandt på noget tidspunkt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And you are? - Razor

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum