Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1166

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
» Just a littel bite (Sajro and Emery)
Dødsengle EmptyToday at 0:45 by Emery

» How the hell did you get here? ~ Valentine
Dødsengle EmptyYesterday at 23:10 by Genevira

» Waking up with! (Gif game!)
Dødsengle EmptyYesterday at 22:44 by Emery

» Roomies from Hell - Genevira & Sean
Dødsengle EmptyYesterday at 7:58 by Sean

» In sickness and more (Sean)
Dødsengle EmptyTirs 17 maj 2022 - 16:39 by Delilah

» Dragons Peak under udvikling - Åbent for alle
Dødsengle EmptySøn 15 maj 2022 - 20:45 by Jake

» A common goal ~ Sean
Dødsengle EmptyTors 12 maj 2022 - 7:39 by Sean

» Athena Akademiet! [Reklame]
Dødsengle EmptyTirs 10 maj 2022 - 12:53 by Gæst

» Sinful Nights ~ Juniper
Dødsengle EmptyMan 9 maj 2022 - 21:07 by Juniper

Top posting users this month
Juniper
Dødsengle Voteba13Dødsengle Voteba14Dødsengle Voteba15 
Sean
Dødsengle Voteba13Dødsengle Voteba14Dødsengle Voteba15 
Valentine
Dødsengle Voteba13Dødsengle Voteba14Dødsengle Voteba15 
Genevira
Dødsengle Voteba13Dødsengle Voteba14Dødsengle Voteba15 
Taliia
Dødsengle Voteba13Dødsengle Voteba14Dødsengle Voteba15 
Natalie
Dødsengle Voteba13Dødsengle Voteba14Dødsengle Voteba15 
Alane
Dødsengle Voteba13Dødsengle Voteba14Dødsengle Voteba15 
Katrina
Dødsengle Voteba13Dødsengle Voteba14Dødsengle Voteba15 
Emery
Dødsengle Voteba13Dødsengle Voteba14Dødsengle Voteba15 
Jake
Dødsengle Voteba13Dødsengle Voteba14Dødsengle Voteba15 

Statistics
Der er i alt 158 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er rosiejohanns

Vores brugere har i alt skrevet 163075 indlæg in 8577 subjects

Dødsengle

Go down

Dødsengle Empty Dødsengle

Indlæg by Sean Ons 18 dec 2019 - 11:43

Dødsengle

(Note: Der er meget at læse til denne race. Er du i tvivl om noget som helst, så henvend dig til en administrator)

Historie:
Dødsenglene tilhører dødsriget og nærmere bestemt, Del'Sharka. De er, som navnet antyder, dødens engle. Deres rolle var at bringe kaos og smerter, til folk der endte hos Del'sharka.
Men så skete der noget uventet. Hvert 1000 år er det som om vejret forværres og hele Underworld sendes ind i kaos og ødelæggelser. Ingen ved helt hvordan eller hvorfor, men det åbnede en portal. En portal, hvorfra dødsenglene trådte ud af dødsriget og ind i de levendes. Nogen har en teori om, at Del'sharka altid har planlagt det og han prøver at få større indflydelse i de levendes verden, eller måske i håb om at bekæmpe Elona'dal. Men når det kommer til stykket, ved ingen hvorfor.
Dødsengle opstod fra den ene nat til den anden. Forvirrede. Uden hukommelse om hvor de kom fra eller hvad deres nye formål er - kun med et instinktivt behov for at samle sig og leve af smerter og kaos, som altid.

Samfund:
Dødsenglene er van til at klare sig selv. Før i tiden overlevede familierne alene, til en leder samlede dem i dødsriget. Men selv da var det ikke en garanti at alle dødsengle boede i samme område.
De er en militærisk race og hele deres kultur er påvirket af det. Deres samfund er præget af samarbejde og disciplin. De lærte hurtigt at de måtte hjælpe hinanden og deles om tingene, for at få tingene til at fungere.
Dødsenglene har ingen følelser. Det betyder at ægteskaber er fornuftsægteskaber og børnepasningen er noget alle hjælper til med. Dødsenglene passer meget på deres børn og alle hjælper med at passe på dem og opdrage på dem. Børnene sover lige så ofte hjemme hos andre forældre, som hos deres egne. Dette skaber også en tidlig fornemmelse for fællesskab. Går nogen efter børnene, hjælper de alle med at beskytte dem og det er et af de punkter hvor de kan blive ekstra aggressive.
Dødsenglenes samfund er hierarkisk. Det betyder at de stærkeste bestemmer, til gengæld kan den stærkeste både være mænd og kvinder. Den stærkeste kan både være den, der vinder i en duel eller den der har en speciel viden eller kunnen inden for et bestemt område. Det samme ses hjemme i familierne, hvor børnene er underlagt forældrene, mens forældrene sammen bliver enige om hvem der gør hvad.

Dødsenglene er en krigerisk race og lærer tidligt at kæmpe med et eller andet våben. Dødsenglene hylder deres bedste krigere, der ofte har en eller anden form for magt, og ofte vil de gerne giftes og have børn med de bedste krigere. I stedet for følelser tiltrækkes man af hinandens styrker. Grundet racen har været så lille og med så meget indavl, ses der ikke ned på børn uden for et ægteskab.
Dødsenglenes militære kunnen er fantastisk og frygtet. De er sjældent specielt venlige og deres hjem og by er ofte lukkede for udefrakommende. De anses ofte som dybt egoistiske og de deltager kun i kampe, som de selv får noget ud af. De har også en medfødt mistænksomhed over for andre racer eller folk, grundet racen er så hadet blandt andre.
Dødsenglene går ikke op i slaver, omend de kan have smerte-slaver. Disse slaver er folk, de beholder, ofte til de dør af den tortur de bliver udsat for. Ligeså kan dødsengle blive afhængige af at føle andres smerter. Nydelsen er så stor og så ofte, at de simpelthen ikke kan stoppe, eller føle hvornår de har fået nok. De må dræbe igen og igen. Disse individer er dog ofte velholdt hos dødsenglene selv.

Personlighed:
Dødsengle kommer oprindeligt fra Del'Sharkas dødsrige. Men da de kom til UW igennem portalerne, forsvandt deres hukommelse om deres tidligere levevis. De kan altså intet huske om deres tidligere liv. Hvis man spiller en dødsengel i starten, vil de formentlig være ret forvirrede over hvor de er, hvem de er og hvad de skal. De kan heller ikke tale landet sprog - det skal læres. Præcis som de heller ikke kender landets regler og normer endnu. (Man styrer selv om man vil igennem denne udvikling med sin karakter, eller springe direkte frem til hvor ens karakter HAR lært noget om disse ting).
Dødsengle er skabt følelsesløse. De tager deres valg ud fra logiske overvejelser. Det betyder også deres loyalitet som regel ligger der, hvor de får det bedste ud af det. Hvad der er bedst kan være individuelt for hver engel. De er dog krigeriske af natur.
De er generelt ret mistænksomme over for andre, da racen altid har været hadet - selv i dødsriget blev der set anderledes på dem.
Ydermere ligger det instinktivt i dem at de gerne vil samle sig i deres eget hierarkiske samfund - de skal bare lige finde ud af hvor og hvordan først.
Bemærk! Dødsengle ER følelsesløse! At spille en dødsengel med følelser er imod hele racens princip og derfor IKKE muligt!

Ærkeengle:
Deres evolved form bliver en form for ærkeengel. Mere vil følge senere.

Udseende:
Dødsenglene ligner almindelige mennesker, blot har de store, sorte vinger på ryggen. De kan trække vingerne ind og gemme dem. Bemærk at er vingerne fremme, kan de stort set ikke svømme, da vingerne bliver våde og trækker dem ned. Deres aura er sort og kold.

Føde:
Dødsengle lever af almindelig mad. Dog lever de også af andres smerter. De elsker smerte, død og kaos. Specielt smerter er dem enormt nærende og det er en af grundene til de er så frygtede. De er kendt for at brænde byer af eller torturerer folk for flere døgn, til man dør af smerter. Dette er også en af grundene til de er så frygtede i krig, for jo flere de slår ihjel eller jo flere folk, der føler smerte, jo stærkere føler de sig og jo stærkere virker de.

Evner:
Dødsengle har en mørk evne - De kan bruge eller skabe mørke omkring dem. Mørket er fyldt med frygt og mareridt, som ofte skubber folk ud af balance eller får dem til at bryde sammen. Evnen skal læres, inden man kan bruge den ordentligt.
Evnen kan i sig selv ikke dræbe, men den kan gøre folk svagere. Gøre dem til nemmere bytte. Evnen virker inden for nogle meter af dem selv. Folk der er immune til psykiske evner eller blot har en stærk modstandskraft vil enten føle det mindre eller slet ikke.
Dødsengle kan også have en evne til at heale - alle dødsengle kan lære at heale i stedet. Det kræver øvelse. En dødsengel kan IKKE have begge evner: Enten kan de heale, eller også kan de styre mørket!
Healere er praktiske for dem, da de kan hjælpe dem selv under f.eks. en krig.
Dødsengle kan IKKE have andre evner eller magibøger!


Styrker:
- De har vinger. De fleste lærer fra en tidlig alder at flyve og navigerer rundt i luften.
- De kan manipulerer mørket. De kan få mørket til at blive tættere eller fylde mørket med frygt, så dem der kommer i berøring med mørket, bliver fuldt med frygten. Visse folk er dog så stærke eller erfarne, at de kan modstå dødsenglenes mørke og frygt.
- De fleste har en veludviklet sans for strategi og militær. De fleste træner også det meste af deres liv, så de har en stor fysisk styrke eller udholdenhed. Dog kommer dette an på hvor meget man træner.
- De er følelsesmæssigt afstumpede. Dette kan være praktisk, da de kan torturerer og dræbe uden at få dårlig samvittighed eller blive ked af det. Oftest er de også rolige, da der skal mere til at gøre dem vrede.
- De lever evigt, medmindre de dræbes.
- De kan heale, hvis de udvikler denne evne. Dog, hvis de gør, er det på bekostning af alle andres evner. En dødsengel, der er healer, kan ikke også styre mørket og frygten.
- De bliver stærkere af andres smerte.

Svagheder:
- De kan dø af stort set alt. Sygdomme, forgiftninger, skader, blodtab.
- De er svage over for lysmagi, som også kan dræbe dem.
- De er følelsesmæssige afstumpede, så de mangler helt eller har svært ved at føle ting som dybere venskaber og kærlighed. De er også enormt mistænksomme, efter dengang de blev drevet til grænsen af udryddelse engang i dødsriget. Dette kan være en svaghed, da selv folk, der vil dem godt, bliver behandlet som mistænksomme personer.
- De har svært ved at svømme, hvis deres vinger er fremme.
- Hvis en dødsengel vælger at bruge sine evner til at heale, mister denne sine evner over mørket og frygten.
- Jo mere en dødsengel bruger sine evner, jo svagere bliver denne.
- Dødsengle kan forvandles til f.eks. skyggevæsner, vampyrer eller varulve. Dette vil give dem deres følelser igen.

Venner og fjender:
Dødsenglene er helt nye til UW. De har ikke engang samlet sig i et fælles samfund endnu, endvidere udnævnt nogen leder. Derfor er venskaber og fjendskaber helt op til den individuelle engel.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Can someone tell me what I'm thinking? I am starting to dig the crazy~
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9934
Reputation : 110
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum