Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154412 indlæg in 8014 subjects

✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Side 4 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 29 jun - 21:55

"Nope, haven't seen him since then," svarede Reign, uden smilet forlod hans mund, "which is fine. I'm pretty sure we both agreed that it was just a one time thing."
Selvfølgelig var det ikke ideelt, at den første gang var et engansknald - i hvert fald ikke for Reign, der, trods han selv var stor tilhænger af bordeller, mente, at sex var bedst, når det var med en person, man faktisk godt kunne lide - men det havde stadigvæk været helt fint. Ingen af dem var blevet sårede, de havde begge nydt det, og alt i alt var det bare et godt minde. Desuden havde han ikke haft øje for nogen dengang, så det var trods alt bedre, at det havde været med en sød, gennemrejsende fyr, der selv havde lagt op til det, end med en tilfældig prostitueret - det ville slet ikke have været værd at tænke tilbage på så.

Reign lyttede til Razors historie med blikket placeret på ham og smilede så skævt, inden han kommenterede, "sounds like something you would do." Han forstillede sig ikke, halvdæmonen kunne finde på at holde sin plapren og sin nysgerrighed tilbage, selvom folk var midt i arbejdet. Men det var også forståeligt nok, nu han ikke som sådan havde haft et rigtigt arbejde før, andet end slave, der trods alt ikke var helt det samme.
Han var nysgerrig efter at få mere at vide, måske specielt om denne her ukendte fyr, men nåede ikke at spørge ind til det, inden det blev Razors tur, og han fik stillet sit spørgsmål, hvilket hurtigt fik andre tanker igang.

Dette var en af de ting, han havde overvejet meget, siden han var blevet klar over sine følelser for Razor. Ville han overhovedet kunne flytte væk?
Humvita var langt væk, og det var en menneskeby, så det ville ikke være i orden bare at hive Razor med ind i tide og utide. Desuden var byen hans mulighed for at blive helt fri for andre racer, og så gik det ikke, han holdt fast i et forhold med en halvdæmon.
"Maybe... I wouldn't wanna move right now," han så frem igen og ned på sine hænder, "I mean, I would do it, eventually, but for now I... I'm pretty happy here."
Reign havde på fornemmelsen, drengen havde spurgt, fordi han godt selv var klar over, han ikke bare sådan lige ville kunne komme ind i byen, og det på mange måder nok ville være enden på dem, når han flyttede. Men selvom Reign ikke havde intentioner om at blive i Firewood Village for evigt, var det alligevel en stor ting for ham, at han i teorien ville blive lidt længere, selv hvis han havde chancen for at flytte med det samme. Det havde været hans drøm så længe, og i flere år havde det været det eneste, han havde tænkt på. Det ultimative mål. Men lige nu blev det placeret omme bag Razor. Selvom de ikke skulle giftes, selvom de ikke flyttede sammen, og selvom drengen sikkert ikke ville være i live i mere end et års tid eller to, så var han stadig opsat på at nyde den tid og de øjeblikke, de havde sammen.
"But, hey, that guy. The one you just mentioned," fik Reign hurtigt bakket samtalen tilbage til det forrige emne. Hans blik havde også fundet vej tilbage på Razor, "who is he? His name, I mean. Who's your William?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 29 jun - 22:34

Razor trak kort lidt på den ene skulder. Det var vel også helt i orden, man behøvede vel ikke binde sig bare fordi man havde sex. Eller fordi det var ens første gang. Nogle ville måske mene noget andet, men altså. Razor mente ikke sådan, det gjorde Reign tydeligvis heller ikke. Men det var vel alligevel ikke noget de han behøvede bekymre sig om, Reign havde jo alligevel ikke planer om at have sex med ham. Han vippede kort lidt med sin ene fod men smilede så bare lidt skævt. " Lucky bastard. " sagde han så bare lige kort - selvfølgelig henvendt som en kommentar til den fyr som havde fået lov at få noget af Reign - der var sikkert andre end en ham. Og Razor følte sin fulde ret til at ærgre sig over ikke at være en af dem. Selvom han måske i sidste ende fik noget mere værdifuldt end sex, følelserne bag betød sådan set hundrede gange mere.
" Mhmmm.. Lucky for me he didn't kill me. " Sagde han så bare lidt med et lille smil. Razor havde ved mødet været - Razor, som havde tendens til at være rigtig meget i vejen og gøre sit bedste for at irritere det briste punktet. Men det havde været sjovt, og han havde åbenbart vækket en interesse i manden som gjorde at det ikke bare var et kort møde men et længere bekendt skab, hvis det var hvad man kunne kalde det. Razor ville ikke sige de var venner - nok mere bare selskab.

Razors blik hvilede mod Reign da han svarede på spørgsmålet - hvilket kun fik smilet om hans læber til at vokse. Så han havde altså ikke tænkt sig at flytte væk lige ud i det blå i den nærmeste fremtid. Det var godt. Ikke fordi det havde været noget Razor gik og spekulerede meget over - men det var alligevel noget han havde set kunne blive en realitet, eftersom Reign havde nævnt at det var hans drøm at bo der. Han vidste jo ikke hvor ivrig han var efter at få den drøm bragt ud i livet - om han kunne finde på at smide alt hvad han havde mellem hænderne hvis muligheden bød sig. Men det lød ikke sådan ud fra hans svar. " Good.. " sagde han så endelig med et lille smil, før han kort satte sig på en lidt anden måde - lænede sig lidt mere op af Reign. " I kinda.. don't really want you to move right now.." Sagde han så lidt, før han vendte ansigtet mod Reign og sende ham et lille halv skævt smil. " Besides, only humans? whats the fun in that - you just need to hang with me a little longer, and then.. you'll never be able to live without crazy demons in your life." sagde han så lidt - dog en smule sarkastisk. Det ville sikkert aldrig blive tilfældet for Reign. Han virkede ret opsat på at det hele ville være bedre uden alle andre væsner. Hvilket vel gjorde at han ikke kunne lade være at føle sig bare en smule speciel, over at have fået den plads i fyrens liv som han havde.

Han rynkede kort næsen lidt. " Well.. my William? You mean my second William? the first one was my master, old master. His name. His name is Sean. A ohm.. Incubus demon - wich is why I probably should be thankful to be alive - do you know that kind of demon? " Spurgte han så lidt og kneb kort øjnene lidt sammen. Der var vidst mere end den slags dæmon i Sean, men Razor kunne ærlig talt ikke huske hvad det var - sikkert fordi han glemte halvdelen af det den mand sagde. Alt for mange kloge ord og informationer til at Razors defuse hoved kunne følge med.

" Thats a boring topic, lets talk about something else. " Sagde han så bare lidt med en kort rysten på hovedet. Han havde ikke tænkt sig at fortælle meget omkring det der foregik i Dragons Peak, mest fordi det meste af det var informationer der skulle forblive bag murene i drageborgen. Ikke fordi han troede at Reign ville tale højt om noget som helst nogle steder omkring det - men loyalitet var nu alligevel en vigtig ting.
Han rykkede kort lidt på sig men plantede så bare lidt et par små kys op ved Reigns kæbe. " I can still touch you right? " spurgte han så lidt før han kort nappede Reign ved øret. Hvis det ikke var tilladt heller vidste han slet ikke hvad han skulle gøre af sig selv. Der var alligevel grænser for hvor meget han ville kunne holde sig tilbage - så han håbede virkelig at det i det mindste var tilladt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 29 jun - 23:36

Reign så først bare på Razor, mens han talte, men smilede så let og svarede, selv i en tone fuld af sarkasme "oh, I bet you're right about that. Getting chased by gigantic demons who're trying to kill me - I would never be able to live a proper life without stuff like that happening to me."
Han rykkede sig ned i et kort kys, inden han begyndte at nusse knægtens side med sin tommelfinger. Han blev aldrig dæmonelsker, det var helt sikkert. Bare fordi han elskede en halvdæmon, behøvede han ikke bryde sig om racen. Selvom Razor på nogen måder havde ret; han var blevet bare en smule mindre dømmende på grund af deres forhold. Ikke meget og slet ikke i stor nok grad til, at han kunne gå ud og kaste sit venskab i grams til alle mulige underlige typer, men han havde lært én ting; at andre væsner trods deres ufuldkommenheder kunne fange hans opmærksomhed og få andre følelser op i ham end bare had og frygt.

Det føltes som om en stor sten blev smadret lige ind i Reigns mave, da fyrens navn blev nævnt, og følelsen af svigt og skuffelse dannede sig indeni ham og overmandede alt det rare ved at sidde tæt sammen med Razor og snakke og grine på den måde.
Hans hjerne var fyldt med for mange spørgsmål til at kunne nyde kyssene og overhovedet overveje de ting, der lød fra halvdæmonen, og uden at have muligheden for at kunne holde tilbage, fjernede Reign sin arm fra ham og brugte den i stedet til at få skubbet Razor på afstand.
"You liar! I remember I specifically asked you what you were doing, you and that Sean-guy, and you told me you were talking and killing. I knew you were screwing, I just fucking knew it," angreb Reign med en dømmende og vred grimasse halvdæmonen men blikket placeret stift på ham, "and I bet he's the reason you wanted to move. That must've be a tough choice - me or your sexbuddy," tilføjede han til sidst sarkastisk.
Hans krop føltes så overrumplet af alle de pludselige, nye følelser, at Reign var nødsaget til at rejse sig fra sengen og bevæge sig en smule frem og tilbage for at få raset lidt ud. "And you're still seeing him, that's the worst part. Don't even try to deny it, what the hell would you be doing in Dragons Peak if not for him? That's just--" han færdiggjorde ikke sætningen. Stoppede i stedet sin gang, tog en dyb indånding og kørte sit hår tilbage. Efter kort tids stilhed førte han blikket tilbage på Razor, "and who the hell is stupid enough to have sex with an incubus demon? It's like you're asking to die. You idiot.."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tors 30 jun - 0:03

Razor kunne ikke helt lade være med at grine. " Mhmm, thats exactly it! All the excitement, who would want to live without that! " Sagde han så bare med en kort rysten på hovedet. Razor ville ikke, men hvad han vidste indtil nu - ville Reign nok gerne undgå alt for meget i den kaliber. Alle havde brug for spænding i livet, men nogen mente også der skulle være en grænse. Selv Razor havde oplevet at nå sin grænse. - Og det sagde alligevel en del. " Don't worry, I'll be there in a second if someone tries to kill - wouldn't want that to happen " Sagde han hurtigt med et lille smil. Slet ikke, det ville være forfærdeligt at skulle finde ud af at Reign havde måtte lade livet. Om det så var til en dæmon eller nogen.. eller noget andet. Skrækkeligt.

Razor bemærkede godt Reigns pludselig ændring i udtryk. Og blev et øjeblik lidt forvirret, endnu mere da han blev skubbet væk. Hvad havde han nu gjort som fik smadret stemningen igen. Han rynkede panden en smule og lyttede til hvad Reign sagde. Men rodede sig så bare kort lidt i håret. " We did talk, and kill.. and.. If you don't want me to answer your qustions with honesty, then don't ask. I'm tired of you getting mad at me all the time. Seriously - why am I not allowed screwing around? Its a long time ago, that shouldn't be a problem now. " Sagde han så bare, tydeligt irriteret. Reign havde ingen ret til at blive sur - Razor havde ikke løjet, han havde bare holdt lidt på hele sandheden og det var længe siden. Før han overhovedet vidste hvordan han følte for Reign.

" It wasn't, besides.. we only had sex once.. " Sagde han så bare kort, halv knurrende. Beslutningen havde ikke været svær. Slet ikke. Det pissede ham af at Reign reagerede og dømte ham så meget som han gjorde. Razor lagde armene over kors og fjernede blikket fra Reign og lod det i stedet bare falde mod sine fødder. " Stop it! " Sagde han kort, vredt og knyttede kort sin hånd. " You don't have the right get angry at me! I'm not denying anything. Yea.. I still go to Dragons Peak, and yes I still see him. But we're not having sex, I stay at the castle. Thats all. Is that what you want to hear? or do you actually want me to start lying to you? Give you aaaall the non-exciting dirty details? Jeez, I don't get. Nomather what I do or say you just.. Its so frustrating!" Sagde han så bare og bed kort tænderne sammen. Der var ikke mere i det. Det var sandheden - han havde ingen intentioner om at lyve for Reign - og havde heller ikke indtil nu gjort det. I sidste ende ville det være bedst hvis han bare slet ikke åbnede munden, der kunne åbenbart ikke gå mere end 5 minutter mellem hver diskussion på grund af et eller andet åndssvagt Razor formåede at få sagt. Det var forfærdeligt. Især når man som Razor var i mangel på en stop knap.
Han svarede ikke på det sidste. Det var der ingen grund til. Det var idiotisk - men i øjeblikket havde han ikke tænkt over det og i sidste ende var han også for naiv til at ikke at stole på at der ingenting ville ske hvis det var hvad der blev sagt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tors 30 jun - 0:48

Reign håbede på en form for undskyldning fra Razors side af, ikke at han svarede igen på den måde og puttede skylden hen på ham.
"It's frustrating?" gentog han og fnøs, "you know what's frustrating? Being the side guy. You have basically moved in with a rich, powerful guy who you just happened to have had sex with, too. And then you visit me from time to time when, what, you're lusting for attention? Love? That's just neat!"
Reign nægtede at lade Razor få det til at lyde som om, det var hans fejl. At få ham til at virke som skurken, for det var han i den grad ikke. Han var bare en forelsket tåbe, der forsøgte at få nogle af de samme følelser tilbage, men selvfølgelig var det svært, når et stykke af Razor stadig lå tilbage i Dragons Peak med en anden person.

Reign greb hidsigt muffinkurven til sig. Ikke at han regnede med, Razor havde tænkt sig at sidde og æde midt i et skænderi, men det var da bedre end at give ham én på hovedet. Og så var muffinsene vel et slags tegn på hans hengivenhed, på at han var interesseret i at dele sine ting og sig selv med Razor - men når han løj, fortjente han ingen af disse; hverken hans muffins eller ham selv.
"What are you going to do when I move, huh? Make some other poor guy fall in love with you while laughing about it in your precious Dragons Peak castle?" Reign tog et par skridt bagud, inden han vendte sig helt for at gå hen og stille kurven tilbage på køkkenbordet. Og efter at have taget endnu en dyb indånding, vendte han sig atter om, "or is it just me? Is it really that funny tormenting me?"
Hans fantasi var løbet løbsk, og han kunne slet ikke følge med mere. Han havde oplevet jalousi før men slet ikke i en sådan grad, at den lillebitte del af ham, der godt kunne se, at hans anklager var helt igennem latterlige, blev gemt så langt væk, at han ikke engang selv kunne se eller fornemme den. At han sådan lod sin vrede gå ud over den person, han på så kort tid havde lært at holde så meget af.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tors 30 jun - 1:18

Razors blik flakkede kort lidt fra Reign til sin hænder, også videre ned mod sengen under ham. Han rystede så bare lidt på hovedet og lod hænderne glide gennem sit hår. Det var virkelig frustrerende. Det måtte være en slem grad af jalousi der havde fanget Reign, for ellers ville sådan en voldsomt reaktion da ikke være mulig. Razor kunne ikke se hvordan han havde gjort noget forkert. Slet ikke. " You didn't want to see me, it was a place to stay - I left my home.. I'm not allowed sleeping on the streets - breaking in to peoples homes apparently isn't allowed either. I got offered a place to stay, so I took it. I'm sorry Reign. " sagde han så bare lidt og rynkede kort panden en smule. Han vidste slet ikke rigtig hvad han skulle gøre eller sige. Hvert fald ikke uden at det ville gøre tingene værre.

Han følte sig ærlig talt angrebet - angrebet på en måde man ikke bare kunne kæmpe sig ud af. Det var verbalt og ærlig talt slet ikke særlig rart. Han lod sit blik hvile lidt mod Reign som han forsvandt med kurven. Men hans blik var så også det eneste der bevægede sig. Hvor han skulle gøre af sig selv var et mysterium han ikke havde planer om at tænke videre over - tusind andre tanker fløj rundt i hans hoved og han vidste ærlig talt ikke hvilket af det han skulle lytte til. Reigns ord gjorde ondt, han kunne lige så godt have stukket ham utallige gange med en kniv - selv det ville måske oven i købet ikke være halv så smerte fuldt som det føltes at lytte til de ord der blev kastet efter ham. " Reign, please stop.. " Sagde han så bare lidt - inden længe ville vreden tage over og han ville ikke længere bare være forvirret og stivnet på sengen. Den var allerede på vej op, boblede rundt i hans krop, han kunne springe når som helst. Reign var ikke fair og det pissede ham af, mindst ligeså meget som det sårede.

Han knugede kort sin hånd om dynen i sengen men skubbede sig så på benene og trådte mod Reign, med et halv arrigt stift blik rettet mod ham. " Shut up! " Sagde han så bare kort, knurrende. " Oh okay, so now you're moving - great. But just for your information - I'm not playing around with you, and I'm not sitting in Dragons Peak laughing at you. Why the fuck would I wanna do that? Why do you have to judge me like that? I haven't done anything wrong! I freaking care about you.. alot, like.. I can't even explain how much I care. So please stop. " Sagde han så bare lidt, bed kort tænderne lidt sammen, men løsnede så lidt op i sin ellers meget spændte knyttede næve. Han ville helst ikke gøre Reign noget men han måtte indrømme at han var meget tæt på at nå op i det røde felt og det ville ikke ende pænt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tors 30 jun - 1:55

Undskyldningen lettede ikke, udelukkende fordi Reign havde på fornemmelsen af, at den ikke var ment reelt overhovedet, og så var den jo ikke særlig meget værd. Okay, så måske gav det mening, at Razor havde takket ja til tilbuddet, men... han kunne da have været kommet hjem til ham. Med chance for at blive smidt ud utallige gange, jovist, men hvis han virkelig kendte Reign, ville han også vide, at han ikke ville sige nej til en person, der søgte husly, hvis blot den person præsenterede et par store, skinnende hundehvalpeøjne for ham.

Reign spændte i hele kroppen, da Razor rejste sig, og overvejede kort hvad han mon havde tænkt sig at gøre. Vel ikke gå? Men da det ikke virkede til det, og han kunne fokusere på, hvad der blev sagt, forlod endnu et skeptisk fnys ham, "because you like pain, you said so yourself. I don't know if you enjoy receiving it but it seems like you certainly enjoy inflicting it."
Det sidste blev sagt i en sammenbidt tone, og med hans arme lagt over kors udviste han en tydelig og fuldkommen lukkethed over sig. "Okay, so maybe you didn't have much of a choice back then," gav Reign halvdæmonen og klikkede irriteret med tungen, inden han fortsatte, "but you have a choice now, you have had it for weeks. You could have asked me and I could have helped you find a place to stay. But you didn't and I bet it's because you don't exactly hate the company of the castle, let's be honest here."

Det lykkedes lige så stille Reign at tænke bare en smule klarere, som han havde fået raset lidt af. Så måske havde de kun knaldet den ene gang, og måske havde de ikke tænkt sig at gøre det igen, men det var kun måske'er, og dem kunne man ikke bruge til særlig meget. Han gad i hvert fald ikke gå og være ked af det og nervøs for, om Razor dyrkede sengegymnastik med Sean, hver gang de skiltes, men han kunne ikke stole på ham - han var trods alt godt klar over, knægten opførte sig meget anderledes over for andre, så måske forvandlede han sig til en forførelsens mester, hver gang han vendte tilbage til Dragons Peak.
"How would you feel about me moving in with some guy I had had sex with? A handsome, wealthy, single guy who were also human?" spurgte Reign så med et afventende, hævet øjenbryn.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tors 30 jun - 2:21

Razor rynkede kort næsen lidt. " That has nothing to do with anything. " Sagde han så bare hurtigt med en et ryst på hovedet. Ja, han kunne lide smerte - begge veje rundt, men det havde intet med noget at gøre i dette tilfælde. Han havde ikke lyst til at såre Reign, der var forskellige former for smerte. Ingen af dem nogle han havde lyst til at udføre mod Reign, hvert fald ikke medmindre han blev bedt om det - eller der blev lagt op til det. Men det var ikke det han skulle tænke på nu. Det var en dum grund! Razor havde aldrig haft i sinde at såre fyren. Tværtimod.

" Yea and you work at a bakery and have friends. I have a life too you know. Some of that life is in Dragons Peak. It's not like I'm going to stay there for good. I'm here now, and I'm not planning on leaving. Unless you keep getting mad. " Sagde han så lidt, og lidt diskret fik han taget en dyb indånding. Der var ikke nogen der skulle eksplodere her til aften. Razor havde for vane at ødelægge hyggen. Han burde virkelig begynde at tænke før han talte.
" It didn't really feel like I had a reason to stay here. I mean, you're like a vulcano, everytime I say something stupid - everything goes balistic. Its kinda scary you know. " Sagde han så lidt og rynkede kort panden en smule. Det kunne godt være det var anderledes nu, men da han takkede ja til at være i Dragons Peak - var det ikke ligefrem fordi der var meget her der trak i ham for at han blev.

Razor blev stille, meget stille. Reign havde fat i noget. Han ville nok ikke selv synes om det - men det var jo heller ikke fordi Razor lige for lidt siden var vendt tilbage fra Dragons Peak - han havde trods alt været her i noget tid. Og det var først for nylig at alle de følelser der var mellem de to var blevet bekræftet. Han lod blikket glide op mod Reigns ansigt. " I would probably be sad.. jaloux and freaking annoying to be around. Do everything in my power to make you move somewhere else.. " Sagde han så lidt og pustede kort sine kinder lidt op med luft, for så at lade det sive langtsomt ud mellem sine læber - i en måske lidt halv irriterende lyd. " Never really thought about it like that.. " tilføjede han så lidt mumlende før han slog blikket ned mod sine fingre, som han pillede lidt ved.

Der gik et par sekunder før han rettede blikket tilbage på Reign. " Sorry. " Sagde han så lidt, og lod den ene hånd placere sig ved sin nakke. " It just.. It feels like you're attacking me. Yea I admit I actually do like hanging around the castle, but I'd much rather stay here with you. But, its like - everytime I get a little closer - I say something stupid and we have to start all over again. " Der var en del mere han kunne sige, men han måtte nok hellere bare lade være. Hver gang der var en diskussion der meldte sig - sværmede en frygt ind over Razor, frygten for at blive smidt ud, skubbet væk - i værste fald miste Reign på grund af dumme ord.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tors 30 jun - 3:07

Reign, der ellers fra starten af havde besluttet sig for, at det var ham selv, der var offeret og, at han slet ikke skulle lytte til Razors ord med mindre, det var en undskyldning eller tiggeri om tilgivelse, lyttede til knægtens kommentar. Bange ligefrem? Aldrig i sit 20-årige liv havde han nogensinde regnet med at skulle gøre en dæmon bange. Det var en underlig følelse - en smule tilfredsstillende, selvom det var under de forkerte omstændigheder. "Well, that's only because you're really easy to get mad at," svarede Reign mut, selvom han godt kunne mærke, at hans vrede forsvandt mere og mere.

Razors reaktion og hans svar på spørgsmålet gjorde det heller ikke nemmere at holde vreden oppe. Det var det kæreste i Reigns øjne, når der var noget, drengen havde svært ved at svare på. Når det lykkedes ham at lukke munden på ham, bare i få sekunder. Når han stod og lignede et spørgsmålstegn. Han havde gjort det en enkelt gang i skoven, kunne han huske, da de mødtes, og allerede dengang fandt han det helt igennem bedårende. Og så var det pludselig svært at være rigtig sur på ham.
"Yeah, well, now you know how I feel," sagde Reign lavt, og selvom han sagtens kunne have fundet på noget mere næsvist og frembrusende at sige, gjorde han det ikke. Det havde tydeligvist sat nogle tanker igang i Razors hoved, og det så ud til at være blevet bare en smule mere klart for ham, hvorfor Reign egentlig var jaloux.

Endnu engang formåede hybridens ord at ramme ham, og med ét var vreden forsvundet op i den blå luft. Ked af det, måske en lille smule irriteret - men ingen vrede.
"I accept your apology," sagde Reign først efter lidt tids stilhed med blikket placeret henne på Razor. En undskyldning ville han have, og en undskyldning fik han - og denne gang lød den faktisk ægte. Han overvejede kort, hvad han skulle svare på det andet, inden han bare gik i gang med at snakke, "I overreacted. I think it's just..." Reign tøvede kort, og hans blik flakkede et par gange, "I've only ever felt the same way about someone as I feel about you one time and, well... we didn't really spoke that much, the two of us, I barely knew the guy. We just had lots and lots of sex and I think that's why I can be a bit bad at, you know... communicating with you."
Han trak på skuldrene og lavede nogle brede fagter med hænderne, som han fortsatte, "and I know I tend to get angry a lot and it's always because of these small, silly things that shouldn't matter to me but they do and..." han så hen på Razor, lod armene falde ned langs siden og gav et dybt suk fra sig, "I guess I'm sorry, too."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tors 30 jun - 9:43

" I'm really sure I can change that though - I mean.. I'm just me. " Sagde han så lidt og rynkede kort næsen en smule. At han tydeligvis var god til at gøre Reign sur var måske ikke en specielt god ting, men han kunne ikke gøre så meget ved det. Han kunne prøve at overveje det ord han ville sige før han sagde dem - men han var langt fra sikker på det var noget han faktisk ville kunne på længere sigt, lige som han den dag på markedet havde haft uhyrligt svært ved at lade som om han var menneske. At Max stadig ikke vidste andet var heldigt.

Razor ville gerne kunne love Reign at han ikke tog til Dragons Peak - men der foregik stadig ting der som han var nødt til at deltage i. Han ville kunne love at holde sig fra at have sex med Sean der. Men slet ikke at tage dertil ville være dumt, han havde muligheden for at udfolde sine evner til noget brugbart og ikke bare rende rundt og slå ihjel for sjov, hvor meget han så end nød at gøre det.
" You've got nothing to worry about. " Sagde han så bare kort - så måtte han vel gå ind i en sex faste periode, og holde ud indtil Reign mente det var okay. Forhåbentlig var det kun sex sex, der galt - han ville stadig gerne have ret til at røre og være tæt. Razor ville hvert fald gøre et forsøg - om det forsøg endte efter 5 minutter, eller han faktisk formåede at trække den længere, det måtte tiden vise. I sidste ende burde det ikke være svært at respektere, at det var sådan Reign havde det.

Han nikkede kort lidt nogle gange, lyttede til hvad Reign sagde. Razor gav ham ret i at han havde overreageret, men samtidig kunne han ikke helt hundrede procent vide hvad han selv ville have gjort hvis det havde været ham der var blevet ramt af den situation. Han ville nok heller ikke have ladt det passere uberørt - måske lidt, men aldrig helt.
" We'll make it work. Hopefully. " Sagde han så lidt med et lille kort smil og lod blikket hvile mod Reigns ansigt. " You don't have to say sorry. Maybe a little anger isn't that bad after all.. I get why you would get mad. Apparently I say and do stupid things all the time, things that tend to get people angry. You're kinda the only one I don't find entertaining while mad - not that its your fault! Thats not what I'm saying, I'm just you know.. Its weird. " Sagde han så lidt og rodede sig kort lidt i håret. Det var underligt, for ikke længe siden havde han grint at Reigns opfarende adfærd og synes hans udtryk var helt igennem morsomme, men det havde nu også ændret sig. Når vreden var vendt mod Razor var det ikke længere sjovt. I stedet var det utrolig frustrerende fordi han ikke havde de bedste evner til at tale sig ud af en situation.

" Dooo you have work in the morning? " Spurgte han så lidt, før han trådte helt hen til Reign og lod sin hånd snige sig ind i hans, for så bare at træde nogle skridt tilbage og trække Reign med lidt tilbage mod sengen. Han holdt blikket mod hans ansigt, selvfølgelig med et lille smil om læberne. Det var ikke fordi han pønsede på noget - selvom det måske godt kunne virke sådan. Men han havde ikke lyst til at diskutere mere - og hvis Reign skulle op på arbejde, så var sengen nok den bedste idé at placere sig i lige nu. Så kunne Razor da bare håbe på at han ikke blev forvist til sofaen - ikke fordi det var noget han regnede med, men med Reign - man kunne aldrig være sikker på noget som helst.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Søn 3 jul - 12:45

Måske de kunne mødes et sted i midten. Razor kunne tænke sig en ekstra gang om, inden han sagde noget, og Reign kunne lade være med at blive vred over de helt små ting, der i bund og grund ikke betød noget. Problemet var, at det, som Razor selv havde sagt, bare var en del af ham at sige spontane ting, at glemme at tænke, så det var ikke så nemt bare at fjerne den del af hans personlighed. Og Reign selv, han kunne slet ikke styre sit humør, når han var så tæt på en, han havde så mange følelser for. Og eftersom den følelse ikke var noget, han havde oplevet tit, havde han ikke haft mulighed for at øve sig i at holde vredesudbruddene tilbage, at se logisk på tingene, at tænke på andre før sig selv, at kommunikere ordentligt med Razor. Deres situation var ikke nem.

Og nogengange var det ligemeget, hvad drengen sagde. Om han så sagde det helt rigtige, så var det stadig ikke okay for Reign. Han havde intet at bekymre sig om i forhold til Dragons Peak. Det var jo bare det, han ville høre - og så alligevel ikke, for det gjorde ham i den grad ikke mere rolig eller okay omkring det.
Han havde ikke været i sådan en situation før, og han vidste ikke, om Razor kunne stoles på. Det eneste han kunne gøre var at forsøge at tro på, at det, han sagde, var sandt. Andre muligheder var der ikke.

Razors ord var som revet ud af Reigns tanker, og efter der også havde dannet sig et vagt smil på hans egne læber, gentog han, "hopefully," efterfulgt af en af de typiske plapresessioner fra halvdæmonen, der som sædvanlig kun gav halvt mening.
"Oh?" hans smil bredte sig langsomt, "I thought my funny, angry faces were the main reason you were still here." Faktisk var Reign glad og lettet over, at Razor ikke brød sig om, når han var sur, for han havde tydeligvis syntes, det var sjovt i starten, hvor det virkede som om, han bevidst havde forsøgt at gøre ham vred. Så havde der altså været en vis udvikling hos knægten, mens de havde kendt hinanden - det var godt.

Smilet svandt langsomt hen, da Razor kom hen mod ham, og Reign så kort ned på deres hænder. "I do," svarede han kort og var ærgerlig over, at det var sengetid allerede. Faktisk burde han have ligget og sovet nu - det var alt for mørkt udenfor allerede - men samtalen og de rimelige heftige diskussioner havde holdt ham fra det.
Reign så op igen, da han blev trukket hen mod sengen, og smilet fandt endnu engang vej til hans læber, denne gang et mere drenget og flirtende smil, "so you're just inviting yourself into my bed, huh? You know, I can get quite touchy when sleeping." Han rykkede sig ind i et ømt kys, placerede sine hænder nede ved drengens lænd og trykkede sig ind mod ham, indtil han ikke kunne andet end at falde tilbage i sengen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 3 jul - 14:14

For en gangs skyld havde Razor faktisk en god grund til faktisk at forsøge at få det til at fungere mellem ham og en anden person. Alle andre var det mere eller mindre lige meget med om de blev sure, glade eller kede af det over de ting Razor sagde og gjorde - men lige med Reign. Der ville han helst ikke ødelægge noget. Slet ikke.
" Don't get me wrong! I absolutely love your weird faces. But, when things get to serious - it's just not that fun anymore. " Sagde han så bare lidt med et lille grin, og kort trak på den ene skulder. Han rettede sig så bare kort lidt op. Jo, han havde ændret sig - men det var mest i selskabet med Reign, det var underligt - men på en god måde. Det var ikke fordi den mere brutale dæmon side af Razor var væk, for det skete ofte at den hungrende lyst til at gøre tilstedeværelsen farlig for folk, vendte tilbage. Dog vidste han hvad Reign mente om det - og det gjorde helt sikkert det sidste til at han ikke gjorde alvor af noget af det i hans selskab. Det var ikke helt den samme Razor som mange andre måske fik fornøjelsen af at møde - hvis man da kunne kalde det en fornøjelse. Han vidste dog også at det ikke kunne vare for evigt at Reign kunne gemme sig på Razors gode side, det var bare et spørgsmål om tid før han måtte opleve mere af den mørke side - udover det han havde set i skoven. Og det var vel i princippet ikke så slemt. Det havde mest af alt været for at redde sig selv og Reign i øjeblikket.

" What a shame.."
mumlede han kort lidt, dog stadig med et lille smil om læben. At Reign skulle på arbejde var faktisk ret trist. Men så på den anden side, det var vel egentlig ret normalt at folk havde et arbejde at skulle passe - Razor havde vel sådan set selv haft et i at være slave, men det var slut nu. Så han havde alverdens tid til at lave alt hvad der faldt ham ind. I sidste endnu sikkert en enormt dårlig ting.

Smilet om hans læber bredte sig yderligere og han rettede blikket mod Reigns ansigt. " Mhmm.. " sagde han bare kort lidt. Der gik ikke mange øjeblikke før han gengælde Reigns kys. Han troede vel ikke at Razor helt af egen fri vilje ville vælge et andet sted at sove end ved Reign? - Selv hvis han blev bedt om at sove et andet sted, ville det nok ikke blive en realitet.
De endte i sengen og Razor kom kort lidt med et lille grin. " You should know by now, that I reeeeally like it when you're touchy touchy. So that dosen't really scare me away. " Sagde han så lidt med et lille grin, men placerede så sine læber mod Reigns igen, i et lille kys. Det havde vel i sidste ende den modsatte effekt, han havde bestemt heller ikke noget imod at røre ved Reign. Men om det blev i søvne kunne han ikke garantere, for han var ikke sikker på at han faktisk havde mod på at lade søvnen trække ham til sig. Måske. Han lod sine fingre glide gennem fyrens hår, dog stoppede de på halvvejen og i stedet for at fortsætte ned over hans nakke, blev de bare en det uglede hår, som de stille nulrede sig lidt i ind. Hans anden hånd derimod fandt sin vej op under den trøje Reign irriterende nok havde formået at få på da der pludselig skete en afbrydelse tidligere.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 5 jul - 21:19

Reign overvejede i et par sekunder, om han mon kunne tillade sig at pjække fra arbejde næste dag, men kom hurtigt frem til, at det ville være dumt. Som hans mor altid havde sagt, så blev man altid syg efter en pjækkedag, og så kunne man pludselig ikke tillade sig at tage en sygefridag.
Men det gik nok; han og Razor havde masser af tid sammen i den nærmeste fremtid, det var han næsten sikker på. Hvornår var uvidst - de havde aldrig som sådan aftalt at mødes. Altid bare fundet hinanden tilfældigt.

Reigns hænder bevægede sig ned af drengens sider, hele vejen ned til midten af benet, indtil de atter bevægede sig op igen, og fingrene fandt vej under boxershortsene. "Ain't I the lucky one?" forlod ham lavt efter kysset, han ikke lod være på standby længe, inden han placerede kys på Razors underlæbe, på hans hage, på hans hals, indtil han nåede halsbåndet, han næsten havde glemt var blevet puttet på igen. Og denne gang uden at spørge åbnede han det, tog det af og lagde det på det mørke sengebord - måske det kunne være deres ting. Af med halsbåndet. Reign kunne godt lide tanken, men han havde ingen idé om, hvorvidt Razor brød sig om det eller ej. Men heldigvis var han, som han selv havde påpeget, meget ærlig, så hvis han ikke kunne lide idéen, så ville han nok sige det.

Reign vendte ikke sin opmærksomhed tilbage på Razor med det samme - først hev han, med fokus på ikke at lade sig ryge ned og mase knægten under sig, dynen henover dem.
Derefter fortsatte han sin kæde af kys rundt på det sted, halsbåndet før havde været. Da det nåede enden, og der ikke var mere hud uberørt af hans læber, lod han sin mund hvile på drengens skulder, mens hans hænder studerede området omkring boxershortsene, og hans fingre lejlighedsvis fandt vej ind under kanten af dem.
"You know you're good-looking, right?" mumlede Reign ind i skulderen og lukkede blidt øjnene i, "'cause I think that's another valid reason for me to get easily jealous." Hans læber var blevet utålmodige og begyndte at plante små, næsten lydløse kys på drengens skulder, "maybe I should just cover you in dirt whenever you're leaving. That's a way to make you a bit less attractive," et smil fandt vej henover hans ansigt, inden han greb et lille stykke af den tynde hud, der lå henover Razors skulder, mellem sine tænder.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 5 jul - 22:21

Det tog ikke mange øjeblikke før den kriblende følelse havde fundet sin vej tilbage i kroppen på Razor. Han fortsatte kysset, villigt - måske endda et øjeblik en smule mere ivrigt end han først havde haft intentioner om. Men at have Reign så tæt, hans læber mod sine. Det skulle nydes til fulde. Desuden gjorde berøringen fra hans hænder heller ikke tingene mindre lokkende. " You bet.. " Mumlede han lidt med et lille smil om læberne, før han kort bed sig i læben da Reigns kys fortsatte ned over hans hage og hals.
Han fugtede kort sine læber i det Reign gjorde sig den frihed at fjerne halsbåndet fra Razors hals endnu engang. Han havde dog ingen indvendinger i det - slet ikke. Det gjorde ingenting, hvis det var sådan han ønskede det, måtte han gerne få lov at tage det af. Også selvom det på en eller anden måde gjorde at han følte sig mere blottet end nogensinde. Mere end hvis han så havde skulle gå nøgen rundt.

Han lod sit blik glide hen over Reign, som han trak dynen hen over det - der gik lige et par sekunder før smilet vendte tilbage over hans læber og han lod sine fingre bevæge sig ned over hans side, videre ned over hoften. Den anden hånd havde sluppet hans hår en smule og fundet sin vej ned i nakken på Reign - men bevægede sig så lidt hen over hans skulder, selvfølgelig under hans trøje. Dog gik der ikke længe føre den bare smuttede ned over hans ryg sammen med den anden hånd og videre ned over Reigns røv. Røre over alt på fyrens krop følte han sin fulde ret til, så det var hvad han gjorde. Hans hænder dansede omkring på hans krop stille og roligt, efter et kort ophold og føling med hans røv.
Hans blik gled lidt op mod loftet, dog få sekunder efter gled hans øjne i. Reigns hænder satte gang i alt for meget. Hans efterhånden halv tunge vejrtrækning afslørede det sikkert en smule, hvor meget han så end forsøgte ikke at lade det påvirke voldsomt meget - men det virkede ikke. Hvordan skulle det kunne det? Der var intet på nuværende tidspunkt der kunne stå i vejen for hvor dejligt det var.

" Oh really? " mumlede han så stille, dog med et kort lille grin - og lod sine fingerspidser glide ned langs Reigns rygrad. Han lænede kort hovedet en smule tilbage, med et lille smil. I takt med at han mærkede Reign tænder mod sin hud, måtte han kort bide sig endnu engang i læben. " You can try, thats the only way to find out.. But I'm warning you, getting all dirty - it might not be as bad as you think. " Sagde han så bare lidt med et lille smil. Det lød ikke som en helt dårlig idé.
" Now with the honesty. - I have to admit, you're pretty good looking yourself. And.. Everything above that. To the point were I'm not even sure I can handle it. Its distracting. I mean, damn.. " Sagde han så lidt, før han vendte blikket mod Reign. " You have to stop. Or I'm gonna explode.. " Sagde han så lidt - en hurtig hentydning til Reigns berøring som ikke gjorde andet end at gøre Razor mere og mere tændt, selv hvis det ikke helt var meningen. Han vidste slet ikke rigtig hvad der egentlig var meningen længere. Men en effekt havde det altså.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 5 jul - 23:24

Måske havde Razor ret. Selv dækket i mudder, jord og sand ville den idiot stadig være attraktiv at se på. Måske endnu mere - så ville 'jeg er hjemløs og beskidt og kold og har virkelig brug for et kram'-looket virkelig skinne igennem, og det skulle der da nok være nogen, der ville falde for. Ja, måske var det alligevel en dårlig idé.
Alligevel slap Reign bare med tænderne, hævede kort øjenbrynene og svarede lavt uden at rykke på sig, "maybe. Just trying to be creative here."

Han lod sine læber glide videre, tilbage mod halsen, hvor han fik plantet et mørkt, besynderligt formet sugemærke, alt imens han lyttede til Razors ord. Det sidste fik Reign til at smile, og han kyssede ham et par gange under øret, "well, I wouldn't want that," inden han i dril fik taget fat om hans lem ude over boxershortsene, bare for lige at pirre ham det ekstra, før han lagde sig ved siden af med armene svøbt omkring halvdæmonen.

Reign trykkede sig godt ind til Razor med munden begravet inde mellem det krøllede, mørke hår. Han lukkede øjnene i med ordene, "'night, kid," men kom så i tanke om det, knægten før havde nævnt med de ubehagelige drømme, han havde haft, og tilføjede, "just wake me up if you're having a bad dream, okay? I won't get mad."
Det var utroligt at tænke på den udvikling, Reign havde gennemgået. Hvordan han i starten havde frygtet Razor nok til at lade ham sove i sofaen - og ikke engang nok til det, da det var endt med en udsmidning - til, at han nu lå helt tæt med armene om ham uden den mindste smule angst i kroppen. Faktisk det modsatte; det var lang tid siden, han havde følt sig så tryg med nogen. At sove sammen med venner var hyggeligt. At sove sammen med venner med fordele var rart. Men at dele seng med Razor gjorde ham tryg og varm. Og selvom det var allerførste gang, de faktisk sov i samme rum, føltes det surrealistisk, at han snart tog afsted igen, videre på en af sine mange eventyr. Hvis det stod til Reign, skulle han bare blive der for evigt. aldrig forlade huset, bare blive hjemme og vente på, han kom hjem.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 5 jul - 23:57

" You can speak out about everything your crazy creative brain comes up with. Every little detail. " Mumlede han så lidt med et lille smil. Faktisk havde han slet ikke noget imod at komme lidt ind i Reigns hoved og hans fantastiske tanker et øjeblik - også selvom alle hans tanker sikkert umuligt kunne være fantastiske. Men Reign var en fyr af få ord, så man gik vel i princippet glip af meget af hvad der kørte rundt i hovedet på ham.
Han fik kort store øjne og lod sin hånd smutte op til sin hals da Reign havde sluppet. Tydeligt med et øjebliks undren over hvad det var der var foregået der. Et sugemærke var ikke ligefrem noget Razor før havde fået placeret på sin krop.
Dog fandt et smil frem til hans læber kort efter, mens hans holdt blikket mod Reigns ansigt. Men bed så kort tænderne lidt sammen da Reign åbenbart lige skulle sætte prikken over i'et med sin hånd. " Reign.. rude! " Sagde han så bare og puffede kort til ham - dog med et lille grin. Han kneb kort øjnene lidt sammen i et forsøg på en skulen - men det gik i sig selv alt for kort efter. Og der gik heller ikke længe før han fandt sig til rette i armene på ham, lod selv sine arme finde sin vej om Reign. Jo mere man kludre sig ind i hinanden - jo mere hud der kunne røre. Jo bedre.

Han skulle lige til at svare da Reign kom med en længere sætning efter sit godnat. Razor var stille et øjeblik. Han vidste ikke rigtig hvad han skulle svare, han havde ikke tænkt sig at vække Reign hvis grumme drømme skulle melde sig i løbet af natten. Razor var problematisk nok at sove ved siden af uden at han med vilje forsøgte at vække folk. Han lå meget uroligt og selv det at tale var noget han gjorde i søvne. " Ofcourse.. " fik han så endelig sagt med et lille smil. " Goodnight, you adorable thing.. " mumlede han så lidt med et lille grin før han lagde sig helt til rette og lod øjnene glide i. Han indåndede lidt efter Reigns duft - mest fordi, han kunne ikke lade være. " Mmh.. You smell so good.. really good. I can't eat you, that would be wrong. I'm in love with you. " Sagde han så lidt, men bed sig så kort i læben. " Shhh Razor... Alright, I'm gonna shut up now.. I promise. " tilføjede han så hurtigt og gjorde sit for rent faktisk at det kunne lade sig gøre. Det gik vidst også meget godt, der kom hvert fald ikke flere ord fra ham lige med et. Om der ville det senere vidste han ikke - det ville komme an på om han lod søvnen tage ham eller om han holdt sig vågen, på trods af en træthed der nu alligevel kom snigende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 6 jul - 1:09

"Good," Et tilfredst, lille smil dukkede op på Reigns læber, som han trykkede sin kind lidt ned mod manken af hår i stedet. Det var sjældent han tillod sig selv at være så klæbrig op af en anden person, men Razor var bare bedre end nogen bamse, han nogensinde havde haft, og han kunne slet ikke lade ham være, nu han havde muligheden for at være helt kærlig og klistret.

Men på vej ind i søvnen hørte Reign hans ord og åbnede øjnene igen. Han havde ellers været sikker på, han ikke kunne blive varmere, men dette fik ham i den grad modbevist. Den nye, varme følelse fyldte ham nemlig op, helt nede fra tæerne og helt op i ansigtet.
Han var blevet så skuffet før, da han havde spurgt, og Razor havde kommet med et vagt svar, der ikke havde kunnet bruges til noget. Men nu kom svaret - et ordentligt ét - og det var i den grad det, som Reign havde håbet på. Måske anede knægten ikke, hvad han sagde. Måske var han bare træt. Måske misforstod han, hvad det egentlig betød at være forelsket. Men Reign var ligeglad; han sugede det glædeligt til sig.
"Yeah... me too," sagde han så lavt og lukkede atter øjnene i igen. Og med varmen og glæden summende rundt i kroppen overgav han sig endelig til søvnen.

***

Naboens hane vækkede som sædvanlig Reign fra sin søvn med sin højlydte skrålen, der altid lød, når solen stod tilpas højt på himlen.
Han havde formået - eller også var det Razor - at få dynens ende vendt på vrange, så den nederste del af deres ben stak ud under den, samt at få en af de to hovedpuder placeret ovenpå knægten med armen svøbt om nu både Razor og puden.
Reign havde nu arbejdet i bageren i snart tre år og havde stået op tidligt næsten hver dag, og alligevel havde han formået ikke at blive et morgenmenneske. Han forstod det slet ikke. Udmattet hver morgen, ligegyldigt hvornår han gik i seng, og næsten altid frisk om aftenen. Det var ulideligt.
En beklagende lyd lød fra ham, som han kneb øjnene lidt sammen og strammede grebet om Razor. Det var ærgerligt, at han allerede skulle finde ud af, hvor mopset han var om morgenen, men det var uundgåelig info, han ville finde ud af før eller senere.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 6 jul - 8:09

Søvn eller ej, så havde det været den bedste nat Razor længe havde haft. Selvom han var blevet kastet frem og tilbage mellem den virkelige verden og drømme verden. Så blev han bekræftet i, at i lige netop dette tilfælde - så var den virkelige verden meget mere værd at være til stede i. Drømme, mareridt - hvad man så end ville kalde dem - havde flere gange været skyld i at han havde gjort sit yderste for at holde sig vågen. Dog havde han fået sovet, hvert fald bare lidt her de sidste par timer - af natten der endte alt for tidligt. At holde sig vågen havde alligevel vist sig at være en næsten umulighed - især når trætheden havde taget til efter en aften hvor hovedet havde kørt på fuld styrke. Man skulle tro at al den aktivitet Razor havde i løbet af en dag, ville være nok til at gøre ham træt nok. Men i sidste ende var der ikke noget mere udmattende end at diskutere og forsøge ikke at sige noget dumt.

Et lille smil bredte sig om hans læber. Og han rykkede sig pr automatik tættere indtil Reign, det var nærmest umuligt med grebet om ham blev strammet. " Reeeeeign. " fik han fremmumlet i en ikke helt vågen tone. Hvor rart det så end var med fyrens arme omkring sig - kunne det jo nærmest gå hen og blive farligt hvis blodet i hans krop pludselig ikke længere fik retten til at fortsætte rundt i hans krop.

" That.... Is the most scary and annoying sound I've ever heard.." Mumlede han nærmest som en forsvarsmekanisme, da han blev revet helt ud af den lette søvn ved lyden af en hane der lukkede sin knap så elegante stemme ud i verden. Han åbnede øjnene en smule, og rettede blikket lidt mod Reign, hvilket var et syn der kun fik smilet om hans læber til at vokse yderligere. Det var lige det ansigt han gerne ville vågne op til. Om Razor selv var en morgen person, det vidste han nu ikke - det var han nok. Morgensur var han hvert fald ikke. Normalt nåede han jo knap at opfatte at det var morgen før han var smuttet af sted til hvad han end havde planer om på den givne dag. Denne dag havde han ingen planer om endnu. Allerhelst blev han liggende her, hele dagen. Også selvom, at selv hvis det havde været en mulighed - så var han i tvivl om om han rent faktisk kunne ligge samme sted så længe.
Han lukkede øjnene kort efter og krammede sig et øjeblik indtil Reign.
" ..Can't you just.. not go to work.. " spurgte han så bare lidt, velvidende om at det måske ikke helt var en god idé. Han kendte ikke Reigns chef, men at blive væk fra sit arbejde var vel aldrig noget der blev taget godt imod. Men det ville være rart. Måske en lidt egoistisk tanke, han ville vel sådan set bare gerne have ham for sig selv lidt længere.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 25 jul - 11:42

Tanken om at åbne øjnene føltes ulidelig for Reign, der sagtens kunne blive liggende i et par timer eller tre mere, men lyden af Razors stemme gjorde alligevel, at der dannedes et lille mellemrum mellem øvre og nedre øjenlåg. Han kunne kun lige titte ud mellem den nylige, smalle sprække - blikket på halvdæmonen, hvis blik også havde fundet vej til Reigns ansigt. Snart efter blev drengens øjne lukket i igen, og han formåede at trykke sig endnu længere ind til Reign. Deres kroppe lå så tætte, at de var begyndt at føles som ét legeme. Eller måske to, sammenflettede og afhængige af hinanden. Uden den ene var den anden ubrugelig.
Hvis Razor ikke havde valgt at sige noget igen, ville de underlige, filosofiske tanker om, hvad deres kroppe var, og hvad de ikke var, garanteret havde fået Reign til at falde lige lukt i søvn igen. Derfor lykkedes det ham endnu engang at åbne øjnene igen, denne gang i bredere sprækker, for at afholde sig selv for at falde for søvnens - for ikke at sige Razors - fristelser.

"Not even gonna answer that," forlod det ham mumlende og udmundede i et halvt gab, inden han med lidt besvær rykkede sig ud af halvdæmonens greb og satte sig op. Han ville egentlig bare have rejst sig og få de første og værste morgenskridt overstået men blev i et svagt øjeblik siddende med blikket ned på det sugemærke, han aftenen inden havde lavet på drengens hals, og som kun havde vokset sig større og mørkere i løbet af nattetimerne.
Reign var ganske tilfreds med det - sit mærke. I hvert fald, indtil tanken, om at Razor havde utallige mærker fra utallige personer rundt på sin krop, ramte ham, og hans ene mørke afmarkering pludselig ikke virkede så speciel mere - slet ikke når halsbåndet blev taget på igen, og der slet ikke ville være nogle, der kunne se det. Bah...

"Besides, I can't keep you here. I'll just spoil you," forklarede Reign lettere henkastet, som det endelig lykkedes ham at skubbe dynen af sig og rejse sig fra sengens madras, der, selvom den var hård, ubehagelig og garanteret var gået i stykker flere steder, føltes ekstra rar denne morgen.
Django fulgte langsomt med sin ejer hen til køkkenet og fik smidt en luns kød ned til sig, som den mæskede i sig efter at have været hoppet op i sengen og lagt sig ved siden af Razor.
Imens smed Reign et par stykker brød og et spejlæg på panden, "I'm guessing you don't want breakfast," gættede han uden at dreje blikket væk fra maden, han med en slidt grydeske kørte rundt på panden for, at det ikke skulle brænde på. Selvfølgelig kunne Razor spise nogle af de muffins fra dagen inden, men de var uden tvivl tørre og kedelige nu. Og kød havde han ikke noget af. Og så havde han bare på fornemmelsen, at knægten ikke var fan af hverken ristet brød eller æg.
Fokusset på maden røg kort, da Reign drejede hovedet en kvart omgang hen mod hybriden, "so, you got any plans today?"
Han var ikke sikker på, hvorfor han spurgte. Stadig lidt jalousi der skulle sikre sig, han ikke brugte alt for meget tid med ham Dragons Peak fyren. Måske bare small talk. Eller måske fordi han var oprigtigt interesseret. I sidste ende ville han jo nok ikke vide det - i hvert fald ikke hele sandheden. Knægtens hverdage var uden tvivl fyldt med ting, Reign ikke ville kunne forestille sig i sine vildeste fantasier.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 25 jul - 19:02

Der var ikke en eneste ting i verden, der på nuværende tidspunkt lød mere fristende, end bare at blive liggende lige her i sengen, hele dagen. - Om det var muligt ville tiden vise. Eller det ville den jo så ikke - for der gik ikke længe før Reign kom fri af Razors greb, som han måske med vilje havde holdt lidt ekstra i, bare for at kunne have øjeblikket lidt længere.
" No no no.. nooo... " fik han alligevel mumlet, men endte med at slippe fyren. Han burde alligevel ikke, Reign havde et arbejde som skulle passes - bare fordi Razors intet havde ud over hvad der lige faldt ham ind, så behøvede han jo ikke stå i vejen for dem som rent faktisk var fornuftige nok til at tage vare på sig selv. Han lå et øjeblik bare med blikket rettet op mod Reigns ansigt. Håbede på at han kunne finde på at ligge sig igen.

" Spoil me? I wouldn't mind that, not at all actually.. " Sagde han så bare med et lille grin, men måtte samtidig opgive håbet om at Reign ville ligge sig igen, da han skubbede dynen væk og kom på benene. Han rullede selv om på siden og fulgte ham lidt med blikket, selvfølgelig med et lille smil om læben. Dog var der en anden end Reign der fangede Razors opmærksomhed et øjeblik, det var nemlig Django som kom rendende.
" Living life in luxury huh? Your sweet little thing.. " Sagde han så bare med et lille grin, og lod sin hånd stryge sig en tur over hundens hoved. For så at gentage bevægelsen et par gange. Der var ikke meget at sætte en finger på ved den hund. - Den var sød og rar.
" Nah, I'll just find something later. " Sagde han så lidt, man skulle tro med Razors madfikserede sind, at morgenmad var noget han ville dø for. Men det var det egentlig ikke - kun hvis det var lige præcis hvad han havde en craving for. Hvilket han ærlig talt ikke vidste hvad var lige nu. Reign måske - men ham ville han jo ikke spise. Hvert fald ikke som morgenmad. Han skubbede sig op fra sengen og trissede hen til Reign, bare for lige at følge med i hvad det var han havde gang i - duften havde egentlig afsløret det, men det forhindrede ham ikke i at kigge på.

Han fandt sin vej hen bag Reign og lod sine hænder smutte hen over hans hofter, nussende om på hans mave, hvor de så bare blev liggende lidt. Han plantede kort lidt nogle små kys ved hans nakke, før han så bare lod sin hage hvile lidt mod hans skulder.
" I Don't have any plans no - Not unless you wanna spend time with me later. If not - then, I'll probably find something to do. " Sagde han så bare lidt med et lille smil, men lod så bare blikket hvile lidt mod maden på panden, før han så bare skævede lidt mod hans ansigt.
" There's this new place in Aquener that I wanna check out. But that can definitely wait if.. something more exciting is happening here. " tilføjede han så lidt kort med et lille smil om læberne og lod stille sine fingre danse omkring på det nederste stykke af Reigns mave. Men plantede så kort et lille kys på fyrens kind, før han så bare flyttede sine hænder og trådte til siden - måske også lidt for ikke at være i vejen hvis Reign ville fortsætte sin madlavning uden at det ville gå galt.

" How often are you out? I mean, have you ever actually visited that Humvita city? or been in Dragons Peak? The Forest? Not Ashen Wood but, the Forest of mother nature? What about the Valley of Death!? " Spurgte han så lidt nysgerrigt og lod hovedet glide en smule på skrå. Det var jo ikke sikkert Reign var typen der rejste rundt lige så meget som Razor selv gjorde - han havde jo trods alt sin hytte og Django at tænke på - så det var vel begrænset hvor vidt omkring man kom, eller var det? Well, det fandt han vel ud af.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 25 jul - 23:22

Reign måtte tygge sig i underlæben for at holde fokus på ikke at brænde maden på, mens Razors hænder og læber føltes til at være alle steder på ham, selvom det til en vis grad blot var ønsketænkning og fantasi. Han vendte brødet og tjekkede under spejlægget, så den gule væske gled ud af blommen og henover hviden.
Han kunne godt vænne sig til det - sådan nogle morgener. Spørgsmålet var, om han burde vænne sig til det, eller om det bare ville ende i total og katastrofal skuffelse.

Det lykkedes Reign at lytte til det, der blev sagt. Problemet lå egentlig mere i at svare. Det var nok at skulle fokusere på ikke at brænde maden på, Razors berøringer samt at høre efter - at skulle tale og danne faktiske sætninger ville være en udfordring.
Men grebet blev løsnet, og Razors kropsvarme forsvandt, og pludselig var der én ting mindre at tænke på, så det lykkedes alligevel Reign at få ordene ud, "oh, yeah, I think I've heard of that place. It's, like, a small town, right? You should go. I've got plans, anyways."
Alt var bedre end Dragons Peak. Desuden havde Reign kun hørt navnet på byen, hvilket som regel var en god ting - jo mere snak, der var om diverse byer, jo større var chancen for, at der skete ting i de byer. Dårlige ting. Farlige ting. Ting Razor havde nemt ved at rode sig ind på grund af hans konstante store mund og altid sultne nysgerrighed.

En nysgerrighed der endnu engang viste sig i deres samtale. Reign skævede hen på knægten, der virkede ivrig i sin udstråling, hvilket var en skam, når Reigns kedelige svar uden tvivl ville skuffe ham.
"Nope. Just Firewood Village and Doomsville, that's it," han greb en tallerken og fik skubbet maden ned på den. Lænede så lænden tilbage, ind mod disken og begyndte på det sprøde brød, mens han tænksomt fortsatte, "I would really like to visit The Forest of Mother nature, though. See the elven cities." Hans blik så i få sekunder drømmende ud og zonede helt ud, indtil det faldt tilbage på Razor, "I mean, I still think they're uncivilized and primitive but, still, I've heard a lot of stories about their cities. They're supposed to be really beautiful."
Reign kradsede en brødkrumme væk fra læben, inden et spørgende smil dannede sig, "I bet you've travelled all kinds of places. You're way too adventurous for your own good."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 26 jul - 0:00

Han lod blikket hvile lidt mod maden men trak så bare kort lidt på skuldrene. " Well, I guess - I don't know. Filled with boats and stuff like that, I haven't really seen much. I've only been there once, passing through when I got lost and ended up in The Forest. Sooo far awaaaay " Sagde han så lidt med et lille grin. Det var vel egentlig mere på tilbage vejen da han var blevet guidet gennem Aquener for at komme til Dragons Peak. Men han havde efterhånden udviklet sig en stedsans der var god. Ikke kun fordi han kunne spore sig frem til de fleste steder ved hjælp hans sanser, men fordi han kunne kende ting efterhånden - sådan som han farede fra den ene ende af landet til den anden hele tiden. Han bed sig kort lidt i læben, men lod så bare blikket glide lidt over Reign. Han vidste i princippet ikke rigtig om han egentlig havde lyst til at skulle være på en lang tur igen - sådan lige med det samme.

Han kunne ikke helt lade være med at grine en smule, før han så bare rystede lidt på hovedet. Det kom ikke som en overraskelse at Reign ikke var specielt berejst - han virkede rimelig glad for at være her - hvis det var her venner og familie var og man ikke havde en eventyrlyst til brændte af længsel for at komme ud, hvorfor så gøre det?
Han kunne ikke helt lade være med at grine. " You don't think you could get of work for a little while? And go? I know this old fella who travels up and down the path of the gods quite often, he always has a few ekstra horses with him. " Sagde han så og lod hovedet glide på skrå.
" Easy peasy. Before you know it, you'll be in a elven city, walking around. Maybe you get to meet an elf, who is everything you imagine, or the complete opposite. " Han trak kort på skuldrene med et lille smil. Det eneste problem med at rejse, var den forbandede rejse tid det tog at komme fra et sted til et andet. Razor havde fundet en hurtig måde at komme frem til tilbage til Dragons Peak, men selv om det var en 'hurtig' måde, så tog det alt for lang tid - synes han selv.

Han snuppede det brød Reign havde i hænderne, for så bare at tage en bid af det. " Yep, I've traveled alot. But not enough - I think. I really wanted to go to the Desert, but the sun should be a pain - so, nah. I think I'll leave that out for now. And maybe just for a short while, try to be out on the ocean - on some sort of ship. Maybe meet a pirate! And not get killed ofcourse." Sagde han så hurtigt, med et lille smil om læberne.
" But I am actually capable of staying the same place for a longer period of time. Just so you know. " Tilføjede han så lidt før han så lidt mod brødet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 26 jul - 14:34

"Maybe. Or maybe I'll be way too busy laughing at their ears to be focusing on their personalities," Reigns læber formede sig i et bredt, drilsk smil. Han havde endnu ikke mødt nogle elvere, men han havde set flere tegninger, der viste deres udseende for sådan nogle som ham, der ellers ikke havde nogle muligheder for at vide præcis, hvordan de så ud. Og hver gang Reign havde set en af disse tegninger, havde han grinet lidt. De fleste elvere var smukke, uden tvivl. Især højelverne havde en helt speciel og meget yndefuld glans over sig. Ørerne var til gengæld den ene ting, som Reign ikke kunne tage helt seriøst. Han fandt dem mærkelige. En smule grimme, ærlig talt, som var de misformede. Som om der var gået noget alvorlig galt i udviklingen i denne race.
Han rystede lidt på hovedet, både af sine egne tanker men også af Razors ellers overraskende venlige forslag, "nah, I can't get off work. It's just me and my boss and he's getting kind of old so he can't really handle the store all by himself."
I et kort sekund samlede smagen af skyldfølelse sig på Reigns tunge. Han ville overlade bagermesteren til sig selv, når han flyttede til Humvita. Der ville uden tvivl kunne findes en ny ung fyr, der skulle overtage Reigns arbejde, men han skulle læres op igen, og det ville både tage tid og være udmattende for bagermesteren, der allerede virkede træt, selvom han forsøgte at skjule det. Det havde taget Reign uger at lære at bage de forskellige ting ordentligt - han havde knapt nok kunne skelne hvede fra havre, da han først begyndte.

Han glemte helt at spise, mens de stod og snakkede, så der gik lidt, inden det gik op for ham, at Razor snuppede det sidste brød ud af hænderne på ham.
"A pirate?" gentog han med et skeptisk, hævet øjenbryn og greb så en gaffel for at begyndte på sit æg i stedet, "I've heard they're quite aggressive. You'll definitely get yourself killed."
Pirater havde han heller ikke mødt før - i hvert fald ikke af, hvad han vidste - men han vidste, at de ikke var som i de fiktionsbøger, han havde læst, hvor de altid blev beskrevet som eventyrlystne helte, der blot krævede frihed og frisk havvind i håret. Pirater var uden tvivl sindssyge ud over al forstand - de var i bund og grund jo bare kriminelle tyve og mordere... på havet. Og hvilken person ved sin fulde fem ville frivilligt vælge et job som det?

Reign smilede endnu engang hen mod Razor over det sidste, der blev sagt, "I bet you are. I was actually impressed you were still here when I woke up," sagde han med en snert af ironi gemt bag. Men var det ironi? Han var ikke sikker. Han var vel ikke overrasket over, at knægten stadig var der, men på den anden side ville det heller ikke have overrasket ham, hvis han var smuttet. Reign var efterhånden blevet så vant til Razors spontanitet, at det var blevet sværere at overraske ham.
"No, but really, I can't imagine you staying anywhere," begyndte han, mens han skovlede resten af ægget ind i munden. Han stillede tallerkenen fra sig, gik hen til sin kommode og begyndte at skifte tøj, mens han fortsatte, "I mean, even if you did have a place - which you kind of do in Dragons Peak - you wouldn't stay there. Maybe you would sleep and eat there but that's it. Am I right?" Reign så afventende hen på Razor, mens han knappede sine armygrønne cargobukser.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 26 jul - 15:14

" Well.. They do have funny ears.. " Sagde han så bare lidt, med et lille grin. - Efter at have overvejet det et øjeblik. Der måtte han sådan set give menneske fyren ret. Selvom elvere virkede til at være yderst elegante og velset - så havde de sjove øre. De måtte være i vejen tit og ofte, sådan som de strittede, også selvom det ikke var alle elvere der have syle lange øre - så var der altså nogle, som var mere uheldige end andre. Eller heldige? Det kunne jo være det var en god ting i deres verden at have sådanne øre.
" Well.. Old people die, you'll just have to wait untill then. He'll probably die soon. Then you can travel. I mean, if you want to. - Then, I don't know. - Hopefully you're not planning on keeping the store when that happens.. " Sagde han så lidt, også selvom det måske godt kunne lyde både dømmende og hårdt - okay det var det måske også. Det der med lige at formulere sin sætning før den blev sagt var ikke noget der kom Razor til tanke. Tværtimod. Desuden kunne han i første omgang overhovedet ikke forstå hvordan Reign kunne holde ud at arbejde samme sted så længe, være samme sted så længe - uden i det mindste at have oplevet noget før han valgte at slå sig ned.

" Oh wauw, you really think I'm that weak? I could probably take down any pirate in my sleep.. " Sagde han så bare med et lille grin. Razor vidste ærlig talt ikke meget om pirater - ikke andet end at de plyndrede skibe på havet og sådanne ting, hvilket for ham var rigeligt information til at finde dem helt utrolig spændende. Sådan en havde han ikke noget imod at møde - selvom at at møde en, sikkert ville føre til at møde en flok - taget i betragtning af at det krævede en del folk til at håndtere et stort skib - det var hvert fald hvad han havde hørt. En besætning var vel ikke kun en enkelt person? Ikke medmindre man havde evner der gjorde det muligt.

Han tog endnu en bid af brødet og lod blikket hvile lidt mod Reign med et lille smil, men trak så bare kort lidt på skuldrene. " You might be favorite person, so not staying - seems a bit stupid to me. Actually. " Sagde han så bare lidt, men spiste så bare det sidste af brødet. Han smuttede så bare hen til sengen.
Han rynkede kort næsen en smule og lod sig dumpe ned at sidde på sengekanten, før han rettede blikket lidt mod Reign igen. " I guess you're right. Maybe I just need a reason to stay? A bed and food isn't quite big enough a reason. You can pretty much get that everywhere you go. And the only reason I go til Dragons Peak, is because of the people - I have friends there. I would probably stay if it wasn't because I have friends here too. " Han vippede kort lidt med sin ene fod, men trak så bare kort lidt på den ene skulder. Der var vel i sidste ende altid lidt en grund til at man var hvor man var. Razor havde så heldigvis den frihed til at springe fra det ene sted til det andet, fordi han ikke som sådan var bundet til noget - hvert fald ikke noget han ikke havde et valg omkring. I sidste ende var Reign vel egentlig det der gjorde at Razor valgte at blive her.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tors 28 jul - 22:52

"I'll just choose to ignore that death-comment, 'aight?" sagde Reign med et lille smil og en rysten på hovedet. Han var uden tvivl blevet mere immun overfor Razors ugennemtænkte og upassende kommentarer. Helt vant til det blev han nok aldrig - for det var sommetider nogle vilde ting, der kom ud af den drengs mund! - men det var da blevet en smule bedre.
Mon han en dag blev helt okay med det og slet ikke lod sig påvirke mere, kunne han ikke lade være med at overveje. Nej... nej, det kom ikke til at ske. Ikke inden deres veje skiltes. Hvornår det så end blev.

"Not if it's, like... a demon pirate or something. Or a vampire pirate," Reign både lød og så imponeret ud af sit eget svar. Vampyrpirater... uanset hvor lidt han brød sig om vampyrer - og pirater for den sags skyld - så kunne der uden tvivl skrives en eventyrlig bog om dem. Vampyrer der udgav sig for menneskelige pirater. Lige indtil de gav sig til at kapre skibe og overtog dem ved hjælp af deres blodsugende kræfter. Og deres skib... det ville have helt røde sejl. 'Den Blodtørstige' kunne det hedde.
Først da det gik op for Reign, hvor lang tid han havde stået og set hele historien for sig i sit hoved, knappede han sine stadig halvåbne bukser færdigt. Det var ærgerligt, han skrev så elendigt, for hans hoved var fyldt med vilde historier og fantastiske eventyr. Og disse ville aldrig blive skrevet ned på papir.

Et lille, kækt smil formede sig henover Reigns læber, som han lavt gentog, "your favorite person, huh?" nok mest til sig selv, bare lige for at høre det en gang til. Razor virkede aldrig rigtig til at fatte, hvad det præcist var, han sagde, og hvor meget det egentlig betød for Reign. Han sagde bare tingene, ligeud og uden omsvøb, præcis som han havde lyst til, når han havde lyst. Det var faktisk meget rart. I hvert fald når det var sådan nogle ting.
Reign trak i sit hvide arbejdsforklæde - det samt en hvid top, der denne dag var endt i bare at være en hvid t-shirt, var det eneste, der var påkrævet af ham at have på på arbejdet. "Friends? As in plural? Didn't know you were associated with anyone in Firewood Village but me" sagde han med blikket på halvdæmonen og bandt stropperne på ryggen i en rodet dobbeltknude, "or maybe you're talking about Max? You are, right?"
Han snuppede et par nydeligt foldede sokker fra skuffen og lod sig dumpe ned på sengekanten ved siden af Razor. "It seems like you know quite a lot of people," Reign lod fødderne ramme gulvet igen efter at have fået sokker på og vendte så blikket hen på drengen. Hans hånd fandt vej til hans nakke, der stadig virkede underlig bar uden halsbåndet, og nussede den samt nakkehåret, mens et hårdt, "popular," lød. Smilet, der havde fundet vej til hans mundviger, formåede dog at blidne det.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 4 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum